Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες, τι μου κάνετε?

κατερινάκι πώς εισαι απο το χθεσινό τρέξιμο?????

νατασούλα δεν θα ψάχνεις συμπτώματα δεν είπαμε? ιδια ειναι και στην εγκυμοσύνη...

φιλακια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες, τι μου κάνετε?

κατερινάκι πώς εισαι απο το χθεσινό τρέξιμο?????

νατασούλα δεν θα ψάχνεις συμπτώματα δεν είπαμε? ιδια ειναι και στην εγκυμοσύνη...

φιλακια σε όλες

Καλησπέρα σε ολες! Τινακι μου η χθεσινη μέρα ηταν απελπισία αλλα κι η σημερινή τα ίδια σκατα ειναι. Μονο που η σημερινή έχει απλα παρα πολλές υποχρεώσεις οι οποίες ειναι μεν χαλαρές αλλα ειναι παρα πολλές και έχω ανάγκη απο ξεκούραση την οποία δεν μπορω να έχω. Και δυστυχώς ειναι έτσι και το Σάββατο και τα έχω παίξει. Έχω παρα παρα πολλη δουλεια έχω παρα πολλα τρεξιματα με τον γάμο, ειναι μικρές λεπτομέρειες που ξέσπασαν... Αστα να πανε. Χτες ήμουν με κλαμματα το βράδυ. Απορω πως τα καταφέρνουν όσες αποφασίζουν γάμο χωρις να εχουν απο πριν καταλήξει ατο τι θέλουν. Αν εγω δηλαδη που τα ετοίμασα ολα τόσο γρήγορα έχω φρικαρει αυτες τι κανουν δηλαδη;;;

Ειμαι σε κατάσταση να μην θέλω να δω και να μην μιλάω σε ανθρωπο!! Χρειάζομαι ηρεμία και ξεκούραση. Σημερα το πρωι μου ήρθαν κάτι ζαλαδες στον δρόμο και σχεδόν λιποθυμησα. Ευτυχώς ήμουν κοντα στο σπιτι ενός θείου μου και τον πήρα τηλ και μου κατέβασε λίγο νερό στον δρόμο να συνελθω.

Τα έχω παιξει

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Κατερινιω μου, θα ξεκινησω απο σενα!!!χαλαρωσε!!δεν γινεται να εισαι σε αυτην την κατασταση καθε μερα!!!ειδες τι επαθες.τρως καθολου τουλαχιστον;;;!!!!επειδη ολα αυτα δεν προκειται να τελειωσουν μεχρι να ερθει η μερα του γαμου,προσπαθησε να μην τρελαινεσαι!!δυσκολο μεν αλλα οποτε σε πιανει το αγχος,βαθιες αναπνοες απο τη μυτη.δε μου λες,περιοδο ποτε υποτιθεται οτι περιμενεις;;;;;;

Παπακι τι μερεμετια κανετε παλι;

Τινα μου,δεν ψαχνω συμπτωματα.μονα τους ερχονται!!χα χα!ο,τι ειναι να γινει θα γινει.

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Κατερινιω μου, θα ξεκινησω απο σενα!!!χαλαρωσε!!δεν γινεται να εισαι σε αυτην την κατασταση καθε μερα!!!ειδες τι επαθες.τρως καθολου τουλαχιστον;;;!!!!επειδη ολα αυτα δεν προκειται να τελειωσουν μεχρι να ερθει η μερα του γαμου,προσπαθησε να μην τρελαινεσαι!!δυσκολο μεν αλλα οποτε σε πιανει το αγχος,βαθιες αναπνοες απο τη μυτη.δε μου λες,περιοδο ποτε υποτιθεται οτι περιμενεις;;;;;;

Παπακι τι μερεμετια κανετε παλι;

Τινα μου,δεν ψαχνω συμπτωματα.μονα τους ερχονται!!χα χα!ο,τι ειναι να γινει θα γινει.

βουλωνω κατι μαλακιες που εκανε ο υδραυλικος και αυτοι που περασανε τα κουφοματα της οικοδομεις ειναι αυτο που λενε της μαλακιες αλλουνου της πληρωνει αλλος αστα να πανε , κ σιγα σιγα αυτον τον μηνα θα κανω κ τα πασχαλιατικα.

εσυ κοριτσι τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

βουλωνω κατι μαλακιες που εκανε ο υδραυλικος και αυτοι που περασανε τα κουφοματα της οικοδομεις ειναι αυτο που λενε της μαλακιες αλλουνου της πληρωνει αλλος αστα να πανε , κ σιγα σιγα αυτον τον μηνα θα κανω κ τα πασχαλιατικα.

εσυ κοριτσι τι κανεις?

Καλα ειμαι παπακι μου!!!απο καφε σε καφε παω!να μην εισαι εδω να σουρτουκευουμε μαζι!τα μεγαλυτερα αλανια της πολης θα ημασταν!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι παπακι μου!!!απο καφε σε καφε παω!να μην εισαι εδω να σουρτουκευουμε μαζι!τα μεγαλυτερα αλανια της πολης θα ημασταν!

να σε πω καλη η ιδεα σου!!! χαχαχαχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε??

κατερίνα χαλαρα!!!!

νατασούλα πότε δεν περιμένεις??

παπάκι στολίζεις και το Πάσχα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κατερινάκι παρε μια ανάσα γιατι μεχρι το γαμο δεν σε βλέπω καλά, εχεις ακόμη καιρο μην μου αγχώνεσαι και ολα θα γίνουν τέλεια οπως τα εχεις σχεδιασει!!

αχ κοριτσια τωρα που εφτιαξε ο καιρος και μεγαλωσε και η μερα θελω ολη μερα βόλτες, δεν με χωραει το σπίτι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε??

κατερίνα χαλαρα!!!!

νατασούλα πότε δεν περιμένεις??

παπάκι στολίζεις και το Πάσχα?

οχι καλε απλα κανω δουλειες για το πασχα κουρτινες κτλ κ επειδη πεφτη μαζι κ το φτιαξιμο για το δωματιο τα κανω ολα μαζι αυτο τον μηνα κ να τελειωνω .

κατερινάκι παρε μια ανάσα γιατι μεχρι το γαμο δεν σε βλέπω καλά, εχεις ακόμη καιρο μην μου αγχώνεσαι και ολα θα γίνουν τέλεια οπως τα εχεις σχεδιασει!!

αχ κοριτσια τωρα που εφτιαξε ο καιρος και μεγαλωσε και η μερα θελω ολη μερα βόλτες, δεν με χωραει το σπίτι...

εκει που μας φτιαχνει την διαθεση ο καιρος εκει μας τα χαλαει , αλλα ειναι να μην κανεις βολτουλες οταν εχει ηλιο μετα απο τοσο μουχλιασμα απο την βροχη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τινα ελα και εσυ εδω να βολταρουμε ολη μερα!!!!να μεγαλωνει η σουρτουκοπαρεα!!!!!Μονο η παλιομουχλα ο αντρας μου,βαριεται να βγει!ετσι κι εγω παιρνω την παρεα μου και βγαινω.οχι θα κατσω να σκασω!

Νεραιδουλα σε καμια βδομαδα θα ξερουμε.Εχουμε μερες ακομα......εσυ πως εισαι κοριτσι;ολα ενταξει με την δουλεια;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, μπήκα να σας πω τα νέα μου γρήγορα γρήγορα και ετοιμάζομαι για βόλτα, πήγαμε χθες και είδαμε τις μικρές!! Η μια έγινε 310γρμ και η άλλη 307, μια χαρά μου είπε όλα, βέβαια αν και ο πλακούντας ανέβηκε λίγο μου είπε πάλι όχι πολύ περπάτημα και όχι βόλτες με το αμάξι, τα αναγκαία, αλλά κάτι είναι και αυτό!!! Επίσης μου είπε ότι μπορούμε επιτέλους να ξεκινήσουμε επαφές, αλλά μόνο στο πλάι. Εχω ξεχάσει πως γίνεται, αλλά και μόνο στο πλάι??? Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και αν θέλω, θα δείξει. Είπαμε λίγο και για έξοδα γέννας και τέτοια. Εγκυούλες εσείς που θα γεννήσετε, έχετε αποφασίσει? ΑΑΑΑ επίσης έχω πάρει 6 κιλά, δεν το πίστευα, από 48 έγινα 54, μου είπε ότι άλλα 11 δικαιολογούνται :shock:, να δούμε που θα φτάσουμε!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα που έχει τόσο ωραία μέρα, από αύριο πάλι βροχές, εδώ τουλάχιστον, θα τα πούμε αργότερα!!

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια, μπήκα να σας πω τα νέα μου γρήγορα γρήγορα και ετοιμάζομαι για βόλτα, πήγαμε χθες και είδαμε τις μικρές!! Η μια έγινε 310γρμ και η άλλη 307, μια χαρά μου είπε όλα, βέβαια αν και ο πλακούντας ανέβηκε λίγο μου είπε πάλι όχι πολύ περπάτημα και όχι βόλτες με το αμάξι, τα αναγκαία, αλλά κάτι είναι και αυτό!!! Επίσης μου είπε ότι μπορούμε επιτέλους να ξεκινήσουμε επαφές, αλλά μόνο στο πλάι. Εχω ξεχάσει πως γίνεται, αλλά και μόνο στο πλάι??? Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και αν θέλω, θα δείξει. Είπαμε λίγο και για έξοδα γέννας και τέτοια. Εγκυούλες εσείς που θα γεννήσετε, έχετε αποφασίσει? ΑΑΑΑ επίσης έχω πάρει 6 κιλά, δεν το πίστευα, από 48 έγινα 54, μου είπε ότι άλλα 11 δικαιολογούνται :shock:, να δούμε που θα φτάσουμε!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα που έχει τόσο ωραία μέρα, από αύριο πάλι βροχές, εδώ τουλάχιστον, θα τα πούμε αργότερα!!

καλημερα!!!! κ απο μενα!!

μαρακι μου μια χαρα κοριτσαρα μου εισαι κ εσυ κ τα ζουρζουνακια σου!! τι πηρες 6 κιλα? χιχιχι μια χαρα εισαι ασε υπαρχουν κ αλλες ποιο φουσκωτες απο κιλα ;);) δηλαδη αποτι καταλαβα σε ειπε 11+6=17 κιλα μπορεις να παρεις ? αν ειναι ετσι εισαι μια χαρα εμενα με ειπε μεχρι 12το πολυ 13 κ εκει φυσικα γελασα !!!!

τωρα για της επαφες ξεχασμενο θεμα για μενα.

οντως εχει τελεια μερα σημερα περιμενω την μαμα για την καθημερινη ενεση κ μετα βολτουλα να δω κατι που θελω.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kοριτσαρες μου καλησπερα!

παπακι μου αν ημασταν κοντα θα ξεκινουσαμε το πρωι με καφεδακια μετα θα σε βοηθουσα με τις δουλιτσες και μετα παλι καφεδακι ;) Σε λιγες μερες σου εχω αποκαλυπτηρια :P

natasoula περιμενουμε και τα δικα σου αποκαλυπτηρια αντε με το καλο κοριτσακι μου και με χοριακη νταρντανα!

Georgkat πρεπει να χαλαρωνεις και λιγο κοριτσακι μου ολα μαζι σου πεσανε κι εσενα λογικο ειναι να εξαντληθεις...Να προσεχεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα κι ολα τα αλλα θα γινουν...

maria_v πολυ χαιρομαι για σενα και για τα αγγελουδια σου!Δεν εχεις προβλημα εσυ με τα κιλα δεν σε φοβαμαι!Ολα θα πανε κατευχην!

Υπολοιπα κοριτσακια μου σας φιλω γλυκα !

Ευτυχως εχει υπεροχη μερα σημερα και μας φιαχνει λιγο την διαθεση....

Kοριτσαρες μου καλησπερα!

παπακι μου αν ημασταν κοντα θα ξεκινουσαμε το πρωι με καφεδακια μετα θα σε βοηθουσα με τις δουλιτσες και μετα παλι καφεδακι ;) Σε λιγες μερες σου εχω αποκαλυπτηρια :P

natasoula περιμενουμε και τα δικα σου αποκαλυπτηρια αντε με το καλο κοριτσακι μου και με χοριακη νταρντανα!

Georgkat πρεπει να χαλαρωνεις και λιγο κοριτσακι μου ολα μαζι σου πεσανε κι εσενα λογικο ειναι να εξαντληθεις...Να προσεχεις τον εαυτο σου πρωτα απο ολα κι ολα τα αλλα θα γινουν...

maria_v πολυ χαιρομαι για σενα και για τα αγγελουδια σου!Δεν εχεις προβλημα εσυ με τα κιλα δεν σε φοβαμαι!Ολα θα πανε κατευχην!

Υπολοιπα κοριτσακια μου σας φιλω γλυκα !

Ευτυχως εχει υπεροχη μερα σημερα και μας φιαχνει λιγο την διαθεση....

πεταλουδιτσα ετσι κ ειμασταν κοντα ο δικος σου θα σε εχανε θα ελεγε παλι στο παπακι εισαι ? χαχαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα! καλημερα! τι κανετε? μαπα ο καιρος σημερα παλι βροχη τουλαχιστον δεν εχει κρυο κατι ειναι κ αυτο, σημερα εχει εχει στην μαμα μαμ κ μετα καφεδακι λεμε τωρα οτι θα παμε .

φιλακια σε ολες!!!!

ολγακι , μαριετα τι κανετε που ειστε κοπελιες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...