Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ηρθα κι εγώ...

Πήγα στη νεα γιατρό μου έγραψε τα φάρμακα τις gonal θα κανω και κάτι αλλα που θα τα πάρω από το φαρμακείο της γειτονιας(φιλικό,πρεγκνιλ κτλ)κανα 100€ βγαίνουν από ότι είδα,οπότε κι εγώ χαρούμενη που ξεκινάω παω να τα πάρω από το φαρμακείο του εοππυ και δεν μου τα εδωσαν!!!γιατί λεει δεν έχω την γνωμάτευση της λαπαροσκόπησης που ο παπαρας ο γιατρός μου δεν μου εδωσε ποτέ και ούτε το DVD με την επεμβαση δεν τους καλυπτει γιατί δεν ξέρουν να το ερμηνεύουν ούτε το εξιτήριο που λεει ακριβως τι έκανα...

Τσ νευρα μου κροσια πάει κι η χαρά.

Τωρα θα πάει ο άντρας μου το απόγευμα στον άλλον να του ζητήσει την γνωμάτευση.κι αν δεν του την δώσει;αν στραβώσει που πήγα άλλου;

Ω ρε φίλε μετά θα γίνει της πουτανιας εκεί μέσα!!!!

Αν όλα πανε καλα θα σας ενημερώσω,αλλιώς θα με δείτε στα νεα των 8 στο Στάρ πάντα γιατί έχω και ένα επίπεδο....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπα γιατι δεν πας και εσυ στον γιατρο να ξεσπασεις;;;!!!να μια καλη ευκαιρια να ηρεμησεις!εγω παντως καλου καλου θα το εχω ανοιχτη την τηλεοραση στο σταρ!!εσυ ηρεμησε και ασε τον αντρα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.

Μαριεττακι πιστευω σε σενα!!!!!!!θελω να μου στελνεις mail σε καθε μπουκια σου!!!!

Νεραιδουλα πως πανε τα δοντια;ακομα πονας;ξεκινα τα ουζα μια χαρα θα στρωσεις!

ευτυχώς δεν πονάω τώρα..μετά την οδοντίατρο και το σφράγισμα άρχισαν οι πόνοι...

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

νεραιδούλα 12/5 ειναι η βάφτιση και ειναι όλα ετοιμα,ειχα πολύ τρέξιμο τις 2 προηγούμενες εβδομάδες αλλά ευτυχώς τέλειωσαν όλα.εσύ πότε γίνεσαι νονά? πως πάνε οι ετοιμασίες?

deni μου περιμένουμε νεάκια απο το γιατρό, όλα καλά θα είναι, το άγχος ειναι αναπόφευκτο!!!

κατερινάκι καθε μέρα το τρωω το γλυκάκι μου, τι να κάνω ειμαι λιχούδα, θα βγει γλυκια η μπέμπα μου χιχι

μακάρι να ερθετε όλες στις γιορτες τις Ξάνθης και να το κάψουμε!!!!

όλα έτοιμα ε?? μπράβο!!!εγώ έχω ακόμη λίγα πραγματακια..τι θέμα έχετε??

να τρως τα γλυκάκια σου αλλά με μέτρο!!

τι γιορτές έχει η Ξάνθη???

καλημερα κοριτσι.ευτυχωσ ολα καλα μου ειπε ο γιατροσ ομωσ ηταν νωρισ και με το ζορι διακριναμε ενα αλλα τελειο..θα παμε παλι την τριτη για να εχουμε καλυτερη εικονα..χαρηκα πολυ ειναι πιο ευκολη εγκυμοσυνη με το ενα και εχει ο θεοσ για δευτερο...φιλια σε ολεσ

ευχάριστα τα νέα σου ντενι!!χαίρομαι για σένα

Ηρθα κι εγώ...

Πήγα στη νεα γιατρό μου έγραψε τα φάρμακα τις gonal θα κανω και κάτι αλλα που θα τα πάρω από το φαρμακείο της γειτονιας(φιλικό,πρεγκνιλ κτλ)κανα 100? βγαίνουν από ότι είδα,οπότε κι εγώ χαρούμενη που ξεκινάω παω να τα πάρω από το φαρμακείο του εοππυ και δεν μου τα εδωσαν!!!γιατί λεει δεν έχω την γνωμάτευση της λαπαροσκόπησης που ο παπαρας ο γιατρός μου δεν μου εδωσε ποτέ και ούτε το DVD με την επεμβαση δεν τους καλυπτει γιατί δεν ξέρουν να το ερμηνεύουν ούτε το εξιτήριο που λεει ακριβως τι έκανα...

Τωρα θα πάει ο άντρας μου το απόγευμα στον άλλον να του ζητήσει την γνωμάτευση.κι αν δεν του την δώσει;αν στραβώσει που πήγα άλλου;

Αν όλα πανε καλα θα σας ενημερώσω,αλλιώς θα με δείτε στα νεα των 8 στο Στάρ πάντα γιατί έχω και ένα επίπεδο....

άσπα δεν έχω σταρ έτσι εύχομαι να είναι όλα οκ...και να μη χρειαστεί να κάνεις φασαρία...

μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!!!

εγώ ήρθα σπίτι πριν λίγο...έκανα ψαράκι και σαλατούλα και περιμένω τον αντρούλη μου να έρθει να φάμε....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα κοριτσια!!!!!

σημερα η μερα ηταν ολίγο κουραστική...σε συγκριση με την αυριανη που αναμένεται να ειναι κολαση σημερα ημουν παιδικη χαρα...αυριο πρεπει να κανω τα ταξιδια του γκιουλιβερ στο κεντρο της αθηνας (κάτι που σιχαινομαι) διοτι η μοδιστρα θελει κι αλλα, κι αλλα, κι αλλα...και δεν ρωταει αν υπαρχει χρόνος, χρόνος, χρόνος...γκρρρρ ... ακομα και η προβα νυφικού αυριο με εκνευρίζει γιατι θα γίνει αργα βραδυ και θα ειμαι ήδη πτώμα... θα ειναι ομως η προτελευταια λεει... γενικά αυτες τις μέρες με εχει πιασει απιστευτο αγχος λογω τρεξιματος και κουρασης και ειμαι ολο νευρα... βαριεμαι να ασχοληθω με το θεμα του γαμου και οι μερες πλησιαζουν και θα μου γυρισει το εγκεφαλικο..το βλεπω να ερχεται!!

ασπα...αν ειναι να εισαι στο δελτιο του σταρ κοιτα να εχεις παει κομμωτηριο,να εχεις κανει μακινιουρ,πεντικιουρ κτλ κτλ...να σε καμαρωσουμε την ώρα που θα δερνεις τον γιατρο... τί πάει να πει δεν θα σου δωσει γνωμάτευση???? εννοειται πως επρεπε να την παρεις στο νοσοκομειο αλλα τωρα δεν θα πατε να την ζητησετε...θα πατε να την απαιτησετε! και εισαι ελευθερος ανθρωπος στο να διαλεξεις τον γιατρο που θελεις!!!

νατασσα γιουχουυυυυυ ο καιρος εδω το πρωι ηταν βροχερος και απο τις 11 μεχρι και τωρα..καλοκαιρι... κατεβα αθηναααααα

ευαγγελια μου...η χαρα θα σου ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις.... ειμαι πολυ σιγουρη!

παπακι πού εισαι??????? δεν θα σε ξαναμαλώσουμε για τις σοκολάτες...ελα ελα ελα

τινακι...αν ανεβουμε ξανθη εννοειται πως θα βρεθουμε να ζουπηξουμε τα μπουτάκια της κορουλας σου!

μαρια ν... κι εγω γαμο σε καστρο ηθελα...αλλα τελικά δεν ξέρω ποσο σημασία έχουν όλα αυτα.... μπορεις εναλλακτικά να κάνεις τον γαμό λίγο πιο συγκαταβατικά και κάποια αλλη μερα, να φορεσεις το νυφικό σου, να παρετε και τα μωρακια σας και να κανετε μια σουπερ φωτογραφιση σε παραλία και θάλασσα και να ειναι σαν την μερα του γαμου σας! Ολα στο μυαλό μας ειναι...οσο για το πενθος και την κουραση και ολα αυτα που σε στεναχωρουν...η ζωή μας ειναι ενας κυκλος..εναλλάσσονται το γέλιο με το δάκρυ...αν δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε, σηκωνουμε το κεφαλι μας ψηλά, κοιτάμε τον ήλιο και προχωράμε! μέχρι να ξεπεταχτουν λιγάκι και τα μπεμπακια για να κανονισετε γαμοβαφτιση θα έχει βοηθήσει ο χρόνος και θα έχει μαλακώσει τον πονο σας... εχετε σκεφτεί να μην κάνετε γαμοβάφτιση αλλα να κάνετε το ένα σαββατοκυριακο τον γάμο σας και το αλλο την βαφτιση? δεν χρειαζεται να γίνουν τραπεζια και στα δυο γεγονοτα... θα ειναι πολύ κοντινές οι ημερομηνίες...για σκέψου το κι αυτο..εδω στην αθηνα πολλοί το κάνουν έτσι γιατί απο οτι λενε ειναι πιο ξεκουραστο για την μαμα (νυφη) στο να κουμανταρει τα παιδακια της...ειναι και χρονοβορο γεγονός τα 2 μυστηρια μαζι και ο κοσμος κουραζεται... φυσικά ότι επιλέξετε εσεις θα κάνετε!!!!

φιλιά και στις υπολοιπες τσουπρες!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

να μαι κ εγω!!! σημερα σηκωθηκα κ πηγα στην μαμα γιατι ειχε λαικη κ ηθελα ναπαρω ψαρακι να φαμε κ μετα καθησα κ εφαγα εκει γιατι ο δικος μου θα εβγαινε για φαγητο με τους συναδελφους του κατι τον οποιο δεν εγινε κ ετσι γυρισε σπιτι!!! κ εφαγε χθεσινο φαγητο χιχιχι!!!

μαρια v φυσικα κ εχεις αγωνια να πας δεις τα μπεμπακια σου!!! ολες το ιδιο νοιθουμε εγω αυτον τον μηνα θα τον δω 2 φορες μια στης 12 του μηνα στον εδω γιατρο κ μια στης 26 θεσσαλονικη για την επομενη εξεταση κ ελπιζω να μας κανει την χαρει ο κυριος να μας αφησει να δουμε φατσουλα μην βαλει παλι τα χερακια του κ μας εχει γραμμενους για αλλη μια φορα!

κατερινιω!!! αντε τελειωνεις με τον γαμο κ θα ησυχασεις!!!

πεταλουδιτσα!!! φιλακια!!!! κ καλο τρεξιμο σημερα!!!

ασπα μου ε δεν νωμιζω ποια οτι δεν θα σε δωσει γνωματευση αμα κανει πως δεν δινει βαρα τον κ αμα θες παρεα ερχομαι κ εγω !!!

τινα γλυκατζου!!τζου!!τζου!! τα μωρα μας αντι για γαλα θα μας πουν καμια σοκολατα παιζει? χιχιχι!!

deni..29 με το καλο να ακουσεις καρδουλα!! να δεις τι ομορφα θα νοιωσεις θα εχεις ενα χαμογελο τη; τρελης της χαζης λιγο απο ολα!!

φιλια σε ολες!! ματς μουτς!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! σας!!!! νωρις σημερα περιμενω να ερθει μαστορας να μετρηση γιανα κανω ντουλαπα στο παιδικο κ περιμενωω!!

τα νεα τα δικα μου τα ιδια την αλλη παρασκευη θα παμε για υπερυχο!! κατα ταλλα εχει πολυ ωραιο καιρο σημερα !!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!1

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηρθα κι εγώ...

Πήγα στη νεα γιατρό μου έγραψε τα φάρμακα τις gonal θα κανω και κάτι αλλα που θα τα πάρω από το φαρμακείο της γειτονιας(φιλικό,πρεγκνιλ κτλ)κανα 100? βγαίνουν από ότι είδα,οπότε κι εγώ χαρούμενη που ξεκινάω παω να τα πάρω από το φαρμακείο του εοππυ και δεν μου τα εδωσαν!!!γιατί λεει δεν έχω την γνωμάτευση της λαπαροσκόπησης που ο παπαρας ο γιατρός μου δεν μου εδωσε ποτέ και ούτε το DVD με την επεμβαση δεν τους καλυπτει γιατί δεν ξέρουν να το ερμηνεύουν ούτε το εξιτήριο που λεει ακριβως τι έκανα...

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ..ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ GONAL ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ...

να μαι κ εγω!!! σημερα σηκωθηκα κ πηγα στην μαμα γιατι ειχε λαικη κ ηθελα ναπαρω ψαρακι να φαμε κ μετα καθησα κ εφαγα εκει γιατι ο δικος μου θα εβγαινε για φαγητο με τους συναδελφους του κατι τον οποιο δεν εγινε κ ετσι γυρισε σπιτι!!! κ εφαγε χθεσινο φαγητο χιχιχι!!!

μαρια v φυσικα κ εχεις αγωνια να πας δεις τα μπεμπακια σου!!! ολες το ιδιο νοιθουμε εγω αυτον τον μηνα θα τον δω 2 φορες μια στης 12 του μηνα στον εδω γιατρο κ μια στης 26 θεσσαλονικη για την επομενη εξεταση κ ελπιζω να μας κανει την χαρει ο κυριος να μας αφησει να δουμε φατσουλα μην βαλει παλι τα χερακια του κ μας εχει γραμμενους για αλλη μια φορα!

κατερινιω!!! αντε τελειωνεις με τον γαμο κ θα ησυχασεις!!!

πεταλουδιτσα!!! φιλακια!!!! κ καλο τρεξιμο σημερα!!!

ασπα μου ε δεν νωμιζω ποια οτι δεν θα σε δωσει γνωματευση αμα κανει πως δεν δινει βαρα τον κ αμα θες παρεα ερχομαι κ εγω !!!

τινα γλυκατζου!!τζου!!τζου!! τα μωρα μας αντι για γαλα θα μας πουν καμια σοκολατα παιζει? χιχιχι!!

deni..29 με το καλο να ακουσεις καρδουλα!! να δεις τι ομορφα θα νοιωσεις θα εχεις ενα χαμογελο τη; τρελης της χαζης λιγο απο ολα!!

φιλια σε ολες!! ματς μουτς!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ

καλημέρα και απο μένα σε όλες.

παπάκι ετοιμάζεις το δωματιο, τι τέλεια!!!

νεραιδούλα μου δεν εχουμε συγκεκριμένο θέμα γιατι θα ειναι και γάμος μαζί, ασε που δεν ειχαμε και πολύ χρόνο για ψάξιμο.... εσεις τι θεματάκι εχετε?

deni μου ολα καλά θα πάνε και σε λίγους μηνες θα ετοιμάζεις και εσυ δωματιακι!!!

οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!

astage μουεγω το καλοκαιρι που πηγα για puregon στο φαρμακειο του εοπυυ μου τις δωσανε χωρις πολλα πολλα.Την τελευταια φορα που πηγα τον Δεκεμβριο ηταν μια σωματωδης κυρια η οποια μου ζητησε γνωματευση για τον υπερηχο και μαλιστα εβαλε και τις φωνες στις υπολοιπες γιατι τις ρωτησε αν δινουν φαρμακα μονο με τον υπερηχο και εκεινες απαντησανε καταφατικα...Μου τα εδωσε τελικα αλλα με μιση καρδια απο οτι καταλαβα κι οταν το ειπα στο γιατρο μου λεει αυτο πρωτη φορα το ακουω...Οσο για την γνωματευση της λαπαροσκοπησης ειναι υποχρεωμενος να σου την δωσει οπως γινεται και στις σαλπιγγογραφιες!Περιμενουμε νεα!

Georgkat ευτυχως εχει καλη μερα σημερα και δεν θα σε ταλαιπωρησει και ο καιρος!Τι ωραια που ειναι να ασχολεισαι με τον γαμο σου...Πολυ θα ηθελα να το ξαναζησω με τον ιδιο ανθρωπο φυσικα αλλα με διαλεχτους καλεσμενους!

deni_29 Μπραβο μπραβο μπραβο καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

παπακι μου μολις φυγουν οι μαστορες παρε με τηλεφωνακι να μου πεις λεπτομερειες σε φιλω!

Σας στελνω ολες πισω δεκαπλασια ολη την θετικη ενεργεια που μου στειλατε με βοηθαει πολυ και σας ευχαριστω πολυ να σας εχει ο Θεος καλα ολες!

Καλημερα κοριτσαρες μου!

astage μουεγω το καλοκαιρι που πηγα για puregon στο φαρμακειο του εοπυυ μου τις δωσανε χωρις πολλα πολλα.Την τελευταια φορα που πηγα τον Δεκεμβριο ηταν μια σωματωδης κυρια η οποια μου ζητησε γνωματευση για τον υπερηχο και μαλιστα εβαλε και τις φωνες στις υπολοιπες γιατι τις ρωτησε αν δινουν φαρμακα μονο με τον υπερηχο και εκεινες απαντησανε καταφατικα...Μου τα εδωσε τελικα αλλα με μιση καρδια απο οτι καταλαβα κι οταν το ειπα στο γιατρο μου λεει αυτο πρωτη φορα το ακουω...Οσο για την γνωματευση της λαπαροσκοπησης ειναι υποχρεωμενος να σου την δωσει οπως γινεται και στις σαλπιγγογραφιες!Περιμενουμε νεα!

Georgkat ευτυχως εχει καλη μερα σημερα και δεν θα σε ταλαιπωρησει και ο καιρος!Τι ωραια που ειναι να ασχολεισαι με τον γαμο σου...Πολυ θα ηθελα να το ξαναζησω με τον ιδιο ανθρωπο φυσικα αλλα με διαλεχτους καλεσμενους!

deni_29 Μπραβο μπραβο μπραβο καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

παπακι μου μολις φυγουν οι μαστορες παρε με τηλεφωνακι να μου πεις λεπτομερειες σε φιλω!

Σας στελνω ολες πισω δεκαπλασια ολη την θετικη ενεργεια που μου στειλατε με βοηθαει πολυ και σας ευχαριστω πολυ να σας εχει ο Θεος καλα ολες!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Γεια σας ομορφες!!

Τα νεα μου ειναι οτι ευτυχως ο Θεουλης μαλλον με αγαπαει λιγο και μου εστειλε ενα αγγελουδι φορτωμενο με τις ενεσεις που χρειαζομουνα γιατι οπως θα καταλαβατε ο πρωην γιατρος μου δεν μου εδωσε ακομα την γνωματευση!!!!

Τον πηρε ο αντρας μου χθες και του την ζητησε και του λεει αφου εχεις το DVD τι το θελεις και γραπτος και κατι τετοια.Ο δικος μου σαν καλος ανθρωπος του λεει ΟΚ αλλα μετα που με πηρε τηλ και ακουσε τον Σατανα στο αυτι του να τον βριζει τον ξαναπηρε τηλ και του λεει την θελω για τα φαρμακα που θελει να παρει η Ασπα,οποτε του απαντησε φερε το DVD να δω τι εκανα και αν ειναι θα στην γραψω.Τονιζω το ΑΝ...

Πηγαμε χθες να του αφησουμε το DVD κι ενω κανονικα φευγει στις 9 χθες απο τις 8.30 αφαντος οποτε θα ξαναπαει σημερα και ο Θεος βοηθος.

Σημασια εχει πανω απο ολα οτι λυση βρεθηκε απλα χαλαστηκαν οι καρδιες μας χθες...

Οποτε καλως εχοντων των πραγματων απο το αλλο Σαββατο ξεκιναω μαλλον,να ερθει η περιοδος και αρχιζουμε(ποτε δεν ξεχναμε να ελπιζουμε στο θαυμα απο μονο του)

Deni δικιο εχεις για την διαδικασια απλα εμενα στην λαπαροσκοπηση μου εκανε και σαλπιγγογραφια οποτε επρεπε με καποιο τροπο να το αποδειξω στο φαρμακειο του εοππυ,αν ειχα χαρτι σαλπιγγογραφιας δεν θα τρεχαμε τωρα.Μακαρι να σου πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που απο το τερξιμο δεν μπορεσα να σου πω!!!

Νατασουλα ποτε περιμενουμε νεα απο εσενα?Κοντευεις σωστα?Κνενα συμπτωμα?

Πολλα φιλακια σε ολες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσια μου!!!!κου κου!!!πως ειστε;;

Πατριωτακι σου στελνω και μπολικο καθαρο αερα απο την πολη μας να παρεις τα πανω σου!!!

Ασπα μου,ευτυχως που δεν παιδευτηκες!!!μπραβο!!και μην χαλασ την καρδουλα σου.η λυση βρεθηκε.μην ξεχνας μαλακες υπαρχουν πολλοι.σκεψου τον γιατρο και σαν ενα σακο του μποξ που θα πας να βγαλεις τ΄απωθημενα σου και να ξαλαφρωσεις!Νεα απο μενα θα περιμενετε σε καμια βδομαδα.απο συμπτωματα μονο το στηθος που εγινε τουμπανο παλι!οποτε περιοδος μου μυριζει.......το κλασικο συμπτωμα που εχω παντα πριν εμφανιστει!

Φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...