Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ ολόψυχα και σου το ανταποδίδω πίσω διπλά!!!

εσυ εχεις κανει καμια προσπαθεια σπερματεγχυσης ή ειναι να κανεις?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ εχεις κανει καμια προσπαθεια σπερματεγχυσης ή ειναι να κανεις?

Εχω κανει αλλα προεκυψαν διαφορα πουπροσπαθω τωρα να αποκαταστησω και μετα να συνεχισω!

Εχω κανει αλλα προεκυψαν διαφορα πουπροσπαθω τωρα να αποκαταστησω και μετα να συνεχισω!

ελπιζω να βρεις συντομα τη λυση για να μπορεσεις να συνεχισεις

NKQXp2.png

Σε ευχαριστω πολυ με πιστη κουραγιο υπομονη και επιμονη θα τα καταφερουμε ολες!!!

αυτο ξαναπες το...εμενα ολα αυτα τα χρονια (επειδη ηξερα οτι υπαρχει θεματακι) η πιστη μου στον Θεο με εσωσε..αλλιως τωρα θα ημουν με ψυχοφαρμακα

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!τι καλημερα,καλησπερα δηλαδη!!!

Που εισαι ρε janneta????πως εισαι;πες μας νεα σου!!

Μαρια καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!αντε με το καλο να ξεκινησεις και γρηγορα μανουλα!καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Τινακι ποτε θα σε δουμε εσενα;;θα γεννησεις και μετα;;;!!!

Πατριωτακι μολις παω σπιτι θα το δω γιατι απο το κινητο δε μπορω.

Που βοσκατε τα υπολοιπα κοριτσακια;;

μαράκι υπάρχει καποιο πρόβλημα που εχετε εντοπίσει ή σας λέγανε και εσάς για ανεξήγητη υπογονιμότητα?

εγω ειμαι το κλασικο παραδειγμα του ανθρωπου που εμπλεξε με κομπογιαννιτες...

ποτε δεν ειχα περιοδο σε φυσιολογικα πλαισια..οταν σε καποια φαση σταθεροποιηθηκε ηταν κυκλος 60 μερων.

πριν απο 8 χρονια ειχα καθυστερηση και πηγα σε ενα μ@*(&*()^&*) και με ενα απλο υπερηχο κοιλιας μου ειπε οτι ειμαι στειρα...συγκεκριμενα μου ειπε οτι δεν εχω καθολου αυγα και να ηθελα να μεινω εγκυος δεν θα μπορουσα.διαγνωση πρωτογενης στειρωση...(ημουν 22 χρονων παιδι)

μετα πηγα για δευτερη γνωμη γιατι ημουν σε αθλια κατασταση και αυτος μου ειπε οτι εχω οχι ακριβως σπω αλλα λιγες κυστουλες παραπανω..αυτος ο γιατρος φαινοταν πολυ καλος και ελεγα πανω απ΄ολα ειναι ανθρωπος...

αλλα αυτος ο ανθρωπος τελικα μου εκανε μεγαλυτερο κακο απο τον αλλο..

με εβαλε να κανω υπερηχο καθε ΜΕΡΑ για 9 μηνες.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... για να δουμε αν και ποτε θα κανω ωορριξια...παραλληλα με φορτωνε με ορμονες για εξωσωματικη ενω εμεις δεν προσπαθουσαμε για παιδακι..και εξετασεις ορμονολογικες που τοτε δεν υπηρχε ο εοπυυ.αποτελεσμα περασαν 4 χρονια με μια ψυχολογια στο -200 και με δεκαδες κιλα παραπανω.(μαλλον εχασα καποια γραμμαρια απο την τσεπη μου γιατι αυτος εφαγε ποοοοοοοολλα λεφτα)

οταν τελικα ειπα να αλλαξω ειδα ποοοοοοοοσο χαζη ημουν που τον ακουγα ολα αυτα τα χρονια..η γιατρος μου το πρωτο πραγμα που μου ειπε οταν ειδε τις ορμονες μου ειπε κοριτσι μου το προβλημα σου ειναι ενδοκρινολογικο..πηγα λοιπον σε ενδοκρινολογο και εμαθα οτι παραλληλα με τις σπω εχω και αντισταση στην ινσουλινη.. και αυτο προκαλει το να μην εχω περιοδο..ειχα ηδη περασει σχεδον αλλα δυο χρονια και 2 χρονια ειχα να δω περιοδο..

συγγνωμη για την μεγαλη απαντηση αλλα το γραφω για να μην τη πατησει ποτε αλλη κοπελα...ο δευτερος κομπογιαννιτης με μπερδεψε γιατι σε αυτον δεν εδωσα πολλα λεφτα,,, αλλα παντα μ΄εστελνε σε δικους του για να κανω τις εξετασεις(πραγμα που σημαινει προμηθεια).

γι΄αυτο το λεω πλεον εγω σε αυτους που παω δεν εχουν καμια σχεση ο ενας με τον αλλο....

αυτα τα λιγα και παλι συγγνωμη για την μεγαλη απαντηση

NKQXp2.png

καλά κάνεις και μας τα λές γιατι πολλές φορές δεν πάει το μυαλο μας στο κακό και εμπιστευομαστε λάθος ατομα.

τράβηξες πολλά και για αρκετό καιρό απο όσο διαβάζω, μακάρι να ερθει γρήγορα το μωράκι σου και να τα αφήσεις όλα πίσω.

νατασούλα δεν σε ξέχασα, υπόσχομαι οτι θα έρθω πριν γεννήσω....απλά ειχα τρεξίματα, τώρα που εφτιαξε ο καιρός θα ερθω με την πρώτη ευκαιρία!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας κοριτσια!πολλα φιλια και αγκαλιες στην καθεμια σας.λοιπον,εφυγα απο ροδο(για διακοπες φυσικα)25 μαρτη,εκατσα αθηνα 10 μερες με φουλ γριππη.μετα ηρθα χωριο οπου ειμαι εως τωρα και θα κατσω κ το πασχα κ μετα την κανω για το νησι.

λοιπον ειμαι 18 εβδομ.στην αθηνα ειδα το φυλο γιατι εδω φαινοταν .ειναι αγορακι,περιμενα κοριτσακι δεν ξερω γιατι και μου ηρθε μια γλυκεια κεραμιδουλα.εννοειται γερο μωρο να ειναι!στη ροδο δε θελω να ξαναγυρισω γιατι δεν εχω κανεναν εκει,μονο ενα θειο που εχει κ προβληματα υγειας.μου αρεσει το μωρακι να μεγαλωσει με παππου κ γιαγια να του τραγουδανε και να το αγαπανε.και να το ταιζω τα φρεσκα κ βιολογικα αυγουλακια ,κρεατακια ,τυρακια κτλ που εχουμε δικα μας και το σημαντικοτερο ολων να εχουμε αυλη οπως εδω ,οπου θα τρεχει και θα παιζει και δεν θα ειναι κλεισμενο μεσα στους 4 τοιχουσ!και στη ροδο γινονται αυτα, αλλα εκει πρεπει να δουλευουμε κ οι 2 για να τα καταφερουμε.μολις εφυγα απο τη ροδο σταματησαν οι εμετοι κ ολα!με ενοχλουσε ακομα κ ο αερας που αναπνεα!ξερω ,ξερω περαστικα στον αντρα μου θαλετε.και δεν εχετε καθολου αδικο.

αυτα τα νεα μου.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

καλά κάνεις και μας τα λές γιατι πολλές φορές δεν πάει το μυαλο μας στο κακό και εμπιστευομαστε λάθος ατομα.

τράβηξες πολλά και για αρκετό καιρό απο όσο διαβάζω, μακάρι να ερθει γρήγορα το μωράκι σου και να τα αφήσεις όλα πίσω.

νατασούλα δεν σε ξέχασα, υπόσχομαι οτι θα έρθω πριν γεννήσω....απλά ειχα τρεξίματα, τώρα που εφτιαξε ο καιρός θα ερθω με την πρώτη ευκαιρία!!!

ετσι,ετσι πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ.γιατι ορισμενοι γιατροι εχουν ξεφυγει απο το δρομο της ιατρικης κ μπηκαν στα σκοτεινα μονοπατια του ευκολου κερδους,ειναι πολυ φιλοχρηματοι μερικοι -μερικοι.

τινα εσυ πως?δουλευεις ακομα βρε θηριο?εισαι 28εβδομ.ειδα δηλ.7 μηνων αντε κοντευεις να ελευθερωθεις.

εσυ παιρνεις σιδηρο κ ασβεστιο καθε μερα ??εμενα μου δωσε για σιδηρο το fysiofol,το οποιο εχει κ φυλλικο μεσα ,και ειναι σε μορφη υγρου,το παιρνω πρωι -βραδυ .και ασβεστιο το calsioral-d3 ,το οποιο ειναι σε μορφη χαπιου κ παιρνω ενα καθε μεσημερι μετα το φαγητο.

παντως το σιδηρο ειναι πολυ γλυκο κανω μιση ωρα να το πιω ,το στομαχι πρεπει να ειναι αδειο κ να φαω μετα απο μιαμιση ωρα γιατι πρεπει να απορροφηθει πρωτα!

καλη λευτερια και με κανεναν πονο!φιλακια πολλα και στης μη εγκυες γρηγορα με ενα σπορακι στη κοιλιτσα!:D:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Μαρια καλα κανεις και τα λες και μη σου πω οτι θα πρεπει να βγαλεις και σρη φορα τα ονοματα των γιατρων αυτων για ευνοητους λογους....Μακαρι να τελειωσουν γρηγορα τα προβληματα σου και να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.

Που ειστε οι υπολοιπες παλι;;;;ε;;;

Πατριωτακι το ειδα ρε συ!!!απιστευτο;;;;!!!!λοιπον θα σε περιμενω να παμε μαζι στην εκκλησια!

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

maria030603 Κι εγώ από απροσεξία γιατρού την πάτησα...Ελπίζω από δω και πέρα να πάνε όλα καλά!

janneta μου με το καλό να τον κρατήσεις αγκαλιά τον κούκλο σου και έχει σημασία εκεί που ζεις να νιώθεις και καλά γιατι το νινί καταλαβαίνει τα πάντα!Πολύ χαίρομαι για σένα!

tina και maria_v έχετε ήδη 2 γαμπρούς να διαλέξετε :P

natasoula μου θα συνεννοηθούμε είτε ανεβούμε μαζί είτε όχι έναν καφέ πρέπει να τον πιούμε παρείτσα!!!:P

Georgkat φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

παπακι μου 'ο καιρός γάρ εγγύς' ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

maria030603 Κι εγώ από απροσεξία γιατρού την πάτησα...Ελπίζω από δω και πέρα να πάνε όλα καλά!

janneta μου με το καλό να τον κρατήσεις αγκαλιά τον κούκλο σου και έχει σημασία εκεί που ζεις να νιώθεις και καλά γιατι το νινί καταλαβαίνει τα πάντα!Πολύ χαίρομαι για σένα!

tina και maria_v έχετε ήδη 2 γαμπρούς να διαλέξετε :P

natasoula μου θα συνεννοηθούμε είτε ανεβούμε μαζί είτε όχι έναν καφέ πρέπει να τον πιούμε παρείτσα!!!:P

Georgkat φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

παπακι μου 'ο καιρός γάρ εγγύς' ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!

σ΄ευχαριστω πολυ...η εμπειρια μου δυστυχως με εκανε να καταλαβω οτι ειμαστε πολλες που μας κοροιδεψαν και επαιξαν με τον πονο μας..

τωρα ομως ειπαμε να το παρουμε θετικα και να αφησουμε το παρελθον πισω

NKQXp2.png

Κοριτσια τι εγινε;;;το διαλυσαμε;;;!!!αντε να συγκεντρωθουμε!!!που να ερθει και το Πασχα που απο το πολυ φαι δεν θα μπορουμε ουτε τα δαχτυλα να κουνησουμε!!!

Μολις ηρθα στον γιατρο κοριτσια.αντε να δουμε τι γινεται....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...