Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μίνα εγώ τους ειπα να μου τα φέρουνε τέλος μαιου, να περάσει η βάφτιση, να βάψουμε το δωμάτιο και μετά, πάντως απο ψώνια για τη μπέμπα ειμαι οκ ολα ετοιμα νομίζω....

νατασούλα εγώ ακόμη δεν σταμάτησα απο τη δουλεια γιαυτο ειμαι πρωινη, με το καλό η σπερματέγχυση την παρασκευη, ενα και τυχερό αυγουλάκι!!!

τι επαθαν τα πόδια σου?

ασπασούλα δεν ξέρω τι να πώ...τι ατυχία και αυτη βρε παιδί μου, ευχομαι να ερθει απο μόνο του και να μην ταλαιπωρηθείς αλλο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

starkieser συγχαρητήρια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά.Με υπομονή επιμονή και πίστη όλα γίνονται!Τα inofert τα ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα και περιμένω να το συζητήσω και με τον γιατρό μου!Σου εύχομαι τα καλύτερα!

natasoula μου εσύ κι ο Λούκυ Λουκ είστε ποιο γρήγοροι κι από την σκιά σας :D Εγώ παιδεύομαι σχεδόν χρόνο για να κάνω την δεύτερη κι εσύ τις ξεπετάς σαν σίφουνας!Εύχομαι να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς να πάνε επιτέλους όλα καλά αυτή τη φορά και οι θρόμβοι να μην σε εμποδίσουν να τα καταφέρεις!

astage μου κουράγιο...Ελπίζω να σε δούμε την Παρασκευή και να τα πούμε κι από κοντά!

παπακι μου μακάρι να ήσουν πιο κοντά να έρθω να σε βοηθήσω!!!

mina-ni maria 030603 tina φιλιά πολλά !!!

Υπόλοιπα κοριτσάκια μου πολλα φιλάκια και σε εσάς!

To koritsi den einai sta poly kala tou (mexri kai to laptop kollise kai den bgazei ellinika...).Kaname tin wolipsia thn Deytera kai xthes me piran na mou poun pws eixe mesa wario alla htan anwrimo gia gonimopoihsh!!!E ti eixes Gianni ti eixa panta...'H tzoufio tha itan 'h anwrimo na mas paei kati kala den paizei edv kai polu kairo...

Egw thelv na ta paratisw o Tasos pali oxi mazi me tin giatro alla auto me tous fusikous kai thn sullogh kathe mina den to mporw,kala min pv gia tis eneseis...TRELA MEGALH,me peiraksan para poly sta neyra....

Filakia kai thanks gia ola...

βρε κοριτσάκι μου παρατησε τα όλα πέρασε ενα καλοκαιρι ξενιαστα χαλαρωστε και οι δύο και ξεκηνάνε απο το φθηνόπορω με ηρεμία και θα έχει καταλαγίασει και ο πόνος βέβαια έχει και μια κύστη που βρησκεται εκει αλλά καμια φορα πάμε να γλυτωσουμε μια επεμβαση την (αφαιρεση κύστης) στην συγκεκρημένη φάση και κάνουμε βιαστηκες κινησης για να επιτυχουμε μια εγκυμοσύνη αλλα αυτα δεν γίνονονται πάντα οπως θέλουμε εμεις αλλά ούτε και με το στανιο με αποτελέσμα να ξενερωνουμε!!!!

όταν ξανα έβγαλα και έγω την κύστη είχα έρθει ακρηβως στην θέση σου,αφιρεση πάλι ή εξωσωματικη???

και όταν είπα στον γιατρό αφαιρεση για να πρωχωρισω σε σε καθαρο περιβάλων η απάντηση του ήταν πήρες την πιο σωστη απόφαση αλλα δεν ηθελα να σε επιρεασω και όταν τελείωσε το χειρουργειο μου είπαι καλήτερα έτσι γιατι στην ωοληψια θα τραβουσαμε και αιμα μαζι με τα ωοθυλακια!!!!

ηρεμησε κοριτσακι μου έχεις εναν άντρα που σαγαπάει εχεις ενα γιο υγιέστατο είστε ενα ευτυχίσμενο ζευγαρη!!!κρατησε όλα αυτα τα καλά που σου έχει δόσει ο θεός................και συνεχισε!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Ασπα μου θα συμφωνησω με τη Μινα ni!κατσε να χαλαρωσεισ λιγο,απολαυσε το καλοκαιρακι και μολις χαλαρωσεις θα ερθει απο μονο του!!Ξερω νιωθεις τωρα σα να κοπηκαν τα φτερα.παρε το χρονο σου και χαλαρωσε οσο μπορεις.ειναι το καλυτερο που θα κανεις για σενα!

Πατριωτακι πηρα φορα!!αρκετα χρονια το ταλαιπωρησα και εγω,μη νομιζεις.ηρθε η ωρα για αποφασεις!!

Μινα ni ενα αυγο εχω καλο.το αλλο ειναι μικρο ακομα...δεν πειραζει οτι ειναι να γινει ας γινει.Παρασκευη θα παω τωρα για να την κανουμε.

Τινακι σε φιλω γλυκα εσενα και την κορουλα σου!Τα ποδαρια μου εχουν κατι γρουμπαλακια και ειπαμε να το ψαξουμε.αυτα τα νεα κοριτσια!!!

Φιλια σε ολες!!!!πολλα φιλια!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

starkieser συγχαρητήρια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά.Με υπομονή επιμονή και πίστη όλα γίνονται!Τα inofert τα ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα και περιμένω να το συζητήσω και με τον γιατρό μου!Σου εύχομαι τα καλύτερα!

natasoula μου εσύ κι ο Λούκυ Λουκ είστε ποιο γρήγοροι κι από την σκιά σας :D Εγώ παιδεύομαι σχεδόν χρόνο για να κάνω την δεύτερη κι εσύ τις ξεπετάς σαν σίφουνας!Εύχομαι να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς να πάνε επιτέλους όλα καλά αυτή τη φορά και οι θρόμβοι να μην σε εμποδίσουν να τα καταφέρεις!

astage μου κουράγιο...Ελπίζω να σε δούμε την Παρασκευή και να τα πούμε κι από κοντά!

παπακι μου μακάρι να ήσουν πιο κοντά να έρθω να σε βοηθήσω!!!

mina-ni maria 030603 tina φιλιά πολλά !!!

Υπόλοιπα κοριτσάκια μου πολλα φιλάκια και σε εσάς!

Σε ευχαριστω Ευαγγελια μου,με εχει φαει η αγωνια,νομιζω πως θα σκασω μεχρι την παρασευη και φυσικα σαν κλασικη υστερικια σκεφτομαι παντα τα χειροτερα...εγω δεν καταφερα να βρω το ινιφερτ αλλα δεν εσκασα και πολυ πηρα ινοσιτολη απο το φαρμακειο και φυλλικο οξυ και επερνα ενα γραμμαριο απο το ενα και 1 χαπι απο το αλλο...!!ασε που βγαινει πιο οικονομικα ετσι...η γιατρος μου ηταν παντως πολυ θετικη μολις το εψαξε λιγο το θεμα...

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

maria030603 Κι εγώ από απροσεξία γιατρού την πάτησα...Ελπίζω από δω και πέρα να πάνε όλα καλά!

janneta μου με το καλό να τον κρατήσεις αγκαλιά τον κούκλο σου και έχει σημασία εκεί που ζεις να νιώθεις και καλά γιατι το νινί καταλαβαίνει τα πάντα!Πολύ χαίρομαι για σένα!

tina και maria_v έχετε ήδη 2 γαμπρούς να διαλέξετε :P

natasoula μου θα συνεννοηθούμε είτε ανεβούμε μαζί είτε όχι έναν καφέ πρέπει να τον πιούμε παρείτσα!!!:P

Georgkat φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

παπακι μου 'ο καιρός γάρ εγγύς' ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλήμερα κοριτσια!τι κανετε?πουρνο-πουρνο σας θυμηθηκα!μπορει να μην μπαινω συχνα εδω,αλλα εχετε μπει στο μυαλο μου κ στην καρδια μου!βρηκα κ κατι αλλα κοριτσια εδω μεσα κ ανταλλασουμε αποψεις.δεν εχω χρονο να πολυμπαινω γιατι η μανα μου εχει 10μερες που λειπει στην αθηνα.εχει βγαλει εναν ομαλο λειχηνα στο στομα κ πηγε να τη δει μια καλη στοματολογος.καλα παει λεει.ειναι απο στεναχωρια κ στρεσ της ειπαν.εεεμ καλοσυνη εχει κ αυτη ,παιδι 33χρ.εχασε.και γω βλεπω το δωματιο του που ειναι αδειο κ σιωπηλο κ κλαιω κ απλα βαζω μουσικη να μην παθω τιποτα απο την στεναχωρια....της σασ λεω κ σας..

οποτε που λετε κοριτσια μαγειρευω ,πλενω κ σκουπιζω εγω τωρα.καλο μου κανει γιατι πρεπει να κινουμε κ λιγο.απλα με αγχωσε ,ο γιατρος στην αθηνα που ειπε οτι το μωρο ειναι λιγο χαμηλακαλημερα σας και να ειστε καλα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

janeta πως είσαι βρε κορίτσι, δεν καταλαβα εσύ έχεις βγαλει κάτι στο στομα και τι είναι αυτο???

το στρες πάντος επιρεάζει παντού και εγω εδω και 1,5 χρονο έχω βγάλει σπηράκια μικρα και πολλα στο πρόσωπο εχω κάνει 3 διαφορετικές θεραπίες και εχθες ξανα πείγα να μου γράψει την 4 θεραπεια,αντέ να δούμε!!!!

φιλάκιαααααααααα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

natasoula έτσι μπράβο έμπαινε δυναμικά και μην μασάς τίποτα...Όλα στο χέρι μας είναι!

starkieser όλα θα πάνε καλά σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια σε εσένα και στο σποράκι σου!Και έχω πειραματιστεί με διάφορα ελπίζω σύντομα να συντονιστώ με την κατάλληλη αγωγή και να τα καταφέρω!Περιμένουμε νέα σου μετά την Παρασκευή!

janneta μου περαστικά στην μανούλα σου και καλή δύναμη στην οικογένειά σας.Την απώλεια την έχουμε βιώσει όλοι με κάποιο δικό μας πρόσωπο αλλά η απώλεια παιδιού για τους γονείς είναι ο μεγαλύτερος πόνος...

Εσύ να μην κουράζεσαι πολύ όμως αφού το μωρό είναι και χαμηλά πρέπει να προσέχεις εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κι αυτό το νινί να σας φέρει την μεγαλύτερη χαρά!

παπακι που είσαι?Ακόμη τακτοποιείς???

Σειρά μου σήμερα να κάνω δουλίτσες γιατί αύριο έχει καφεδάκι με τα κοριτσάκια μου...

Γλυκιές καλημέρες και φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;

Janetta μην στενοχωριεσαι!ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες.ισως και οι πιο δυσκολες που μπορει να ζησει ο ανθρωπος!απλα σκεψου οτι ερχεται ενα νεο μελος στην οικογενεια που θα δωσει χαρα σε ολους σας!ολα καλα θα πανε και μην αγχωνεσαι!!

Τινακι τσακισου και ελα να πιουμε καφε!θα αφησω και εγω τη δουλεια μου και φυγαμε!!!!

Πατριωτακι που λες ολο ακουω περιπτωσεις και σκεφτομαι εσενα!μου ελεγε προχθες ο γατρος μου για μια μεθοδο που κανανε σε μια κοπελα που δεν ειχε καθολου καλο ενδομητριο και μεινε εγκυος.και φυσικα μου ηρθες αμεσως στο μυαλο!!!

Mina ni χαλαρωσε.ολα ψυχοσωματικα ειναι.κανουμε πολυ κακο στον εαυτο μας και δυστυχως δεν το καταλαβαινουμε!

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;

Janetta μην στενοχωριεσαι!ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες.ισως και οι πιο δυσκολες που μπορει να ζησει ο ανθρωπος!απλα σκεψου οτι ερχεται ενα νεο μελος στην οικογενεια που θα δωσει χαρα σε ολους σας!ολα καλα θα πανε και μην αγχωνεσαι!!

Τινακι τσακισου και ελα να πιουμε καφε!θα αφησω και εγω τη δουλεια μου και φυγαμε!!!!

Πατριωτακι που λες ολο ακουω περιπτωσεις και σκεφτομαι εσενα!μου ελεγε προχθες ο γατρος μου για μια μεθοδο που κανανε σε μια κοπελα που δεν ειχε καθολου καλο ενδομητριο και μεινε εγκυος.και φυσικα μου ηρθες αμεσως στο μυαλο!!!

Mina ni χαλαρωσε.ολα ψυχοσωματικα ειναι.κανουμε πολυ κακο στον εαυτο μας και δυστυχως δεν το καταλαβαινουμε!

Κοριτσάκι μου να είσαι καλά που με σκέφτεσαι σε ευχαριστώ πολύ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

janeta πως είσαι βρε κορίτσι, δεν καταλαβα εσύ έχεις βγαλει κάτι στο στομα και τι είναι αυτο???

το στρες πάντος επιρεάζει παντού και εγω εδω και 1,5 χρονο έχω βγάλει σπηράκια μικρα και πολλα στο πρόσωπο εχω κάνει 3 διαφορετικές θεραπίες και εχθες ξανα πείγα να μου γράψει την 4 θεραπεια,αντέ να δούμε!!!!

φιλάκιαααααααααα!!!!

μινα νι οχι εγω η μανα μου!εβγαλε ομαλο λειχηνα στο στομα και η στοματολογος της ειπε να μην στρεζαριζεται και να μην στεναχωριεται!μινα -νι εχω μια απορια εισαι η μαρια παπα που εμπαινε εδω παλια???

μενεις αθηνα η αδερφη μου δουλευει στο συγγρος,το οποιο ειναι μονο για δερματολογικα νοσηματα,αν θες να πας πες μου!

νατασουλα και ευαγγελια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες ,ευχομαι ο θεουλης να σας δωσει το μωρο που τοσο λαχταρατε και στις υπολοιπες κοπελες ενοειται!χαρηκανε οι δικοι μου πολυ με το μωρο,ειδικα που ειναι αγορι και λεει ισως μοιαζει του αδερφου σας.και περιμενει πως κ πως,αλλα το δικο της το παιδι ..ας μην αρχισω παλι.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι που σιγουρα το ξερετε,αλλα μπορει να το ξεχασατε,την προσευχη .

λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης ,εδω στο χωριο γνωρισα μια κυρια ,η οποια ειχε εναν αντρα που επινε ,ειχε γκομενες και τετοια.προσπαθησε οσο μπορουσε να τον βοηθησει ,ωσπου κοντεψε να αρρωστησει ψυχικα και τοτε τον χωρισε.ειχε και 2κορες.μετα γνωρισε εναν κυριο πολυ καλο ,τον λατρεψαν οι κορες και αυτη,αλλα πεθανε απο ανακοπη μετα απο 10χρονια.τωρα ειναι 54 χρ.και δεν θελει με τιποτα να ξαναπαντρευτει.και εχει αφιερωθει στο θεο,μονο ετσι νοιωθω ωραια λεει.προσευχεται παρα πολυ και μου λεει οτι ζηταω απο το θεο μου το δινει.

ας προσευχηθουμε λοιπον η καθεμια για το δικο της προβλημα λιγο πιο εντονα και ο θεουλης θα βαλει το χερι του.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι που σιγουρα το ξερετε,αλλα μπορει να το ξεχασατε,την προσευχη .

λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης ,εδω στο χωριο γνωρισα μια κυρια ,η οποια ειχε εναν αντρα που επινε ,ειχε γκομενες και τετοια.προσπαθησε οσο μπορουσε να τον βοηθησει ,ωσπου κοντεψε να αρρωστησει ψυχικα και τοτε τον χωρισε.ειχε και 2κορες.μετα γνωρισε εναν κυριο πολυ καλο ,τον λατρεψαν οι κορες και αυτη,αλλα πεθανε απο ανακοπη μετα απο 10χρονια.τωρα ειναι 54 χρ.και δεν θελει με τιποτα να ξαναπαντρευτει.και εχει αφιερωθει στο θεο,μονο ετσι νοιωθω ωραια λεει.προσευχεται παρα πολυ και μου λεει οτι ζηταω απο το θεο μου το δινει.

ας προσευχηθουμε λοιπον η καθεμια για το δικο της προβλημα λιγο πιο εντονα και ο θεουλης θα βαλει το χερι του.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ...ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ...ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

αυτο ειναι για ολες μας

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...