Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

deni τέλεια τα νέα σου, ελα να γεμίζουμε διδυμομανούλες στην παρεούλα μας!!!

παπάκι τώρα θα πάρετε τα βαφτιστικά? εμεινες πίσω φιλενάδα, εμεις τα τελειωσαμε ολα εδω και 2 εβδομάδες....πάντως και εγω νόμιζα οτι θα τα επαιρνε η κουμπάρα μονη της

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά παπακι με τα βαφτιστικα δεν τελειώσαμε; Δεν πήγε να τα πάρει η κουμπάρα στην θεσσαλονικη;;;

αχ οχι δεν πηγε κ επειδη θα ειναι εδω μεχρι την κυριακη ειπε να βγουμε μαζι εξω . κ που βγηκαμε σημερα κουραστηκα τοσο πολυ ειχα κ το ανχος να κανω την ενεση στης 12:30 τα χω παιξει.

ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

μπραβο το κοριτσι !!!! τελεια 2 μπεμπακια!!!!!

deni τέλεια τα νέα σου, ελα να γεμίζουμε διδυμομανούλες στην παρεούλα μας!!!

παπάκι τώρα θα πάρετε τα βαφτιστικά? εμεινες πίσω φιλενάδα, εμεις τα τελειωσαμε ολα εδω και 2 εβδομάδες....πάντως και εγω νόμιζα οτι θα τα επαιρνε η κουμπάρα μονη της

μονο πισω εμεινα αλλα να σε πω την αληθεια δεν εχω αντοχες για τρεξε απο εδω τρεξε απο εκει , τελικα μου φαινετε θα δωσουμε τα λεφτα κ ας παρουν οτι θελουν.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ντενι μου ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σου!!να μπαίνεις να μας γράφεις!!!

τίνα μου τα τελειώσατε??εγώ πρέπει ακόμη να πάρω το σταυρό και να στολίσω μπομπονιέρες λαμπάδες κλπ...

παπάκι πολύ κουραστικό είναι!!! το θέμα με το να της δώσεις λεφτά είναι να μπορείτε να συννενοηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε...

να σου πω, παίρνε γρήγορες αποφάσεις!!έχει και σιτε που μπορείς να τα πάρεις ηλεκρονικά σε πολύ καλές τιμές...αν θες μου λες τι σου έχουν μείνει να σε βοηθήσω...

αγοράκι ή κοριτσάκι??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ντενι μου ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σου!!να μπαίνεις να μας γράφεις!!!

τίνα μου τα τελειώσατε??εγώ πρέπει ακόμη να πάρω το σταυρό και να στολίσω μπομπονιέρες λαμπάδες κλπ...

παπάκι πολύ κουραστικό είναι!!! το θέμα με το να της δώσεις λεφτά είναι να μπορείτε να συννενοηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε...

να σου πω, παίρνε γρήγορες αποφάσεις!!έχει και σιτε που μπορείς να τα πάρεις ηλεκρονικά σε πολύ καλές τιμές...αν θες μου λες τι σου έχουν μείνει να σε βοηθήσω...

αγοράκι ή κοριτσάκι??

τι μου εχουν μεινει ? τα παντα περα απο τον σταυρο κοπελια δεν εχω παρει τιποτα αλλο πραγματικα με εχει κουραση το ολο θεμα ο αντρας μου θα το βαφτιση εγω τρεχω οχι ετσι οχι αλλιως θα τους παρατησω ολους μου φαινετε να πανε να κανουν οτι θελουν αντε πια.

τα σαιτ τα εχω δει κ εγω αλλα τι να το κανω ομως ? σημερα πηγαμαι σε 4 μαγαζια κ τιποτα, οποτε λεφτα στο χερι κ οτι θελουν ας κανουν.

σε ευχαριστω που θες να βοηθησεις !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εννοείς ότι η μαμά δεν αποφασίζει τι θέλει??

αν μπορείς να το κανεις είναι το καλύτερο..

εγώ από την αρχή ήξερα ότι όλα θα μου τα αλλάζανε και έτσι τη ρώτησα το θέμα και κινήθηκα σε αυτό πήρα αυτά που ήθελα να πάρω...τις έδειχνα 2-3 επιλογές από αυτές που μου άρεσαν και μπορούσα να πληρώσω και τέλος...αν πηγαίναμε μαζί..εγώ εκείνη ο άντρας της και η πεθερά της θα μου έβγαινε πρωτο ο κούκος αηδόνι και ακόμη δεν θα είχαμε συμφωνήσει

εγώ λαδόπανα και μπομπο πήρα από το elxisdoro και έμεινα πολύ ευχαριστημένη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε;;

Deni συγχαρητηρια κοπελα μου!!ετσι να γεμιζουμε διδυμακια!!!ποσο ωραια νεα!!

Μελλουσες νονες ακομα τρεχετε;οταν ειχα γινει εγω σε 2 μερες ειχα τελειωσει.μην το ψαχνετε τοσο.

Κατερινιω σιγα μην κατεβω για τα φαρμακα!!για διακοπες θα ερθω καλε!!!πως τα πας κοριτσι;;τρεχεις πανικοβλημενη πανω κατω σε ολη την Αθηνα;;;

Νεραιδουλα τι κανεις εσυ;;;

Διδυμομανουλα νο 1 πως εισαι τα μωρακια σου;

Φιλακια πολλα σε ολες!

Φιλια πολλα

ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

καλημέρα και συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου διπλή επιτυχια μου φαινεται όταν ειναι η πρώτη εξωσωματική και με 2 μώρα!!!!

σε ευχαριστω για την συμβουλη σου να εισαι καλά κοπέλα μου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κορες!

Deny τα ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Μπραβο για τα διδυμακια σας...

Εμενα απο χθες ξεκινησαν τα πρωτα καφε τα οποια συνεχιζονται ακομα και τωρα αλλα εγω ειμαι χαρουμενη γιατι θα αρχισω τις ενεσεις πιο νωρις!!!!

Νεραιδακι δεν παιζει εγκυμοσυνη γιατι την Δευτερα πηγα στην γιατρο για να με δει ενα τελευταιο τσεκ και ειδε πως περιοδος θα ερθει και ολα καλα.

Μου εκανε και προβα τζενεραλε με τον καθετηρα της εμβρυομεταφορας.Παιδευτηκε λιγο μια με τον σκληρο μια με τον μαλακο λογω οπισθιας κλισης αλλα τελικα τα καταφερε...

Κι εδω ο καιρος ειναι σουπερ σημερα.Τα χαλαι εγω η τρελη τα σηκωσα απο το προηγουμενο Σ/Κ.Ανωτερα βια βεβαια γιατι καποια παιδακια (σκυλος και Γιωργος) τα ειχανε κανει χαλια με γαλατα και κακαο οποτε αντε μια ωρα νωριτερα.Εστρωσα τα καλοκαιρινα και τελος.

Αυτα τα νεα μας αντε καλημερες σε ολες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Νατασσουλα ελα εσυ αθηνα κι ας ειναι και για να μαζεψεις χαμομηλάκια.... αφορμές ψαχνω να βρω όπως εχεις καταλαβει....

ασπα μου με το καλο να ξεκινησεις και με το καλο να ολοκληρωθει η προσπαθεια σου! Καλά εκανες και ολοκληρωσες τις δουλιτσες σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μετα χωρις αγχος για εκεινες τις εντονες μερες...

Ο καιρός ειναι πραγματικά πολύ καλός εδω και σημερα εχει παρα πολύ εντονο τρεξιμο....εχω και την μανουλα μου παρεα οποτε εχει διπλο τρεξιμο!!!!!!

φιλάκια πολλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Γύρισα από το γιατρό!Το ενδομήτριο από 4.4 πήγε 4.7 :shock: κόντεψα να λιποθυμήσω από την απογοήτευση!

Τελικά μιλήσαμε με τον ομοιοπαθητικό μας είπε πως ο οργανισμός τώρα είναι σε φάση που προσαρμόζεται και αποτελέσματα θα δούμε μετά από 1,5 με 2 μήνες.

Ο γυναικολόγος μου βέβαια το έχει πάρει προσωπικά και μου έχει και εναλλακτική με σκεύασμα από Αγγλία αλλά αυτό θα το αφήσω για αργότερα θα πάρω και την γνώμη της Dr. Γεωργίας ;)

Είμαι καλά και σας αγαπώ πολύ!

deni τι υπέροχα τα νέα σου διπλά συγχαρήτηρια και όλα να πάνε καλά!

Νεραιαδακι σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου να είσαι καλά και όλα να σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι!

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

Μια φορα "ηρθε" και καλα πιο νωρις και χαρηκα αλλα ακομα εχω καφε απο χθες το βραδυ.... Πρωτη φορα στα χρονικα μου να εχω τετοιο πραγμα ελαχιστο καφε στο σκουπισμα.Λετε να ειναι αιμα απο τον καθετηρα που μου εβαλε και οχι περιοδος κανονικη και η κανονικη να ερθει στην ωρα της το Σαββατο?Θα παρω κι ενα τηλ την γιατρο το απογευμα γιατι μου ειχε πει οτι μετραμε σαν πρωτη μερα περιοδου την ημερα που μεχρι τις 6 το απογευμα εχουμε κοκκινο αιμα ουτε καφε ουτε ροζ.Αρα εγω ακομα δεν μετραω περιοδο,γιατι πρεπει να αρχισω τις ενεσεις την 2η μερα.

Αμαν πια....:evil::evil::evil::evil:

bKtop2.png8BRwp3.png

Αμαν ρε βανζελ....

Είμαι καλά Ασπούλα μου έχω ελπίδες ακόμη.10η μέρα σήμερα και είχα και αυγουλάκι 17 χιλιοστά!Ο γιατρός λέει αφού λειτουργούν τόσο καλά οι ωοθήκες χωρίς καμιά υποστήριξη θα την βρούμε την άκρη...Την Δευτέρα θέλει να πάω πάλι για υπέρηχο να με δει για να σημειώσει την πορεία του αυγού και του ενδομητρίου στο αρχείο...

Το παλεύω ακόμη όταν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια τότε θα έχω πρόβλημα...

Πάντως καφέ είχα κι εγώ μετά την σπερματέγχυση από τον καθετήρα.Άντε καλή αρχή κοριτσάκι μου και καλά αποτελέσματα αυτή τη φορά!

natasoula εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?Σε έχω στο μυαλό μου!

Είμαι καλά Ασπούλα μου έχω ελπίδες ακόμη.10η μέρα σήμερα και είχα και αυγουλάκι 17 χιλιοστά!Ο γιατρός λέει αφού λειτουργούν τόσο καλά οι ωοθήκες χωρίς καμιά υποστήριξη θα την βρούμε την άκρη...Την Δευτέρα θέλει να πάω πάλι για υπέρηχο να με δει για να σημειώσει την πορεία του αυγού και του ενδομητρίου στο αρχείο...

Το παλεύω ακόμη όταν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια τότε θα έχω πρόβλημα...

Πάντως καφέ είχα κι εγώ μετά την σπερματέγχυση από τον καθετήρα.Άντε καλή αρχή κοριτσάκι μου και καλά αποτελέσματα αυτή τη φορά!

natasoula εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?Σε έχω στο μυαλό μου!

Το σημαντικο ειναι οτι εισαι δυνατη και δεν θα το βαλεις κατω και αφου οντως εχεις τοσο καλες ωοθηκες θα βρεθει η λυση να το πιστεψεις.

Καλα τον καθετηρα μου τον εβαλε την Δευτερα εμενα την Πεμπτη μου ηρθαν τα καφε???Αναποδο πλασμα παιδι μου με τα ρουχα μου τρωγωμαι...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...