Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!νεραιδουλα που εισαι βρε εσυ;;;;;ολα πηγαν πολυ καλα και τωρα απλα θα περιμενουμε.μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο;;;;;μου εδωσε επισης να παιρνω καθε μερα salospir και φυλλικο οξυ.και να κανω εγω μια ερωτηση:το φυλλικο μπορω να παιρνω γενικοτερα;;καθε μερα ή πρεπει να το κοβεις ανα διαστηματα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσπα πολύ λυπάμαι βρε παιδί μου...εγώ σου είπα τη γνώμη μου για τους φυσικούς..πιστεύω να κάνεις ακόμη μια προσπάθεια με αλλη δόση ή άλλες ενέσεις...

νατασούλα μου εμένα κάθε μέρα φολικό μου είπε να παίρνω και να μην το σταματήσω μέχρι να μείνω έγκυος και να γίνω 3 μηνών

τώρα αναμένουμε και θέλουμε θετικά αποτελέσματα!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδουλα ρωταω για να ξερω να το παιρνω συνεχεια απο δω και περα.τελεια λοιπον!!!για πες τα νεα σου εσυ ρε κοριτσι!!!!

Πατριωτακι που εισαι βρε;;;;

Παπακι κου κου!!!!!!

Μαρια03και αλλοι τοσοι αριθμοι απο πισω να σε φωναζω Τζειμς Μποντ;;;;;

Διδυμομανουλα τι τελεια τα νεα σου!!!μπραβο στα κοριτσια!!!!θελω πολυ να δω την κοιλια σου ομως!!!!!!

Μινα ni φιλαρες πολλες!!!και πολλα ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια για τις ευχες σας!!!!

Ειστε ολες ΘΕΕΣ!!!!!

Νεραιδουλα ρωταω για να ξερω να το παιρνω συνεχεια απο δω και περα.τελεια λοιπον!!!για πες τα νεα σου εσυ ρε κοριτσι!!!!

Πατριωτακι που εισαι βρε;;;;

Παπακι κου κου!!!!!!

Μαρια03και αλλοι τοσοι αριθμοι απο πισω να σε φωναζω Τζειμς Μποντ;;;;;

Διδυμομανουλα τι τελεια τα νεα σου!!!μπραβο στα κοριτσια!!!!θελω πολυ να δω την κοιλια σου ομως!!!!!!

Μινα ni φιλαρες πολλες!!!και πολλα ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια για τις ευχες σας!!!!

Ειστε ολες ΘΕΕΣ!!!!!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!

οκ θα γυρναω λοιπον και στο τζειμς μποντ

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλησπερα κοριτσια.πηρα σημερα τα αποτελεσματα της β χοριακης και ηταν 701 μοναδες.η πρωτη ηταν 129.εχει καμια καμια ιδεα;η γυναικολογος μου λεει η εξωμητριο η δυδιμα...αν ηταν εξωμητριο δεν θα επρεπε να ποναω πολυ;ωχ τι ανχος Θεε μου!

Διαφημίσεις

νατασούλα μου πως είσαι πως πήγε?

ελα βρε τινκερ και οτι θα ρωταγα την παρεα τι κανεις και πως εισαι?χαιρομαι που σε βλεπω.

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

janneta η maria papa είναι η mina pa το παπακι μας!

παπακι μου θα σου λιώσω την κοιλιά στα χαδάκια σήμερα harlem shake θα χορευει ο μπεμπης από την χαρά του :D:D:D

Φιλιά πολλά σε όλες!

ααχ ευαγγελια μου με ξεμπερδεψες ,τωρα αντιληφθηκα οτι εχουμε 2 μινες .

ρε κοριτσια ειδατε τι μεγαλειο ψυχης διακρινει την ευαγγελια μας.παρολο που ειναι στην αναμονη για μωρο κ περνα τις αγωνιες της.η χαρα των φιλων της ειναι κ δικη της χαρα.εε δεν ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι να μην ανταμειφθουν απο το θεο!..και ειπαμε οτι αργειιιιι,τοκιζεται...

καλημέρα!!!!!

janeta πάντα με το ίδιο όνομα έμπενα δεν είμαι αυτη που λές και εχω απο τον οκτωβρη που γράφω έδω που έκανα την πρώτη μου σπερ/χυση!!!

σε ευχαριστω για το νοσοκομειο ανδρέας συγγρος το γνωρίζω έχω πάει και αλλές φόρες και ναι όντως έχει τους καλήτερους δερματολόγους,αυτα τα σπυράκια που έχω βγάλει ο ένας δερματολόγος μου είπε οτι ναι μπορείς να βγάλεις ακμη και στα 30 και ο άλλος που πάω τωρα μου ειπαι ότι τα έχω βγάλει απο κουραση απο πιεση και απο αγχος αλλά όλες η θεραπίες που έχω κάνει είναι επιδερμικες χωρις αντιβιωση επειδη κάνουμε ελευθερα με τον αντρα μου και μάλλον για αυτο δεν μου πέρνανε!!!!

έχεις χάσει κάποιον δικό σου????

ναι εχω χασει τον αδερφο μου 33 χρ πριν 3 χρονια.αστα να πανε.

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!

Τινακι ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου!!!!!κατα τις 2.30 θα την κανουμε!!!αλλα εννοειται θα παμε πιο νωρις!!!!

νατασσαρα καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου.εεε ρε γλεντια που θα κανουμε για την νατασσαρα μας.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλησπερα κοριτσια.πηρα σημερα τα αποτελεσματα της β χοριακης και ηταν 701 μοναδες.η πρωτη ηταν 129.εχει καμια καμια ιδεα;η γυναικολογος μου λεει η εξωμητριο η δυδιμα...αν ηταν εξωμητριο δεν θα επρεπε να ποναω πολυ;ωχ τι ανχος Θεε μου!

κοριτσι μου ξερω μονο οτι αν μεγαλωνει παρα πολυ η χοριακη ανα 2 μερες ειναι καλα.μην αγχωνεσαι πουλακι μου ,απλα προσεχε κ το πολυ -πολυ παρε μια .δευτερη γνωμη απο αλλον γιατρο.ξερω δεν σε βοηθησα πολυ.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τα κοριτσάκια μου σήμερα κανονίστε να βρισκόμαστε πιο συχνά κουκλίτσες μου...

maria030603 θα σε αποκαλώ κι εγώ το κορίτσι του James Bond :D χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και εύχομαι από δω και πέρα τα καλύτερα στην ζωή σου...Δεν σου το είπαμε αλλά μετά από κάθε συνάντησή μας προκύπτει εγκυμοσύνη ;) με το καλό!!!

natasoula μου σε έχω στο μυαλό μου σήμερα σου έστειλα τσουνάμι από θετική ενέργεια ;)

janneta μου είμαστε εδώ και για τις χαρές και για τις λύπες....Μακάρι να ήσουν κι εσύ πιο κοντά να δεις τι χαδάκια θα σου έκανα στην κοιλίτσα :P

Το παπάκι σήμερα καλαρέστηκε :D

starkieser πότε θα ξανακάνεις επαναληπτική?Με πόσες μέρες διαφορά είχες αυτή την τιμή από την προηγούμενη?Που κολλάει το εξωμήτριο με τα δίδυμα?Να είσαι ήρεμη και χαλαρή μέχρι να σιγουρευτείς!Η αλήθεια είναι πως ο κανόνας λέει πως αν ήταν εξωμήτριο θα έπρεπε να έχεις πόνους αφόρητους...Χαλάρωσε και περίμενε τα απότελέσματα γιατί μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να στεναχωριέσαι άδικα...Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!

tinkerbell φιλιά πολλά!

παπακι μου πολλά χαδάκια στην κοιλίτσα σου!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

πρωινη πρωινη πάλι χιχι, παπακι εγω μια χαρα κοιμάμαι ανασκελα και ανετα γυρναω και στο πλαι ακομη....απλα κοιμαμαι πολυ νωρις και ξυπναω νωρις.

starkieser αυτο που ξέρω ειναι πως θελουμε να διαπλασιαζεται η χοριακη ανα 2 μέρες, το εξωμητριο με τα δίδυμα δεν ειναι λίγο αντιφατικο? στα δίδυμα θα ειχες πολυ μεγαλη αυξηση χοριακης ενω στο εξωμητριο θα ειχες μικρη...ετσι νομιζω

το ηπιατε το καφεδάκι σας εεεεε? με το καλό να ερθει η επόμενη εγκυμοσυνη λοιπόν.

νατσούλα μου καλά αποτελέσματα με τεράστια χοριακη:-P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα καλά μου κοριτσάκια!!!!

νατασα ευχομαι τώρα μέσα απο την καρδία μου ένα θετικο αποτέλεσμα σε 13 μέρες;););)!!!!!

καλο σαββατοκύριακο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!νωρις νωρις κει εγω σημερα!ξυπνησα απο τη φασαρια στο δρομο...γρρρρρρρ

Starkieser η αποψη μου ειναι να παρεις οπωσδηποτε μια δευτερη γνωμη!!!θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι αυτο που σου λεει ειναι λιγο αντιφατικο....ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις που αφορουν την υγεια και το μελλον του μωρου σου και το δικο σου!μακαρι να ειναι ολα καλα κοπελα μου!!

Κοριτσια μου ευχαριστω παρα πολυ ακομα μια φορα για την θετικη ενεργεια που μου στελνετε!!σας αγαπω πολυ πολυ πολυ!!!

Αντε τωρα σιγα σιγα να παω να παρω τα ψαρακια να φαει ο αντρας το μεσημερι!!εγω δυστυχως δε μπορω ουτε να τα μυρισω!!αλλα ορκιστηκα πως αν μεινω εγκυος θα τα τρωω με το ζορι!

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

καλημερα κ απο μενα!!!

αχ κ εγω χαρηκα που σας ειδα χθες το ειχα αναγκη να βγω κ να σας δω τι ωραια ηταν αλλα περασε πολυ γρηγορα η ωρα ρε κοριτσια!

μαρια τζειμς χαρηκα που σε γνωρισα κ εγω!!!

πεταλουδιτσα μου!!! φιλακια πολλαααα!!! αν κ θα τα πουμε μετα εμεις χιχιχ!!!

τινα κ εγω ανασκελα κοιμονουν κ καλοκοιμονουν κιολας αλλα χθες ο γιατρος με ειπε ΟΧΙ ανασκελα μονο στο πλαι γιατι δεν κανει για το μωρο κ μου λεει πως τα καταφερνεις κ κοιμασε ανασκελα δεν σε ζοριζει του λεω βρε ριχνω κατι υπνους αλλο πραγμα εμεινε αφωνος λεει πρωτη φορα το ακουω χιχιχιχ!! οποτε καταλαβαινεις οτι απο εδω κ περα μονο στο πλαι .

νατασα καλη επιτυχια μαναρι μου!!!

ασπα μου πολυ χαρηκα που σε ειδα χθες!!!! ελπιζω να ανεβω ξανα κ να πιουμε ενα ακομα καφεδακι!!!

starkieser εξωμυτριο χωρις πονους κ αιμα δεν υπαρχει. οποτε απολαυσε την εγκυμοσηνη σου!!

φιλακια πολλααα σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα φιλες μου!σημερα ειναι του λαζαρου-χρονια πολλα και του χρονου.που συναντηθηκατε θεσσαλονικη???μανα μου γλυκεια ,για μενα ειναι ολα τα λεφτα να πινω καφε στην παραλια της θεσσαλονικης.λατρεμενη πολη-τελος!

κοριτσια η γεωργια τι κανει?η λια?εχετε νεα τους?φιλακια

νατασσαρα και μεις σε αγαπααααααμε ΠΟΛΛΥΥΥΥΥ!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλημερουδια!!!!!!!!

λοιπον ειναι επισημο αλλαζω ονομα...

κοριτσια και παλι σας ευχαριστω για την προσκληση, χαρηκα πααααααρα πολυ που σας γνωρισα..:P:p:p:p:p:p:p

starkieser μετα απο ποσες μερες εκανες την χοριακη?

evangeliapan απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.για ολες μας

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

δεν ξερω πως μετρανε τα 24 οι γιατροι με εχουν μπερδεψει...συμφωνα με τη γιατρο καναμε μετα απο 2 24ωρα,με το δικο μου μυαλο ρε κοριτσια ηταν μετα απο 3 μερες.εκανα Τριτη την μια χοριακη και Παρασκευη την αλλη...εχω ενα μικρο θεμα συνεννοησης με τη γυναικολογο μου η αληθεια ειναι!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...