Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια.

Τινακι η μικρούλα σου κάνει σκερτσα;;;

Καμμια απο τις έγκυες δεν έχει δει φατσουλα;

Ούτε η τινα ούτε το παπακι ;

Νατασσα σαντουιτσαρα για πρωινο, ρυζοτο για μεσημεριανό ... Για το βράδυ χτυπά και μια μακαροναδα για να ολοκληρωθεί το υδατανθρακικο όργιο!!!!

ΑΣΠΑ μάζεψε τις δυνάμεις σου, με την απελπισία δυστυχώς δεν καλυτερευουν τα πράγματα. Έχεις την οικογένεια σου και θα δεις πως σε λίγο καιρο το αδιανόητο θα γινει πραγματικότητα. Δυστυχώς πρέπει να περνάμε την σκοτεινιά πριν βγούμε στον ήλιο. Δεν κρατάει πολυ ομως αυτο. Σήκωσε το κεφάλι, σφιξε την γροθιά και τους κοιλιακους σου και πες του πως η νικήτρια είσαι εσυ!!! Και μην χανεσαι γιατι έδω μέσα πλέον είμαστε μια παρέα που μοιράζεται την καθημερινότητα και νοιάζεται η μια την άλλη.

Γεια σου ρε Κατερινιω τσιφτισσα!!!!ποσο θα συμφωνησω μαζι σου!!

Οσο για τη μακαροναδα,τη λιμπιζομαι τρελα αλλα θα κρατηθω!πριν λιγο μου ελεγε ο αντρας μου, "ευτυχως που εχεις μεγαλη επιφανεια στην κοιλια και δεν δυσκολευεσαι που θα χτυπησεις την ενεση" .τι γλυκος!!!

Την εκανες την βολτιτσα σου κοριτσι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου ρε Κατερινιω τσιφτισσα!!!!ποσο θα συμφωνησω μαζι σου!!

Οσο για τη μακαροναδα,τη λιμπιζομαι τρελα αλλα θα κρατηθω!πριν λιγο μου ελεγε ο αντρας μου, "ευτυχως που εχεις μεγαλη επιφανεια στην κοιλια και δεν δυσκολευεσαι που θα χτυπησεις την ενεση" .τι γλυκος!!!

Την εκανες την βολτιτσα σου κοριτσι;

αχ αυτοι οι αντρες....

δεν την εκανα σημερα την βολτουλα, αυριο το πρωι θα παω γιατι προεκυψε κατι νέο δυστυχως οχι ευχαριστο.... τελος παντων....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου, με πιασανε οι αυπνίες μου πάλι.....

ολα καλά στο γιατρό,η μπέμπα εγινε 1 κιλό, αλλά πάλι δεν μας εδειξε φατσούλα,κρυφτηκε πισω απο τον ομφάλιο και δεν ελεγε να αλλάξει θεση οσο κι αν κουνουσε ο γιατρος την κοιλια μου!!!

παπάκι doppler τον επόμενο μήνα δηλ 17/05.

νατασούλα μου ανοιξες την ορεξη με τις μακαρονάδες σου, τι έγινε αφήσαμε τα γλυκά και το ρίξαμε στα αλμυρά αυτο το μήνα εεε:-P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τινα παρα έχεις αυπνίες βλέπω καλέ τι ώρα σηκώθικες λόγο εγκυμοσύνης είναι????το κοριστάκι σας,σας κάνει ναζάκια θα θέλει να κάνει έκπληξη μόλις θα βγεί!!!

εδώ πάντος δεν έχουμε καλό καιρό έχει μεν ήλιο αλλά έχει και πολύ αέρα και μας τα χαλάει!!!!!!!!

νατασα έμενα ο άντρα μου όποτε με βλέπει να τρόω μου λέει σουζί................τρώς!!!!!

καλο σαββατοκύριακο κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια!!σαπισα στον υπνο απο τις 10 κοιμομουν!φοβερη υπνηλια!!!

Κατερινιω ελπιζω να εισαι καλα!αμαν ρε κοριτσι ολα μαζεμενα σε εχουν πεσει και εσενα!

Τινακι σα τα παπουδια και εσυ που ξυπνανε απο τα αγρια χαραματα!Η μπεμπα σας κανει την δυσκολη ε;ναζιαρα θα βγει!α ρε η γυναικα απο την κοιλια της μανας της αρχιζει τα ναζια!!

Μινα ni πολυ ζορι αυτο το φαι ρε παιδι μου!εχασα 1 κιλο και πρεπει να χασω αλλα 7!αντε να δουμε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!τι κάνετε;; Εγω το εχω ρίξει έξω όλο αυτο το διάστημα..βολτοθεραπεια ονομάζεται...;) σας εχω όμως συνεχεια στο μυαλο μου..

κατερινιω μου η μερα του γάμου πλησιάζει..οπότε το τρέξιμο θα ειναι στο φουλ ε;; Οσο για την εξέταση.. Πραγματικα το ακούω απο παρα πολλες κοπέλες.. Είσαι τόσο αισιόδοξο παιδί που δεν σ αγγίζει τίποτα!!

νατασουλα μου επειδη τα εχω χάσει..τελικα σ αυτο τον κύκλο θα πας με φάρμακα η οχι;; Αν κ τα φάρμακα ξερω οτι εχουν λιγο μεγαλύτερες πιθανότητες..

μαριεττα μου όμορφη η Κωνσταντινούπολη!!!!! Τωρα τα κεφαλια μεσα για την εργασία...

maria v τι κάνουν τα κοριτσακια σου;;

παπακι μου. Τέλος με το δωμάτιο του πρίγκιπα;;

τινα μου η μικρη σας θέλει να σας κανει την έκπληξη..σταρ απο την κοιλιά!!

mina ni εσυ σε τι φάση είσαι;; Εγω ξεκινάω τον αλλο μήνα..

ευαγγελια μου ολα θέλουν το χρόνο τους.. Θα δεις που με την ομοιοπαθητικη ολα θα γίνουν..απλα θέλει λιγο παραπάνω..σε φιλώ!!

ασπακι μου μετα την καταιγίδα ερχεται το ουράνιο τόξο..μην το ξεχνάς!!

Μήπως έγινε αυτο για να πάμε μαζί τον επόμενο μήνα;;;

νεραιδουλα μου ελπίζω να ηρέμησαν τα πράγματα εκει..

Φιλακια πολλα σε ολες!!:):):D:p:-o

καλημερα κ απο μενα!!!

πεταλουδιτσα χαθηκαμε χθες!!! που εισαι?

σισσυ καλα κανεις κ το εχεις ριξει στης βολτες μια χαρα !!! τιο δωματιο την αλλη τεταρτη ερχετε κ η ντουλαπα κ τελειωνω ουφ ολο το σπιτι στρωμενο κ το ενα δωματιο βομβαρδισμενο ειναι .

τινακι σε περναμε εμεις ο δικος μου ειναι 1260 χαχαχα!! αλλα ειχε παρει θεσει σε εμας κ οποτε ηταν αδυνατον να τον δουμε δεν πειραζει κιντερ εκπληξη θα μας κανουν χαχαχα!!! γερα να ειναι !! δεν σε ειπε τιποτα για τα κιλα σου ? η μονο εγω τα ακουω?

καλημερα σε ολες!! κ φιλακια σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Sissy μου να είσαι καλά και να συνεχίσεις τις βόλτες σου είναι δοκιμασμένη τεχνική ;) κι εγώ σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλύτερα!

Φιλιά πολλά σε όλες σας κουκλίτσες μου...

παπακι μου χαθήκαμε όντως...πάλι ξεπόρτισες?

Επ κοριτσια που ειστε;;;μολις γυρισα!δεν εχω και σπουδαια νεα...

Εχω ενα ωαριο το κλασικο στα 11 χιλιοστα,ενδομητριο 6 και ειμαι στην 7η μερα περιοδου.συνεχιζω κανονικα ενεσεις μεχρι την Τριτη και μετα θα δουμε.μου ειπε να μην στενοχωριεμαι γιατι αυτη τη στιγμη κανουμε μια ωραιοτατη προβα ωστε να ξερει τι δοσεις θα μου δωσει στην εξωσωματικη.αυτα.

Πατριωτακι μου ειπε και κατι το οποιο με εκανε να σκεφτω αμεσως εσενα!μου ανεφερε οτι το ενδομητριο εχει περισσοτερη σημασια να ειναι τριγωνικο παρα το ποσο ειναι το παχος του.το ηξερες εσυ αυτο;

Σισσακι απ΄οτι καταλαβες με φαρμακα παω.θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για την βολτοθεραπεια!!!!την καλυτερη δουλεια κανεις!!

καλά σου ειπε ο γιατρός νατασούλα μου, η πρωτη φορα ειναι πρόβα και γιαυτο σου εδωσε και μικρη δόση, θα δειτε πως αντιδρά ο οργανισμός σου και συνεχιζεται ανάλογα, και μην στεναχωριεσαι για το ενα αυγουλάκι και εγώ ενα και τυχερο ειχα αν θυμάσαι....το ιδιο ευχομαι και για σένα!!!

Διαφημίσεις

mina οι αυπνίες με πιασανε εδω και μια εβδομάδα περίπου, αλλά ευτυχώς ξανακοιμάμαι μετά, σηκώ νομαι συνέχεια για τουαλέτα και μου φευγει ο ύπνος χιχ

κατερινάκι τι έπαθες πάλι? ελπιζω οχι κατι σοβαρο.

Good morning κορασιδες!!!τι κανετε;εχει πολυ ωραια μερα σημερα αν και συννεφιαζει που και που αλλα αυτο δεν θα μας εμποδισει στις βολτες!!

Τινακι την επομενη φορα που θα εχεις αυπνιες παρε με τηλ να ερθεις βολτα.χι χι!θα σε παω για πατσα....

Καλημέρα κορίτσια!

νατασουλα μου κ εμένα αυτο μου είχε πει ο γιατρος..κάνουμε πρόβα για να δούμε πως αντιδράει ο οργανισμός!!ευχομαι να μη σου χρειαστει όμως..;)

Κ εγω ενεσουλες έκανα για 9 μερες( μικρη δόση).ποιες ενεσουλες κανεις;

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!!!!!!!!

ελπιζω να χωραει αλλη μια στην παρεα σας...

εμεις τον αλλο μηνα με το καλο θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια στην σπερματeγχυση

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...