Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσαρες που ειστε;;τι κανετε;;Τι ωραια που ηταν σημερα!!!!καφεδακι και βολτες μετα!και τωρα με πεθαινουν τα ποδια μου!

Πατριωτακι δεν εχω λογια!!!εισαι θεα!εισαι απιστευτα γλυκο πλασμα με απιστευτη θετικη ενεργεια!!!!κριμα που τα υπολοιπα κοριτσια δε μπορεσαν να ερθουν!

Ασπα την επομενη φορα δε θα μου γλυτωσεις!να το ξερεις!!θα φερω και τα μαστιγια μου.ξερεις εσυ.......

Και το καλυτερο που ετυχε!παμε να φαμε κατι με τον συζυγο και με ρωταει η κοπελα στο ταμειο "θα κανεις παιδι;;;".Μαλακας εγω και σκεφτομαι "γραφει πουθενα στο κουτελο μου οτι μολις περασα απο την επιτροπη, πλακα μου κανει;;;;" απανταω και εγω "ετσι λεω",

Α ωραια μου λεει η ταμιας, για να παρει τα ματια σου. Κεραμιδα!!ωραιος τροπος σκεφτηκα να κανεις,κοπλιμαν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή Μ.Εβδομάδα!!!

παπακι μου ξεπόρτισα χθες από το πρωί που πήγαμε εκκλησία,μετά για καφέ και μετά για ψαράκι γυρίσαμε το βραδάκι σπίτι...Θα τα πούμε σήμερα καλύτερα ;)

natasoula σε 3 μέρες θα πίνουμε καφεδάκι στην Αριστοτέλους ;)

Θεσσαλονικιές όποια δεν έχει δουλίτσα την Πέμπτη το πρωί μαζευόμαστε για υποδοχή στην Νατάσα :D

starkieser σου στέλνω πολλή πολλή θετική ενέργεια και περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά πολλά σε όλες !!!

Ευχαριστω για την θετικη ενεργεια προς το παρον βοηθαει πολυ!!!χθες εκανα τελικα τον υπερηχο και ειδαμε και τον σακο...φυσιολογικος στο μεγεθος και σε πολυ καλη θεση στην μητρα...ενα ανχος εφυγε τωρα θελω αλλες 2 βδομαδες να ακουσω και την καρδουλα και να βγαλω αλλο ενα αναστεναγμο ανακουφισης...να βαλει παλι ο Θεουλης το χερι του οπως βαζει μεχρι στιγμης!!!Να εχεις ενα υπεροχο και γεματο θαυματα πασχα σου ευχομαι και τις καλυτερες ευχες μου!

Ευχαριστω για την θετικη ενεργεια προς το παρον βοηθαει πολυ!!!χθες εκανα τελικα τον υπερηχο και ειδαμε και τον σακο...φυσιολογικος στο μεγεθος και σε πολυ καλη θεση στην μητρα...ενα ανχος εφυγε τωρα θελω αλλες 2 βδομαδες να ακουσω και την καρδουλα και να βγαλω αλλο ενα αναστεναγμο ανακουφισης...να βαλει παλι ο Θεουλης το χερι του οπως βαζει μεχρι στιγμης!!!Να εχεις ενα υπεροχο και γεματο θαυματα πασχα σου ευχομαι και τις καλυτερες ευχες μου!

Μπραβο ρε κοριτσι!!τελεια!αντε υπομονη τωρα αλλες δυο βδομαδες και μην αγχωνεσαι!:P ολα καλα θα πανε!και στην τελικη γιατι να μην πανε;το αξιζεις,οπως και ολα τα κοριτσια που προσπαθουν τοσα χρονια!ηρθε η ωρα για ανταμοιβη.

Κοριτσάκια μου τι μέρα και η σημερινή!

Σηκώθηκα πουρνό πουρνό έβαψα αυγά το πατριωτάκι μου με ενημέρωσε πως θα αργήσει με την επιτροπή οπότε ξεκίνησα να μοιράζω αυγά και τσουρέκια ώσπου μεσημέριασε...

Αντί για καφέ ήπιαμε ένα δροσερό τσαγάκι βρεθήκαμε στο γνωστό γουρλίδικο μαγαζί ;)

Ήρθα σπίτι για φαγητό και μετά ξανά στην αγορά και τώρα τελείωσα με τα μπαγκάζια μου!

natasoula αν είμαι εγώ θεά εσύ τι είσαι κοριτσάρα μου?Δυο μέτρα γυναικάρα με εξωτικές ματάρες φτου σου παιδί μου...Σίγουρα θα πάρει τα μάτια σου το νινί και όλα τα καλά σου επίσης :P

Τα δικά μου τα ποδαράκια να δεις πως πονάνε αλλά χαλάλι άξιζε τον κόπο!Ελπίζω να προλάβουμε να πιούμε και ένα καφεδάκι επάνω!

starkieser μπράβο τέλεια νέα άδικα αγχωνόσουν και σε 2 εβδομάδες όλα θα πάνε ακόμη πιο τέλεια!Χαλάρωσε απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και τις οικογενειακές στιγμές των Άγιων αυτών ημερών και όλα θα πάνε κατευχήν...Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ο Θεός να σας έχει καλά εσένα και το αγγελούδι σου και όλα όμορφα και ευλογημένα από δω και πέρα...

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Georgkat καλή δύναμη κοριτσάκι μου!!!Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε ;)

Θα σας γράψω ευχούλες αύριο πριν φύγω καλό ξημέρωμα!

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο...

Σας διαβαζω τοσο καιρο και παιρνω κουραγιο. Εκανα και εγω σπερματεγχυση τριτη φορα και αυριο ειναι να κανω χοριακη. ομωσ δυστυχωσ σημερα ειχα λιγο ροζ οποτε μαλλον θα αδιαθετησω. Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη. Σκεφτομαι να μην παω να κανω τη χοριακη...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!ξυπνηστε!τελεια μερα και σημερα!

Πατριωτακι μου,σιγουρα θα πιουμε καφε και εδω!εγω ειδικα αυτες τις μερες δεν εχω να κανω τιποτα.οποτε οποια μερα θελεις και οποια στιγμη θελεις ειμαι στη διαθεση σου!!για σενα και χαραματα θα σηκωθω!

Παπακι πως εισαι κοριτσι μου;ολα καλα;

Κατερινιω τρεχεις και δεν φτανεις;

Ισος καλως ηρθες!!!!μην απογοητευεσαι!μεχρι να ερθει κανονικα που ευχομαι να μην ερθει φυσικα,δεν θα απογοητευεσαι.και εγω εκανα την τριτη προσπαθεια και περιμενω.αλλα ειπα πως και μου ερθει ειμαι αποφασισμενη να προχωρησω και πετυχω τον σκοπο μου καποια στιγμη.χθες στην επιτροπη ακουγα κοπελες που ηταν τοσο απογοητευμενες και το μονο που σκεφτομουν ειναι πως δεν πρεπει να το βαζουμε κατω.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

natasoula μου χαράματα μην σηκωθείς γιατί δεν βλέπω να σηκώνομαι εγώ :D θα πιούμε καφεδάκι εννοείται μόλις ξεμπλέξω με τους συγγενείς θα το κανονίσουμε!!!

ισος καλωσήρθες!!!Νομίζω πως είσαι εγκύος...τα ροζ υγρά είναι και σημάδι εμφύτευσης κάτι που έλεγα και στην φιλενάδα μου (όνομα και μη χωριό) και μου έλεγε 'ποια εμφύτευση καλέ μου έρχεται περίοδος'.Οπωσδήποτε να πας για χοριακή επιβάλλεται!Εύχομαι να είσαι εγκυούλα και αυτή η Ανάσταση να σου μείνει αξέχαστη!

παπακι μου που είσαι?είσαι καλά?σε έχασα...

Γλυκούλες μου δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι τότε όμως σας εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση!Να είστε όλες καλά να είστε δυνατές να έχετε επιμονή,πίστη και αγάπη ...Ο,τι καλύτερο για την καθεμιά ξεχωριστά και για τις οικογένειες σας!

Σας φιλώ γλυκά !

καλημερα κ απο μενα!!!!

πεταλουδιτσα καλα ειμαι !!! εριξα κ ενα ματς χθες με τον δικο μου κ ηρθα στα ισα μου μετα πηγα εκκλησια το απογευμα κ το βραδυ που γυρισα επεσα σαν το τουβλο για υπνο. αχ ετοιμαζεσαι ε? τι ωραια ρε μαναρι με το καλο να πας κ να περασεις σουπερ!!!

νατασουλα κριμα που δεν μπορεσα να ερθω να σε γνωρισω αλλα που θα παει θα βρεθουμε καποια στιγμη ευχομαι να μην σου χρειαστουν τα φαρμακα σου κ να μας πεις ευχαριστα!!!!

ισος τα ροζ που λες σε ποια μερα του κυκλου σου τα εχεις?

πεταλουδιτσα το υπονοουμενο για μενα πηγαινε? ε?

φιλακια σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κορίτσια, καλή ανάσταση σε ολες!!!!

νατασούλα αν κανονισετε για καφεδακι, παρε με και μενα, το εχεις το κινητο μου και θα προσπαθησω να ερθω, να σας γνωρισω και εγω επιτελους!!!!

ισος καλωσηρθες, μην απογοητευεσαι απο τα ροζ, ισως ειναι εμφύτευση οπως ειπαν και το κορίτσια,επίσης να πας για χοριακη οτι και αν γίνει, εχουμε ακουσει εγκυμοσυνη με ελαφρια περίοδο....ποτε δεν ξέρεις, εγω σου ευχομαι μια θετικη χοριακη.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες ετοιμαζετε τη μαγειριτσα και τα αρνια;;;;!!!!!

Τινακι εννοειται οτι θα σε παρω τηλεφωνο μολις συννενοηθω με το πατριωτακι!

Παπακι δεν πειραζει!την επομενη φορα θα ερθεις με το μωρακι σου στην συναντηση!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,

καλα να περάσουμε όλες με τις οικογενειες μας αυτές τις άγιες μέρες

και του χρόνου όλες με μωράκια ή στην αγκαλια ή στην κοιλια ευχομαι

φιλακια κοριτσάκια μου

νατασούλα θα περιμενω, μακαρι να βρεθουμε και να σας γνωρίσω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα! Καλή ανάσταση, το Άγιο Φως να φέρει στην κάθε μια ότι επιθυμεί! Υγεία πάνω απ' όλα και όλα θα γίνουν, αρκεί να μην χάσουμε την πίστη μας, επιμονή, υπομονή και πολύ αγάπη, είστε όλες φοβερές και σας αξίζει ότι καλύτερο!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...