Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

Νατασα αρχισες το τρυπημα βλεπω, ελπιζω να μην αποκτησεις κανενα βιτσιο με τις βελονες γιατι χαθηκαμε!:tongue: καλη παραγωγη σου ευχομαι, μαζοχα μου εσυ!

Ευαγγελια ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις τη λυση για το ενδομητριο σου με τοση υπομονη, επιμονη και αισιοδοξια που εχεις ειναι αδυνατο να μη βρεθει!

Ασπα μου ασε προσπαθω να χασω αυτα που πηρα στο ταξιδι με σαλατες τη βγαζουμε, γυαλιζει το ματι μου απο την πεινα!

Κατερινακι εσυ ασχολησου μονο με τα του γαμου και τη δουλεια σου και ασε το γιατρο σου να ασχοληθει με τη θρομβοφιλια, εισαι οχι απλα σε καλα χερια στα καλυτερα χερια, μην μου αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι γι'αυτο. Με αγαπη η θρομβοφιλη σου!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

astage αφού πας και γυμναστήριο μια χαρά είμαστε!!! Να εκτονώνεσαι και λίγο! Άρχισες και ανταγωνιστές? Η παραγωγή σου μια χαρά πάει, εξάλλου είναι νωρίς ακόμα, πότε θα ξαναπάς?

Νατασούλα χαίρομαι που προχωράς δυναμικά και δεν χάνεις χρόνο!! Αντε καλή αρχή με τις ενέσεις και να είναι τυχερές και οι δικές σου!!

Evangeliapan μου συνεχίζεται ο αγώνας, κάνε αυτό που νιώθεις, φαντάζομαι θα έχεις κουραστεί με όλα αυτά και δικαιολογημένα αλλά είπαμε ο σκοπός μας είναι ιερός, αυτά τα χάπια από το εξωτερικό τι είναι ακριβώς?

Κατερίνα μου θα σου πω αυτά που σου είπαν όλα τα κορίτσια, κάνε το σταυρό σου που το βρήκες και πλέον ξέρεις πως να κινηθείς!!!! Χαλάρωσε τώρα, βάλτα όλα στην άκρη του μυαλού σου και αφιερώσου στο γάμο σου, να το γλεντήσεις!!!

mar1981 μου πάντα τέτοια χαρούμενα νέα να μας λες!! Τέλειο λοιπόν το ταξίδι, να είστε γεροί να πάτε και άλλα ταξίδια!!! Σε ευχαριστούμε για το κεράκι, καλό κουράγιο τώρα με το διάβασμα.

mina-ni μακάρι κορίτσι να έρθει από μόνο του, αν όμως δεν έρθει κάνε αυτό για το οποίο είσαι έτοιμη, έχετε πάει σε κανένα κέντρο εξωσωματικής να συζητήσετε ή ο γιατρός σου κάνει και εξωσωματικές?

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

καλημέρα mariav οχι δεν έχω πάει σε κεντρο θα την κάνω στο ιασώ δεν νομιζω να μου την κάνει ο γιατρος μου μάλλον θα συνεργαστει με το τμημα υποβοηθούμενης αναπαραγωγης!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημέρα σε όλες!!!!

κατερινάκι θα συμφωνήσω και εγω με τις υπόλοιπες που πολύ σωστα είπανε οτι αυτο που εχει σημασία ειναι οτι το βρήκες και θα το αντιμετωπίσεις, εξάλλου εχω ακούσει και αλλες κοπέλες που ειχαν θρομβοφιλία και μια χαρά παιδάκια κάνανε, απλά σε ολη την εγκυμοσύνη επρεπε να κανουν ένεση, οποτε μην μας στεναχωριεσαι γιατι δεν μασάμε εμεις με τις ενέσεις ....

νατασούλα καλή και γόνιμη αρχή!!!! πήρες τη μεγάλη απόφαση τελικά και καλά έκανες, τη δόση σου εδωσε και ποτε ειναι το επόμενο ραντεβου για την αυγουλομέτρηση?

ασπασούλα καλή συνέχεια και σε σένα, να εισαι η επομενη διδυμομανούλα ευχομαι!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

mina ni σου ευχομαι να ερθει απο μόνο του και να σε βγάλει απο τη δύσκολη απόφαση..

ευαγγελία μου ειμαι σίγουρη οτι σύντομα θα έρθει το θαυματάκι σου, δοκίμασε και την καινούργια θεραπεια και υπομονη, που θα πάει θα το παχύνουμε το άτιμο.

παπάκι τι κάνεις? αμαν πια θα σε σκάσει αυτη η κουμπάρα...ας διαλέξει επιτέλους να τελειωνεις, τι περιμένει?

παρήγειλα και εγώ ντουλάπα και την περιμένω μετα το Πάσχα, να βάψουμε πρωτα και το δωμάτιο...αν αποφασίσουμε ποτε για το χρώμα χιχι

Μαρακι μου ναι παω και γυμναστηριο απλα δεν κανω τους κοιλιακους που πρεπει να κανω...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ εγω ποτε τετοιο πραγμα χαχαχα

Σημερα ξεκινησα και τους ανταγωνιστες.Μολις ειδα την ενεση επαθα ενα σοκ γιατι ενταξει οι γκοναλ ειναι μικρουλες ουτε που τις νιωθω αλλα αυτη η citrotite που κανω γιατι οργκαλουτραν γιοκ εχει πιο μεγαλη βελονα και περισσοτερο υγρο.Οποτε την κοιτουσα με κοιτουσε την ξανακοιτουσα με ξανακοιτουσε αι σιχτιρ λεω πιο μικρη απο μενα εισαι τι θα μου κανεις και παει και αυτη στην κοιλια με την μια...Αυριο θα ξαναπαω το πρωι να δουμε τι κανουμε και να δωσω και παλι αιμα και το μεσημερι που θα με παρει θα εχω τα νεοτερα...

Φιλακια κοριτσια παω για μπανιο και μετα στην δουλεια με τους τυραννους....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη να είστε καλά όλες!

Τα χάπια αυτά είναι καθαρή οιστραδιόλη αλλά για την ώρα θα δώσω λίγο περιθώριο ακόμη στην ομοιοπαθητική και θα περιμένω...

Μπορεί να έχω πολλά στο μυαλό μου τελευταία αλλά σας σκέφτομαι όλες και σας στέλνω πολλή θετική ενέργεια!

Αι σιχτιρ μια ωρα εγραφα για να με πεταξει εξω το μαλακισμενο!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!(ελπιζω να μη πεταξει και τωρα)!ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ για τις ευχες σας!Αντε να δουμε τι αυγα θα πιασουμε....

Τινακι μου εδωσε 0,5 ml menopur (αν τα λεω καλα) καθε μερα και θα ξαναπαω το Σαββατο να με δει.

ΜΙνα ni να κανεις αυτο που θελεις εσυ!!!Αν ειναι να κανεις κατι για τους αλλους και με μιση καρδια, μην το κανεις καθολου!Εσυ εισαι το κεντρο του κοσμου αυτη τη στιγμη και προσπαθησε να μην επηρρεαζεσαι απο αλλους. Α, για να σε ξεμπερδεψω για σπερματεγχυση παω...

Μαριεττακι το εχω το βιτσιο αυτο απο μικρη!εχω φαει τοσες ενεσεις και υποθετα στη ζωη μου που δε νιωθω τιποτα πια!η ευχαριστηση ειναι ομως να σε τρυπαει αλλος!!βεβαια με τα υποθετα υπαρχει ενα θεματακι....δεν τα συνηθισα ποτε......

Ασπουλα ελα εδω καλε να τρυπαει η μια την αλλη!!!και θα μου λες " να σου δειξω την ενεση μου? ειναι μεγαλυτερη απο τη δικια σου!!" πραγματικα σε θαυμαζω που τα εβαλες με την ενεση τερας και βγηκες νικητρια!εγω ακομα την κοιταω και βλεπω να καταληγω στο φαρμακειο....Ασε που φοβαμαι μην κανω καμια μαλακια...

Κατερινιω μου, πως εισαι σημερα?σε σκεφτομαι συνεχεια!!μολις εχεις κανενα νεο ενημερωσε!!!και μην στενοχωριεσαι μικρο μου.....

Μαρια v τι κανεις εσυ και τα διδυμακια σου???φουσκωνεις?φουσκωνεις?ενημερωσες και την λιστα βλεπω!!μπραβο κοριτσι μου!!

Πατριωτακι και εμεις σε σκεφτομαστε!

Παπακι που εισαι σημερα??

γεια σας κορίτσια!!!

νατασούλα μου πολύ καλή επιτυχία όλα θα πάνε τέλεια!!!

συγχαίρω την απόφαση σου!!!!

άσπα μου γιατί ανταγωνιστές δεν κατάλαβα??!!!

ευαγγελία μου όλα θα πάνε καλά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρακι μου ναι παω και γυμναστηριο απλα δεν κανω τους κοιλιακους που πρεπει να κανω...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ εγω ποτε τετοιο πραγμα χαχαχα

Σημερα ξεκινησα και τους ανταγωνιστες.Μολις ειδα την ενεση επαθα ενα σοκ γιατι ενταξει οι γκοναλ ειναι μικρουλες ουτε που τις νιωθω αλλα αυτη η citrotite που κανω γιατι οργκαλουτραν γιοκ εχει πιο μεγαλη βελονα και περισσοτερο υγρο.Οποτε την κοιτουσα με κοιτουσε την ξανακοιτουσα με ξανακοιτουσε αι σιχτιρ λεω πιο μικρη απο μενα εισαι τι θα μου κανεις και παει και αυτη στην κοιλια με την μια...Αυριο θα ξαναπαω το πρωι να δουμε τι κανουμε και να δωσω και παλι αιμα και το μεσημερι που θα με παρει θα εχω τα νεοτερα...

Φιλακια κοριτσια παω για μπανιο και μετα στην δουλεια με τους τυραννους....

Δεν μασάμε από ενέσεις, και εγώ αυτές έκανα, τις citrotite. Με το καλό αύριο και περιμένουμε νέα σου.

Μαρια v τι κανεις εσυ και τα διδυμακια σου???φουσκωνεις?φουσκωνεις?ενημερωσες και την λιστα βλεπω!!μπραβο κοριτσι μου!!

Φουσκώνω συνέχεια, κάθε μέρα νομίζω, η ζυγαριά ανεβαίνει ανεξέλεκτα και ας μην τρώω!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!παω που λετε πρωι πρωι να παρω τα φαρμακα απο το φαρμακειο του Εοπυυ και τι μου λενε....μολις στις 12 αυτου του μηνα,αλλαξαν τα πραγματα και ακομα και για την σπερματεγχυση με φαρμακα πρεπει να περασεις απο την επιτροπη στη Θεσσαλονικη.τελειο;;;;;!!!!!καλα κρασια!αυτο σημαινει οτι τωρα θα σκασουμε τα λεφτα για τα φαρμακα,γιατι ηδη ξεκινησαμε.Θεσσαλονικιες ερχομαι!!!ετοιμαστειτε!!το ποτε βεβαια αγνωστο ακομα...

καλημέρα κορίτσια!!!

νατασούλα τι ατυχία ειναι αυτη?

καλά σε αυτη τη χωρα δεν θα γλιτώσουμε ποτε απο τη γραφειοκρατία...έλεος, αντι να γίνονται πιο ευκολα τα πράγματα, όλο και ταλαιπωρούν τον κόσμο πιο πολύ...νευρίασα πολύ τώρα

Καλησπερα κορες,

Τα νεα μας σκατα!!!Ενα μονο αυγο απο αριστερα και αλλα 2 μικροτερα απο αριστερα και παλι.Απο δεξια νιεντε...Ενδομητριο αποσκατα 4,5 χιλιοστα οποτε ακυρη η προσπαθεια...Αυτη προτεινει καταψυξη αυτο το ενα και με φυσικο κυκλο χωρις ενεσεις να συνεχισω τον αλλο μηνα να μου παρουν το φυσικο ωαριο που θα κανω(αν κανω βεβαια,γιατι και αυτο που εχω τσαμπα θα το βαλουμε πιστευω στην καταψυξη γιατι θα ειναι τζουφιο γαμω την γκαντεμια μου γαμω)και με το φυσικο μου ενδομητριο να παμε για μεταφορα...

Δεν ξερω τι θα κανουμε στην τελικη γιατι και ποιος μου λεει οτι αν το βγαλουμε απο την καταψυξη θα ειναι οκ?(τωρα να πω τι πιστευω??Νομιζω ολες καταλαβαινετε...)Θα την ρωτησω το μεσημερι και ποσο παει το μαλλι αν και την κοβω την δουλεια μαζι και την Ασπασουλα να ριχνουν μια μεγαλη μουντζα σε ολα...

Οποτε τι γινεται?Βραζει και χυνεται η υποθεση...

Θα τα ξαναπουμε ελπιζω καποτε....Φιλακια...

bKtop2.png8BRwp3.png

αμάν βρε κορίτσια, όλο άσχημα νέα σήμερα....

ασπασούλα μου δεν υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσουν και τα αλλα δύο?

σε ποια μέρα είσαι?

οσο για την κατάψυξη δεν ξέρω τι να σου προτείνω,ρώτα το κόστος και αποφασίζεις

Ασπα μου,να σε ρωτησω,ο φυσικος σου κυκλος ειναι νορμαλ;ειχες ποτε κανενα προβλημα με ενδομητριο και με ωαρια;και μην αποπαιρνεις τα κατεψυχμενα ωαριακια.ξερω οτι μπορεις να μαζεψεις μερικα απο φυσικους κυκλους και να προχωρησεις κανονικα σε εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...