Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαιρετε κ απο μενα!! εκανα δουλιτσες σημερα κ τωρα τελειωσα αν κ ο καιρος χαλια ειναι θα παω να βαλω κ το 3 πλυντηριο σε λιγο.

μαρακι v τι κανουν τα κοριτσια μας? φιλακια πολλα να της δωσεις !!!

τινακι κ εσυ στην δικια σου!!!

μαριετα κ εγω σε ζηλευω αχ ενα ταξιδακι τωρα ειναι οτι πρεπει !! με το καλο να πατε!!!κ εννοητε καλα να περασετε!!!

πεταλουδιτσα!!! θα σε παρω μετα να τα πουμε!!! φιλακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

τι κάνετε?

εγώ είχα λίγο πονοκέφαλο σήμερα:( πονάω το δόντια μου...:(

ευαγγελία μου, ελπίζω να έχεις τα αναμενομένα αποτελέσματα...θα κάνουμε υπομονή μια βδομάδα!!

μαράκι μου μην σκέφτεσαι τη γαμοβάφτιση ..εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε

τίνα μου 12/5 ε??έχεις ακόμη.....να κάνεις υπομονή και να μη κουράζεσαι!!είπαμε η καμπύλη καλή..αλλά μην το πρακανουμε με τα γλυκά...

νατάσα φαντάζομαι και σήμερα στις βόλτες!!

μαρίετα πότε πας?να ανάψεις και για μας κανένα κεράκι...

παπάκι 3 πλυντήρια!!!ωχ...καλό κουράγιο...

σίσσυ μου , και εγώ ψηφίζω μετά το πάσχα...

τα φιλία μου σε όλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα κοριτσια..

σημερα αποφασισα να εχω μια μερα ξεκουρασης διοτι απο χτες ειμαι πτωμα... ουτε να μαγειρεψω δεν ειχα ορεξη... με σαλατα την εβγαλα...

μαρια ν... μην αγχωνεσαι καθολου για τον γαμο και την βαφτιση...εγω τα φανταζομουν βουνό και τελειωσα τα βασικά σε 20 μερες..οπότε μην σε στεναχωρει καθολου!!! τωρα που έχεις χρόνο, μέχρι να γεννήσεις με το καλό, κάνε μια κατάσταση με το τί θελεις και για τον γαμο και για την βαφτιση... δεν μπορεις να φανταστείς ποσο θα σε βοηθήσει αυτο αργοτερα..εγω τα ειχα διαλέξει ολα με το μυαλό μου και το μόνο που εμενε ήταν να τα υλοποιήσω... καλό θα ηταν να τα κάνεις πριν γεννήσεις διότι με δυο μικρά ζουζουνάκια δεν θα έχεις ιδιαίτερο χρόνο για κάτι άλλο....

ευαγγελία μου μακάρι να μπορουσα να σου δωσω και κάτι παραπάνω απο θετική ενέργεια.....

νατασσα οτι κιλό χασω για τον γάμο θα το αναπληρώσω στην ξάνθη μου φαινεται...

μαριεττακι....να φας απ όλα στην κωνσταντινουπολη.... απο ολα ομως!!!!!!

χριστινακι μου το ειδα το μηνυματάκι σου...θα σε παρω τηλ αυριο να κανονισουμε να πιουμε καφεδακι διοτι απο αυριο θα ξερω πως θα ειναι το προγραμμα μου σε γενικές γραμμές...

νεραιδουλα μου..ωχχχ περαστικά για το δοντάκι σου....

deni συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου...ξέχασα να στο πω!!!!!!

τινάκι....θα μας γραφεις απο σημερα ημερολογιο καταναλωσης παστας!!!

χιχιχιχιχι

το ιδιο θα έλεγα και στο παπακι αλλα θα μου γκρινιαζει...ειμαι σιγουρη!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

mar1981 Πηρα 3 σιροπια για το βηχα με βοτανα βεβαια χωρις χημικα αλλα αν και βοηθησαν δεν σταματησανε εντελως το βηχα...Δεν πειραζει αυτα ειναι λεπτομερειες θα μου περασει που θα παει...Ευχομαι να περασετε τελεια που θα περασετε σιγουρα ;)

παπακι μου πρεπει να μεινουμε πιο κοντα να κανουμε και τις δουλειες παρειτσα!

Νεραιδακι μου θα δειξει ο,τι ειναι να γινει θα γινει!Σε ευχαριστω πολυ!Περαστικα στο δοντακι σου δεν εχω χειροτερο απο τον πονοδοντο!

Georgkat κοριτσακι μου αυτο και μονο ειναι υπεραρκετο και βοηθαει πολυ!Αντε το πολυ πολυ να μου αναψεις κι εσυ κανενα κερακι!

Να ειστε καλα ολες κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε;;;τωρα εκατσα επιτελους!!το πρωι απο καφε σε καφε και μετα πηγα ειδα κατι τελεια επιπλακια!!!αφου γυρισα πισω και επρηξα τον αντρα μου να αλλαξουμε σπιτι και επιπλα!φυσικα με το μυαλο κου ονειρα κανω!εχουμε αλλες προτεραιοτητες τωρα....

Πατριωτακι παρε μπολικη θετικη ενεργεια!σου στελνω!και στις γιορτες θα εισαι εσυ με την κοιλια τουρλα.

Κατερινιω το μονο που θα σου πω,και μια μερα να κατσεις μαζι μου,παλι κιλα θα βαλεις!ελπιζω να τρως!!Οργιο φαγητου μου μυριζει απο τωρα!!!

Φιλια πολλα σε ολες μια μια!!!!μουτς μουτς μουτς!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

νεραιδούλα 12/5 ειναι η βάφτιση και ειναι όλα ετοιμα,ειχα πολύ τρέξιμο τις 2 προηγούμενες εβδομάδες αλλά ευτυχώς τέλειωσαν όλα.εσύ πότε γίνεσαι νονά? πως πάνε οι ετοιμασίες?

deni μου περιμένουμε νεάκια απο το γιατρό, όλα καλά θα είναι, το άγχος ειναι αναπόφευκτο!!!

κατερινάκι καθε μέρα το τρωω το γλυκάκι μου, τι να κάνω ειμαι λιχούδα, θα βγει γλυκια η μπέμπα μου χιχι

μακάρι να ερθετε όλες στις γιορτες τις Ξάνθης και να το κάψουμε!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νεραιδούλα σε συμπονώ για το δοντάκι και ευχομαι να περάσει γρήγορα, το χειρότερο μου ειναι ο οδοντίατρος....στην νέα δουλεια δεν εχεις internet μάλλον και χάσαμε τις πρωινες καλημέρες σου, δεν πειράζει θα τα λέμε το απόγευμα.

ευαγγελία μου σου στέλνω και εγω θετική ενέργεια και ευχομαι να εχεις τέλεια αποτελέσματα απο εβδομάδα.

παπάκι τα πλυντήρια εσυ τα βάζεις ή η μανούλα εεεεεεεεεεε.....πονηρούλα

χθες πήγα και εκανα τα πρωτα ψώνια για τη μπέμπα μου δειλά δειλά, βρε κορίτσια ακόμη δεν το πιστευω οτι εφτασα ως εδώ, νόμιζα οτι ποτε δεν θα έφτανε αυτη η στιγμή για μένα, ειναι σαν να ζω ενα όνειρο, βλέπω τα μικροσκοπικα ρουχάκια και με πιανουν τα κλάματα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κοριτσι.ευτυχωσ ολα καλα μου ειπε ο γιατροσ ομωσ ηταν νωρισ και με το ζορι διακριναμε ενα αλλα τελειο..θα παμε παλι την τριτη για να εχουμε καλυτερη εικονα..χαρηκα πολυ ειναι πιο ευκολη εγκυμοσυνη με το ενα και εχει ο θεοσ για δευτερο...φιλια σε ολεσ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

χαθηκα λίγο και εγώ είχαι πέσει δουλεια παραπάνω και ήμουν πολύ πιεσμενη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δόξα το θέο που εχούμε δουλεία και μας εμπιστευτετε ο κόσμος για την ταχυμεταφορες του!!!!!

εξάλου είμαστε η καλήτερη................χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

να ευχηθω στην deni καλη κύηση να εχει και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!!!!

νατασα τρελόπαιδο καλή επιτυχια για την σπερ/ση που έκανες πραγματικά εύχομαι να ε'ιναι η τυχαιρη σου!!!!!

ασπα αντε με το καλό και σε εσένα,νιόθω πως ειμαι πιο κοντα σε εσένα στο ιστορικό σου...........ίσως επειδη εχουμε περασει ενδομητριωση έχουμε κανει 2 φορες χειρουργιο και τωρα και εγω για τρεις μήνες πριν κάνω εξωσωματικη μου λεει ο γιατρος να τα δόσουμε όλα,ο ενας μήνας απέτυχε όμως διότη αδιαθετησα τελίκα!!!!

georgat δεν πολύ κατάλαβα για να είμαι ειληκρινης τι παιχτηκε(και δεν είμαι και ξανθιά)αλλά τέλος πάντως χαιρόμαι που είσαι πάλι εδώ και σε διάβαζω!!!!!!

tinger καλός σε βρήκαμε πάλι!!!!!!

παπακι,τινα, janeta,λεια,μαρια v φιλάκια στης κοιλίτσες σας!!!!

ευαγγελια θα πας για υπέριχο απ'οτι κατάλαβα για να δεις πώς εξελίσετε η θεραπία με το ενδοήτριο????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια!!!!!σημερα δεν εχει βολτες και καφε!!εχει χαλια καιρο και μου εσπασε τα νευρα!δεν πειραζει ομως...

Καλως τη μινα ni!!!!που εισαι βρε θηριο;;!ευχαριστω πολυ ρε κοριτσι!εσυ δωστα ολα 2 μηνες τωρα και μην αγχωνεσαι.ετσι κι αλλιως τις αποφασεις σας τις πηρατε οποτε ηρθε η ωρα να χαλαρωσεις.αν και σου ευχομαι να μην χρειαστει καν η εξωσωματικη!!

Τινακι στις γιορτες θα εισαι με τη μπεμπα ε;;;τελεια!!!!και αν δεν ερθεις εσυ θα μαζευτουμε και θα σου ερθουμε εμεις!!και πιστεψε το!για την δικια σου μπεμπα ψωνιζεις!!!

Deni πολυ ευχαριστα τα νεα σου!αντε υπομονη τωρα μεχρι την επομενη φορα να το δειτε καθαρα!!και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Παπακι που εισαι σημερα;συνηθως εισαι παρουσα απο νωρις!

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ διαβάζω για την απόφασή σας να ξεκινήσετε εξωσωματική σε κάποιους μήνες Sissy2012, mina-ni, natasoula81, astage και από την μια παρακαλάω να γίνει το θαύμα και να μην χρειαστεί να φτάσετε μέχρι εκεί και από την άλλη επειδή έμενα που χάρισε 2 σποράκια θα σας έλεγα μην χάνετε χρόνο, τολμήστε το!!!! Μακάρι να συμβεί το πρώτο σενάριο βέβαια και να μην χρειαστεί.

Νεραιδακι περαστικά σου!

maria v τι όμορφα τωρα που αισθάνεσαι τα μωρακια σου..:D

Εξωσωματικη θα κανω..αλλα επειδη δεν θέλω να ειμαι στο Σπιτι το Πάσχα,θα το κανω μεα το Πάσχα..

Sissy2012 μου άρχισα να τα νιώθω αλλά ενώ ξέρω ότι το ένα είναι πάνω και το άλλο κάτω, πάλι καταφέρνουν να με μπερδέψουν, την Παρασκευή έχω πολλές ερωτήσεις για το γιατρό. Εσύ μην αγχώνεσαι για το πότε, όταν νιώσεις ότι είσαι έτοιμη προχωράς.

μαράκι αρχισαν τις τούμπες και τις κλωτσιες τα διδυμάκια σου? τέλεια!!! μην το σκέφτεσαι καλέ απο τώρα για τη γαμοβάφτιση, εχεις ακόμη καιρό και όλα θα γίνουν με το καλό.

χθες πήγα και εκανα τα πρωτα ψώνια για τη μπέμπα μου δειλά δειλά, βρε κορίτσια ακόμη δεν το πιστευω οτι εφτασα ως εδώ, νόμιζα οτι ποτε δεν θα έφτανε αυτη η στιγμή για μένα, ειναι σαν να ζω ενα όνειρο, βλέπω τα μικροσκοπικα ρουχάκια και με πιανουν τα κλάματα

Αρχισαν, μια πάνω μια κάτω, πολλές φορές και ταυτόχρονα, που να μεγαλώσουν κι άλλο, να δω τι θα γίνει. Οσο για την γαμοβάφτιση, επειδή έχω την πολυτέλεια να έχω άδεια και είμαι μόνη μου πολλές ώρες στο σπίτι, όλο κάτι σκέφτομαι! Η μπουμπού σου τι κάνει?

Οσο για τα ψώνια, αν και εγώ είμαι πιο πίσω από εσένα, φοβάμαι να αγοράσω το οτιδήποτε, φοβάμαι μην ξυπνήσω και χαθούν όλα αυτά. Χθες η μαμά μου, μου έφερε 4 φανελάκια και έπαθα πλάκα, μου ήρθε να κλαίω, κάθομαι και τα κοιτάω σαν χαζή κάθε λίγο.

Η ομοιοπαθητικη θεραπεια τελειωσε αλλα νεα δεν εχω ακομη να σας πω απο βδομαδα θα παω για υπερηχο και βλεπουμε.Ελπιζω να ακουσουμε κατι ευχαριστο απο εκει γιατι γενικως ολα τα στραβα εχουν πεσει πανω μας...

Ολα καλά θα πάνε, όσο δουλεύεις την θετική σκέψη, πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ!

χαιρετε κ απο μενα!! εκανα δουλιτσες σημερα κ τωρα τελειωσα αν κ ο καιρος χαλια ειναι θα παω να βαλω κ το 3 πλυντηριο σε λιγο.

μαρακι v τι κανουν τα κοριτσια μας? φιλακια πολλα να της δωσεις !!!

Αμάν κορίτσι μου, 3 πλυντήρια μαζί? Τα κορίτσια μου καλά είναι, αλλά μου έλειψαν, ένα μήνα έχω να τα δω και μετράω ώρες, άντε η Παρασκευή είναι κοντά! Εσένα το αγόρι σου?

μαρια ν... μην αγχωνεσαι καθολου για τον γαμο και την βαφτιση...εγω τα φανταζομουν βουνό και τελειωσα τα βασικά σε 20 μερες..οπότε μην σε στεναχωρει καθολου!!! τωρα που έχεις χρόνο, μέχρι να γεννήσεις με το καλό, κάνε μια κατάσταση με το τί θελεις και για τον γαμο και για την βαφτιση... δεν μπορεις να φανταστείς ποσο θα σε βοηθήσει αυτο αργοτερα..εγω τα ειχα διαλέξει ολα με το μυαλό μου και το μόνο που εμενε ήταν να τα υλοποιήσω... καλό θα ηταν να τα κάνεις πριν γεννήσεις διότι με δυο μικρά ζουζουνάκια δεν θα έχεις ιδιαίτερο χρόνο για κάτι άλλο....

Εχεις απόλυτο δίκαιο, πρέπει να την κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά όσο έλεγα στην αρχή της εγκυμοσύνης, ότι θα έχω πάρα πολύ χρόνο τώρα που θα έχω άδεια και θα κάνω τα άπειρα πράγματα, με πιάνει μια βαρεμάρα και δεν έχω κάνει τίποτα ουσιαστικό, μαγείρεμα, συμμάζεμα, ιντερνετ για να διαβάζω για τα μωρά και η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζω μόλις φτιάξει ο καιρός να δραστηριοποιηθώ λίγο παραπάνω και να κάνω αυτή τη λίστα και να οργανωθώ λίγο. Εμένα το όνειρό μου ήταν να παντρευτούμε δίπλα στη θάλασσα, αλλά αυτό τώρα μου φαίνεται απίθανο σενάριο και επειδή θα έχω 2 μωρά, και λόγω της κρίσης και λόγω του πένθους και τώρα πρέπει να βρω την καλύτερη εναλλακτική εδώ κοντά.

καλημερα κοριτσι.ευτυχωσ ολα καλα μου ειπε ο γιατροσ ομωσ ηταν νωρισ και με το ζορι διακριναμε ενα αλλα τελειο..θα παμε παλι την τριτη για να εχουμε καλυτερη εικονα..χαρηκα πολυ ειναι πιο ευκολη εγκυμοσυνη με το ενα και εχει ο θεοσ για δευτερο...φιλια σε ολεσ

Μπράβο κορίτσι, να δεις και την Τρίτη θα φανεί ακόμα καλύτερα, και εμείς την πρώτη φορά ένα σάκο είδαμε και αυτό με δυσκολία γιατί οι ωοθήκες μου ήταν πρησμένες και στον δεύτερο υπέρηχο είδαμε 2 σάκους και ακούσαμε και 2 καρδιές, ο πρώτος με τον δεύτερο υπέρηχο, είχαν διαφορά 2 εβδομάδες νομίζω. Εσύ πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?

HvAnp3.png

μαρια μου

κανονικα σε 2 εβδομαδεσ πρεπει να παω αλλα μου λεει επειδη ειμαι ανυπομονη να παω και αυτη την εβδομαδα απλα δε θα ακουσουμε καρδια παλι γιατι θα ειναι νωρισ.δε ξερω ποσο ειμαι 1 μαρτη ηταν η τελευταια περιοδοσ και 15 εγινε η εμβρυομεταφορα αρα μαλλον 4.5?θα τον ρωτησω την τριτη..φιλια

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

mina-ni ναι κοριτσακι μου καπου κοντα στην ωορρηξια θα παω για υπερηχο να δουμε τι ψαρια επιασε το ευλογημενο το ενδομητριο που με εχει σκασει!

Το οτι παει καλα η δουλιτσα ειναι ευχης εργο μπραβο σας!Μακαρι να εξελιχθειτε ακομη περισσοτερο!

maria_v αν χρειαστεις βοηθεια με την προετοιμασια σφυρα μου!Ολα θα πανε καλα και θα ειναι πιο ομορφα απο οτι τα ονειρευτηκες!

natasoula η Τινα θα εχει την μπεμπα κι εσυ φουσκωμενη κοιλιτσα ;)

παπακι μου θα μιλησουμε αργα το βραδυ εχει τρεξιμο σημερα...

Φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...