Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια που ειστε;;;Τι κανετε;χαλια ο καιρος σημερα και το εριξα στο μαγειρεμα και στο σιδερο....ουτε μια βολτα δεν πηγαμε γαμωτο!!!

Παπακι ενταξει,εφαγες,ηπιες και το καφεδακι σου;η Μαριετα ειναι ταξιδακι Κωνσταντινουπολη για να σου λυσω την απορια το Ολγακι δεν εχω ιδεα τι κανει.ελπιζω να ειναι καλα ομως.ειχαμε κανενα νεο απο τη Λια;καιρο εχει να εμφανιστει!!!

Νεραιδουλα τι κανεις εσυ;τι καιρο εχετε κατα κει;

Τα φιλια μου σε ολες!!

Κοριτσια που ειστε;;;Τι κανετε;χαλια ο καιρος σημερα και το εριξα στο μαγειρεμα και στο σιδερο....ουτε μια βολτα δεν πηγαμε γαμωτο!!!

Παπακι ενταξει,εφαγες,ηπιες και το καφεδακι σου;η Μαριετα ειναι ταξιδακι Κωνσταντινουπολη για να σου λυσω την απορια το Ολγακι δεν εχω ιδεα τι κανει.ελπιζω να ειναι καλα ομως.ειχαμε κανενα νεο απο τη Λια;καιρο εχει να εμφανιστει!!!

Νεραιδουλα τι κανεις εσυ;τι καιρο εχετε κατα κει;

Τα φιλια μου σε ολες!!

α ναι σωστα το κοριτσι ειναι διακοπες μια χαρα την βρησκω !!!

ναι σημερα εφαγα στην μαμα πηρα κ ταπερακι μια χαρα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα σε ολες!!!!

νατασσουλα μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις... ποτε πας για χοριακη κοριτσακι μου?

οι εγκυες τί κανουν?

η λία πού είναι να μας πει νέα απο το μωρό της οπως οι υπολοιπες εγκυμονουσες?

ασπα πώς τα πηγες με την καινουργια γιατρό?

τινκερ μου πολλά φιλιά!

ευαγγελια μου....υπομονη για όλα!!!

η μαριεττα ξέρω....κάνει τσαρκα στο ταξιμ..

μαρια σταρ και ολγακι...σας αγαπω!

μαρια ν... μεγαλωσαν τα μωρακια σου ε? μπραβο μπραβο!!

δεν προλαβαινω να μπω συνεχεια γιατι αυτες οι μερες ειναι παρα πολύ εντονες..

εχω τα τρεχάματα του γαμου και ειχα και μια εξελιξη με την δουλειά μου οπου απο αυριο αναλαμβάνω την διεύθυνση του νέου υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας που συνεργαζόμουν...οπότε καταλαβαίνετε τί με περιμένει... νέα γραφεια, νέοι συνεργάτες, νέα εκπαιδευση που πρεπει να τους κάνω... να φτιάξω οικονομικές μελέτες για τα εσοδα εξοδα του γραφειου...α πα πα πα πα... να δω πώς θα συνδιάσω τον προυπολογισμό με τα τούλια και τους ταφτάδες!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

μαρια ν... μεγαλωσαν τα μωρακια σου ε? μπραβο μπραβο!!

δεν προλαβαινω να μπω συνεχεια γιατι αυτες οι μερες ειναι παρα πολύ εντονες..

εχω τα τρεχάματα του γαμου και ειχα και μια εξελιξη με την δουλειά μου οπου απο αυριο αναλαμβάνω την διεύθυνση του νέου υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας που συνεργαζόμουν...οπότε καταλαβαίνετε τί με περιμένει... νέα γραφεια, νέοι συνεργάτες, νέα εκπαιδευση που πρεπει να τους κάνω... να φτιάξω οικονομικές μελέτες για τα εσοδα εξοδα του γραφειου...α πα πα πα πα... να δω πώς θα συνδιάσω τον προυπολογισμό με τα τούλια και τους ταφτάδες!

Παιδάκι μου πότε κοιμάσαι εσύ? 4 το βράδυ και ακόμα ξύπνια!!! Καλά κουράγια, να προσέχεις τον εαυτό σου και συγχαρητήρια για την νέα σου θέση, ελπίζω τόση δουλειά να έχει και τις ανάλογες αποδοχές οπότε να έχεις μια ικανοποίηση ότι ξεσκίζεσαι στην δουλειά αλλά ανταμείβεσαι!!! Πότε ακριβώς είναι ο γάμος?

Εμείς μεγαλώνουμε και αν και είμαι μόνο 5 μηνών άρχισα να βαραίνω!!! Το απολαμβάνω όμως και όλα καλά!!

Ευαγγελία μου πότε θα πας στο γιατρό? Σε έχω στο μυαλό μου!!

Νατασούλα πλησιάζουν οι μέρες!!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό χειμώνα χιχι, καλέ τι κρύο ειναι αυτό?

θα μας τρελλανει ο καιρος....

μαράκι μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου, όσο για τα κιλά μια χαρά σε βρίσκω!!

κατερινάκι καλό κουράγιο...πότε ειναι ο γάμος ακριβώς?

παπάκι πώς παει το δωμάτιο του μπέμπη?

νατασούλα και ευαγγελία περιμένουμε ευχάριστα και απο τις δύο

Λία που χάθηκες??????????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

μαρια v μπράβο όλα καλά με τα κορίτσια σου και με τα κιλά σου επίσεις ακόμα έχεις πολύ περιθώριο,πολύ χαιρομαι για σ'ενα να είσαι καλά!!!!

georgat congratulation για την νέα σου θέση,ψυχραιμια τώρα και όλα θα γίνουν!!!!

νατουλα πώς πάμε????

ευαγγελια πότε θα πάς στον γιατρό???

ασπα το πήρες πολύ γρήγορα απόφαση για εξωσωματική εεε???σε βλέπω πολύ ζεστή μπράβο-μπράβο!!!!

φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν αναφέρθηκα προσωπικά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα ! κ απο μενα !!!

τινακι το δωματιο τωρα αυτην την εβδομαδα ξεκιναμε μεταφορες βαψιματα κτλ.!!! αντε κ με το καλο στης υπολοιπες!!!

κατερινιω μπραβο για την θεση !!

μαρακι λογικο απο τωρα να βαρενεις εχεις κ 2 μικρουλια εγω με 1 κ στον υπνο δεν μπορω να βολευυτο αλλα λογικο κ αυτο !!

πεταλουδιτσα μου φιλακια!!!!!

φιλακια σε ολεςςςςςςς!!!!! ματσς μουτς!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις θετικές σς σκέψεις θα σας έχω νέα την Πέμπτη...

natasoula προηγουνται τα δικα σου ευχαριστα νεα καλη τεραστια χοριακη πατριωτακι μου!

Georgkat συγχαρητηρια κοριτσακι μου ειχα τα δικα μου και δεν σε ρωτησα λεπτομερειες για την νεα σου θεση χιλια συγνωμη...Ειδες που οταν ειναι να γινει κατι για καλο ακολουθουν ολα το δρομο τους?Θα τα καταφερεις μια χαρα σε ολα ειμαι σιγουρη και σε ευχαριστω πολυ (ξερεις εσυ)

maria_v να εισαι καλα κοριτσακι μου κι εγω σε εχω στο μυαλο μου!

tina μου μεχρι την Παρασκευη θα ξερουμε κι εχω μεγαλη αγωνια μεσα σε ολα...

astage μου εσυ σε τι φαση εισαι?Ποτε ξεκινας?

παπακι μου γλυκο τα αποκαλυπτηρια εγιναν ;) να ξερεις οτι σαγαπω πολυ και σε ευχαριστω που εισαι η ψυχοθεραπεια μου :D

Σας φιλω γλυκα ολες!!!

Helloooo

Τι κάνετε;;εγώ τώρα μπορώ να πω πως λιιιγο ηρέμησα απί την υστερία της προηγούμενης βδομάδας!!Τελικά ο γιατρος-π@π@ρ@ς δεν την εδωσε την γνωμάτευση!!Η απαντηση του ηταν

"να πας το dvd εκεί που πηγές να σου κάνουν γνωμάτευση" και "αν την κανείς σε μένα θα στην δώσω" δεν ξέρω τι καντήλια κατέβασε ο άντρας μου και τελικά μας έγραψε σε ένα κωλοχαρτο ότι μου έκανε διαγνωστηκη λαπαροσκόπηση.αυτο μονο...

Ευτυχώς που το καλό το παληκάρι βρήκε άλλο μονοπάτι και τελικά τα βρήκα τα φάρμακα από το Μαρακι ν!!!

Τώρα κάτι άλλες ενέσεις εκτός εοππυ είναι σε έλλειψη αλλα θα παω σημερα να με δει η καινούργια για ένα τελευταίο τσεκ και θα μου γράψει άλλες με την ίδια ουσία...και μολις αδιαθετησω αρχιζω να τρυπιεμαι.μαλλον το Σάββατο την περιμένω να έρθει...

Μίνα στην βράση κολλάει το σίδερο.Αν το σκεφτόμουνα πααρα πολύ θα εχανα κι άλλο χρόνο και από την στιγμη που ξαναβγήκε μικρή μεν αλλα βγήκε δε κύστη ενδομητρίωσης άρχισε ο χρόνος να με πιεζει(κι ο Γιωργάκης μαζί που θελει τώρα κουκετα να κοιμάται παρέα με κάποιον).ξερω δεν με πήραν τα χρόνια αλλα σε ένα μήνα κλείνω τα 34 και δεν γυρίζουν πίσω τα άτιμα.Στα γενέθλια μου κοντά έτσι όπως τα υπολογίζω θα είναι και η χοριακη μου και μακάρι να πανε όλα καλα!!!!!

Καλα αποτελεσματα στη Βανζελ μου και στην Μαζοχα μου και πολλά φιλιά σε όλες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!!

Κατερινιω μου,πολυ ωραια τα νεα σου!λιγο ζορικα τωρα στην αρχη αλλα μια χαρα!!κοιτα μην τα παιξεις τελειως και δεν εχεις κουραγιο για γαμο μετα!σε εφαγα!!

Πατριωτακι!!!!!θα σου δωσω την θεση μου!προηγεισαι στα νεα!ευχομαι να ειναι τα καλυτερα νεα που ειχες ποτε!και θα χορευουμε ολες μαζι μετα!θελω γλεντια!

Ασπα κου κου!!!τον εδειρε ο αντρας σου;;!!ελπιζω να του εφυγε καμια ξωφαλτση!μα τι ΜΑΛΑΚΑΣ γιατρος ειναι αυτος;;αντε με το καλο κοριτσαρα να ξεκινησεις!ολα μπαινουν σε μια σειρα σιγα σιγα!

Μαρια v πραγματικα ηρθε η ωρα να απολαυσεις τα διδυμακια σου!οχι αλλες στενοχωριες!μονο χαρες σου ευχομαι απο δω και περα!

Mina ni τι κανεις εσυ ρε ψυχη;πως εισαι;χαθηκες!θα σε μαλωσω!αντε καλα δεν θα σε μαλωσω!το αποφασισα!

Τινακι οντως σημερα εχει ψοφο!!!!!!ξανα με μπουφαν χοντρο ρε συ!αν ειναι δυνατον!

Παπακι δεν εχει βολτα σημερα;;;!!

Παρενθεση:δεν θα κανω χοριακη γιατι δεν παιρνω φαρμακα.μονο σε περιπτωση καθυστερησης....αλλα ειμαι τοσο αλλου ρε κοριτσια τελευταια που να φανταστειτε ξεχασα να κανω και την εξεταση προλακτινης.....μιλαμε ειμαι πολυ αλλου τελικα.....!!!!!

καλησπέρα κορίτσια!!

ευαγγελία έχεις δέμα!!

άσπα μου, μακάρι να είχα την αποφασιστικότητα σου!!!

σου εύχομαι ολόψυχα να ήρθε να έδεσε το γλυκό αυτό το μήνα....

αν όχι στα γενέθλια σου θέλω να έχεις για δώρο μια τεράστια χοριακή!!!

άσπα μου , χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω εχτρα άγχος ή ότι δηποτε άλλο..απλά στο λέω επειδή σε αγαπω και το ίδιο θα έκανα και εγώ..κάνε μια χοριακή πριν ξεκινήσεις τις ενέσεις...

αυτά φιλάκια σε όλες!!!

παπάκι εσάς πότε είναι η βάφτιση?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tink η βαφτιση ειναι 16 μαιου

ασπα καλη αρχη μαναρι μου!!!! με τα ποιο τελεια αποτελεσματα!!

νατασουλα ειχε βολτα σημερα αλλα για να δω ενα φωτιστικο για το δωματιο κ το βρηκα τωρα αυριο πουθα ερθει ο ηλεκτρολογος να κανει κατι μεταφορες να το περασει κιολας!!

πεταλουδιτσααα!!! εισαι τελειαα!!! εισαι φοβερη!!!! εισαι απεχτη!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...