Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Πήγα έκανα τον υπέρηχο να του φύγει η απορία του γιατρού.Το ωοθυλάκιο έσπασε Σάββατο προς Κυριακή και το ενδομήτριο το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να φτάσει στο 5...

natasoula μου κρίμα κοριτσάκι μου τι να πω...να είσαι δυνατή για την συνέχεια και όλα να πάνε καλά.Δεν θα βαρεθώ ποτέ να το λέω και είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα πάνε όλα καλά για όλες μας!

astage μου καλή αρχή και καλά αποτέλεσματα!

mar1981 σε ευχαριστούμε κοριτσάκι μου για το κεράκι βοήθειά σου και ό,τι καλύτερο!

Georgkat χαίρομαι πολύ για σένα κοριτσάκι μου και θα τα καταφέρεις όλα μοα χαρά,είμαι σίγουρη!

mina-ni φιλιά πολλά!

παπακι μου μου έλειψες...ελπίζω να είσαι καλά και να βρήκες άκρη με τις διακοσμήσεις και τα βαφτιστικά...

tinkerbell πολλά φιλιά και σε σένα γλυκούλα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μένα.

νατασούλα εσύ τι θέλεις να κάνεις? ασε τι λέει ο γιατρός, επίσης αν εχεις ήδη τα φάρμακα γιατι να το καθυστερήσεις? πάντως πρεπει να παρεις σήμερα μια απόφαση...

μαριεττα μου πρέπει να περάσατε τέλεια, εχω ακούσει οτι ειναι πανέμορφη η Κωνσταντινούπολη και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω γιατι το αναβάλλω εδω και καιρό και όλο το μετανιώνω.

ασπασούλα νωρίς ειναι ακόμη, σε λίγες μέρες θα εχεις και αλλα αυγουλάκια

ευαγγελία μου σήμερα δεν έχεις γιατρό? περιμένουμε ευχαριστα!!!

tina μου ευτυχώς υπάρχετε κι εσείς οι εγκυούλες και ακούμε τα δικά σας ευχάριστα και παίρνουμε κουράγιο γιατί τα δικά μας νέα είναι αποκαρδιωτικά!!!

καλησπέρα κορίτσια...χμμμμ απο ποια να αρχίσω...λοιπόν...

μαρίεττα μου χαίρομαι πολύ που περάσατε ωραία!!!Η Πόλη είναι φανταστική....εγώ όπως με κόβω δεν πρόκειται να πάω ποτέ...(ποτέ μην λες ποτέ)βάλε καμια φώτο να δούμε!!!!

άσπα μου, μια χαρά σε βρίσκω...5 μέρα...λογικά σιγά σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σαν τα μανιτάρια!!!

νατασούλα μου, τι να σε πω...να σε πω..από τη μια δεν θέλω να σε στεναχωρέσω και ούτε να αμφισβιτώσω το γιατρό σου, εγώ γιατρός δεν είμαι ούτε ήθελα να γίνω...προσπαθησατε με φυσικό..και υπάρχει πιθανότητα , όπως το βλέπω εγώ με τις δικές μου γνώσεις που είναι μόνο διαδιχτυακές να μην πετύχατε την ωορρηξία..(θέλω αν μπορείς να τον ρωτήσεις, γιατι πιθανόν να μας διαφεύγει κάτι...και να πήγαν όλα μα όλα σωστά!!!)

εγώ πάντως με την εμπειρία μου στο φυσικό.δεν τον συστείνω , τον προτείνω...εγώ θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια σωστή σπερματέγχυση...από ότι κατάλαβα η εξωσωματική στο πλάνο αργεί ακόμη...και πολύ καλά κάνει...αν δεν κάνεις 3- 4 τοποθετήσεις έχουν να πουν να μην πρχωρήσεις σε εξωσωματική....

μίνα εσύ τελικά τι θα κάνεις?

παπάκι μην μου πεις τρέχεις ακόμη με τα βαφτιστικα??θα σε μαλλώσω...μην αγχωνεσαι καλέ για αυτά...όλα τα ίδια είναι....πάρε σύντομα αποφάσεις και χαλάρωσε!!!

ευαγγελία μου, τι να πω...ελπίζω σύντομα να βρεθεί αυτό το κάτι που θα ταρακουνήσει το ενδομήτριο σου και να πάρει την ανηφόρα!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!απούσες και παρούσες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας κ απο μενα!!!

μαριετα καλως μας ηρθες! καλα εκανες κ εφαγες απο ολα δεν εστελενες κε δω τιποτα σε γλυκο παντα ε!

τινκ τα βαφτιστικα εχουν γινει σηριαλ σε μεγαλο καναλι ασε ασε δεν πηραμε τιποταεγω πλεον δεν ασχολουμε δεν τρεχω για τιποτα μονο τον σταυρο εκλεισα κ τελος κ οποιος θελει ας παει να τρεξει εγω τερματισα με αυτο το θεμα.

πεταλουδιτσα θα σε παρω τηλ να τα πουμε μαναρι.

κατερινιω μου δεν εχω θυμωσει καθολου για της σοκολατες που μου ειπες να εισαι σιγουρη θα τα πουμε καποια στιγμη ποιο ηρεμα κ για σεν ακ για μενα γιατι τωρα τελειωσαμε απο το πρωι.

ασπα σιγα σιγα θα αρχησουν να πλυθενουν τα αυγουλακια μας!! μια χαρα

φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

...και ενω η μερα κυλουσε ομορφα..... με πηρε πριν λιγο ο γυναικολογος μου πως βγηκαν οι εξετασεις θρομβοφιλιας.... χειροτερα αποτελεσματα δεν νομιζω να εχει κανενας αλλος....με εχει παρει πολυ απο κατω...6 στις 13 μεταλλαξεις ειναι θετικες... παρα πολυ ωραια!!! εχω πεσει πολυ ψυχολογικά....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

σήμερα η μέρα δεν ήταν για αποτελέσματα...:( :(

απλά να σκέφτεσαι θετικά..ευτυχώς που το ανακάλυψες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

...και ενω η μερα κυλουσε ομορφα..... με πηρε πριν λιγο ο γυναικολογος μου πως βγηκαν οι εξετασεις θρομβοφιλιας.... χειροτερα αποτελεσματα δεν νομιζω να εχει κανενας αλλος....με εχει παρει πολυ απο κατω...6 στις 13 μεταλλαξεις ειναι θετικες... παρα πολυ ωραια!!! εχω πεσει πολυ ψυχολογικά....

κοριτσι τι να πω, θα κανεις κ εσυ ενεσουλες απο την αρχη της εγκυμοσηνης σου μαζι με το σαλοσπιρ σου κ ολα καλα θαπανε απλα καλα ρωτα τον γιατρο σου εαν πρεπει να ξεκινησεις απο τωρα το σαλοσπιρ .

οπως ειπε κ η τινκ καλητερα που τα ξες απο τωρα κ δεν θα τρεχεις για αλλα μετα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρες μου απο που να ξεκινησω!!!!!!!!

Μαριεττακι πραγματικα με εβγαλες ασπροπροσωπη!!!!!!!ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!καλως ηρθες κοριτσαρα και αντε με το καλο να προγραμματισετε τις επομενες διακοπες σας!!!!!!

Κατερινακι μου γλυκο, δεν θελω να στενοχωριεσαι!!!θα συμφωνησω απολυτα με το παπακι οτι ειναι πολυ καλυτερα που το εμαθες απο τωρα!!ξερεις και πως να το αντιμετωπισεις!και αν ακολουθησεις την σωστη θεραπεια, μην φοβασαι τιποτα!και από οτι παρατηρω ειναι τοσο συχνο φαινομενο η θρομβοφιλια, που ολες μπορει να εχουμε το κατιτις μας και να μην το ξερουμε!!!!!! ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Πατριωτακι μου, ανεβαινεις αργα και σταθερα βλεπω......συνεχιζεις την ομοιοπαθητικη απο δω και περα?σου ειπε κατι ο γιατρος πανω σε αυτο το θεμα?

Νεραιδουλα να σου λυσω την απορια: η ωορρηξια μου ηταν ακριβως μια μερα μετα την σπερματεγχυση και το καταλαβα απο τον πονο.

Mina ni να σου πω την αληθεια ενας απο τους φοβους μου ηταν αυτος!να μην χαλασει κατι στον κυκλο μου και στο συστημα μου.και η απαντηση του ηταν" τι κανω εγω εδω?δεν θα αφησω να σου συμβει τιποτα."

και για να μην πολυλογω ξεκινησα!εφαγα και την πρωτη μου ενεσουλα!πηγα στο ιατρειο του, του λεω την αποφαση μου και τι μου απανταει ρε κοριτσια ο τρελος: " επιτελους πηρες και μια αποφαση μονη σου! εγω ειμαι εγω για να σε υπηρετω και θα κανω ο,τι μου πεις" απεκτησα και τζινι, καταλαβατε??????

ΑΣΠΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!

Και εχω εναν χεστη αντρα που ουτε ενεσεις δε μπορει να μου κανει!με λυπαται λεει!αχ θα πρεπει να μαθω μονη μου!!

Georgkat κοριτσάκι μου μην σε αγχώνει κάτι που διορθώνεται...Ξέρω πως νιώθεις βέβαια γιατί έτσι νιώθω κι εγώ σήμερα αλλά είναι κάτι που διορθώνεται είπαμε και δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι...

natasoula μου η θεραπεία τελείωσε τώρα περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα έχουμε ανταπόκριση...Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρω χάπια οιστραδιόλης από το εξωτερικό και ο Θεός βοηθός!

Οι ενέσεις είναι μεγάλο σοκ μέχρι να κάνεις την πρώτη μετά είναι σαν το ποδήλατο δεν τις ξεχνάς ποτέ :D Έτσι μου έλεγε και ο δικός μου στον ποπό μου έλεγε δεν έχει πρόβλημα αλλά στην κοιλιά λυπάται να με τρυπήσει...όταν άρχισε να συνηθίζει τη θέα με παρακαλούσε να μου τις κάνει αυτός αλλά δεν τον άφηνα την έχασε την ευκαιρία του :tongue:

Καλή αρχή κοριτσάκι μου και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά ...

Δεν μπορεί κάπου εδώ κοντά θα ακούσουμε κάποιο ευχάριστο είμαι σίγουρη...

Διαφημίσεις

Αχ πατριωτακι μου ευχομαι ολοψυχα να σου πανε ολα καλα και να μην χρειαστουν τα χαπακια απο το εξωτερικο!!!!!!μακαρι!!!

Ασε με βλεπω να τις χτυπαω μονη μου!δεν εχω θεμα με τον πονο ως γνωστη μαζοχα,αλλα ανατριχιαζω στο πως θα χωσω τη βελονα!ευτυχως ο καλος Θεουλης με προικισε με μπολικη κοιλιτσα και θα την πιανω καλα!!Θα κλεινω τα ματια και οπου παει!

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

georgat τι να πω........να πώ να μην στεναχωριέσαι??? δεν γίνεται να μην στεναχωριεσαι.......... μήπως λεω μηπως όταν ειχαι σε καπόιους κύκλους καθηστέρισει μήπως είχαι γινεί κάτι και τελικά έπεφτε λόγο θρομβοφυλίας????? οπότε καλήτερα που γνωρίζεις!!!!!

νατασα κάτσε γιατι μπερδεύτικα τώρα τις ενέσεις της κάνεις για σπερμ/ση ή για εξωσωματική????

tinger ακόμα δεν έχω αποφασισει το ένστυκτο μου λέει εξωσωματικη και ο άντρας μου ο γιατρος μου και με κατι δικούς που το έχω ζησητησει λένε να ξανα προσπαθήσω με σπερ/ση τωρα που είμαι καθαρη,δεν ξέρω πραγματικα τι να κάνω..........δεν έρχεται και αυτο απο μόνο του να με βγάλει από την δύσκολη θέση!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κατερινακι λοιπον θα αρχισω απο εσενα.Φανταζομαι οτι τωρα εισαι στα πατωματα αλλα απο αυριο μεθαυριο θα καταλαβεις οτι ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ!!!Δεν λεμε παντα οτι καλυτερα να βρουμε αυτο που εχουμε παρα να ψαχνομαστε και να ειναι ολα καλα και να μην μας καθεται?Η γιατρος που πηγα τωρα μου ειπε οτι ειμαι απο τις τυχερες!!!Ναι ναι απο τις ΤΥΧΕΡΕΣ γιατι ξερεις τι εχεις και ξερεις πως να κινηθεις πλεον.Δεν πλεεις λοιπον στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα αλλα τωρα ξερεις και ο γιατρος σου θα σε αντιμετωπισει αναλογα.Αντε σηκω λοιπον απο το πατωμα κανε τα beaute σου γιατι πρεπει να γινεις και μια θεα νυφη σε λιγο ε????Και μετα οοοολα θα μπουνε στην σειρα...

Μαζοχα μου join the club λοιπον!!!Αντε πηρες την αποφαση!!!Γιουχουυυ

Κοιτα σε εχω ξεπερασει στον μαζοχισμο γιατι πλεον απο σημερα παταω 2 ενεσεις στην κοιλια αλλα σε κοβω θα με φτασεις...Που στο απευχομαι βεβαια και να μην φτασεις μεχρι αυτο το σημειο οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι τρελη που εισαι εσυ μπορει να την βρισκεις με το τρυπημα και να αρχισεις να τρυπιεσαι πατωκορφα!!!!!Ολα καλα κοριτσαρα θα πανε το ξερω!!!

Βανζελ μου ενταξει δεν ξερω τιαλλο να σου πω απλα υπομονη.Σιγουρα θα αισθανεσαι σαν πειραματοζωο αλλα δεν πειραζει εχεις υπομονη και επιμονη εσυ!Θα τα καταφερεις στο τελος....Παρε και αυτα τα χαπακια και που ξερεις μπορει να ειναι η σωτηρια σου...

Μινα να κανεις κι εσυ αυτο που λεει το ενστικτο σου ειπαμε ειναι αλανθαστο...

Μαριετα welcome back γκιουζελ!!!Χωρας καλε στα ρουχα σου??Χαλαλι σου κοριτσαρα να ειστε γεροι και να πατε κι αλλα τετοια ταξιδια!!!

Αυτα κορες παω να ντυθω για γυμναστηριο και τα λεμε μετα φιλακια!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

astage αφού πας και γυμναστήριο μια χαρά είμαστε!!! Να εκτονώνεσαι και λίγο! Άρχισες και ανταγωνιστές? Η παραγωγή σου μια χαρά πάει, εξάλλου είναι νωρίς ακόμα, πότε θα ξαναπάς?

Νατασούλα χαίρομαι που προχωράς δυναμικά και δεν χάνεις χρόνο!! Αντε καλή αρχή με τις ενέσεις και να είναι τυχερές και οι δικές σου!!

Evangeliapan μου συνεχίζεται ο αγώνας, κάνε αυτό που νιώθεις, φαντάζομαι θα έχεις κουραστεί με όλα αυτά και δικαιολογημένα αλλά είπαμε ο σκοπός μας είναι ιερός, αυτά τα χάπια από το εξωτερικό τι είναι ακριβώς?

Κατερίνα μου θα σου πω αυτά που σου είπαν όλα τα κορίτσια, κάνε το σταυρό σου που το βρήκες και πλέον ξέρεις πως να κινηθείς!!!! Χαλάρωσε τώρα, βάλτα όλα στην άκρη του μυαλού σου και αφιερώσου στο γάμο σου, να το γλεντήσεις!!!

mar1981 μου πάντα τέτοια χαρούμενα νέα να μας λες!! Τέλειο λοιπόν το ταξίδι, να είστε γεροί να πάτε και άλλα ταξίδια!!! Σε ευχαριστούμε για το κεράκι, καλό κουράγιο τώρα με το διάβασμα.

mina-ni μακάρι κορίτσι να έρθει από μόνο του, αν όμως δεν έρθει κάνε αυτό για το οποίο είσαι έτοιμη, έχετε πάει σε κανένα κέντρο εξωσωματικής να συζητήσετε ή ο γιατρός σου κάνει και εξωσωματικές?

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

HvAnp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

45. natasoula81

Ποσοστό: 7/44

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69