Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι που σιγουρα το ξερετε,αλλα μπορει να το ξεχασατε,την προσευχη .

λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης ,εδω στο χωριο γνωρισα μια κυρια ,η οποια ειχε εναν αντρα που επινε ,ειχε γκομενες και τετοια.προσπαθησε οσο μπορουσε να τον βοηθησει ,ωσπου κοντεψε να αρρωστησει ψυχικα και τοτε τον χωρισε.ειχε και 2κορες.μετα γνωρισε εναν κυριο πολυ καλο ,τον λατρεψαν οι κορες και αυτη,αλλα πεθανε απο ανακοπη μετα απο 10χρονια.τωρα ειναι 54 χρ.και δεν θελει με τιποτα να ξαναπαντρευτει.και εχει αφιερωθει στο θεο,μονο ετσι νοιωθω ωραια λεει.προσευχεται παρα πολυ και μου λεει οτι ζηταω απο το θεο μου το δινει.

ας προσευχηθουμε λοιπον η καθεμια για το δικο της προβλημα λιγο πιο εντονα και ο θεουλης θα βαλει το χερι του.

Kοριτσάκι μου γλυκό ο Θεούλης ξέρει καλύτερα τι χρειαζόμαστε και πότε το χρειαζόμαστε.Ακούει τις προσεύχες μας και την κατάλληλη στιγμή θα μας απαντήσει!!!

Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε 'μανούλες θα γίνουμε αλλά το πότε το ορίζει ο Θεός'...

Σας εύχομαι η Παναγίτσα να σας έχει όλες καλά και να είναι πάντα δίπλα σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσάκι μου γλυκό ο Θεούλης ξέρει καλύτερα τι χρειαζόμαστε και πότε το χρειαζόμαστε.Ακούει τις προσεύχες μας και την κατάλληλη στιγμή θα μας απαντήσει!!!

Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε 'μανούλες θα γίνουμε αλλά το πότε το ορίζει ο Θεός'...

Σας εύχομαι η Παναγίτσα να σας έχει όλες καλά και να είναι πάντα δίπλα σας!

Ολες ,φανταζομαι, που περναμε αυτο το δυσκολο προβλημα εχουμε μαθει πια οτι χωρις την βοηθεια του Θεου δεν παμε πουθενα.Κατα τη γνωμη μου ομως μερικες φορες ξεχναμε πως το θαυμα δεν θα ερθει να μας βρει και οτι πρεπει να κουνηθουμε και εμεις για να μας συμβει...ο πατερ Παισιος γραφει πως οταν αρρωσταινουμε να παμε αμεσως στο γιατρο και να προσευχηθουμε στο Θεο να δωσει την γνωση στο γιατρο για να μας κανει καλα...!Ειναι εγωιστικο να σκεφτεις πως θα κατσεις στο κρεβατη και ο Θεος θα ερθει σε σενα!Δεν λεω γινονται και τετοια θαυματα,αλλα νομιζω πως ειναι τα λιγοτερα και μαλλον συμβαινουν σε ανθρωπους που δεν εχουν την δυνατοτητα να τρεξουν!

καλημέρα!!!!!

janeta πάντα με το ίδιο όνομα έμπενα δεν είμαι αυτη που λές και εχω απο τον οκτωβρη που γράφω έδω που έκανα την πρώτη μου σπερ/χυση!!!

σε ευχαριστω για το νοσοκομειο ανδρέας συγγρος το γνωρίζω έχω πάει και αλλές φόρες και ναι όντως έχει τους καλήτερους δερματολόγους,αυτα τα σπυράκια που έχω βγάλει ο ένας δερματολόγος μου είπε οτι ναι μπορείς να βγάλεις ακμη και στα 30 και ο άλλος που πάω τωρα μου ειπαι ότι τα έχω βγάλει απο κουραση απο πιεση και απο αγχος αλλά όλες η θεραπίες που έχω κάνει είναι επιδερμικες χωρις αντιβιωση επειδη κάνουμε ελευθερα με τον αντρα μου και μάλλον για αυτο δεν μου πέρνανε!!!!

έχεις χάσει κάποιον δικό σου????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

janneta η maria papa είναι η mina pa το παπακι μας!

starkieser αυτό που εννοούσα είναι πως όσο κι αν τρέχουμε εμείς όσο κι αν χτυπιόμαστε αν δεν είναι γραφτό να έρθει δεν θα έρθει.Και φυσικά πάντα λέω πως δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουμε.Με πίστη,υπομονή και επιμονή τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε!

natasoula μου καλή επιτυχία όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά και να είναι και η τυχερή!

mina-ni πολλά φιλιά!

παπακι μου θα σου λιώσω την κοιλιά στα χαδάκια σήμερα harlem shake θα χορευει ο μπεμπης από την χαρά του :D:D:D

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλημερα κ απο μενα!!!! τι κανετε!!

νατασαααα!!! καλη επιτυχια μαναρι μου !!! ολα θετικα!!!!

πεταλουδιτσα μου!! ερχομεεε!!! επιτελους !! ετσι κ αλλιως ο μπεμπης μονο με χαδια κουνιετε αμα τον σκουντηξεις θα περιμενεις για πολυ κ δεν θα σου απαντηση ειναι ναζαρης χιχιχιχ!!!

φιλακια σε ολες!!! παω να τνυθω φευγω στην μαμα μου για την καθημερινη ενεση φιλακιαα1!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασούλα καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα καλά, να αγαπηθούν τρελά το ωαριάκι σου με το σπερματοζωαριάκι που θα τα καταφέρει!!!

astage πως είσαι? τι κάνετε?

maria030603 καλώς ήρθες στην παρέα μας, ελπίζω να σου φέρουμε γούρι και να πάνε όλα καλά με την πρώτη φορά!

Νυφούλα πως πάει το τρέξιμο? Είσαι καλά?

Νεραιδούλα και σισσάκι πολλά φιλιά! Εσείς προς το παρόν αν θυμάμαι καλά χαλαρώνετε τώρα με το θέμα μας.

Ευαγγελία και Μινάκι έχει καφεδάκι σήμερα!!! Τέλεια, και με τόσο καλό καιρό, ακόμα πιο τέλεια! Καλά να περάσετε!

mina-ni και εγώ στα 30άντα μου είχα γεμίσει σπυράκια και μου είχαν πει ότι είναι η ακμή των 30. Τελικά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φύγουν, αλλά με μια απλή κρέμα της avene για ακμή και ένα κρεμοσάπουνο, σιγά σιγά, άρχισε να υποχωρεί, δεν πήρα όλα αυτά που μου έδιναν γιατί και εμείς προσπαθούσαμε.

janneta μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά. Τώρα που θα γυρίσεις και θα είσαι μόνη σου στο νησί θα είναι ένα θέμα, αλλά θα χαϊδεύεις λίγο την κοιλίτσα σου και θα σου δίνει δύναμη, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω όταν τα βρίσκω σκούρα. Θα πρέπει να προσέχεις πολύ να μην κάνεις υπερβολικά πράγματα στο σπίτι, από δουλειές. Και έχετε και ένα καλό εκεί, την θάλασσα, μια βολτίτσα στην παραλία και θα καθαρίζει το μυαλό! Πόσο μου λείπει ήδη η θάλασσα, ειδικά φέτος που μάλλον δεν θα την χαρώ καθόλου.

starkieser συγχαρητήρια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά. Σήμερα έχεις ραντεβού στο γιατρό? Περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα!!

καλημέρα κοριτσάκια μου, με πιασανε οι αυπνίες μου πάλι.....

ολα καλά στο γιατρό,η μπέμπα εγινε 1 κιλό, αλλά πάλι δεν μας εδειξε φατσούλα,κρυφτηκε πισω απο τον ομφάλιο και δεν ελεγε να αλλάξει θεση οσο κι αν κουνουσε ο γιατρος την κοιλια μου!!!

Πω πω μεγάλωσε η μπεμπούλα μας!!! Τέλεια τα νέα σου και συνεχίζεις ακάθεκτη να δουλεύεις, μπράβο βρε παιδί μου, τι αντοχές είναι αυτές!! Φατσούλα δεν έχετε δει ποτέ δηλαδή?

ο δικος μου ειναι 1260 χαχαχα!! αλλα ειχε παρει θεσει σε εμας κ οποτε ηταν αδυνατον να τον δουμε δεν πειραζει κιντερ εκπληξη θα μας κανουν χαχαχα!!! γερα να ειναι !! δεν σε ειπε τιποτα για τα κιλα σου ? η μονο εγω τα ακουω?

Να και ο μπέμπης μας!! Μπράβο το παλικάρι, μια χαρά τα κιλάκια του, ούτε εσάς σας έκανε την χάρη να δείτε προσωπάκι ποτέ?? Τελείωσες και με την ντουλάπα, όλα έτοιμα δηλαδή?? Πήρε θέση και το αγόρι, λίγο έμεινε. Εσύ πως είσαι, βάρυνες πολύ?

Εγώ έχω γιατρό Μ.Τετάρτη να δούμε τα σπορίδια, η αλήθεια είναι ότι έχω βαρύνει απότομα, δυσκολεύομαι στην οδήγηση, νιώθω ότι δεν έχω καλό έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά όλα καλά!!! Τα μωρά είναι οριζόντια στην κοιλιά, το ένα πάνω και το άλλο κάτω και το κακό είναι ότι τα δύο κεφάλια είναι από την ίδια πλευρά. οπότε οι κοιλιά μου από δεξιά, έχει κάτι εξογκώματα και από αριστερά είναι άδεια. Από δεξιά δεν μπορώ να ξαπλώσω, είναι όλα τα πλευρά μου πιασμένα και κάθε φορά που γυρνάνε πλευρό μου κόβεται η ανάσα! Άσχετα με όλα αυτά είμαι μια χαρά, μετά το πάσχα θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά το δωμάτιο και ανυπομονώ!

Οι τελευταίες μας φωτογραφίες δείχνουν πεντακάθαρα τα πρόσωπά τους, η μια έχει πιο πολύ μάγουλο και είναι στρογγυλοπρόσωπη και η άλλη έχει οβάλ σχήμα προσώπου και μοιάζει πιο αδύνατη, είναι απίστευτο!

Φιλιά σε όλες, μετά τον γιατρό θα σας γράψω νέα!

HvAnp3.png

maria_v τέλεια τα νέα σου φιλενάδα...πολύ χαίρομαι...προφανώς η αδύνατη μπουμπου μοιάζει στην μανούλα ;)

Ελπίζω να τα καταφέρεις κάποια στιγμή να πιούμε ένα καφεδάκι...μαύρα μάτια κάναμε...

μαρια v τι υπεροχα τα νεα σου!!!! αχ πολυ χαιρομεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

ειδες κ της φατσουλες τους μια χαρα τελειαααα!!!

εμεις να δουμε σημερα εαν μας κανει την χαρη ο κυριος !!

αχ αυτος ο υπνος ειναι βασανο για να γυρισω πλευρο κανω 5 λεπτα σιγα σιγα βαρυνα κιολας οπως το ειπες με πονανε δεξια κ αριστερα τα κολ....ρια η μεση μου κ δεν μπορω να κοιμηθω τριβωμε μονη μου για να ξεμουδιασουν λιγο για ναμπορωνα ξαπλωσω αλλιως ανασκελα κοιμαμε φαντασου εσυ που εχεις κ 2 χιχιχι σε καταλαβαινω απολυτα.

φιλακιαααααα θα τα πουμε κ απο το τηλ καποια στιγμη!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...