Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Το σημαντικο ειναι οτι εισαι δυνατη και δεν θα το βαλεις κατω και αφου οντως εχεις τοσο καλες ωοθηκες θα βρεθει η λυση να το πιστεψεις.

Καλα τον καθετηρα μου τον εβαλε την Δευτερα εμενα την Πεμπτη μου ηρθαν τα καφε???Αναποδο πλασμα παιδι μου με τα ρουχα μου τρωγωμαι...

Εγώ Παρασκευή την έκανα και αίμα είχα την Κυριακή...Εκτός κι αν σου έχει έρθει περίοδος...Θα σου πει ο γιατρός που ξέρει καλύτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Ασπα μου και περίοδος να μην είναι αφού είναι τόσο Εγγλέζα το σκ θα σου έρθει κανονικά, οπότε χαλάρωσε και μην στρεσάρεσαι χωρίς λόγο, θέλουμε ηρεμία!!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Ευαγγελία μου, ας ελπίσουμε ότι είναι απλά νωρίς και ότι την Δευτέρα θα έχει μεγαλώσει κι άλλο. Τι να πω, θα ξαναπούμε τα ίδια, η ομοιοπαθητική θέλει χρόνο και εσύ υπομονή!

HvAnp3.png

Μια φορα "ηρθε" και καλα πιο νωρις και χαρηκα αλλα ακομα εχω καφε απο χθες το βραδυ.... Πρωτη φορα στα χρονικα μου να εχω τετοιο πραγμα ελαχιστο καφε στο σκουπισμα.Λετε να ειναι αιμα απο τον καθετηρα που μου εβαλε και οχι περιοδος κανονικη και η κανονικη να ερθει στην ωρα της το Σαββατο?Θα παρω κι ενα τηλ την γιατρο το απογευμα γιατι μου ειχε πει οτι μετραμε σαν πρωτη μερα περιοδου την ημερα που μεχρι τις 6 το απογευμα εχουμε κοκκινο αιμα ουτε καφε ουτε ροζ.Αρα εγω ακομα δεν μετραω περιοδο,γιατι πρεπει να αρχισω τις ενεσεις την 2η μερα.

Αμαν πια....:evil::evil::evil::evil:

ασπακι δεν πας να κανεις και μια χοριακη λεω εγω τωρα?????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ασπα μου και περίοδος να μην είναι αφού είναι τόσο Εγγλέζα το σκ θα σου έρθει κανονικά, οπότε χαλάρωσε και μην στρεσάρεσαι χωρίς λόγο, θέλουμε ηρεμία!!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Ευαγγελία μου, ας ελπίσουμε ότι είναι απλά νωρίς και ότι την Δευτέρα θα έχει μεγαλώσει κι άλλο. Τι να πω, θα ξαναπούμε τα ίδια, η ομοιοπαθητική θέλει χρόνο και εσύ υπομονή!

Το ξέρω Μαράκι μου κι έχω αρκετή υπομονή....Θα πάω την Δευτέρα μόνο και μόνο επιεδή επέμενε ο γιατρός ειδάλλως μετά από 2 μήνες θα με ξανάβλεπε...

astage μου καταλαβαίνω πως νιώθεις και χαίρομαι κι εγώ μαζί σου και εύχομαι ό,τι καλύτερο!Καλή αρχή!

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου η ομοιοπαθητικη έχει μακροπρόθεσμα αποτέλεσματα !! Να μην απορριψεις και την άποψη του γυναικολογου σου σχετικά με το σκευασμα που αναφέρεις! Οι δυο ιατρικές μπορούν να δουλέψουν συνδιαστικα αρκεί να μην υπαρχει κορτιζονη. Να μην στεναχωριεσαι τα έχουμε πει αυτα! Κάποιες στιγμές της ζωης μας έρχονται ολα μα ολα στραβά... Υπομονη γιατι μετα έρχονται ολα μα ολα καλα!!! Να είσαι σίγουρη για αυτο!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε??

άσπα μου να ξαναπω για τη χοριακή???

καλή αρχή κορίτσι μου αύριο!!καλά τσιπήματα να έχεις να φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα!!!!!

ευαγγελία μου αυτό που παίρνω εγώ το inofolic λένε ότι κάνει για το ενδομήτριο όμως δεν ξέρω...δεν το έχετε εκεί..αλλά αν θες να το δοκιμάσεις να σου στείλω...

νατάσα πέμπτη σήμερα..για θύμησε μας από πότε θα μετράμε καθυστέρηση?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Georgkat μου από την στιγμή που πρέπει να περιμένω και καναδυό μήνες ακόμη θα το κάνω!Ο γυναικολόγος μου το πρότεινε να το δοκιμάζαμε μετά τον Μάιο κι αυτός θεωρεί πως πρέπει να περιμένουμε λίγο να δώσουμε στον οργανισμό τον χρόνο του να ανταποκριθεί!Οπότε μέχρι τον Μάιο χαλαρώνω και έχει ο Θεός...Εσύ τι κάνεις κοριτσάκι μου?Πως τα πας με την νέα σου θέση και με τις ετοιμασίες?

Νεραιδάκι δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.Θα μιλήσω την Δευτέρα με τον γιατρό κι αν χρειαστεί θα σου πω!Χίλια ευχαριστώ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!πως ειστε?

Πατριωτακι μου, μην στενοχωριεσαι καθολου!!!!λυσεις υπαρχουν τελικα για ολα!θα τα καταφερεις να το δεις!και για τα παρουμε τα πανω μας, θα σας πω την ιστορια της ξαδερφης μου.

Η κοπελα δεν ειχε ποτε στη ζωη της περιοδο ουτε για δειγμα!φαντασου τωρα, απο ορμονικα σκατα, απο ενδομητριο σκατα και γενικα ολα σκατα!!!τελικα τα καταφερε. με το ωαριο της αδερφη της αλλα τα καταφερε!και το λεω αυτο γιατι φανταστειτε πως ηταν ο οργανισμος της......χαλι μαυρο.....τελος παντων!!

Ασπα μου!!!Αντε με το καλο κοριτσι μου να ξεκινησεις και συντομα μωρακια!!!γιατι σε κοβω και εσενα με διδυμακια!!!!!πολυ γουσταρω!

Κατερινιω τρεχεις ακομα πανω κατω???!!!!δεν πιστευω να λιποθυμησες πουθενα παλι!!!!!!!

εγω κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο. Αν κρινω απο την ωορρηξια αυριο ειμαστε ακριβως στις 14 μερες!Αν κρινω απο την σπερματευγχυση σημερα ειμαστε στις 14.και αν κρινω απο την προηγουμενη περιοδο καλο ΣΚ θα περιμενω!!!!!!η ουσια: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!

ασπασούλα μου καλή αρχή,με θετική σκέψη και ευχομαι να εχεις το ωραιοτερο πασχαλινό δώρο.

ευαγγελία μου υπομονή, πήγαινε και τη Δευτέρα και ευχομαι να ειναι όλα καλύτερα.

νατασούλα μου μέτρα 14 μέρες απο τη σπερματέγχυση δηλ. απο χθες μετράς καθυστέρηση, κοιτα να μας σκάσεις και εσυ μεχρι να πάς για χοριακη.....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα !! εμεις σημερα παμε για υπερηχο καιρο ειχα να τον δω τον μικρουλη κ αντε να δουμε τι θα μας δειξει σημερα θα εχει καμια καλη σταση η θα μας γυρισει καμια πλατη παλι.

νατασα μετρας οπως ειπε κ η τινα 14 μερες απο την σπερμ/χη οποτε κανενας την εκπληξη!!

ασπα καλη αρχη μαναρι !!! με ευχαριστα αποτελεσματα!!!

πεταλουδιτσα φιλια!!!

φιλια σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

natasoula εχεις καθυστερηση!!!!και τεραστια χοριακη ευχομαι κοριτσακι μου!

tina μου δεν περιμενω να αλλαξει κατι τη Δευτερα αλλα θα παω για να του κανω το χατηρι του γιατρου επειδη επεμενε!Υπομονη και θα δουμε σε κανα διμηνο...Φιλια πολλα στην κοιλιτσα σου!

παπακι μου φιλια κι απο μενα καλη ευκολια!!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε;;;;προσπαθησα να κοιμηθω αλλα στην κωλογειτονια μου ολο και καποιος θα κανει φασαρια!

Πατριωτακι δεν το θεωρω καθυστερηση αυτο.για μενα καθυστερησαη θα ειναι απο 5 μερες και πανω.οποτε κοριτσια μου εχουμε μελλον ακομα.....

Τινα μου δεν θα σας σκασω και πολυ!!χα χα!

Παπακι τι ωραια που θα δειτε το μωρακι σας σημερα!!αντε περιμενουμε νεα μετα!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε;ειδατε ηλιο και αρχισατε τις βολτες ε;;;καλα σας καταλαβα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...