Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εγω που δεν θα παω διακοπες? τι να πω? τι θα κανω? που φωναζω η καημενη εδω και καιρο ΘΕΛΩ ΕΠΙΕΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!κ δεν με ακουει κανεις!!!!

ειδικα τωρα αμα βγει κ αρνητικο:evil::evil::evil::evil::evil::evil: ? οοοοο θα φυγω μονη μου!!!

καλα να περασετε κοπελια που θα πατε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακάρι να πάνε όλα καλά αυτό το μήνα!!!

άρχισε λίγο τη μαστίχα..ακόμη δεν βρήκα γιατί, κάτι με την ωορρηξία...

μέλι και καρύδια!!τα πόδια ψηλά!!!μαξιλάρι από κάτω..και μετά τις γόνιμες ανανά...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:και μακάρι να έχουμε θετικά αποτελέσματα!!!

ούτε στο 1/100 δεν την αγγίζουν αλλά το σημαντικό είναι να είναι δίπλα μας και να συμφωνούν με τις αποφάσεις μας!

αχ πολύ ωραία...!!!να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!!!!

εμείς κάναμε διακοπές και τώρα δεν έχει άλλες!!!:P

και εγώ είπα να χαλαρώσω, άντε να βρω μαστίχα τώρα :P, τελείωσε και το μέλι, άστα να πάνε...

εγω που δεν θα παω διακοπες? τι να πω? τι θα κανω? που φωναζω η καημενη εδω και καιρο ΘΕΛΩ ΕΠΙΕΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!κ δεν με ακουει κανεις!!!!

ειδικα τωρα αμα βγει κ αρνητικο:evil::evil::evil::evil::evil::evil: ? οοοοο θα φυγω μονη μου!!!

καλα να περασετε κοπελια που θα πατε?

Θα είναι θετική η χοριακή σου και θα έχεις άλλα να ασχολείσαι! Σαν την Χαλκιδική δεν έχει που λένε!!!! Στο 2ο πόδι, Τορώνη!

HvAnp3.png

και εγώ είπα να χαλαρώσω, άντε να βρω μαστίχα τώρα :P, τελείωσε και το μέλι, άστα να πάνε...

Θα είναι θετική η χοριακή σου και θα έχεις άλλα να ασχολείσαι! Σαν την Χαλκιδική δεν έχει που λένε!!!! Στο 2ο πόδι, Τορώνη!

αυρίο πρωι πρωι σε βλέπω σε κανένα καρφουρ!!!:P:p:p:p και καρύδια μη ξεχάσεις να πάρεις..!!!και μαστίχα υποβρύχιο..και κανένα -2 κόκους στο μαξιλάρι σου...τι να πω..το λένε οι παλίες το είπαν και στη Μενεγάκη...

πολύ ωραία!!αυτές είναι διακοπές...απέραντη παραλία και ξεκούραση..τι με θύμησες τώρα...έχω χρόνια να πάω...όχι στο 2, αλλά στο 1!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πω, πω! Τορωνη! ημουν πριν ενα μηνα με τη μαμα μου εκει (το παλικαρι ειπαμε δεν παει θαλασσα) και ηταν τελεια! Η θαλασσα τροπικη, χωρις παρα πολυ κοσμο και ενοχλητικα beach-bar, απλα τελεια! Ειχε κι ενα εστιατοριο με πολυ καλο φαγητο (Leon το λεγανε), ευχαριστως θα ξαναπηγαινα αυριο κιολας!

Για οσες δεν καταλαβαν, ξυπνησα! Επομενο Utrogestan σε μια ωρα...

Πω, πω! Τορωνη! ημουν πριν ενα μηνα με τη μαμα μου εκει (το παλικαρι ειπαμε δεν παει θαλασσα) και ηταν τελεια! Η θαλασσα τροπικη, χωρις παρα πολυ κοσμο και ενοχλητικα beach-bar, απλα τελεια! Ειχε κι ενα εστιατοριο με πολυ καλο φαγητο (Leon το λεγανε), ευχαριστως θα ξαναπηγαινα αυριο κιολας!

Πόσα παίρνεις τη μέρα???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

maria_v, μικρα tips μαζι με τις ευχες μου: καψουλες νυχτολουλουδου (evening primose oil) τις μερες της ωορηξιας (βοηθαει να κανεις σουπερ τραχηλικη βλενη), Βιτ Ε και σεληνιο τις τρεις πρωτες μερες μετα την ωορηξια (βοηθαει τη διαβατοτητα της σαλπιγγας) και χυμο ανανα τις επομενες μερες για να βοηθησουμε την εμφυτευση! Προϋποθεση: πολλες-πολλεεες αγαπουλες;)! Αντε με το καλο, να φυγεις διακοπουλες φουσκωτη!

maria_v, μικρα tips μαζι με τις ευχες μου: καψουλες νυχτολουλουδου (evening primose oil) τις μερες της ωορηξιας (βοηθαει να κανεις σουπερ τραχηλικη βλενη), Βιτ Ε και σεληνιο τις τρεις πρωτες μερες μετα την ωορηξια (βοηθαει τη διαβατοτητα της σαλπιγγας) και χυμο ανανα τις επομενες μερες για να βοηθησουμε την εμφυτευση! Προϋποθεση: πολλες-πολλεεες αγαπουλες;)! Αντε με το καλο, να φυγεις διακοπουλες φουσκωτη!

τι είναι αυτά ρε κοπελία???βιταμίνη Ε εμείς να παίρνουμε??

1533345xcnw09g7xt.gif

tinkerbel!24, δε θα το πιστεψεις! Μονο 2 τη μερα!!!! Αλλα ακριβως μια ωρα αφου το βαλω με πιανει μια υπνηλια και κοιμαμαι 2-3 ωρες στα καλα καθουμενα! Στις εξωσωματικες που επαιρνα 6, κοιμομουν ολη μερα!

ζηλεύω λίγο...6 τη μέρα και τίποτα..τις πρώτες μέρες λίγο.μετά τίποτα...θέλω ύπνο!!!!!!!

εγώ απ το στόμα τα παίρνω μπορεί να παίζει ρόλο...:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

Σου ειπα, τοσα χρονια με τοσα μαντζουνια, σαν τις "μαγισσες του Eastweek" νιωθω! Δεν ξερω αν την ειχες δει την ταινια, μαλλον μικρουλα εισαι, αλλα εχει πολυ γελιο! Το evening primose oil, ειναι σε λαδοκαψουλες (!1000 mg) σαν τη Βιτ. Ε και βοηθαει παρα πολυ στην καλη ποιοτητα της τραχηλικης βλενης τις μερες της ωορηξιας. Το σεληνιο μαζι με ψευδαργυρο ( και Βιτ Ε για καλυτερη αποροφηση του σεληνιου) διαστελλουν τις σαλπιγγες για καλυτερη μεταφορα του γονιμοποιημενου ωαριου προς τη μητρα. Σε φυσικη μορφη τα παιρνεις απο ελαιο φυτρου σιταριου (Wheat germ oil). Εγω ριχνω λιγο πιτουρο φυτρου σιταριου στα δημητριακα μου το πρωι, λενε οτι κανει καλο σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Τη Βιτ Ε τη σταματαω εκεινες τις μερες, τη φοβαμαι λιγο σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Γενικα μετα την προσπαθεια παιρνω φιλισιν το πρωι και τις Pregnacare pluς το μεσημερι, μεχρι να μου πει ο γιτρος κατι αλλο! Και να θυμασαι, βιταμινες ειναι, μπορει να ενισχυουν λιγο (κι αυτο το λιγο ειναι σημαντικο για μας), θαυματα ομως δεν κανουν απο μονες τους! Τι καθομαι και σου λεω τωρα, περιμενουμε χοριακη λεμε.....

Διαφημίσεις

Σου ειπα, τοσα χρονια με τοσα μαντζουνια, σαν τις "μαγισσες του Eastweek" νιωθω! Δεν ξερω αν την ειχες δει την ταινια, μαλλον μικρουλα εισαι, αλλα εχει πολυ γελιο! Το evening primose oil, ειναι σε λαδοκαψουλες (!1000 mg) σαν τη Βιτ. Ε και βοηθαει παρα πολυ στην καλη ποιοτητα της τραχηλικης βλενης τις μερες της ωορηξιας. Το σεληνιο μαζι με ψευδαργυρο ( και Βιτ Ε για καλυτερη αποροφηση του σεληνιου) διαστελλουν τις σαλπιγγες για καλυτερη μεταφορα του γονιμοποιημενου ωαριου προς τη μητρα. Σε φυσικη μορφη τα παιρνεις απο ελαιο φυτρου σιταριου (Wheat germ oil). Εγω ριχνω λιγο πιτουρο φυτρου σιταριου στα δημητριακα μου το πρωι, λενε οτι κανει καλο σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Τη Βιτ Ε τη σταματαω εκεινες τις μερες, τη φοβαμαι λιγο σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Γενικα μετα την προσπαθεια παιρνω φιλισιν το πρωι και τις Pregnacare pluς το μεσημερι, μεχρι να μου πει ο γιτρος κατι αλλο! Και να θυμασαι, βιταμινες ειναι, μπορει να ενισχυουν λιγο (κι αυτο το λιγο ειναι σημαντικο για μας), θαυματα ομως δεν κανουν απο μονες τους! Τι καθομαι και σου λεω τωρα, περιμενουμε χοριακη λεμε.....

δεν είναι για μας καλέ!!!:D:D:D:D:D

για να μαθαίνουμε...να τα έχουμε υπόψη στο 2 και στο 3!!!!!!;);););)

α και δεν είμαι 24 παραπλανά λίγο το νικναμε..28.5

1533345xcnw09g7xt.gif

Ετσι σε θελω νεραϊδακι μου! Οσο για την ταινια, εγω την ειχα δει πριν 15 χρονια, οποτε.... στα πισω-πισω ραφια του βιντεο-κλαμπ!!! Δες την, αν την πετυχεις, εχει πολυ γελιο!

Χαλκιδικη εμεις θα παμε 11 του μηνα αυθημερων μονο.

μπα δεν την βλεπω θετικη εδω θα ειμαστε κ δεις.

εσυ καλο βολει!!! χωρις ανχος

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ μακάρι γιατί δεν έχω πάει, αλλά μόνο αυτό έχω ανάγκη, θάλασσα, το αγόρι μου και ηρεμία. Το Leon το σημειώνω!!!

αυρίο πρωι πρωι σε βλέπω σε κανένα καρφουρ!!!:P:p:p:p και καρύδια μη ξεχάσεις να πάρεις..!!!και μαστίχα υποβρύχιο..και κανένα -2 κόκους στο μαξιλάρι σου...τι να πω..το λένε οι παλίες το είπαν και στη Μενεγάκη...

πολύ ωραία!!αυτές είναι διακοπές...απέραντη παραλία και ξεκούραση..τι με θύμησες τώρα...έχω χρόνια να πάω...όχι στο 2, αλλά στο 1!!

μαστίχα υποβρύχιο!!!! τέλεια! έχω ένα θέμα με το μέλι όμως, με πειράζει πάρα πολύ στο στομάχι. Μόνο μέσα στο χαμομήλι ή στο γάλα δεν με πειράζει, αλλά γάλα δεν πίνω και χαμομήλι τον χειμώνα μόνο!

Αυτό το μήνα ούτε τεστ ωορρηξίας δεν κάνω, ούτε τίποτα, το αφήνω στο χαλαρό.

πλάκα κάνεις, διατριβή έχεις κάνει πάνω στο θέμα! Προσπαθείς πολύ καιρό ε? και εξωσωματικές? Αχ σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια πολύ μεγάλη χοριακή την Δευτέρα!!!!

Χαλκιδικη εμεις θα παμε 11 του μηνα αυθημερων μονο.

μπα δεν την βλεπω θετικη εδω θα ειμαστε κ δεις.

εσυ καλο βολει!!! χωρις ανχος

Εδώ θα είμαστε κορίτσι και θα δούμε!!! Είμαι 5η μέρα σήμερα, από αύριο θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

HvAnp3.png

maria_v μου, ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες σου, ελπιζω να σου πω ευχαρισττα τη Δευτερα! Προσπαθουμε πολλα χρονια, ασε, μεγαλη ιστορια. Δεν το βαζουμε κατω ομως, παιδι θα κανουμε!!! Ε, μαζι με τα επιστημονικα τοσα χρονια, μαθαμε και τα ματζουνια! Ό,τι βοηθαει καλο ειναι....

Καλα το σκεφτηκες να το αφησετε στο χααλαρο! Περσυ το καλοκαιρι που εμεινα εγκυος ημασταν τουρνα κι εγω κι ο αντρας μου! Μιλαμε για πολυ κρασι! Κι εσκασε μυτη ο σπορος!!

Βαλε κατω το αγορι σου και κυματακια, φεγγαρακια, μπαρακια :oops::oops::oops:!!!!

Απο παραλιες οι κορυφαιες ειναι στην Καλογρια, τον Αη Γιαννη και τη Λαγομαντρα! Ριξτε καμια βουτια και κατακει! Στην Τορωνη ομως ενιωσα την Χαλκιδικη των παιδικων μου χρονων και πολυ μου αρεσε!

Καλη (και αποδοτικη) απολαυση

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...