Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τινακι μου ηταν πολυ όμορφα! Χαλαρώσαμε αρκετά.. Αφου κ ηκαμπυλη σου βγήκε μια χαρα φάε ενα γλυκακι να χαρεί κ η μπεμπουλα!!!:D

ασπακι μου επειδη είχα πολλες σελίδες να διαβάσω απο τα νεα σας δεν τα διάβασα τόσο καλα..ποτε λες να πας για εξωσωματικη; ( που εύχομαι να σας προλάβει το Μωρακι σας)...

Εγω είπαμε να ξεκινήσω οταν αδιαθετησω(κατα τις 24 Απριλίου) αλλα επειδη θα πέσει πάνω στο Πάσχα λέω μήπως αφήσω ενα μήνα ακόμα..ειμαι σε σκέψη!!

Οσο για τα αγγλικα..θα με αφήσεις στην ίδια τάξη!!!! Δεν εχω διαβάσει τίποτα..θα ξεκινήσω όμως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Deni συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, σε ευχαριστουμε που μπηκες και μοιραστηκες την ιστορια σου, για να παιρνουμε ολες κουραγιο, θετικη ενεργεια αλλα και να ειμαστε αισιοδοξες οτι αργα ή γρηγορα ολες θα αποκτησουμε ενα μωρακι!

Νατασα καλη επιτυχια σπερματεγχυμενη μου, ευχομαι να ειναι η τυχερη σου αυτη τη φορα!

Ασπα μου αχρειαστη να σου ειναι η εξωσωματικη αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια αν σου τα γραψει ο γιατρος για προκληση ωορηξιας γλιτωνεις την επιτροπη.

Τινκερ τι κανεις βρε κοριτσι απολαμβανεις φανταζομαι το υπνο σου και τον χρονο σου πλεον, οσο για την Κυπρο ολοι συμπασχουμε, για ποσο καιρο αραγε θα τη γλιτωνουν αυτοι οι πολιτικοι μας!

Τινα και Παπακι μια χαρα σας διαβαζω φτου φτου στις κοιλιτσες σας!

Μαρακι ν κουραγιο γλυκεια μου θα περασει και αυτο, να χαιδευεις την κοιλιτσα σου για να παιρνεις δυναμη απο τα μωρακια!

Σισσακι γυρισες ανανεωμενη και φρεσκια τελεια περασες φανταζομαι, ενταξει μπορει να μην ειναι Ρωμη το Μιλανο αλλα ειδες και κατι διαφορετικο ομως.

Εγω φευγω για την Πολη το Σαββατο και προσπαθω να τελειωσω ο,τι εκκρεμοτητες εχω αυτες τις μερες για να εχω χρονο να οργανωσω το ταξιδι.

Τωρα οσον αφορα αυτο που ειπε η Κατερινα και εχει δικιο το φορουμ ειναι ενας δημοσιος χωρος για να εκφρασουμε τις ανησυχιες μας, τους φοβους μας, τις αγωνιες μας, τις αποριες μας, τις χαρες μας, τις λυπες μας και τις οποιες συμμεριζομαστε με αλλες κοπελες. Θα πρεπει ομως να εχουμε υποψιν οτι μας διαβαζουν και γυναικες που δεν συμμετεχουν στο φορουμ και μπορει με καποιες αναρτησεις να παρασυρθουν επειδη ταυτιζονται με την κατασταση που διανυουν, γι'αυτο λοιπον πρεπει να προσεχουμε τι λεμε και πως το λεμε. Τωρα δεν υπαρχει λογος να αναφερθουμε ονομαστικα για το ποιος εγραψε τι, δεν ειναι και σωστο αλλωστε απλα το λεμε γενικα για να προσεχουμε στο μελλον.

μαριεττακι μου ανανεωθηκαμε για τα καλα!!!!

Τωρα ειναι η σειρά σου να πας το ταξιδάκι σου...

Εστειλα και στο κατερινακι να πάμε για καφε να σας δώ!!

Εννοειται μολις γυρισω απο Κων/πολη να κανονισουμε να βρεθουμε!:D

Κοριτσαρες μου τι κανετε?????????καλα σημερα εχει τελεια μερα δεν ηθελα να μαζευτω σπιτι!!!αφου σκεφτομαι ηδη να μην κανω καμια δουλεια και να παρω τηλεφωνο οποιον εχω και δεν εχω και να παω παλι για καφε!!!!!!!!τα νερα θα γινουν τσαταλια βεβαια αλλα χαλαλι!!!!!!!!!

deni συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!αντε με το καλο να δεις τα μωρακια σου και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!!!!

σισσακι καλως μας ηρθες και παλι!!!!!!αντε τωρα προγραμματισε και το επομενο ταξιδακι σου!

Μαριεττακι μου ετοιμασε βαλιτσες!χωραω και εγω μεσα???ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες σου!θα σε παρω και τηλ πριν φυγεις να τα πουμε!

Ασπα, μου μυριζουν μωρακια!!ετοιμασου για μανα και παλι!!!!!!!!

Εγκυμονουσες ενταξει ξεμπερδεψατε??παει και αυτο!!!!!!

Νεραιδουλα δεν ειναι πολυ ωραιο να καθεσαι που και που και να χαλαρωνεις???

Διαφημίσεις

Κατερινιω θελω να μου στειλεις φωτο εσενα με το νυφικο!!!!!!!!!αμα πας για προβα τραβα μια με το υπερσυγχρονο κινητο σου και στειλε μου!!και φυσικα να ερθετε στην βδομαδα χοληστερινης!!!ετοιμαστειτε για πολυ φαι και ποτο!!!σε φιλω πολυ πολυ πολυ!!!

Τινακι τωρα που ειναι μια χαρα η καμπυλη σου ελα να σε ταισω ενα κολασμενο σοκολατενιο κεικ!!πιο σοκολατενιο δεν γινεται!!απο τα χερακια μου......ειδικα για σενα!!!!

Πατριωτακι που βοσκεις καλε?????ακους, οργανωνουμε μαζωξη τον Σεπτεμβριο στις γιορτες!!!σε θελω παρουσα!

πολλα φιλια σε ολες ανεξαιρετως!!!!

κατερινάκι εδώ την καμπύλη την κάνουμε στον 6ο και δεν εχω καταλάβει πραγματικα το γιατί και μένα μου φαίνεται πιο σωστό να γινετε στην αρχή....

μολις πήρα τα αποελέσματα και είναι πολύ καλά...επιτελους θα φαω μια πάστα να το γιορτάσω!!!!!!!!!

τινακι μου πολύ χαιρομαι που ειναι μια χαρα η καμπυλη σακχαρου...φαε την παστα σου χωρις τυψεις και για να σε διευκολύνουμε θα φαμε κι εμεις απο μια ετσι για συμπαρασταση βρε αδερφε... σου εχω στειλει και μηνυματακι στο facebook!!

Hellooo!!

είδαμε ήλιο επιτέλους και πήραμε τα πάνω μας!!!

Κατερινακι welcome back!!!Get over it and move on!!!Που λέμε εμείς στο χωριό μου....

Τα νεα μας είναι πως μετά από έναν μαραθώνιο σεξ από την Τετάρτη μέχρι και χθες μετά από προτροπή γιατρού σημερα θα ξεκουραστώ η γυναίκα!!!ο δικός μου την έχει κατάβρεί από την άλλη αλλα σημερα κομμένο θέλω ηρεμια...

Πήρα και τηλ την γιατρό αν γίνεται να μου γράψει ότι παω για προκληση για να μην μπλέκω με επιτροπές και η γραμματέας της μου είπε θα την ρωτήσει και το απόγευμα θα μου πει...

Κατά τ'αλλα το σ/κ είχα ένα σεμινάριο 10 ωρών που πολύ το φχαριστηθηκα(λέμε τώρα...) και σημερα πάλι δουλεια...

Αυτά φιλάκια...

aspaki μου μια χαρα το χωριό....σοφές παροιμιες...

κάνετε ιδιαιτερα με την χριστινουλα?? α μια χαρα...να κανεις online μαθηματα να μπαινουμε κι εμεις να πεταμε το αγγλικό μας...

Κατερινιω θελω να μου στειλεις φωτο εσενα με το νυφικο!!!!!!!!!αμα πας για προβα τραβα μια με το υπερσυγχρονο κινητο σου και στειλε μου!!και φυσικα να ερθετε στην βδομαδα χοληστερινης!!!ετοιμαστειτε για πολυ φαι και ποτο!!!σε φιλω πολυ πολυ πολυ!!!

Τινακι τωρα που ειναι μια χαρα η καμπυλη σου ελα να σε ταισω ενα κολασμενο σοκολατενιο κεικ!!πιο σοκολατενιο δεν γινεται!!απο τα χερακια μου......ειδικα για σενα!!!!

Πατριωτακι που βοσκεις καλε?????ακους, οργανωνουμε μαζωξη τον Σεπτεμβριο στις γιορτες!!!σε θελω παρουσα!

πολλα φιλια σε ολες ανεξαιρετως!!!!

νατασσα μου δεν με αφηνει η μοδιστρα να βγαζω φωτογραφιες πριν το ετοιμασει..ειναι λεει γρουσουζια.... δεν κατεβαινεις προς τα κατω τον μαιο να το δεις live??? (να και το πρωτο μας αγγλικό...ε εεεεε ειδες ασπα εεεε???)

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κ απο μενα!!!

κατερινιω καλως ηρθες κ παλι !! κ να σου λυσω κ την απορια εγω ειναι η 2 φορα που κανω καμπυλη ζαχαρου μια στον 3ο μηνα κ μια τωρα στον 7ο πριν εγκυμοσυνης την κανουν για να δουν εαν εχουν ζαχαρο οι ιδιοι ενω τωρα στην εγκυμοσυνη την κανουν για να δουν εαν το ζαχαρο περναει κ παραμενει στο μωρο γιαυτο κ την εκανα 2 φορες μια της 1 ωρας κ σημερα 3 ωρες κ Δοξα Τον Θεο ολα καλα δεν εχω ζαχαρο οσο γλυκα μαρη κ να φαω :tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

συσσι μια χαρα σε βλεπω με το ταξιδακι σου τελεια τελεια !!!

τινα !!! δεν ξερω για σενα αλλα εγω βαρεθηκα στο μικροβιολογικο σημερα αφου οταν βγηκα εξω ενοιωθα σαν ζομπι!! κ τελεια κ εσυ με την εξετασει φαε παστες φαε!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!! παω για ξαπλα γιατι τα εχω παιξει!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα σε όλες!!!!!

sissy μου μην το σκέφτεσαι απο τώρα, περίμενε να δεις ποτε θα αδιαθετήσεις και αν η μέρα της σπερματέγχυσης πέφτει στις αργιες του Πάσχα το αφήνεις για τον επόμενο μήνα, μην εχεις και αυτο το άγχος.

παπάκι και εγώ σαν ζόμπι βγήκα απο το μικροβιολογίκο,ασε που παραλίγο να κοιμηθώ εκει γιατί πήγα απο τις 7....

μαριεττα μου εφτασε η μέρα για το ταξιδάκι, να περάσετε τέλεια και να φάτε πολύ!!

κατερινάκι πέρα απο το νυφικό σου έμεινε κατι αλλο για το γάμο ή τα εχεις τελειωσει όλα?? μολις ειναι έτοιμο θέλουμε φώτο να σε καμαρώσουμε νυφούλα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Georgkat καλώς μας ήρθες, με προβλημάτισαν όλα αυτά που έγραψες, αλλά επειδή εγώ δεν πρόσεξα κάτι περίεργο ή τραβηγμένο να έχει ειπωθεί εδώ μέσα με ξάφνιασες. Για όλα τα υπόλοιπα που λες για φιλίες και συναισθήματα συμφωνώ απολύτως, εγώ μπορεί να μην είμαι πολύ του τηλεφώνου και να φαίνομαι λίγο απόμακρη αλλά νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα εδώ μέσα και σας γνώρισα!!!! Πως παν οι ετοιμασίες? Εμείς θα κάνουμε γαμοβάφτιση και μόνο στην ιδέα αγχώνομαι, πως θα τα καταφέρω να τα οργανώσω, ας γεννήσω βέβαια με το καλό και μετά βλέπουμε... Οσο για τα μωρά, άρχισα να τα νιώθω πιο έντονα και περιμένω να πάμε στο γιατρό να τα δούμε την Παρασκευή, έχω ένα μήνα να πάω και μου φαίνεται αιώνας.

tinkerbell καλώς το κορίτσι μας, μας έλειψες!! Χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την δουλειά σου, πρέπει να έχει βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία σου, απόλαυσέ τον ελεύθερο χρόνο σου τώρα, ηρέμησε και όλα θα γίνουν, πολλά φιλιά!

Sissy2012 μου καλώς ήρθατε, τέλεια τα νέα σου, ταξίδι και άσχημα γίνεται? Να είστε γεροί να πάτε παντού!!! Οταν λες ότι σκέφτεσαι την νέα προσπάθεια να την κάνεις μετά το Πάσχα, εννοείς σπερματέγχυση ή εξωσωματική?

deni..29 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κορίτσι, τι ευχάριστα τα νέα σου!!!!!!

Να είσαι καλά και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, όταν πας στον γιατρό μπες να μας πεις τα νέα σου!!! Θα περιμένουμε!

mar1981 μου καλό ταξίδι για το Σάββατο, αν και πιστεύω πως θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε. Να περάσετε τέλεια!!! Τι κάνεις, πήγες σε αιματολόγο που έλεγες, πως προχωράς?

Παπάκι και Τίνα ευχάριστα τα νέα σας! Αντε ανοίξτε δρόμο και για εμάς που ακολουθούμε!!! Ολα καλά και στη συνέχεια λοιπόν!! Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

Ευαγγελία μου τι κάνεις?

Νατασούλα μου, βολτίτσες ακούω, άρα η διάθεση είναι ανεβασμένη!!! Συνέχισε έτσι!!!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

maria v τι όμορφα τωρα που αισθάνεσαι τα μωρακια σου..:D

Εξωσωματικη θα κανω..αλλα επειδη δεν θέλω να ειμαι στο Σπιτι το Πάσχα,θα το κανω μεα το Πάσχα..

τινακι μου τωρα θα σταματήσεις τη δουλεια να ξεκουραστεις;

κατερινακι μου σου εχω στείλει πμ!!!

παπακι μου βολτιτσα εχει σημερα;;;;

νατασουλα μου τι κανεις;;

sissy μου θα πας για εξωσωματικη εεεε? δεν το θυμόμουν...τοτε καλύτερα μετα το Πάσχα να την κάνεις, πάρε και τα φάρμακα να εισαι ετοιμη.

εγώ απο την δουλεια κανονικά σταματάω 12 Μαίου εχω ακόμη.....

μαράκι αρχισαν τις τούμπες και τις κλωτσιες τα διδυμάκια σου? τέλεια!!! μην το σκέφτεσαι καλέ απο τώρα για τη γαμοβάφτιση, εχεις ακόμη καιρό και όλα θα γίνουν με το καλό

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα να εχουμε!

Η ομοιοπαθητικη θεραπεια τελειωσε αλλα νεα δεν εχω ακομη να σας πω απο βδομαδα θα παω για υπερηχο και βλεπουμε.Ελπιζω να ακουσουμε κατι ευχαριστο απο εκει γιατι γενικως ολα τα στραβα εχουν πεσει πανω μας...

deni29 Συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε κατευχην.Μακαρι να ακουμε τετοια ευχαριστα νεα καθε μερα!

Georgkat πολυ ομορφο μακαρι να ειναι και αληθινο!Σε ευχαριστω πολυ την εχω αναγκη λιγη θετικη ενεργεια σημαινει πολλα για μενα πολλα φιλια!Ζησε τις στιγμες της προετοιμασιας του γαμου σου και μην σε αποσπα ουτε η δουλεια ουτε τιποτε αλλο απο αυτο....Πλησιαζει η μεγαλη σου μερα :P

natasoula μου τι κανεις πατριδα μου?Κλωσας?Εγω αν εξειρεσεις τα καταλοιπα του βηχα που απο οτι μου λενε θα αργησουν να με εποχωριστουν,ειμαι καλα και το παλευω να σκεφτομαι θετικα γιατι με ολα αυτα που μας συμβαινουν μαυριζουμε την ψυχη μας χωρις να το καταλαβαινουμε...Εννοειται πως θα βρεθουμε στις γιορτες παλιας πολης και θα σε εχω και με την κοιλια τουρλα ;)

Νεραιδακι μου τι κανεις?Που χαθηκες?Τι να εχουμε μαζι σου γλυκουλα μου?Τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι?Ισα ισα που παντα ρωταμε η μια την αλλη αν εχει νεα σου...Μας ελειψαν οι ομορφες καλημερες σου :P Πως τα πατε κι εσεις με τα μνημονια?Εχουν βαλθει να μας πιουνε το αιμα τα λαμογια αλλα δεν εχουν καταλαβει ακομη οτι ειμαστε σκληρα καρυδια ;)

maria_v οποτε εχεις ορεξη και χρονο παρε με να τα πουμε...Φιλια πολλα στην κοιλιτσα σου!

astage μου μετα τον μαραθωνιο ευχομαι να λαβετε και το επααθλο σας,μια τεραστια χοριακη και να μην χρειαστει να κανετε τιποτε αλλο!

Sissy μου ελπιζω να ξεκουραστηκες να περασες καλα και να γεμισες τις μπαταριες σου για να την συνεχεια!Ολα να σου πανε κατευχην απο δω και περα!

mar1981 ποσο σε ζηλευω να ξερες!Να περασετε καλα κοριτσακι μου κι αν θυμηθεις αναψε μας κι ενα κερακι!

tina ειστε τοσο γλυκιες με τα μωρακια σας στην κοιλιτσα που η καμπυλη επρεπε να χτυπησει κοκκινα :tongue: ευχομαι ο,τι καλυτερο!

παπακι μου γλυκο σμουτς!

Φιλια πολλα σε ολες σας κοριτσακια μου!

Καλημερα κοριτσουδες!

Ευαγγελια μου επιτελους τελειωσες με τη θεραπεια σου ευχομαι να ειναι ευχαριστα τα αποτελεσματα αν και γενικα πιστευω οτι πρεπει να σου αναβαθμισε τον εσωτερικο σου κοσμο αλλωστε η ομοιοπαθητικη μονο καλο κανει. Για το βηχα οταν δεν παιρνεις φαρμακα χρειαζεται χρονος για να φυγει εγω θυμαμαι περσι που ειχα κρυωσει εκανε ενα μηνα να μου φυγει ο βηχας.

Εννοειται οτι θα αναψω για ολες σας κερακια οταν θα παω και στο Πατριαρχειο. Εχει τοσα πραγματα να δεις η Κων/πολη μας βλεπω να τρεχουμε σαν τους τρελους για να τα δουμε οσα προλαβουμε βεβαια. Τινα και Νατασα επειδη ηδη με το που σκεφτεστε πολιτικα φαγητα σαν τρεχουν τα σαλια να ειστε σιγουρες οτι το "γουρουνακι" Μαριεττα θα τα τιμησει ετσι οπως πρεπει δηλαδη πεφτοντας με τα μουτρα!:tongue:

Σισσυ δεν πιστευω να κρατας το ημερολογιο και να ξεφυσας? ασε να περασει το Πασχα να το ευχαριστηθεις, να φας ολα τα καλουδια και μετα την κανεις.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...