Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

νατασούλα μου, κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα...

η Μ$%#@#$%!# περίοδος έρχεται ΠΑΝΤΑ 14 μέρες μετά την ωορρηξία..

ο λόγος που αρκετές φορές πιθανόν να έχουμε καθυστέρηση σημαίνει ότι η ωορρηξία δεν έχει γίνει τη συγκεκριμένη μερα ανάλογα με το κύκλο...

στη σπερματέγχυση γίνεται η ωορρηξία εκείνη την ώρα (κανονικά έτσι πρέπει) και μετά από 14 μέρες αν δεν πάρεις οποιαδήποτε χάπια έχεις καθυστέρηση..αν πάρεις χάπια τότε δεν τα σταματάς αλλά κάνεις χοριακή μετά από 14 μέρες..και βλέπεις τι γίνεται..

θύμισε μας πότε την έκανες για να υπολογίσουμε τις μέρες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασούλα μου, κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα...

η Μ$%#@#$%!# περίοδος έρχεται ΠΑΝΤΑ 14 μέρες μετά την ωορρηξία..

ο λόγος που αρκετές φορές πιθανόν να έχουμε καθυστέρηση σημαίνει ότι η ωορρηξία δεν έχει γίνει τη συγκεκριμένη μερα ανάλογα με το κύκλο...

στη σπερματέγχυση γίνεται η ωορρηξία εκείνη την ώρα (κανονικά έτσι πρέπει) και μετά από 14 μέρες αν δεν πάρεις οποιαδήποτε χάπια έχεις καθυστέρηση..αν πάρεις χάπια τότε δεν τα σταματάς αλλά κάνεις χοριακή μετά από 14 μέρες..και βλέπεις τι γίνεται..

θύμισε μας πότε την έκανες για να υπολογίσουμε τις μέρες...

Νεραιδουλα μου φαινεται εχεις κανει διατριβη!!!!στις 28 Μαρτιου την εκανα χωρις φαρμακα.χθες εκλεισα τις 2 βδομαδες.αλλα τελευταια μου κανει κατι χουνερια η π@@@@@@ η περιοδος και γι'αυτο τη μια ή τις δυο μερες δεν τις θεωρω καθυστερηση.τη μια μου ερχεται πιο νωρις και την αλλη μου καθυστερει 2-3 μερες.οποτε το αφηνω στην τυχη του και οτι θελει ας κανει!ετσι κι αλλιως μας κοβω ολες μαζι για εξωσωματικη την ιδια περιοδο και η επομενη συναντηση θα ειναι με τις κοιλιες τουρλα!!!!!Αν και ευχομαι να μας προλαβει απο μονο του χωρις εξωσωματικη!

κοριτσάκι μου κανονικά θα ερχόταν χθες...άρα σήμερα είσαι στη 2 μέρα καθυστέρησης...

λοιπόν..αν και είμαι πολύ αισιόδοξη..

επιφυλάσσομαι μέχρι να δω νούμερο χοριακής...

τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα...τώρα αύριο κάνε κανένα τεστάκι αν έχεις σπίτι...αν και εγώ σίγουρα θα έκανα χοριακή...και επειδή δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες θα κλείσω το στόμα μου και θα περιμένω αύριο

1533345xcnw09g7xt.gif

κοριτσάκι μου κανονικά θα ερχόταν χθες...άρα σήμερα είσαι στη 2 μέρα καθυστέρησης...

λοιπόν..αν και είμαι πολύ αισιόδοξη..

επιφυλάσσομαι μέχρι να δω νούμερο χοριακής...

τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα...τώρα αύριο κάνε κανένα τεστάκι αν έχεις σπίτι...αν και εγώ σίγουρα θα έκανα χοριακή...και επειδή δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες θα κλείσω το στόμα μου και θα περιμένω αύριο

Ντεν εκω τεστ καρντια μου!!!!!!προς το παρον λεω να παω να κανω αυριο μια εξεταση προλακτινης που το ξεχασα τελειως, και με το αλλο βλεπουμε στην πορεια!!!εσυ πως εισαι νεραιδουλα;;με τη δουλεια πως πας;

αφου θα πας που θα πας κάνε και μια χοριακή....!!!!:)

μια χαρά είμαι και εγώ...στη δουλεία προσπαθω να προσαρμοστώ...θέλω τον χρόνο μου

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αφου θα πας που θα πας κάνε και μια χοριακή....!!!!:)

μια χαρά είμαι και εγώ...στη δουλεία προσπαθω να προσαρμοστώ...θέλω τον χρόνο μου

:P:p καλυτερα δεν εισαι ομως σε σχεση με πριν;δεν εχεις ηρεμησει;

Καλε που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια μας σημερα;εξαφανιστηκαν;;

εδω ειμαι και εγω!!!!

νατάσα θα συμφωνήσω με οσα ειπε η νεραιδούλα και επειδη θα πας για εξέταση δεν κάνεις και μια χοριακή????? ευκαιρία ειναι

παπάκι τι νέα απο το μπέμπη? ειδατε φατσούλα?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασσα η περιοδος δεν ερχεται οποτε να ναι...ερχεται 14 μερες μετα την ωορρηξια....η ωορρηξια σου μπορει να ερχεται οποτε να ναι.... η περιοδος διαφορετικά καθυστερεί μονο σε εγκυμοσυνη και σε έλλειψη σιδηρου!!!

ποσο κοπο σου κάνει δηλαδη να πας να κανεις μια ρημαδοχοριακή???????????????????

ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ?????????????????

ΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ θα σε δειρω λεμε!!!!! αν εισαι εγκυος πρεπει να ακολουθησεις αλλα δεδομένα!!!!!!! πω πω θα μας σκασετε εσεις οι βορειες....οτι σας κατσει στο κεφαλι κανετε!!!!!!! μα ολες με παρακάλια πατε για την χοριακή και μετα ειστε εγκυες και αντε μετα να σας βρισουμε....δεν μπορουμε κιολας λογω καταστασης!

παπακι πες μας τί έγινε με τον μπεμπη?? σας εδειξε μουριτσα ή παλι το κωλαράκι??

ασπα ξεκινησες ενεσουλες??

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα κ απο μενα!!!

πηγαμαι τον ειδαμε χθες τον μπεμπακο ειχε παρει θεσει προς τα κατω αλλα με τα μουτρακια μεσα ετσι λεει πρεπει να ειναιο γιατρος οποτε δεν ειδαμε φατσουλα κ ηταν κ ζωηρουλης πολυ στον υπερηχο χτυπουσε απο 2 μεριες κ συνεχεια χιχιχι!!! ολα καλα μια χαρα ειναι !! μεγαλωνει!!

νατασα κανε μας την εκπληξη κοπελια μας!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

σημερα ειναι η μερα βαψιματος κ εγω θα κανω τον παρατηρητη γιατι δεν μπορω νακανω κ πολλα μονο να λεω καντε αυτο καντε εκεινο χαχαχα οσπου θα με διωξουν κ να βρουν την υσηχια τους !!!!

αλλα θελω να τελειωνω σιγα σιγα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας και απο μένα, τι μου κάνετε?

νατασούλα περιμένουμε νεα απο σένα....

παπάκι με τέτοιο ήλιο σήμερα, εμεινες μέσα? πως σε ξεγέλασαν ετσι????

πάλι σας κρύφτηκε ο μικρούλης, τι βαρος εχει τώρα?

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια που ειστε;;;εδω βουλωμενη!!!απο τις πολλες βολτες βουλωσα!ανασα απο τον κωλο παιρνω.θα πεθανω!!!!!!

Κατερινιω μη με λυπασαι!!!!!η μαζοχα σε περιμενει!!!ελα να με δειρεις!!προλαβαινεις πριν το γαμο να ερθεις;προκειμενου να ερθεις,δεν θα παω για χοριακη!

Παπακι εσυ ξερω!!!δινεις οδηγειες τωρα!!!τελειωσατε;κριμα που δεν ειδατε φατσουλα!υπομονη σε λιγο καιρο θα τη δεις live τη φατσουλα!

Τινακι ποτε θα ερθεις;;;;

Ασπα πως εισαι;;;;πες μας νεα!!!

Γεια σας κορες,

Μαζοχα καλα σε κοβω!!!Και μπουκωμα και καθυστερηση?Γιατι ελα πεστο κι εσυ εχεις καθυστερηση!Καλα αποτελεσματα τρελιαρα!!!

Εγω ειμαι μια χαρα.Εκανα 2 ενεσεις μεχρι τωρα παιρνω τα χαπακια μου και την Δευτερα παω για υπερηχο και για αιμα για να δουμε πως θα συνεχισουμε...Να ρωτησω κατι τις κοπελες....Τι πρεπει να προσεχω τωρα στην διατροφη μου γιατι κατι θυμαμαι για ασπραδια και τετοια...Θα ρωτησω ξαι την γιατρο την Δευτερα και για το γυμναστηριο αν κανει αυτες τις μερες,Δεν πηγα βεβαια αλλα μου λειπει...ειναι ωραια συνηθεια τελικα...

Παπακι παλι την πισω οψη του φεγγαριου ειδατε?Δεν πειραζει ειναι κιντερ εκπληξη ο γιοκας σου!!!!

Φιλακια κουτσουνες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κορες,

Μαζοχα καλα σε κοβω!!!Και μπουκωμα και καθυστερηση?Γιατι ελα πεστο κι εσυ εχεις καθυστερηση!Καλα αποτελεσματα τρελιαρα!!!

Εγω ειμαι μια χαρα.Εκανα 2 ενεσεις μεχρι τωρα παιρνω τα χαπακια μου και την Δευτερα παω για υπερηχο και για αιμα για να δουμε πως θα συνεχισουμε...Να ρωτησω κατι τις κοπελες....Τι πρεπει να προσεχω τωρα στην διατροφη μου γιατι κατι θυμαμαι για ασπραδια και τετοια...Θα ρωτησω ξαι την γιατρο την Δευτερα και για το γυμναστηριο αν κανει αυτες τις μερες,Δεν πηγα βεβαια αλλα μου λειπει...ειναι ωραια συνηθεια τελικα...

Παπακι παλι την πισω οψη του φεγγαριου ειδατε?Δεν πειραζει ειναι κιντερ εκπληξη ο γιοκας σου!!!!

Φιλακια κουτσουνες!!!

Ασπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!κου κου!!!τουλαχιστον μπορω και γραφω ακομα.....παλι καλα!!!!αυτα τα ασπραδια αυγου και εγω τα θυμαμαι να φανταστεις!μου καρφωθηκαν στον εγκεφαλο!!!!!και οχι πολυ αλατι θυμαμαι οτι ελεγαν τα κοριτσια!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Νατασούλα, περιμένουμε νέα σου με αγωνία!!!!! Περαστικούλια για το μπούκωμα!

Τι τέλεια μέρα είχε σήμερα? Σήμερα βγήκα και πρωί και απόγευμα και τώρα έχω τεντωθεί!!

Ασπα μου τα ασπράδια άστα για μετά την ωοληψία! Τα τρώγαμε για να χαλαρώσουν οι ωοθήκες από την παραγωγή! Εγώ πρόσεχα απλά το αλάτι, από τότε που άρχισα αλλά επειδή το είχα δει εδώ μέσα, από το κέντρο μου είχαν πει συνεχίζω την διατροφή μου κανονικά. Απλά μετά την εμβρυομεταφορά κάποιες κοπέλες έπαιρναν και κορτιζόνη, οπότε τότε το αλάτι και τα γλυκά απογερεύονται! Καλή αρχή και περιμένουμε νέα την Δευτέρα.

Παπάκι μεγάλωσε το αγόρι σου!!! Πως πήγαν οι δουλειές στο σπίτι, σε έδιωξαν ή είδες ήλιο και τους άφησες εσύ?

Πολλά φιλιά σε όλες!!! Κατερινάκι αντέχεις???????? Κράτα γερά!!

HvAnp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Νατασούλα, περιμένουμε νέα σου με αγωνία!!!!! Περαστικούλια για το μπούκωμα!

Τι τέλεια μέρα είχε σήμερα? Σήμερα βγήκα και πρωί και απόγευμα και τώρα έχω τεντωθεί!!

Ασπα μου τα ασπράδια άστα για μετά την ωοληψία! Τα τρώγαμε για να χαλαρώσουν οι ωοθήκες από την παραγωγή! Εγώ πρόσεχα απλά το αλάτι, από τότε που άρχισα αλλά επειδή το είχα δει εδώ μέσα, από το κέντρο μου είχαν πει συνεχίζω την διατροφή μου κανονικά. Απλά μετά την εμβρυομεταφορά κάποιες κοπέλες έπαιρναν και κορτιζόνη, οπότε τότε το αλάτι και τα γλυκά απογερεύονται! Καλή αρχή και περιμένουμε νέα την Δευτέρα.

Παπάκι μεγάλωσε το αγόρι σου!!! Πως πήγαν οι δουλειές στο σπίτι, σε έδιωξαν ή είδες ήλιο και τους άφησες εσύ?

Πολλά φιλιά σε όλες!!! Κατερινάκι αντέχεις???????? Κράτα γερά!!

Διδυμομανουλα βολταρες σημερα ε?????????????κωλους δεν βαλαμε κατω ε???εχεις και 3 κωλους τωρα!!και πολυ καλα εκανες!!!!Ευχαριστω κοριτσαρα μου!ετσι ειναι οταν βλεπεις λιγο ηλιο και ζεστη τα πετας ολα απο πανω σου και μετα τα ξαναφορας θες δε θες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...