Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

45. natasoula81

46.laura 36

Ποσοστό: 7/44

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8. astage

Ποσοστό: 3/7

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

πεταλουδιτσα εγω για την πεμπτη θα δωροδοκήσω καποιον για να με φερει κ μετα ευκαιρεια να παω κ στα ΙΚΕΑ να δω κατι που θελω .θα σας ενημερωσω μολις πιασει η δωροδοκια μου χιχιχι!!

τινακι με τετοιο καιρο δεν ειναι για σπιτι ειναι για τατα !!!!

φιλακια σε ολες!!! καλη μερα να εχετε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες! Θα με βάλετε κι εμένα στη λίστα? Είμαι στην 3η προσπάθεια σπερματέγχυσης με κλομιφένη, την Παρασκευή πάω για υπέρηχο και κατά τις 8 Μαϊου σπερματ/ση. Οι 2 προηγούμενες απέτυχαν...αν αποτύχει κι αυτή τον Ιούνιο θα πάμε για εξωσωματική. Καλή επιτυχία σε όλες!

Lv4ip1.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

άρχισαν οι ζέστες και δεν υποφέρετε ο καιρός...έχουμε να τραβήξουμε ζέστες φέτος...

λαόυρα εύχομαι να είναι η τυχερή σου...

για πες μας λίγο το προφίλ σας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!!!ξεπατωθηκα η γυναικα!Στανιση γυρισα στο σπιτι!!

Νεραιδουλα ασε μεχρι και εδω στο βορειο πολο,καψα εχει!!!

Παπακι κανε τα μαγικα σου για την Πεμπτη!

Τζειμς Μποντ τι φτιανς;

Πατριωτακι δε βλεπω την ωρα να πιω καφε στην Αριστοτελους!!να παρω τον αερα μου βρε παιδι μου λιγο!

Τινα παρατα τη δουλεια να σε παρω μαζι μου την Πεμπτη!

Laura καλως ηρθες στο παρεακι μας!ευχομαι να ειναι η τυχερη σου φορα και να μην χρειαστεις εξωσωματικη!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανετε;;φανταζομαι ειδατε καλο καιρο και σαν τα σαλιγκαρια δε μαζευεστε!!!!!!!!!

νατασουλα μου ειχα μια χαρα που θα ερχομουνα αλλα μηλησα με τον γιατρο μου σημερα για κατι κραμπες που εχω κ μου ειπε οχι βολτες στεναχωρεθηκα που δεν θα σας δω .

laura36 καλως μας ηρθες κοριτσι κ καλη επιτυχια να εχεις !!! να ειναι η τελευταια σου!!!!

tinkerbell!24 τι κανεις κοριτσι μου?

καλο βραδυ φιλακιαααααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια,

laura καλωσήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία, τρίτη και τυχερή να είναι ευχομαι.

παπάκι τι επαθες? απο τις βόλτες θα είναι χιχι

νατασούλα μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά εχουν πάρει ολοι οι αλλοι αδεια για το Πάσχα...

εμεις πότε θα πιουμε καφεδάκι ? μεσα μαιου θα σταματήσω απο τη δουλεια και θα σου έρθω.

νεραιδούλα μου πώς είσαι? όλα ετοιμα για τη βάφτιση?

καλημερα σας!!!!

σημερα ειναι μερα για τα τσουρεκια !!! μιαμ μιαμ!!! η μαμα θα τα κανει κ εγω θα τα δοκιμασω χιχιχι!!

τινακι μου !!!κραμπες μαναρι μου παθαινω το βραδυ κ κανω τον σκοπο κ μου εδωσε μαγνησιο ξανα να πιω πηγα χθες κ τα πηρα.

καλημερα σε ολες!!!!!!!!

φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τυχερη!!!! εμενα θα τα κανει την Πέμπτη τα τσουρέκια....

και μένα πιανεται η λεκάνη μου απο δεξια οταν ειμαι ξαπλωμένη και δεν μπορώ να αλλάξω πλευρο αλλά δεν μίλησα με τον γιατρό,λες να είναι κράμπα?

Κοριτσια μου καλησπερα!!!!αλλοι σημερα φτιαχνουν τσουρεκια και εγω ντουλαπα!!τι να κανω μεντοση ζεστη!ηρθε η ωρα για τα καλοκαιρινα!δε μπορει,ολο και καποιος θα μου δωσει κανενα!

Παπακι να κατσεις στον κωλο σου και να κοιταξεις το μωρο σου!μην γεννησεις κιολας ερχομενη!δεν το θελουμε απο τωρα!!!!!!που θα παει θα βρεθουμε σιγουρα καποια στιγμη!

Τινα εννοειται οτι σε περιμενω οποτε μπορεσεις!να παμε για τρελες μασες!

καλημερα μαναρια!!! τι κανετε? τελικα πεντανοστιμα τα τσουρεκια χθες δεν αντεξα κ εφαγα.

καλο πασχα να εχουμε ολες!!!

νατασα θα βρεθουμε καποια στιγμη που θα παει μπορει ναμην ειναι αυριο που ζηλευω ηθελα πολυ να ερθω να σας δω αλλα τι να κανω ειμαι σε καραντινα παλι.

φιλακιααα!!

τινα τι εγινε με το δωματιο το βαψατε? να ξες θελει το λιγοτερο 1,5 μηνα πριν γεννησης να ειναι βαμενο για το μωρο γιατι απο τι διαβασα δεν κανει να τελειος φρεσκοβαμμενο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα μαναρια!!! τι κανετε? τελικα πεντανοστιμα τα τσουρεκια χθες δεν αντεξα κ εφαγα.

καλο πασχα να εχουμε ολες!!!

νατασα θα βρεθουμε καποια στιγμη που θα παει μπορει ναμην ειναι αυριο που ζηλευω ηθελα πολυ να ερθω να σας δω αλλα τι να κανω ειμαι σε καραντινα παλι.

φιλακιααα!!

τινα τι εγινε με το δωματιο το βαψατε? να ξες θελει το λιγοτερο 1,5 μηνα πριν γεννησης να ειναι βαμενο για το μωρο γιατι απο τι διαβασα δεν κανει να τελειος φρεσκοβαμμενο.

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

μινα δεν πειραζει για τα τσουρεκια.εισαι δικαιολογημενη...

ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν θα περασω το πασχα στα μερη σου. ο καλος μου δουλευει την ημερα του πασχα οποτε σπιτακι μου θα μεινουμε..

καλο πασχα να εχουμε και υγεια πανω απ΄ολα:P:p:p:p

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημέρα και καλό-γονιμο μήνα για όλες!!!!

παπάκι σε δύο εβδομάδες θα το βάψουμε το δωμάτιο, να περάσει το Πάσχα και η βάφτιση, να σταματήσω και απο τη δουλεια και να γίνουν όλα μαζί, βάψιμο, πλύσιμο χαλιων, μπαλκόνια, κουρτίνες κτλ....και ολα απο τα χεράκια της μαμάς μου χιχι.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...