Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρία ν αντέχω ... Δεν έχω επιλογή και για κάτι διαφορετικό. Οι μερες μου ειναι παρα πολυ έντονες με κούραση, ένταση και ταλαιπωρία!!! Δεν ξερω πως θα προλάβω ολα αυτα που πρέπει να κανω διότι το προγραμμα αλλάζει λογω της ασυνέπεια μερικών μερικών και φυσικα το αποτέλεσμα το αντιμετωπίζω εγω. Να δώσεις πολλα χαδακια στην κοιλιτσα σου!

Νατασουλα άντε κοριτσάκι μου πήγαινε κανε την χοριακουλα άντε πουλάκι μου. Είδες; Σε πάω γλυκα γλυκα τωρα. Άντε πήγαινε διότι δεν προλαβαίνω να ανέβω στην Ξάνθη να σε πιάσω απο το μαλλί να σε σερνω στο μικροβιολογικό.

Να ζητήσω πολλα συγνώμη απο τα κορίτσια που νε παίρνουν τηλεφωνα και δεν απαντώ! Δεν γίνεται επίτηδες να το ξέρετε απλα τις περισσότερες ώρες το έχω στο αθόρυβο η το κλείνω γιατι εκείνη την ώρα ειτε ειμαι με πελάτες ειτε κανω πρόβες. Ελπίζω να τελειώνει γρήγορα η ταλαιπωρία μου!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Good morning κορασιδες!!

Κατερινιω αντε δεν θα σε φερω εδω πανω!δεν υπαρχει λογος γιατι εκανε την εμφανιση της η κυρια τζαστ στην ωρα της!14 περιμενα,14 του μηνος ηρθε!τι να πω πια,δεν εχω λογια για το ποσο στην ωρα της ειναι!!!!να πω οτι δεν την περιμενα;;;!!ψεμματα θα πω!!παμε για τρυπηματα τωρα!αυριο θα παρω τον γιατρο να παω να δω ποτε θα ξεκινησουμε.

Μαζοχα μου τι να πω οτι στεναχωρεθηκα?Το ξερεις σιγουρα απλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το βαλεις κατω και πως ολα ειναι ηδη αποφασισμενα μεσα στο μικρο-τρελο-ανωμαλιαρικο μυαλουδακι σου!!!Φιλακια τρελιαρα μου...

bKtop2.png8BRwp3.png

νατασούλα μου μην στεναχωριεσαι, θα την κάνεις με ενεσούλες και θα εχεις περισσότερες πιθανότητες. να τον πάρεις αυριο τον γιατρό σου πρωι πρωι γιατι εγώ τις ξεκινούσα την δευτερη μέρα της περιοδου.

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

κατερίνα συνεχίζεται το τρέξιμο? ετοιμο ειναι το νυφικό σου?

παπάκι τέλειωσε το δωμάτιο ή ακόμη μαλώνεις με τα μαστόρια?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα μου, τι να πω...ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα!!

σε αυτό το κύκλο θα κάνεις με φάρμακα ε? δεν τους πολυ εμπιστευομαι τους φυσικούς

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα σημερα ηταν μερα επισκεψεων απο το πρωι ειχαμε τους κουμπαρους του αντρα μου το απογευμα τους δικους μου κ τωρα μονοι μας στο σπιτι!!!

νατασουλα με το καλο μαναρι να ξεκινησεις !!!

τινακι ναι μαναρι τελειωσε το βαψιμο τωρα να ερθει κ η ντουλαπα την ποιο αλλη εβδομαδα κ να τελειωνω βασικα εγω εκανα μαλακια που τους ειπα δεν πειραζει φερτετην τελη του μηνα λες κ θα κανω ολο τον μηνα δουλειες εγω δεν το σκεφτηκα σωστα κ τωρα μονο αυτο μου εμεινε αυριο θα ερθει η μαμα να περασουμε ενα τελευταιο χερι κ να στρωσουμε να κρεμασουμε κουρτινες κ τελος.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Good morning κορασιδες!!

Κατερινιω αντε δεν θα σε φερω εδω πανω!δεν υπαρχει λογος γιατι εκανε την εμφανιση της η κυρια τζαστ στην ωρα της!14 περιμενα,14 του μηνος ηρθε!τι να πω πια,δεν εχω λογια για το ποσο στην ωρα της ειναι!!!!να πω οτι δεν την περιμενα;;;!!ψεμματα θα πω!!παμε για τρυπηματα τωρα!αυριο θα παρω τον γιατρο να παω να δω ποτε θα ξεκινησουμε.

νατασσουλα ενταξει δεν θα ανεβω για την χοριακη ...... αλλα ευχομαι αν ανεβω τον σεπτεμβριο να εισαι με φουσκωμενη κοιλιτσα!!

νατασούλα μου μην στεναχωριεσαι, θα την κάνεις με ενεσούλες και θα εχεις περισσότερες πιθανότητες. να τον πάρεις αυριο τον γιατρό σου πρωι πρωι γιατι εγώ τις ξεκινούσα την δευτερη μέρα της περιοδου.

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

κατερίνα συνεχίζεται το τρέξιμο? ετοιμο ειναι το νυφικό σου?

παπάκι τέλειωσε το δωμάτιο ή ακόμη μαλώνεις με τα μαστόρια?

τινακι μου το τρεξιμο δεν σταματα!!! με τιποτα ομως!!! το νυφικο δεν ειναι εντελως ετοιμο...κατα 90% εχει τελειωσει...ειναι το μονο που δεν με αγχωνει πια!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια καλημερα!!!!πρωι πρωι σημερα!!δεν εχω υπνο.τη μια με ποναει η κοιλια μου,την αλλη το χερι μου,μετα σκεφτομαι διαφορα και να που ξυπνησα απο τα αγρια χαραματα!μιλησα χθες με το γιατρο και επιμενει για ακομα μια φορα και τελευταια σε φυσικο κυκλο.και εγω απο την αλλη δεν ξερω τι θελω.μαλλον το σκεφτομαι παρα πολυ και μαλλον πρεπει να αφησω τα πραγματα να κυλησουν και λιγο μονα τους....

Κοριτσια καλημερα!!!!πρωι πρωι σημερα!!δεν εχω υπνο.τη μια με ποναει η κοιλια μου,την αλλη το χερι μου,μετα σκεφτομαι διαφορα και να που ξυπνησα απο τα αγρια χαραματα!μιλησα χθες με το γιατρο και επιμενει για ακομα μια φορα και τελευταια σε φυσικο κυκλο.και εγω απο την αλλη δεν ξερω τι θελω.μαλλον το σκεφτομαι παρα πολυ και μαλλον πρεπει να αφησω τα πραγματα να κυλησουν και λιγο μονα τους....

Νατασσουλα μου το να κυλήσουν τα πράγματα μόνα τους πολλα φορές βοηθάει τον οργανισμό μας να ξεμπλοκαρει. Ο γιατρός σου θέλει να κάνετε δηλαδή σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο και μετα σπερματεγχυση με φάρμακα και μετα εξωσωματικη η να σε παει κατευθείαν σε εξωσωματικη; Μήπως τα φάρμακα της σπερματεγχυσης-εξωσωματικης επιβαρύνουν κάποιο άλλο θέμα; Αν όχι κι εγω δεν καταλαβαίνω γιατι να κανείς πάλι σπερματεγχυση χωρις φάρμακα. Πέρα απο αυτα ακολούθησε το ένστικτο σου, το λέω συνέχεια αυτο. Περισσότερο απο εμάς τις ίδιες κανένας δεν ξέρει καλύτερα τον οργανισμο μας!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μαζοχα μου ειπαμε να ξυπνησεις πρωι αυτο ηταν μαυρα μεσανυχτα ακομα...Ασε τα χερια και τις κοιλιες σιγουρα το μυαλουδακι σου ειναι αυτο που σε παιδευει...Τωρα οσο για τον γιατρο σου τι να πω δεν ξερω...Τον εμπιστευεσαι?Αν ναι κανε αυτο που σου λεει.Αν παλι εχεις αμφιβολιες ακου το ενστικτο σου...Λιγες φορες πεφτει εξω...

Εγω πηγα στην γιατρο το πρωι ειμαι στην 5η μερα και εχω λεπτο ενδομητριο ενα αυγο απο αριστερα 11 χιλιοστα,δυο ακομη πολυ μικρα και ενα στα 7 χιλιοστα απο δεξια.Εδωσα και αιμα και το μεσημερι περιμενω τηλ απο την γιατρο για νεες οδηγιες...Καλα ειναι?Παντως μου ειπε πως εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας...

Τα αλλα κοριτσουδια τι κανουν?ολα καλα?

Καλημερεςςςς

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια επεστρεψα και εγω κλαψ κλαψ! Τι να σας πρωτοπω περασαμε φανταστικα γιατι πηγαμε με κολλητους φιλους και ειχε πολυ γελιο, η Κων/πολη ειναι πανεμορφη πραγματικα μου το λεγανε και αν δεν το δεις με τα ματια σου δεν το πιστευεις ποσο ομορφη ειναι, το οποιο ειναι και λιγο εκνευριστικο γιατι μετα κοιτας τα δικα μας τα χαλια και στεναχωριεσαι που οι Τουρκοι τη διατηρουν τοσο ομορφη ενω εμεις καταστρεφουμε τα παντα. Φαγαμε οσο δεν παει αλλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα δοκιμασουμε ολα και οντως ηταν πολυ νοστιμα. Μεχρι και τα γλυκα εφαγα που εμενα δεν μ'αρεσουν αλλα τα εφαγα και αυτα, τι να πω πραγματικα εσκασα απο φαι και γλυκο! Νατασα πιστευω να σε εκανα περηφανη!:tongue:

Πηγαμε μεταξυ αλλων και στο Φαναρι και αναψα για ολες κερακι να μας φωτισει και απο εκει ο Θεουλης.

Αυτα, τωρα δυστυχως εχω πολυ διαβασμα γιατι δινω τελικες εξετασεις στις 25 Μαιου και πρεπει να ξεκινησω γιατι ειναι και πολλα βιβλια.

Ασπασουλα ευχομαι καλη επιτυχια στην εξωσωματικη σου, σε 2 βδομαδες περιπου να εχεις μια μεγαλη χοριακη και ενα η δυο σπαρακια στην κοιλιτσα σου!

Νατασα μου διαβασα οτι θα ξεκινησεις καπακι και 2η σπερ/ση. Η αποφαση ειναι δικη σου με η χωρις φαρμακα, το μονο που θελω να τονισω ειναι οτι καλο θα ηταν να παρακολουθησεις το ωαριο σου απο την 8η μερα και οταν θα φτασει περιπου 19χιλ. εκτος απο την πρεγκνιλ να κανεις και εξεταση αιματος για να εισαι σιγουρη τουλαχιστον ως προς την ωορηξια. Καλη επιτυχια ευχομαι να ειναι η τελευταια και πιο καρπερη! Θα σε παρω και τηλ μες στη βδομαδα.

Κατερινακι καλη αρχη με την καινουρια σου δουλεια, το τρεξιμο σου δεν εχει ορια σε φανταζομαι να τους κυνηγας ολους με τον βουρδουλα, υπομονη θα τελειωσει το μαρτυριο!

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσια και στις εγκυουλες που ετοιμαζουν τα παιδικα δωματια, φιλακια στις ομορφες κοιλιτσες τους!

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

νατασα δεν πειράζει κοριτσάκι(δεν περάζει λέμε τώρα..........)ίσως να είσαι πιο τυχερη την επόμενη,τωρα όσο αφορα τα χάπια και τον φυσικο και εγω και της 2 φορές με χάπια την εκάνα αλλά εαν η γυναίκα από μόνη της κάνει ωάρια και έχει και κάλο ενδομήτριο δεν νωμίζω ότι τα φαρμακα βοήθανε και πολύ στην δική μου περίπτωση ας πούμε τα χάπια μου κάνανε πολυ λέπτο ενδομήτριο σε σχεση από το φισιολογικο που έχω, ήταν 50% κάτω!!!!

αλλά το πιο σωστο ειναι αυτο που λένε τα κορίτσια που γράφανε ταυτοχρονα ακολούθα το ενσυκτό σου..................

ευαγγελια καλά αποτελέσματα γαι σημερα!!!!!!

λειαααααααααααααααα που είσαι κάλε???????

γραψε μας τα νέα σου τοσό απολαυστηκα όπως εσυ ξέρεις!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια επεστρεψα και εγω κλαψ κλαψ! Τι να σας πρωτοπω περασαμε φανταστικα γιατι πηγαμε με κολλητους φιλους και ειχε πολυ γελιο, η Κων/πολη ειναι πανεμορφη πραγματικα μου το λεγανε και αν δεν το δεις με τα ματια σου δεν το πιστευεις ποσο ομορφη ειναι, το οποιο ειναι και λιγο εκνευριστικο γιατι μετα κοιτας τα δικα μας τα χαλια και στεναχωριεσαι που οι Τουρκοι τη διατηρουν τοσο ομορφη ενω εμεις καταστρεφουμε τα παντα. Φαγαμε οσο δεν παει αλλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα δοκιμασουμε ολα και οντως ηταν πολυ νοστιμα. Μεχρι και τα γλυκα εφαγα που εμενα δεν μ'αρεσουν αλλα τα εφαγα και αυτα, τι να πω πραγματικα εσκασα απο φαι και γλυκο! Νατασα πιστευω να σε εκανα περηφανη!:tongue:

Πηγαμε μεταξυ αλλων και στο Φαναρι και αναψα για ολες κερακι να μας φωτισει και απο εκει ο Θεουλης.

Αυτα, τωρα δυστυχως εχω πολυ διαβασμα γιατι δινω τελικες εξετασεις στις 25 Μαιου και πρεπει να ξεκινησω γιατι ειναι και πολλα βιβλια.

Ασπασουλα ευχομαι καλη επιτυχια στην εξωσωματικη σου, σε 2 βδομαδες περιπου να εχεις μια μεγαλη χοριακη και ενα η δυο σπαρακια στην κοιλιτσα σου!

Νατασα μου διαβασα οτι θα ξεκινησεις καπακι και 2η σπερ/ση. Η αποφαση ειναι δικη σου με η χωρις φαρμακα, το μονο που θελω να τονισω ειναι οτι καλο θα ηταν να παρακολουθησεις το ωαριο σου απο την 8η μερα και οταν θα φτασει περιπου 19χιλ. εκτος απο την πρεγκνιλ να κανεις και εξεταση αιματος για να εισαι σιγουρη τουλαχιστον ως προς την ωορηξια. Καλη επιτυχια ευχομαι να ειναι η τελευταια και πιο καρπερη! Θα σε παρω και τηλ μες στη βδομαδα.

Κατερινακι καλη αρχη με την καινουρια σου δουλεια, το τρεξιμο σου δεν εχει ορια σε φανταζομαι να τους κυνηγας ολους με τον βουρδουλα, υπομονη θα τελειωσει το μαρτυριο!

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσια και στις εγκυουλες που ετοιμαζουν τα παιδικα δωματια, φιλακια στις ομορφες κοιλιτσες τους!

να είσται καλά να ξανα πάτε!!!!

τωρα εεε τα κεφάλια μέσα κάλο διάβασμα κοριτσάκι!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

γεια σας και απο μένα.

νατασούλα εσύ τι θέλεις να κάνεις? ασε τι λέει ο γιατρός, επίσης αν εχεις ήδη τα φάρμακα γιατι να το καθυστερήσεις? πάντως πρεπει να παρεις σήμερα μια απόφαση...

μαριεττα μου πρέπει να περάσατε τέλεια, εχω ακούσει οτι ειναι πανέμορφη η Κωνσταντινούπολη και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω γιατι το αναβάλλω εδω και καιρό και όλο το μετανιώνω.

ασπασούλα νωρίς ειναι ακόμη, σε λίγες μέρες θα εχεις και αλλα αυγουλάκια

ευαγγελία μου σήμερα δεν έχεις γιατρό? περιμένουμε ευχαριστα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...