Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Παιδάκι μου πότε κοιμάσαι εσύ? 4 το βράδυ και ακόμα ξύπνια!!! Καλά κουράγια, να προσέχεις τον εαυτό σου και συγχαρητήρια για την νέα σου θέση, ελπίζω τόση δουλειά να έχει και τις ανάλογες αποδοχές οπότε να έχεις μια ικανοποίηση ότι ξεσκίζεσαι στην δουλειά αλλά ανταμείβεσαι!!! Πότε ακριβώς είναι ο γάμος?

Εμείς μεγαλώνουμε και αν και είμαι μόνο 5 μηνών άρχισα να βαραίνω!!! Το απολαμβάνω όμως και όλα καλά!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό χειμώνα χιχι, καλέ τι κρύο ειναι αυτό?

θα μας τρελλανει ο καιρος....

μαράκι μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου, όσο για τα κιλά μια χαρά σε βρίσκω!!

κατερινάκι καλό κουράγιο...πότε ειναι ο γάμος ακριβώς?

maria v kai tinaki μου στις 26 ειναι ο γαμος...πλησιαζουμε...αντε τελειωνει και το πασχα και μετα ειναι μια αναπνοή!!!πω πω μεγαλωσαν τα μπεμπε σας.... μαρια 5 μηνων?? καλε ποτε περασε ο καιρος???

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

georgat congratulation για την νέα σου θέση,ψυχραιμια τώρα και όλα θα γίνουν!!!!

φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν αναφέρθηκα προσωπικά!!!!!

καλημερα ! κ απο μενα !!!

κατερινιω μπραβο για την θεση !!

μινακι και παπακι σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Kαλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις θετικές σς σκέψεις θα σας έχω νέα την Πέμπτη...

Georgkat συγχαρητηρια κοριτσακι μου ειχα τα δικα μου και δεν σε ρωτησα λεπτομερειες για την νεα σου θεση χιλια συγνωμη...Ειδες που οταν ειναι να γινει κατι για καλο ακολουθουν ολα το δρομο τους?Θα τα καταφερεις μια χαρα σε ολα ειμαι σιγουρη και σε ευχαριστω πολυ (ξερεις εσυ)

καλε τί ζητάς συγνωμη???? μηπως θελει το κωλαράκι σου ένα χεράκι ξυλο??

Και δευτερη παρενθεση:ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ για τις ευχες σας και την συμπαρασταση!!σας αγαπω!!!!!!!

νατασσαα...κι εμεις σε αγαπουμε πολυ!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Εγω απο τότε που αποφάσισα για την εξωσωματικη δεν ξερω τι μ εχει πιάσει και θέλω να ειμαι συνέχεια έξω και με κόσμο..δεν θέλω να κάθομαι καθόλου μονη μου στο Σπιτι! Γι αυτο κ δεν μπαίνω πολυ συχνά..

κατερινιω μου είσαι ο βεγγος του καφε μας..πόσο τρέξιμο!! Λιγο ακόμα έμεινε..

!

χριστινακι μου καλα κανεις και βγαινεις βολτιτσες...ευχομαι τα μενοπουρ να σου μεινουν στο ψυγειο!!!! δεν εχω προλαβει ρε γαμωτο να παμε να πιουμε ενα καφεδακι....στο υποσχομαι πως με την πρωτη ευκαιρια θα το κανονισουμε!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα!!! τι κανετε? σημερα ο καιρος ξεκινησε με ηλιο αντε να δουμε στην συνεχεια τι θαμας κανει εμενα με συνφερη ο ηλιος σημερα γιατι θα εχω μαστορη μαστορη !! παλι κ δεν θελω καθολου την βαζουρα αλλα τι να κανω που ο ηλεκτρολογος της οικοδομης ηταν μουσχαρι! κ εβαλε της μπριζες οπου ναναι κ τωρα εγω φερνω αλλον για να της μεταφερει σε δουλεια κ σε βρωμια να βρισκομαστε τι νακανουμε ομως χαλαλι!

φιλακια κοριτσακια μου!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

εδώ η μέρα ξεκίνησε με συνεφια και κρύο και εξελίσεται σε ηλιοφάνια!!!!!

τingerbel μαζί θα ξεκινήσουμε εμείς μάλλον,γιατί και εμείς θα παντρέψουμε ενα ζευγάρι αρχες ιουνιου και λέω να την κάνουμε μετά εκτος και αν κατση ετσι ο κύκλος που να έχω ξεκινησει είδη τα φάρμακα!!!

βρε κορίτσια εσεις που έχεται κάνει χρειαζεται πολύ πιο πριν να το κουβεντιασω με τον γιατρό μου για να μου πει τη πρέπει να πάρω και να βρω τα φάρμακα ή για παραδειγμα σήμερα το σηζητάμε και αυριο αγοράζω τα φάρμακα???? και κάτι ακόμα πιο είναι το φαρμακειο του εοπυυ γιατί δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο???

σας ζάλισα εεεεε????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Νεραιδακι μου ηρθε το δεμα...Σε ευχαριστω παααααααρααααα πααααααραααα πολυ!Μετα λετε εμενα χρυσοχερα αλλα ολες τελικα ειστε κρυφα ταλεντα!Αυριο θα ερθει η μικρη και θα της δωσω και το δικο της σε ευχαριστουμε και παλι!

mina-ni καλο θα ηταν να το συζητησεις πριν με το γιατρο για να μην τρεχεις μετα.Αν σου γραψει την αγωγη για προκληση η σπερματεγχυση θα παρεις τα φαρμακα απο φαρμακειο του εοπυυ (εδω στη Θεσσαλονικη βρισκεται στην Αριστοτελους) αρκει να εισαι ασφαλισμενη του εοπυυ εννοειται!Αν σου γραψει αγωγη για εξωσωματικη πρεπει να περασεις πρωτα απο επιτροπη με ολα εκεινα τα απαραιτητα εγγραφα που ειχε αναφερει αναλυτικα η maria_v και μετα παιρνεις τα φαρμακα!Οποτε καλυτερα να το συζητησεις νωριτερα με τον γιατρο σου!

Georgkat ειπαμε αντεχω αλλα μην βαρατε ολοι μαζι :tongue: σε φιλω!

παπακι φιλακια και σε εσενα σμουτς!

Να ειστε καλα ολες κοριτσακια μου σας φιλω γλυκα μια μια!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

εδώ η μέρα ξεκίνησε με συνεφια και κρύο και εξελίσεται σε ηλιοφάνια!!!!!

τingerbel μαζί θα ξεκινήσουμε εμείς μάλλον,γιατί και εμείς θα παντρέψουμε ενα ζευγάρι αρχες ιουνιου και λέω να την κάνουμε μετά εκτος και αν κατση ετσι ο κύκλος που να έχω ξεκινησει είδη τα φάρμακα!!!

βρε κορίτσια εσεις που έχεται κάνει χρειαζεται πολύ πιο πριν να το κουβεντιασω με τον γιατρό μου για να μου πει τη πρέπει να πάρω και να βρω τα φάρμακα ή για παραδειγμα σήμερα το σηζητάμε και αυριο αγοράζω τα φάρμακα???? και κάτι ακόμα πιο είναι το φαρμακειο του εοπυυ γιατί δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο???

σας ζάλισα εεεεε????

Μινα μου αντε καλη αρχη και σε σενα!

Στα γραφω τωρα γιατι μετα θα τα ξεχασω!(ου γαρ ερχεται μονο του το γηρας)

Εγω την πηρα την αποφαση μεσα σε ενα Σ/Κ και σημερα πηρα και τις τελευταιες ενεσεις.Επειδη δεν ηθελα να περασω την ταλαιπωρια της επιτροπης της εξωσωματικης ειπαμε με την γιατρο να το γραψουμε και καλα σαν σπερματεγχυση.Τα φαρμακα ειναι τα ιδια απλα ο εοππυ δικαιολογει λιγοτερες μοναδες σε σχεση με αυτες που θα σου εδινε αν πηγαινες για εξωσωματικη αλλα και παλι φτανουν και περισσευουν νομιζω.

Τωρα σαν σπερματεγχυση που πηγα εγω πηγα στην γιατρο μου εγραψε σε αλλη συνταγη τα φαρμακα για τον εοππυ που ναι ειναι στην Αριστοτελους εδω στην Θεσ/νικη το φαρμακειο και σε αλλη συνταγη τα φαρμακα που δεν δικαιολογει ο εοππυ και τα πηρα απο φαρμακειο αλλο που σε μενα τουλαχιστον ηταν σχετικα φτηνα 72 ευρω εδωσα.

Στον εοππυ λοιπον για τα ακριβα φαρμακα θελουν το τονιζω ως σπερματεγχυση ε?

1.ενα σπερμοδιαγραμμα

2.το παραπεμπτικο απο τον γιατρο οτι εισαι για προκληση ωορηξιας και τι ενεσεις χρειαζεσαι

3.την συνταγη

4.την γνωματευση ή της λαπαροσκοπησης οτι οι σαλπιγγες ειναι διαβατες ή μια σαλπιγγογραφια οπου να λεει παλι οτι οι σαλπιγγες ειναι διαβατες

ολα σε φωτοτυπιες και αυτο ηταν τελος πας τα δινεις και σου δινουν τις ενεσεις...

Βεβαια ως προκληση ωορηξιας ξερω οτι δεν δικαιουμαι το επιδομα των 350 ευρω νομιζω γιατι αυτο το δινουν μονο σε οσες πανε ξεκαθαρα για εξωσωματικη δηλαδη σε οσες περασανε απο την επιτροπη απλα επειδη εγω δεν μπορω την γραφειοκρατια και την αναμονη πηρα την αλλη οδο.

Αυτα ελπιζω να σε βοηθησα αν και η Μαρια ν πιο πισω τα λεει πολυ αναλυτικα για την εξωσωματικη...

Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

τι κάνετε??όλα καλά??

ευαγγελία μου , χαίρομαι που σου άρεσαν!!

ήθελα να τα πάρεις πριν τη Πέμπτη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια πως ειστε;!!!!αχ καλε ποσα πρεπει να κανεις πριν την εξωσωματικη;;και μονο που τα διαβασα αγχωθηκα!!!!!!!Ασε που εμεις εδω δε νομιζω να εχουμε καν φαρμακειο ΕΟΠΥΥ!χα χα χα!!

Κοριτσια πως ειστε;!!!!αχ καλε ποσα πρεπει να κανεις πριν την εξωσωματικη;;και μονο που τα διαβασα αγχωθηκα!!!!!!!Ασε που εμεις εδω δε νομιζω να εχουμε καν φαρμακειο ΕΟΠΥΥ!χα χα χα!!

εχουμε εμεις εδω στην αθηνα νατασσουλα....παρε τις συνταγες σου και κατεβα!!!!! εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να στο λεω!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

χθες ειδα ήλιο το πρωι και είπα να κάνω κοπάνα απο τη δουλεια χιχι, ετσι ψάξαμε για καρότσι, παρηγγειλλα ντουλάπα για το δωμάτιο και φυσικά πήγα για καφεδάκι!!!

άντε να περάσει το Πάσχα να προχωρήσετε όλες και να αρχίσετε να φουσκώνεται το καλοκαιράκι!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααααα!!!!!

ευχαριστω για της πληροφορίες τα δικαιολογητικά μου είναι πολύ ευκολα τα έχω σε ενα συρταρη από 2 φορες τα δικα μου και του αντρα μου που εχει κάνει 4-5 σπερμοδιαγράμματα θα τους βάλω και να διαλέξουν.................. το φαρμακείο του εοπυυ με προβήματιζει λίγο......................georgat που έχει στην αθήνα???

εγώ είμαι 40 χιλ απο αττικη αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολο από το να πάω στην πλ.αριστοτέλους χαχαχαχα!!!!!

τινα χαλάλη η κοπάνα ο σκοπός αγίαζει τα μέσα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα κ απο μενα!! εγω θα βγω εξω τωρα ηρθε η κουμπαρα κ θα παμε γιατα βαφτιστικα να δουμε . αν κ εχει χαλια καιρο τι να κανω !

φιλακια σε ολες!!!

Καλά παπακι με τα βαφτιστικα δεν τελειώσαμε; Δεν πήγε να τα πάρει η κουμπάρα στην θεσσαλονικη;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρααααααα!!!!!

ευχαριστω για της πληροφορίες τα δικαιολογητικά μου είναι πολύ ευκολα τα έχω σε ενα συρταρη από 2 φορες τα δικα μου και του αντρα μου που εχει κάνει 4-5 σπερμοδιαγράμματα θα τους βάλω και να διαλέξουν.................. το φαρμακείο του εοπυυ με προβήματιζει λίγο......................georgat που έχει στην αθήνα???

εγώ είμαι 40 χιλ απο αττικη αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολο από το να πάω στην πλ.αριστοτέλους χαχαχαχα!!!!!

τινα χαλάλη η κοπάνα ο σκοπός αγίαζει τα μέσα;)

ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Τέλεια, τέλεια και άλλη διδυμομανούλα!!!! Αντε και οι υπόλοιπες να παίρνουν σειρά!!! Ετσι είχε γίνει και με μένα, στον πρώτο υπέρηχο είδαμε ένα σάκο και στον δεύτερο ακούσαμε 2 καρδούλες!! Εσείς ακούσατε καρδούλα ή είναι νωρίς ακόμη?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...