Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα...εχω να μπω παρα πολυ καιρο και ελπιζω να ειστε ολες καλα και οι μελλουσες μανουλες ακομα καλυτερα.για να μην τα πολυλογο,σας ειχα γραψει οτι θα εκανα ενα πειραμα με με βιταμινη την ινοσιτολη και φυλλικο οξυ για να δω αν θα εχω καποιο αποτελεσμα αφου πολλες κοπελες ειχαν προτινει το ινοφερτ σαν λυση στις πολυκυστικες(να θυμισω πως δεν ειχα ποτε περιοδο αν δεν επερνα χαπια και η ωοοριξια ηταν ονειρο).πηρα λοιπον για 2 μηνες ινοσιτολη και φυλικο οξυ και ειχα ωοριξια και τους δυο μηνες και περιοδο χωρις χαπια,σημερα μαλιστα εμαθα πως ειμαι εγκυος(129 μοναδες δεν πολυχαιρομαι γιατι ειχα μια βιοχημικη μετα απο σπερματενχυση και μου εχει μεινει ο φοβος).γιατι σας τα λεω αυτα?γιατι μια κοπελα με ειχε κοροιδεψει για το πειραμα μου και επειδη εχω υποφερει πολυ και εχω κανει πολλα πειραματα που δεν αξιζαν τον κοπο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι κ εγω!!!

πεταλουδιτσα πλησιαζει η μερα!!!

starkieser συγχαρητηρια για την χοριακη σου κ μην βαζεις αρνητικες σκεψεις ολα καλα θα πανε!!! καμια φορα τα πειραματα μας βγαινουν σε καλο ;)

νατασα ετσι κ ερθει το πασχα κ φαμε θα κανουμε κανα 2 εβδομαδες να συνελθουμε παλι σαν περυσι χαχαχα αχ κ πως το περιμενω να φαω πετσουλα μιαμ μιαμ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να μαι κ εγω!!!

πεταλουδιτσα πλησιαζει η μερα!!!

starkieser συγχαρητηρια για την χοριακη σου κ μην βαζεις αρνητικες σκεψεις ολα καλα θα πανε!!! καμια φορα τα πειραματα μας βγαινουν σε καλο ;)

νατασα ετσι κ ερθει το πασχα κ φαμε θα κανουμε κανα 2 εβδομαδες να συνελθουμε παλι σαν περυσι χαχαχα αχ κ πως το περιμενω να φαω πετσουλα μιαμ μιαμ!!!

σε ευχαριστω πολυ,απλα το εγραψα γιατι αν εκανε σε εμενα δουλεια που ολοι οι γιατροι μου ελεγαν πως δυσκολα θα κανω μωρο τοτε ισως βοηθησει και καποια αλλη κοπελα που δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα...

σε ευχαριστω πολυ,απλα το εγραψα γιατι αν εκανε σε εμενα δουλεια που ολοι οι γιατροι μου ελεγαν πως δυσκολα θα κανω μωρο τοτε ισως βοηθησει και καποια αλλη κοπελα που δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα...

καλα κανεις κ μας λες την εμπειρια σου γιατι απο χαζους ακουσαμε πολλαααα!!!! εσυ τωρα χαλαρα οχι ασκοπες κινησεις στο σπιτι ξαπλα οπως λεει κ ο γιατρος μου !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσια καλησπερα...εχω να μπω παρα πολυ καιρο και ελπιζω να ειστε ολες καλα και οι μελλουσες μανουλες ακομα καλυτερα.για να μην τα πολυλογο,σας ειχα γραψει οτι θα εκανα ενα πειραμα με με βιταμινη την ινοσιτολη και φυλλικο οξυ για να δω αν θα εχω καποιο αποτελεσμα αφου πολλες κοπελες ειχαν προτινει το ινοφερτ σαν λυση στις πολυκυστικες(να θυμισω πως δεν ειχα ποτε περιοδο αν δεν επερνα χαπια και η ωοοριξια ηταν ονειρο).πηρα λοιπον για 2 μηνες ινοσιτολη και φυλικο οξυ και ειχα ωοριξια και τους δυο μηνες και περιοδο χωρις χαπια,σημερα μαλιστα εμαθα πως ειμαι εγκυος(129 μοναδες δεν πολυχαιρομαι γιατι ειχα μια βιοχημικη μετα απο σπερματενχυση και μου εχει μεινει ο φοβος).γιατι σας τα λεω αυτα?γιατι μια κοπελα με ειχε κοροιδεψει για το πειραμα μου και επειδη εχω υποφερει πολυ και εχω κανει πολλα πειραματα που δεν αξιζαν τον κοπο...

συγχαρητηρια!!!!!σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη κυηση..να χαρεις το μπεμπε σου γερο και δυνατο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια!!!!!σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη κυηση..να χαρεις το μπεμπε σου γερο και δυνατο

Σε ευχαριστω Μαρια μου και ευχομαι και εσυ να παρεις συντομα θετικο αποτελεσμα,αν δεν κανω γκαφα δεν εχεις ακομα μωρακι σωστα;διαβασα αυτα που σου εκαναν οι γιατροι και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω,αλλαξα 12 γυναικολογους και 4 ενδοκρινολογους και δεν βρηκα γιατρεια μεχρι που αποφασισα καποια πραγματα να τα παρω στα χερια μου και να ζηταω αυτο που θελω απο τους γιατρους χωρις να περιμενω αρνητικη απαντηση,στο κατω κατω δικο μου το σωμα δικα μου τα ρισκα,ετσι το σκεφτικα!Τωρα απλα ευχομαι το σωμα μου να κατσει φρονημα και να κρατησει το μωρακι μεχρι το τελος...!

καλημερα σας!!! τι κανετε? εω νωρις νωρις σημερα γιαι επιτελους θα μου φερουντην ντουλαπα που τοσο πολυ εχει συζητηθει κ να τελειωνω επιτελους το δωματιο. θα βγαλω κ επι της ευκαιρειας κ τα καλοκαιρινα κ θα ειμαι μια χαρα μετα.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

starkieser συγχαρητήρια, ηρέμησε και με το καλό να πάρεις αγκαλια το μωράκι σου ευχομαι. πέρασες πολλά αλλά το σημαντικό ειναι οτι τα κατάφερες.

νατασούλα τι νέα απο το γιατρό? πώς πάνε τα αυγουλάκια σου?

παπάκι αξημέρωτα θα έρθει η ντουλάπα? καλέ εσυ τα τακτοποιησες όλα?

πότε θα κάνεις doppler?

η νυφούλα μας τι κάνει? τρεχεις κατερινάκι μου μάλλον, ενας μήνας εμεινε!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

starkieser συγχαρητήρια, ηρέμησε και με το καλό να πάρεις αγκαλια το μωράκι σου ευχομαι. πέρασες πολλά αλλά το σημαντικό ειναι οτι τα κατάφερες.

νατασούλα τι νέα απο το γιατρό? πώς πάνε τα αυγουλάκια σου?

παπάκι αξημέρωτα θα έρθει η ντουλάπα? καλέ εσυ τα τακτοποιησες όλα?

πότε θα κάνεις doppler?

η νυφούλα μας τι κάνει? τρεχεις κατερινάκι μου μάλλον, ενας μήνας εμεινε!!

μου ειπαν οτι θα ερθουν 8-8:30 κ ηρθαν 9 η ωρα κ ακομα κουβαλανε κουβαλανε κομματι κομματι , αντε να δουμε ποτε θα τελειωσουν , ναι τα τελειωσα ολα , θα φερω κ τα υπολοιπα πραγματα απο την μαμα μου που τα παρκαρα εκει κ ολα καλα , αντε κ εσυ τωρα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Παπακι που βρισκεις το κουραγιο ρε κοπελα μου;!!!μπραβο σου!ελα να φτιαξεις και τη δικη μου ντουλεπα τωρα...

Starkieser αντε με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και μη φοβασαι τιποτα!ηρθε η ωρα να ξεπερασεις τους φοβους σου και να προχωρησεις παρακατω!!

Τινακι μου και εσυ πρωι πρωι βλεπω!!!Εχω ενα αυγουλακι καλο και μπαμπατζανικο πολυ καλο ενδομητριο και ενα μικρουτσικο αυγο στα 11 χιλιοστα.σημερα πολυ αργα το βραδυ θα χτυπησω την τελευταια ενεσουλα για να σπασει το αυγο και Παρασκευη παμε για σπερματεγχυση.το μονο που με ανησυχει ειναι οτι πρεπει τωρα να ψαξω αγγειολογο για να δουμε αν οντως αυτα που εχω στα ποδια ειναι θρομβοι και να ξεκινησουμε αναλογη θεραπεια.μα ησυχια δεν εχω πια!!ολο με κατι πρεπει να ασχολουμαι.αυτα....

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Παπακι που βρισκεις το κουραγιο ρε κοπελα μου;!!!μπραβο σου!ελα να φτιαξεις και τη δικη μου ντουλεπα τωρα...

Starkieser αντε με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και μη φοβασαι τιποτα!ηρθε η ωρα να ξεπερασεις τους φοβους σου και να προχωρησεις παρακατω!!

Τινακι μου και εσυ πρωι πρωι βλεπω!!!Εχω ενα αυγουλακι καλο και μπαμπατζανικο πολυ καλο ενδομητριο και ενα μικρουτσικο αυγο στα 11 χιλιοστα.σημερα πολυ αργα το βραδυ θα χτυπησω την τελευταια ενεσουλα για να σπασει το αυγο και Παρασκευη παμε για σπερματεγχυση.το μονο που με ανησυχει ειναι οτι πρεπει τωρα να ψαξω αγγειολογο για να δουμε αν οντως αυτα που εχω στα ποδια ειναι θρομβοι και να ξεκινησουμε αναλογη θεραπεια.μα ησυχια δεν εχω πια!!ολο με κατι πρεπει να ασχολουμαι.αυτα....

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;

να ερθω βρε κοπελια να στην κανω !! δεν ξες τι χαρα κανω οταν βγαζω τα καλοκαιρινα μαρεσει το καλοκαιρι δεν τον θελω τον χειμωνα οποτε την κανω την αλλαγη με ευχαριστηση

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα βρε κορίτσια,τι μου κάνεται????

παπακι με το καλο να το αποτελειωσεις το δομάτιο του μπέμπη σου!!!!

συγχαρητηρια στην κοπελα που έμεινε εγκύος δεν θυμαμε το όνομα (γιατι και λίγο δύσκολο) καλή κύηση να έχεις και σου εύχομαι να κρατηθεί καλά καλά με σα στην κοιλίτσα σου!!!!!

νατασα τι έγινε πότε θα την κάνεις την σπερ/ση???πέιγε καλά η αυγοπαραγώγη κοριτσάκι μου????

georgat τι κάνεις???

ευαγγελια φιλάκια πολά

σισσι πότε ξεκίνας λές να συναντηθούμε ιασω?δεν σε ξέρω και εμφανισιακα για σου μιλήσω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

νατασα έγραψες πιο γρηγορα απο εμενα εγώ έδω στο μαγαζί μέχρι να γράψω τοχω καμία ώρα στο κείμενο!!!

ασπα τι κάνει το κορίτσι μας????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

To koritsi den einai sta poly kala tou (mexri kai to laptop kollise kai den bgazei ellinika...).Kaname tin wolipsia thn Deytera kai xthes me piran na mou poun pws eixe mesa wario alla htan anwrimo gia gonimopoihsh!!!E ti eixes Gianni ti eixa panta...'H tzoufio tha itan 'h anwrimo na mas paei kati kala den paizei edv kai polu kairo...

Egw thelv na ta paratisw o Tasos pali oxi mazi me tin giatro alla auto me tous fusikous kai thn sullogh kathe mina den to mporw,kala min pv gia tis eneseis...TRELA MEGALH,me peiraksan para poly sta neyra....

Filakia kai thanks gia ola...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...