Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Εγω απο τότε που αποφάσισα για την εξωσωματικη δεν ξερω τι μ εχει πιάσει και θέλω να ειμαι συνέχεια έξω και με κόσμο..δεν θέλω να κάθομαι καθόλου μονη μου στο Σπιτι! Γι αυτο κ δεν μπαίνω πολυ συχνά..

ασπα μου κ εγω αν δεν έπεφτε ακριβώς πάνω στο Πάσχα η εξωσωματικη θα το έκανα τωρα.. Αλλα παω για τον επόμενο κύκλο! Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα τελεια(που θα πανε.. :) )

κατερινιω μου είσαι ο βεγγος του καφε μας..πόσο τρέξιμο!! Λιγο ακόμα έμεινε..

παπακι μου ολα εντάξει με το δωμάτιο του Μπεμπη;;

νατασουλα μου θύμησε μου ποτε ειναι η χοριακη γιατι τα εχω χάσει τελείως..

maria v τωρα θ αρχίσεις να φουσκώνεις..τι όμορφα!!

τινα μου ξεκινήσει τις βολτιτσεσ κ εσυ ε;;;

ευαγγελια μου τι κανεις εσυ κοριτσακι μου;

νεραιδουλα μου ηρεμησατε καθόλου..;

λιακι μου που είσαι;;;;;;

Φιλια σε ολα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεράιδα μου αν είμαι τοσο κωλοφαρδη αυτήν την φορα θα παιξω κι ένα τζόκερ!!!!Αυτο το έχω βγάλει απο το μυαλό μου,ποτέ δεν ήμουνα και τοσο τυχερή τώρα θα είμαι;Αν μου έρθει περίοδος παω όμως για σένα επειδή με σκέφτεσαι.Αν πεσει μεσοβδόμαδα γιατί αν έρθει Σάββατο που μικροβιολογικό;Θα κανω όμως τέστ για να μην σε στεναχωρησω!!!

Σισσακι εγώ το πήρα απόφαση για τώρα γιατί θα είμαι κλειστά στο φροντιστήριο και θα μπορώ να κάτσω,άσε που δεν θέλω να φάω το καλοκαίρι μου με σκέψεις και έννοιες.Αν μας κάτσει καλώς,αν όχι ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

σίσσυ μου μέχρι να το υπογράψουν το μνημόνιο δεν θα ησυχάσουμε!!

πότε λέτε εσείς για εξωσω?

σε ποια μέρα είσαι??

άσπα μου, και το τεστ μου αρκει...:) :) να κάνεις ασπούλα μου, εγώ πλέον αποφάσισα ότι πριν από κάθε προσπάθεια θα κάνω και χοριακή να είμαι σίγουρη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

astage μου καλη αρχη και καλη επιτυχια!Αν χρειαζοσουν puregon ειχα να σου δωσω για την ωρα δεν εχω αλλες ενεσεις...Ελπιζω να βρεις αυτην που σου λειπει και να ξεκινησεις κανονικα!

natasoula μου σε ευχαριστω για την προτεραιοτητα αλλα τα δικα μου αποτελεσματα ειναι θεραπευτικα ενω τα δικα σου ουσιαστικα οποτε σου αξιζει η πρωτια και σε στηριζω απολυτα!!Και μονο το γεγονος οτι εισαι χαλαρη ειναι σημαδι θετικο!Αντε και εχω να τσιριξω απο χαρα απο την χοριακη της απαστραπτουσας!

Sissy μου λεω οτι ειμαι καλα γιατι με ολα αυτα που μου συμβαινουν καλοσυνη δε βλεπω αλλα ας μην ειμαι αχαριστη δοξα το Θεο ολα καλα περιμενω την Πεμπτη να κανω τον υπερηχο να δουμε τι εγινε τελικα με την ομοιοπαθητικη...Καλα κανεις και βγαινεις ξεδινεις κιολας!

Νεραιδακι μου τι μου εστειλες?Εγω εσενα περιμενω να ερθεις!!!

παπακι μου χαιρομαι που σου αρεσε το εφιαξα με πολλη αγαπη!!!

ασπα μου κ εγω αν δούλευα θα το έκανα τωρα το Πάσχα αλλα επειδη δεν δουλεύω θα το κανω μετα.. Κ εγω επειδη θα το κανω Μάιο ( τέλη) κ θα εχω τ αποτέλεσμα Ιούνιο θα μου ειναι πιο εύκολο..σε πόσες μερες κοριτσάκι μου ξεκινάς;

νεραιδουλα μου ειμαι 15η μερα κυκλου..οπότε θ αφήσω κ αυτο τον κύκλο κ απο την επόμενη περιοδο ξεκινάω!! Εσυ τελικά θα ξεκινήσεις τον Ιούνιο;

ευαγελια μου θα δεις που ολα ειναι πολυ καλα την Πέμπτη..

Διαφημίσεις

όχι αυτό που σου είχα υποσχεθεί...αλλά και αυτό εγώ το έφτιαξα...επιφυλάσομαι και γι αυτό που σου είχα υποσχεθεί...καταπιάστηκα με άλλα τώρα και δεν τα τελειοποίησα τα άλλα...

θα έρθω και εγώ σε κάποια φάση...όχι όμως άμεσα...

σίσσυ μου μαζί είμαστε...αν δεν κάνω λάθος για τον επόμενο κύκλο πέφτει 2 ιουνίου και εγώ θα έχω εξετασεις οπότε δεν λέει...έτσι θα μείνω το μεθεπόμενο

1533345xcnw09g7xt.gif

όχι αυτό που σου είχα υποσχεθεί...αλλά και αυτό εγώ το έφτιαξα...επιφυλάσομαι και γι αυτό που σου είχα υποσχεθεί...καταπιάστηκα με άλλα τώρα και δεν τα τελειοποίησα τα άλλα...

σίσσυ μου μαζί είμαστε...αν δεν κάνω λάθος για τον επόμενο κύκλο πέφτει 2 ιουνίου και εγώ θα έχω εξετασεις οπότε δεν λέει...έτσι θα μείνω το μεθεπόμενο

Νεραιδουλα μου μαζί θα το κάνουμε..παρέα! Απλα εγω θ αδιαθετησω γύρω στις 25/5..

κοριτσακια μου τι κανετε;σας διαβαζω καθε μερα και χαιρομαι πολυ για τις εγκυουλες και ευχομαι τα καλυτερα στις υπολοιπες.σισσακι μια απο τα ιδια κι εγω εχω παρει τα φαρμακα μου και μολις περασει το πασχα ξεκιναω κι εγω.αν τα αρχιζα αυτο το μηνα επεφτα ακριβως τις ημερες του πασχα οποτε αφηνω κι αυτο τον κυκλο και τελη μαιου βουρ στο ψητο.νομιζω μαζι θα ειμαστε γιατι εγω σημερα ειμαι 14η μερα του κυκλου.φιλακια σε ολες.

Νεραιδουλα μου μαζί θα το κάνουμε..παρέα! Απλα εγω θ αδιαθετησω γύρω στις 25/5..

εγώ πιο μετά θα τη κάνω...δηλαδή αν θέλει ο θεός και είμαστε καλά θα ξεκινήσω πιο μετά μέσα του ιουνίου

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μακαρι παναγιτσα μου για ολες μας.εγω 6 κουτια pyregon εχω και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι και πολλες πολλες αντιπηκτικες οποτε το τρυπημα δε σταματαει για μενα αλλα τι με νοιαζει;ας κανω εγω ενα στρουμπουλο μπεμπε και ολα τα αλλα .....φιλακια καλες μου.σας αφηνω γιατι ειμαι στη δουλεια εδω θα μαστε και θα τα λεμε.;)

ασπα μου κ εγω αν δούλευα θα το έκανα τωρα το Πάσχα αλλα επειδη δεν δουλεύω θα το κανω μετα.. Κ εγω επειδη θα το κανω Μάιο ( τέλη) κ θα εχω τ αποτέλεσμα Ιούνιο θα μου ειναι πιο εύκολο..σε πόσες μερες κοριτσάκι μου ξεκινάς;

νεραιδουλα μου ειμαι 15η μερα κυκλου..οπότε θ αφήσω κ αυτο τον κύκλο κ απο την επόμενη περιοδο ξεκινάω!! Εσυ τελικά θα ξεκινήσεις τον Ιούνιο;

ευαγελια μου θα δεις που ολα ειναι πολυ καλα την Πέμπτη..

Sissy σημερα θα παω για τον τελευταιο υπερηχο να δουμε πως ολα ειναι καλα και επειδη εμενα η κακουργα ειναι εγγλεζα στα ραντεβου της αν ερθει το Σαββατο που την περιμενω αρχιζω την Κυριακη!

bKtop2.png8BRwp3.png

Sissy σημερα θα παω για τον τελευταιο υπερηχο να δουμε πως ολα ειναι καλα και επειδη εμενα η κακουργα ειναι εγγλεζα στα ραντεβου της αν ερθει το Σαββατο που την περιμενω αρχιζω την Κυριακη!

Ασπα μου εύχομαι να σε ξεχάσει για πολυ καιρο!!! Κ εμένα μου ειπε να παω την 21 μερα του κυκλου που θα την κανω.ευχομαι το καλυτερο...:D

Ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου δεν επρεπε να μπεις στον κοπο μην κοιτας εγω που πλεκω χιλιομετρα δεν εχω και τι αλλο να κανω...Αν πιασω δουλεια τελικα κι εγω μην νομιζεις οτι θα εχω χρονο να ασχοληθω πολυ πολυ...

Σε ευχαριστω πολυ και παλι !!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...