Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πολύ μου κακοφαίνεται τελικά που δουλεύω τέτοια μέρα.....

επρεπε να ειμαστε εξοχή, να ψήνουμαι και να τρώμε!!!

τι θα κάνετε Πάσχα? εμεις οικογενειακά σε εξοχικό θα σουβλίσουμε το αρνάκι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Good morning!!!!!!!τι τελεια μερα και σημερα!!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Παπακι στειλε καλε κανενα τσουρεκι!πεινασα!

Τινα που θα παει θα σταματησεις σε λιγο καιρο τη δουλεια και θα κοβεις ανετα βολτες!μετα θα ζηλευουμε εμεις εσενα που θα δπυλευουμε κατακαλοκαιρο!

Τζειμς Μποντ πως εισαι;εμενα παλι πρωτη φορα που δεν δουλευει επιτελους ο δικος μου το Πασχα!

Αχ!!!θελω ατα!!!!ελπιζω μολις τελειωσω τις δουλειες μου να παμε!αχ!!

τινακι με το καλο να γινον ολα. εμεις Ανασταση κλασικα στα πεθερικα κ την Κυριακη στην μαμα μου στην αυλη οικογενειακως.

την Ανασταση θα καλοπερασω παλι τι να πω αλλα θα κανω πως νυσταζω κ θα την κανουμε νωρις νωρις γιατι το βλημα αρχιζει να ρωταει πολλα που δεν της πεφτει λογος κ ειμαι ετοιμη να την σουβλισο με μεγαλη μου χαρα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Good morning!!!!!!!τι τελεια μερα και σημερα!!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!

Παπακι στειλε καλε κανενα τσουρεκι!πεινασα!

Τινα που θα παει θα σταματησεις σε λιγο καιρο τη δουλεια και θα κοβεις ανετα βολτες!μετα θα ζηλευουμε εμεις εσενα που θα δπυλευουμε κατακαλοκαιρο!

Τζειμς Μποντ πως εισαι;εμενα παλι πρωτη φορα που δεν δουλευει επιτελους ο δικος μου το Πασχα!

Αχ!!!θελω ατα!!!!ελπιζω μολις τελειωσω τις δουλειες μου να παμε!αχ!!

καλα ειμαι...τρεχω και γω με τη δουλεια...εχει υπεροχη μερα και θα ηθελα να βολταρω αλλα δεν γινεται

και γω πρωτη φορα ειναι που θα περασω το πασχα μακρια απο τους γονεις μου :(:(:(:(:(:(:(και επισης πρωτη φορα που θα το περασω μαζι με την πεθερα μου...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλα ειμαι...τρεχω και γω με τη δουλεια...εχει υπεροχη μερα και θα ηθελα να βολταρω αλλα δεν γινεται

και γω πρωτη φορα ειναι που θα περασω το πασχα μακρια απο τους γονεις μου :(:(:(:(:(:(:(και επισης πρωτη φορα που θα το περασω μαζι με την πεθερα μου...

Πω πω!!αυτο και αν ειναι πικρα!!η πεθερα δεν παυει να ειναι πεθερα!!!:tongue:

Σαν τους γονεις,κανενας!!!

Διαφημίσεις

Πω πω!!αυτο και αν ειναι πικρα!!η πεθερα δεν παυει να ειναι πεθερα!!!:tongue:

Σαν τους γονεις,κανενας!!!

ναι βρε παιδι μου αυτο ειναι τοσο αληθεια....

τελικα ειμαι μαμακιας :P:p:p:p:p:p. δεν το περιμενα αυτο

NKQXp2.png

ναι βρε παιδι μου αυτο ειναι τοσο αληθεια....

τελικα ειμαι μαμακιας :P:p:p:p:p:p. δεν το περιμενα αυτο

Χα χα:P κοιτα τωρα που σε μαθαμε Τζειμς Μποντ μην χρειαστει να το κανουμε μαμοθρεφτο.:P:tongue:

καλό μήνα κορίτσια!!!!

καλή επιτυχια σε όσες έχουν κανει προσπάθεια σπερ/σης καλή κύηση στα κορίτσια κου ειναι έγκυες και καλή επιτυχια σε ολές μας που προσπαθούμε!!!!!

εμέις θα πάμε στο χωριο του άντρα μου που είναι νομος ηλείας το σαββατο κλεινουμε το μαγαζι 13:00 και την κάνουμε μέχρι τρήτη,λίγο αλλά κάλο είναι και αυτο το έχω τόσο ανάγκη..........,εγώ και να ήθελα να κάτσω με τους γονεις μου εχουν φύγει για το νησι αλλά έχω καλές σχέσεις με τα πεθερικά μου και δεν μου είναι καθόλου βαρετη!!!!

τι κάνουν τα υπολοιπα κορίτσια γιατι χάνεστεεεεεεεεε geotgat, sissi, marieta, maria star,maria s,lolita,λεια,φιλακία πάντως και ευχομαι να είσται όλες καλά!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου και καρπερο μηνα σας ευχομαι.τι κανετε?ολα καλα?εμεις σημερα τελειωσαμε τα βαψιματα.το χρωμα στο παιδικο του χωριου το εκανα γαλαζιο ,βασικο για απαλο γαλαζιο το ηθελα.αλλα ξερω γω τι εκανε ο μπογιατζης.ισως ηθελε 1χερι,αυτος το περασε 2.τεσ-α,τελικα εκλεισα ραντεβου για την β επιπεδου την αλλη παρασκευη.ο συζυγος δεν ανεβαινει για πασχα γιατι θελει 450ε στα εισιτηρια μονο.και του δινουν μονο 3ρεπο.θα μαζευτουν ολοι οι συναδελφοι μαζι το πασχα.

τινα να το βαψεις νωρις το δωματιο ,το δικο μου μυριζει ακομα,φυσικα ειναι μονο 2ημερων.

νατασουλα σιγουρα σαν τους γονεις κανενας τσακωνεσαι ,κανεις ,ρανεις παλι τα φτιαχνεις ,παλι τα φτιαχνεις,ενω με τη πεθερα χρειαζεται μια α χημεια.

μινα πα τα φαγες τα τσουρεκακια σου εεε?αααχ και εμεις λεμε να κανουμε αυριο.

αυτα κοριτσια μου καλο απογευμα και παλι καλο μηνα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοριτσάκια καλησπέρα...

στείλτε καμία συνταγή για τσουρεκάκια...εμείς εδώ δεν κάνουμε...κάνουμε φλαούνες...

φυσικά η μαμά μου κάνει 2-3 από συντεγές που βλέπει στη τηλεόραση αλλά στείλτε μου καμία πιο παραδοσιακή...

εμείς καναμε ψωμια και ελιωτές να τρώμε αυτές τις μέρες...και παρασκευή φλαούνες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Η μέρα σήμερα είχε τρελλό τρέξιμο και το ίδιο προβλέπεται και για αύριο...

Τουλάχιστον θα ξεκινήσω με έναν ωραίο ελληνικό καφέ στην Αριστοτέλους και μετά ...τρεξίματος η συνέχεια!

Κοριτσάκια τελικά ποιες θα έρθετε?Εγώ μετά τις 10 θα είμαι στο γνωστό μέρος αν δεν με βρείτε εκεί πάρτε τηλ να με ξυπνήσετε :tongue:

Τσουρέκια δεν έκανα θα το πάρω έτοιμα από την μανούλα ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες!

καλημέρα κορίτσια,

φιλάκια σε εσας που πίνετε καφεδάκι στην Αριστοτέλους...σας ζηλευουμε, να ξέρετε!!! μακάρι να βρισκόμασταν όλες μαζί.

νεραιδούλα και εγω τσουρέκια απο τη μαμα θα πάρω, θα σου γράψω συνταγη το απόγευμα που θα ειμαι σπίτι. οι φλαούνες τι ειναι?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κοριτσάκια καλησπέρα...

στείλτε καμία συνταγή για τσουρεκάκια...εμείς εδώ δεν κάνουμε...κάνουμε φλαούνες...

φυσικά η μαμά μου κάνει 2-3 από συντεγές που βλέπει στη τηλεόραση αλλά στείλτε μου καμία πιο παραδοσιακή...

εμείς καναμε ψωμια και ελιωτές να τρώμε αυτές τις μέρες...και παρασκευή φλαούνες...

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!

http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp?rid=1507&mid=19&sid=73&sid2=null

εγω με αυτη τη συνταγη κανω τα τσουρεκια.δεν ειναι ακριβως παραδοσιακη αλλα εμενα με βολεψε πολυ και ειναι και ευκολη..

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

τι ειναι οι φλαουνες?

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...