Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τι λεει καριτσι? πως τα πας? εγω με την μεση μου ολοι μερα ξεπριστηκα τελειως

και εγώ το ίδιο τη μέση μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε που πηγαν ολες?

μονες μας ειμαστε παλι?

ναι τις απογευματινές ώρες μόνο εμείς είμαστε..:D:D:D είμαστε και στην αναμονή..εγώ κουράζομαι πολύ στη δουλειά και προσπαθώ αυτές τις μέρες το απόγευμα να είμαι στο καναπέ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι τις απογευματινές ώρες μόνο εμείς είμαστε..:D:D:D είμαστε και στην αναμονή..εγώ κουράζομαι πολύ στη δουλειά και προσπαθώ αυτές τις μέρες το απόγευμα να είμαι στο καναπέ!!!

δεν ειχε κ καλο καιρο σημερα κ δεν πηγα κ για μπανιο εβρεξε εδω.

κ εσυ κ εγω ξαπλα στον καναπε παω να πιω κ ενα ντεπον γιατι ο πονος ειναι μεγαλος!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ειχε κ καλο καιρο σημερα κ δεν πηγα κ για μπανιο εβρεξε εδω.

κ εσυ κ εγω ξαπλα στον καναπε παω να πιω κ ενα ντεπον γιατι ο πονος ειναι μεγαλος!!

ναι!!ευτυχώς έχει και ωραίες σειρές το μεγάλο κανάλι:D και περνά και η ώρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες! Φιλοξενουσα τους κουμπαρους μας απο Γερμανια απο χθες, γιαυτο εξαφανιστηκα! Κοριτσια ψοφησα... Δεν τους ειπα και τιποτα κι ετσι επρεπε να το παιζω duracell! Τα ΄φτυσα! Ελπιζω να μην εκανα καμια ζημια, φτου, φτου! Δεν το ξανακουναω απ΄το κρεββατι μου, μεχρι να νιωσω τελειως ξεκουραστη, δηλαδη....;););)

Γεια σας κουκλες! Φιλοξενουσα τους κουμπαρους μας απο Γερμανια απο χθες, γιαυτο εξαφανιστηκα! Κοριτσια ψοφησα... Δεν τους ειπα και τιποτα κι ετσι επρεπε να το παιζω duracell! Τα ΄φτυσα! Ελπιζω να μην εκανα καμια ζημια, φτου, φτου! Δεν το ξανακουναω απ΄το κρεββατι μου, μεχρι να νιωσω τελειως ξεκουραστη, δηλαδη....;););)

Γεια σου Γεωργία μου!!!

να ξεκουραστείς τώρα αρκετά!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

και εσυ 6 του μηνος θα κανεις χοριακη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ξαπλαδουρωθηκα τωρα με 5 μαξιλαρια γυρω γυρω να με στηριζουν! Εριξε κι ενα μπουρινι απιστευτο, ο,τι πρεπει για χουζουρι! Νιαααρ.

Μαρια μου, εμενα η χοριακη μου ειναι ετσι κι αλλιως για τη Δευτερα, οποτε κανουμε το σταυρο μας οι τρεις μαζι και προχωραμε! Με το καλο!!!!

Διαφημίσεις

Ξαπλαδουρωθηκα τωρα με 5 μαξιλαρια γυρω γυρω να με στηριζουν! Εριξε κι ενα μπουρινι απιστευτο, ο,τι πρεπει για χουζουρι! Νιαααρ.

Μαρια μου, εμενα η χοριακη μου ειναι ετσι κι αλλιως για τη Δευτερα, οποτε κανουμε το σταυρο μας οι τρεις μαζι και προχωραμε! Με το καλο!!!!

καλο χουζουρι !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερουδια! Νεραϊδακι, τα πονακια ειναι σαν τραβηγματα, καψιματα ή ειναι σαν τα συνηθισμενα; Σου ευχομαι να ΄ναι απ΄τα "καλα"! Εγω δεν κουνιεναι απ΄το κρεββατι μου σημερα. Κι αν μπορουσα να κοιμηθω απο τωρα ως τη Δευτερα, θα το ΄κανα σιγουρα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...