Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τινακι στην αρχη χτυπησα μερικα εγκεφαλικα αλλα λεω μετα δεν θα σκασω!!!θα το ψαξει το θεμα και η γραμματεας του γυναικολογου τουλαχιστον να μπορεσουμε να τα παρουμε για την επομενη φορα ή για την εξωσωματικη μια και καλη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπα μου,να σε ρωτησω,ο φυσικος σου κυκλος ειναι νορμαλ;ειχες ποτε κανενα προβλημα με ενδομητριο και με ωαρια;και μην αποπαιρνεις τα κατεψυχμενα ωαριακια.ξερω οτι μπορεις να μαζεψεις μερικα απο φυσικους κυκλους και να προχωρησεις κανονικα σε εξωσωματικη.

Ο φυσικος μου ειναι μια χαρα να φαναστεις πριν 2 μηνες ειχα και 2 κιολας ωαρια που σκασανε και τα 2...Και τωρα με τις ενεσεις ενα και χαλια ενδομητριο ενω τον προηγουμενο μηνα πριν αρχισω ειχα μια χαρα και ενδομητριο και ωαριο...Μαλλον δεν μου κανουν ή αυτα τα φαρμακα ή αυτες οι δοσεις τι να πω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπερα κορες,

Τα νεα μας σκατα!!!Ενα μονο αυγο απο αριστερα και αλλα 2 μικροτερα απο αριστερα και παλι.Απο δεξια νιεντε...Ενδομητριο αποσκατα 4,5 χιλιοστα οποτε ακυρη η προσπαθεια...Αυτη προτεινει καταψυξη αυτο το ενα και με φυσικο κυκλο χωρις ενεσεις να συνεχισω τον αλλο μηνα να μου παρουν το φυσικο ωαριο που θα κανω(αν κανω βεβαια,γιατι και αυτο που εχω τσαμπα θα το βαλουμε πιστευω στην καταψυξη γιατι θα ειναι τζουφιο γαμω την γκαντεμια μου γαμω)και με το φυσικο μου ενδομητριο να παμε για μεταφορα...

Δεν ξερω τι θα κανουμε στην τελικη γιατι και ποιος μου λεει οτι αν το βγαλουμε απο την καταψυξη θα ειναι οκ?(τωρα να πω τι πιστευω??Νομιζω ολες καταλαβαινετε...)Θα την ρωτησω το μεσημερι και ποσο παει το μαλλι αν και την κοβω την δουλεια μαζι και την Ασπασουλα να ριχνουν μια μεγαλη μουντζα σε ολα...

Οποτε τι γινεται?Βραζει και χυνεται η υποθεση...

Θα τα ξαναπουμε ελπιζω καποτε....Φιλακια...

ασπα μου γλυκιά κρίμα πολύ κρίμα

είμαι από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά

εχω τισ αμφιβολίες μου για να αρχίσεισ τουσ. φυσικούσ

ήταν η πρώτη φορά τα φάρμακα δεν βοήθησαν πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεισ άλλη μια. φορά με αλλά φάρμακα αντί να μπεισ στη διαδικασία του φυσικού

η απόφαση είναι δίκη σου. με συμβουλές του γιατρού σου .

θύμισε με αυτή η γιατρός ήταν αυτή στη βέροια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα κοριτσια!!!!

Ασπα μου μην απελπιζεσαι,αυτο με το φυσικο κυκλο δεν ειναι κακη ιδεα!!!

Νατασσα μου,ο γιατρος που πηγαινα στην Αθηνα μου ειχε πει οτι απο τα ταμεια δικαιολογουν μεχρι 3 προσπαθειες συνολικα για σπερματεγχυση και εξωσωματικη...αν τα φαρμακα δεν ειναι πολυ ακριβα ιναι καλυτερα να τα αγορασεις γιατι αν χρειαστεις εξωσωματικη,που δε στο ευχομαι,μπορει να χρειαστει να πληρωνεις εκεινα τα φαρμακα που ειναι ακριβοτερα...εγω και στις 2 σπερματεγχυσεις τα ειχα αγορασει μονη μου

Διαφημίσεις

καλημέρα βρε κορίτσια!!!!

ασπα μου καταλαβένω την απογοητευση σου αλλά μην το βάζεις κάτω(μια κουβέντα είναι θα μου πείς)εγώ λέω να σταματίσεις τελείως σε αυτο τον κύκλο και να συναιχίσεις τον επόμενο μα τα ίδια χάπια ή με άλλα που θα σου δόσει η γιατρός!!!!εχω διο κοπέλες η μια πρωτη ξαδερφή μου και η άλλη φιλη μου που πάνε εδώ και 4 μήνες για να κάνουν σπερ/ση και της σταματάει ο γιατρός γιατί δεν ειναι έτοιμες μια δεν έχουν κάνει ωοριξια μια εχουν μικρο ενδομήτριο και κάθε μήνα πάνε με την ελπίδα ότι θα ξεκινησουν.................παριγορία στον άρωστο θα μου πεις αλλά θέλω να σου πω πως πόσα τέτοια προβλήματα ηπάρχουν!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι θα γίνει κανένα ευχάριστο νέο δεν θα ακούσουμε???

Μας έχει πάρει σερί από κάτω....

natasoula σε περιμένουμε.Θα σου έχω έτοιμη υποδοχή στο Δερβένι :P

Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός μου πριν τα Χριστούγεννα ότι θα αλλάξει το σύστημα στον ΕΟΠΥΥ...ευτυχώς έχω τις ενέσεις στο ψυγείο εκτός από μία που την είχα υποσχεθεί πως θα πάει για καλό σκοπό.Πήγε βέβαια σε άλλο προορισμό αλλά και πάλι για καλό σκοπό!

astage μου μην απογοητεύεσαι...Είσαι μια χαρά έχεις ωάρια,έχεις ενδομήτριο,έχετε σπέρμα....Θα την βρείτε την άκρη...Υπομονή και επιμονή χρειάζεται αλλά κυρίως ηρεμία...Μην κάνεις κάτι βιαστικό που θα σε αγχώσει κι άλλο.Είναι θέμα χρόνου να μείνεις και πάλι εγκύουλα και θα μείνεις...Θα το δεις!

maria_v να τρως κοριτσάκι μου...3 άνθρωποι πρέπει να συντηρηθείτε...Άσε την ζυγαριά να ανεβαίνει εσύ δεν έχεις πρόβλημα κιλών!Χαδάκια πολλά στην κοιλίτσα σου!

Καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλες!!!

Κοριτσακια καλημερα!!!!τι κανετε;;;

Ασπα μου τι λεει;πως εισαι σημερα;Ειπαμε δεν θα μας παρει απο κατω!θα τα καταφερουμε!!!ο,τι και να εμφανιστει,ο,τι και να μας προκυψει, θα το αντιμετωπισουμε!

Πατριωτακι θελω και οργανα,αφισες,κοκκινα χαλια και φυσικα κοινο να με υποδεχτει με χειροκροτηματα!!!

Εμεις πηραμε τηλ για ραντεβου σημερα,αλλα σαν γνωστο Ελληνικο μπουρδελο,θα ξαναπαρουμε την Τριτη γιατι τα εχουν παιξει και αυτοι και πρεπει να βαλουν σε μια ταξη τα ραντεβου τους!!!!και εγω προς το παρον θα βολευτω με φαρμακα που θα μου δωσει ο γιατρος.αυτα τα νεα

καλησπέρα κορίτσια....

άσπα...που είσαι κορίτσι μου, μην στεναχωρίεσαι σε παρακαλώ...εύχομαι να ήμουν κοντά και να σου έδινα μιαν αγκαλία να ηρεμήσεις...

έλα πάρε τα πάνω σου....

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα σας!!! τι κανετε?

εμεις εδω μια απο τα ιδια καμια αλλαγη , ευτυχος κανει τελειο καιρο κ μπορουμε να κατσουμε στο μπαλκονακι για καφεδακι!!!

φιλακια σε ολες!!!

τινα ποτε κανεις το ντοπλερ εσυ? εσυ τα κανεις ποιο νωρις απο μενα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!

τι κάνετε?

όντως εχει ωραια μέρα σήμερα, παπάκι απόλαυσε τον καφε στο μπαλκόνι και εγώ ανυπομονώ να μου το ετοιμάσουν και να καθόμαστε έξω, σήμερα εχω γιατρό το απόγευμα για τον τυπικό υπέρηχο και ελπίζω να μας δειξει τη φατσούλα της σήμερα και να μην μας κρυφτεί πάλι....οσο για το doppler δεν ξέρω ποτε θα κάνω, θα τον ρωτήσω και θα σου πώ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;εγκυμονουσες τον ηπιατε τον καφε στον ηλιο ε;;;;;;

Τινακι περιμενουμε νεα σου μετα το γιατρο!

Ετοιμαζομαι να κανω ενα ριζοτο με γαριδες τωρα για τον αντρουλη μου....θελει καμια;;

Αυριο εχω ραντεβου με τον doctor να δουμε τι γινεται.

εγώ!!!

άντε θα περιμένουμε νέα νατασούλα ...

αλλά και από τη δεσποινίδα της παρέας που θα μας δείξει το προσωπάκι της

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ!!!

άντε θα περιμένουμε νέα νατασούλα ...

αλλά και από τη δεσποινίδα της παρέας που θα μας δείξει το προσωπάκι της

Νεραιδουλα πιασε!!!μολις σου εστειλα ενα πιατο!!!!

Καλησπέρα κοριτσακια.

Τινακι η μικρούλα σου κάνει σκερτσα;;;

Καμμια απο τις έγκυες δεν έχει δει φατσουλα;

Ούτε η τινα ούτε το παπακι ;

Νατασσα σαντουιτσαρα για πρωινο, ρυζοτο για μεσημεριανό ... Για το βράδυ χτυπά και μια μακαροναδα για να ολοκληρωθεί το υδατανθρακικο όργιο!!!!

ΑΣΠΑ μάζεψε τις δυνάμεις σου, με την απελπισία δυστυχώς δεν καλυτερευουν τα πράγματα. Έχεις την οικογένεια σου και θα δεις πως σε λίγο καιρο το αδιανόητο θα γινει πραγματικότητα. Δυστυχώς πρέπει να περνάμε την σκοτεινιά πριν βγούμε στον ήλιο. Δεν κρατάει πολυ ομως αυτο. Σήκωσε το κεφάλι, σφιξε την γροθιά και τους κοιλιακους σου και πες του πως η νικήτρια είσαι εσυ!!! Και μην χανεσαι γιατι έδω μέσα πλέον είμαστε μια παρέα που μοιράζεται την καθημερινότητα και νοιάζεται η μια την άλλη.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...