Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν ξερω πως μετρανε τα 24 οι γιατροι με εχουν μπερδεψει...συμφωνα με τη γιατρο καναμε μετα απο 2 24ωρα,με το δικο μου μυαλο ρε κοριτσια ηταν μετα απο 3 μερες.εκανα Τριτη την μια χοριακη και Παρασκευη την αλλη...εχω ενα μικρο θεμα συνεννοησης με τη γυναικολογο μου η αληθεια ειναι!!!

θα σου κανω μια χαζη ερωτηση..εκανες και τις δυο χοριακες στο ιδιο κεντρο?γιατι απο κεντρο σε κεντρο υπαρχουν αλλες τιμες...

και γω ξερω οτι για να ειναι εξωμητριο θα επρεπε να πονας...σου ευχομαι να μην ειναι αυτο και να εχεις τα ευχαριστα νεα.ποτε θα ξαναπας?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

βρε κορίτσι μου την έκανες τη τρίτη και ήταν 129 άρα 2 μέρες μετά δηλαδή τη πέμπτη θα θέλαμε να δούμε ένα νούμερο 300 τη παρασκευη είδαμε 700...για διδυμάκια δεν ξέρω αλλά για το άλλο αποκλείεται...

από οτι ξέρω αν ήταν...(ξου μακρία απο όλες μας..) η χοριακή δεν θα διαπλασιαζόταν..θα αυξανόταν με ποιό αργους ρυθμούς...

και θα είχες και πόνους κλπ...

και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο δεν κατάλαβα...

συναντησούλα ε??τέλεια!!ποιές είδατε??

τα φιλία μου σε όλες...απούσες και παρούσες....

εύχομαι...να πάνε όλα τέλεια για όλες μας...πραγματικά σας αγαπώ όλες και σας σκέφτομαι πάρα πολύ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

θα σου κανω μια χαζη ερωτηση..εκανες και τις δυο χοριακες στο ιδιο κεντρο?γιατι απο κεντρο σε κεντρο υπαρχουν αλλες τιμες...

και γω ξερω οτι για να ειναι εξωμητριο θα επρεπε να πονας...σου ευχομαι να μην ειναι αυτο και να εχεις τα ευχαριστα νεα.ποτε θα ξαναπας?

ναι Μαρια μου στο ιδιο μικροβιολογικο.Εχω απλα τσιμπιματα που και που,αλλα πονο δεν το λες με τιποτα...θα δουμε την Τεταρτη που η γυναικολογος μου περιμενει να δει ισως τον σακο-σακους(επιμενει για τα διδυμα!!)ο Θεος να βαλει το χερι του γιατι εχω φρικαρει απο το ανχος!!:?

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

βρε κορίτσι μου την έκανες τη τρίτη και ήταν 129 άρα 2 μέρες μετά δηλαδή τη πέμπτη θα θέλαμε να δούμε ένα νούμερο 300 τη παρασκευη είδαμε 700...για διδυμάκια δεν ξέρω αλλά για το άλλο αποκλείεται...

από οτι ξέρω αν ήταν...(ξου μακρία απο όλες μας..) η χοριακή δεν θα διαπλασιαζόταν..θα αυξανόταν με ποιό αργους ρυθμούς...

και θα είχες και πόνους κλπ...

και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο δεν κατάλαβα...

συναντησούλα ε??τέλεια!!ποιές είδατε??

τα φιλία μου σε όλες...απούσες και παρούσες....

εύχομαι...να πάνε όλα τέλεια για όλες μας...πραγματικά σας αγαπώ όλες και σας σκέφτομαι πάρα πολύ..

Ναι σωστα τα λες,απλα Πεμπτη επρεπε να ειναι 300 και Σαββατο 600 και εγω ειχα Παραασκευη 700 που ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το αναμενωμενο!!!Ουφ σας ζαλισα,απλα ειμαι τοσο ανχομενη που δεν λεγεται,τεταρτη μου ειπε να παμε να δουμε για σακο γιατι αν συνεχισει ετσι την Τεταρτη θα πρεπει να εχω γυρο στις 4000 μοναδες.Βασικα δεν μπορω να μιλησω και σε κανεναν εκτος απο τη μανα μου και τον αντρα μου που οτι και να λεω εκεινοι λενε τα δικα τους και δεν μπορω να ξεσπασω οι γυναικα...:D

καμια σχέση ...δεν έπρεπε να έχεις 600 το σάββατο..έπρεπε να έχεις τουλαχιστό 600..ότι εχεις παραπάνω σημαίνει ότι όλα πάνε μια χαρά...ηρέμησε και απόλαυσε το...

δεν ξέρω γιατί σε αγχώνει ο γιατρός...αλλά όλα είναι τέλεια...βάλε και στο νετ να δεις τις τιμές...και θα καταλάβεις ότι όλα είναι τέλεια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;

Starkieser ολα ειναι μια χαρα και μου φαινεται τζαμπα σε αγχωνει η γυναικολογος σου!!!μην σου πω να αλλαξεις γιατρο......ο γιατρος πρεπει να σε ενθαρρυνει ειδικανσε τετοιες περιπτωσεις οχι να σου κοβει τα φτερα.και αν δεν ειναι σιγουρη μεχρι να δει τη δευτερη χοριακη καλυτερα να μη λεει τιποτα.τελος παντων πηρα φορα τωρα γιατι τα πηρα με την γιατρο....

Ννεραιδουλα μου πως εισαι εσυ;τι λεει η Κυπρος;

Οι υπολοιπες παλι την κανατε;;;

Θεσααλονικιες ετοιμαστειτε!!!!!τη Μ.Πεμπτη ερχομαι!!!!!

καλα είμαι νατάσα μου, τα ίδια...

η κύπρος τι να λέει η κατάσταση είναι τραγική

Ποτε θα ξυπνησουμε δεν ξερω να κρεμασουμε ολα αυτα τα κοπροσκυλα που μας κυβερνουν...αρχισε και σε σας το ιδιο χαλι με εδω;απολυσεις και ανοδος τιμων παντου;

καμια σχέση ...δεν έπρεπε να έχεις 600 το σάββατο..έπρεπε να έχεις τουλαχιστό 600..ότι εχεις παραπάνω σημαίνει ότι όλα πάνε μια χαρά...ηρέμησε και απόλαυσε το...

δεν ξέρω γιατί σε αγχώνει ο γιατρός...αλλά όλα είναι τέλεια...βάλε και στο νετ να δεις τις τιμές...και θα καταλάβεις ότι όλα είναι τέλεια

Σε ευχαριστω,πρεπει να σταματησω να το σκεφτομαι και να υπεραναλυω τα πραγματα!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

εγω δεν την γλιτωσα σημερα κ θα παμε για μαμ στην πεθερα μου απο χθες εχω που γκρινιαζω δεν θελω να παω! δεν θελω να παω! με κουραζουν τα ιδια κ τα ιδια ασε που αρχισαν να με λενε παχυνες ε? πριστικες ε? λες κ ειχα ορεξει να τα ακουω τα λεει κ το ξεχασμενο βλημα η ηλιθια . τελος παντων μην σας πριζω κ εσας !

να εχετε μια υπεροχη μερα!!! κ εχει υπεροχη ζεστη περιτο να πω οτι ειμαι με σορτσακι κ τιραντε .

φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!1

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!παπακι τι συμπτωση!!!και εμεις στην πεθερα μου θα παμε για φαι!ειπαμε απο το ενα αυτι θα μπαινουν απο το αλλο θα βγαινουν!δεν αλλαζουν τα βληματα!το πολυ πολυ να γινουν σουπερ βληματα.

Εχει υπεροχη μερα σημερα!!ευκαιρια να καθαρισω το μπαλκονι καλα επιτελους!και μετα ατα το απογευμα!γιουπι!!

γεια σας και απο μένα!!!

χαχα εγω τι γλίτωσα και σήμερα την πεθερά, φαγαμε στη μαμα μου αν και μια ταβερνούλα για ψαρακι δεν θα με χαλούσε...

ξεκούραση τωρα και το απόγευμα πρεπει να βγάλω τα καλοκαιρινά,οσα μου μπαίνουν, γιατι με πιασανε εξάψεις...για παραλία ειναι με τοση ζέστη.

φιλακια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

τινακι εγω πηγα με στραπλες στην πεθερα κ επαθαν πλακα καλα δεν κρυωνεις κ τετεοια τους λεω κ στην θαλασσα για μπανιο παω τωρα απο εδω κ περα θα φαμε ζεστουλα !!! την γλιτωσες σημερα ε ? τυχερη!!!

νατασα μου ολα μια βαρετη ιδεα ειναι τι να κανουμε μαρεσει ρε συ που εχουν κ αποψη για το που θα γεννησω δηλαδη τετοιο πραγμα πουθενα .

παω βολτιτσα τον ανηψιο γιατι του το εταξα κ μεχει πριξει ποτα θα παμε κ ποτα θα παμε !!!!

πεταλουδιτσα μου που πετας σημερα? χμ χμ θα τα πουμε το βραδυ !!

φιλακια σε ολες!!\

κατερινιωωωω ανοιξε το κοσμοτε σε πηρα κ ηταν κλειστο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα και καλή Μ.Εβδομάδα!!!

παπακι μου ξεπόρτισα χθες από το πρωί που πήγαμε εκκλησία,μετά για καφέ και μετά για ψαράκι γυρίσαμε το βραδάκι σπίτι...Θα τα πούμε σήμερα καλύτερα ;)

natasoula σε 3 μέρες θα πίνουμε καφεδάκι στην Αριστοτέλους ;)

Θεσσαλονικιές όποια δεν έχει δουλίτσα την Πέμπτη το πρωί μαζευόμαστε για υποδοχή στην Νατάσα :D

starkieser σου στέλνω πολλή πολλή θετική ενέργεια και περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά πολλά σε όλες !!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...