Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

και εδω χθες ειχε τέλεια μέρα και φυσικά το έριξα στις βόλτες, επιτέλους άνοιξη!!!

πήγα στο γιατρό τα αποτελέσματα του ζαχάρου και επειδή ειμαι οριακά πανω απο τη μεγιστη τιμή θα την ξανακάνω την εξέταση αυριο το πρωι....άντε να δούμε

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!! εδω χθες ειχαμε χαλια καιρο μια ψιλοεβρεχε γενικα συννεφια ειχαμε , καλα κανατε κ πηγατε βολτουλες .

τινακι αυριο πρωι πρψι μαζι θαπαμε για την καμπυλη θα παω 8:30 το πρωι για να τελειωσω κατα της 11κ κατι ασε που σιγουρα το πρωι θα εχει γεματο παππουδες γιαγιαδες μην χασουν κ δεν παρουν σειρα ασε που δεν σε δινουν κ θεση να κατσεις κ ας εχεις κοιλια τουρλα γαμησετα ας ελπισω να μην ειναι γεματο .

νατασα πως τα πας εσυ?

καλημερα σε ολες!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπέρα κορίτσια!!!τι μου κάνετε??

παπάκι και τίνα μου ελπίζω αύριο να έχετε καλά αποτελέσματα!!!

λια μου πως τα πας?πήγες στο γιατρό?

μαριγούλα μου όλα καλά??

ζανέττα που είσαι κορίτσι μου??????

νατασούλα μου καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!!πότε θα έχουμε αποτελέσματα??

λίτσαααααααααααα όλα καλά καλή μου????

άσπα αχρειάστα να σου είναι!!!ελπίζω σήμερα να το διασκεδάζεις!!!!!:)

κατερινάκι τρέχεις φαντάζομαι!!!

η σίσσυ πρέπει να είναι ταξιδάκι!!

μαριέτα θύμισε με πότε πας??

μίνα έμεινα λίγο πίσω ποιο είναι το επόμενο βήμα??

μαρια σ που είσαι καλέ??

βιργκινια εσύ σε ποιά φάση είσαι???

φιλάκια σε όλες όλες όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Που εισαι ρε Νεραιδουλα εσυ;;;;!!!!!τι κανεις;πες μασ τα νεα σου εκει στην Κυπρο!!!!

Μας ελειψες!!!εγω δεν ξερω καν ποτε πρεπει να περιμενω αποτελεσμα.δεν υπολογισα ακομα να σου την αληθεια.το εχω παρει πολυ χαλαρα.για χοριακη δεν θα παω καθολου γιατι εγινε σε φυσικο κυκλο τελικα.

Παπακι ολο βολτες ειμαι!!!δεν εχω κατσει στον κωλο μου καθολου!Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι αυριο!!

Και εσυ Τινα!!!καλα αποτελεσματα στις εγκυμονουσες μας!!

Διαφημίσεις

Που εισαι ρε Νεραιδουλα εσυ;;;;!!!!!τι κανεις;πες μασ τα νεα σου εκει στην Κυπρο!!!!

Μας ελειψες!!!εγω δεν ξερω καν ποτε πρεπει να περιμενω αποτελεσμα.δεν υπολογισα ακομα να σου την αληθεια.το εχω παρει πολυ χαλαρα.για χοριακη δεν θα παω καθολου γιατι εγινε σε φυσικο κυκλο τελικα.

Παπακι ολο βολτες ειμαι!!!δεν εχω κατσει στον κωλο μου καθολου!Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι αυριο!!

Και εσυ Τινα!!!καλα αποτελεσματα στις εγκυμονουσες μας!!

καλά είμαι νατάσα μου, τα νέα μας τα ξέρετε...χάλια η κατάσταση...θα το περάσουμε και αυτό...

δλδ τώρα δεν σου έδωσε τίποτα?

1533345xcnw09g7xt.gif

καλά είμαι νατάσα μου, τα νέα μας τα ξέρετε...χάλια η κατάσταση...θα το περάσουμε και αυτό...

δλδ τώρα δεν σου έδωσε τίποτα?

Που θα παει θα περασει νεραιδουλα.υπομονη!σκατα τα εχουν κανει ολοι!κρεμασμα θελουν αλλα τελος παντων...

Οχι δεν πηρα τιποτα.ειπαμε την επομενη προσπαθεια να την κανουμε με φαρμακα.τωρα ολα ειναι θεμα τυχης απο δω και περα.χαλαρα πραγματα.

καλημερα κοριτσια... ειχα αποφασισει να μην γραψω παλι στο φορουμ διοτι ειχα ενοχληθει πολυ απο καποια πραγματα που ειχα διαβασει...οχι για την αφεντιά μου αλλα περισσοτερο για ανθρωπους που γνωριζω λιγο σε χρονο αλλα πολύ τελικά οπως αποδειχτηκε, σε αγαπη και συναισθημα...

τα νέα των περισσοτερων τα γνωρίζω διοτι με τις περισσότερες μιλάω στο τηλέφωνο ή βρίσκομαι για καφεδάκι... αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που αποφασισα να ξαναμπω...διοτι νοιωθω πως πραγματικά είναι κρίμα να χαλάσω μια πολύ ομορφη "συνήθεια" που απεκτησα γνωρίζοντας καινουργιους αξιολογους ανθρωπους και μοιραζοντας μαζι τους την καθημερινότητα μου...ανθρωπους που απεδειξαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κάποια πραγματα που άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουμε χρόνια δεν εχουν αποδειξει ποτε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ την βδομάδα μου αν δεν μιλήσω με την ευαγγελια, το παπακι, την μαριεττα, την ολγίτσα, την μαρια σταρ και τωρα τελευταια και με την νατασσα...

Ο βασικός λόγος που δεν εμπαινα ειναι πως δεν μου ειναι ευκολο να μην λέω την άποψη μου σε κάποια πραγματα και ένοιωθα πως ίσως ο τρόπος μου να ήταν λίγο αποτομος απο την αγανάκτηση... εξεπλάγην όμως όταν μου εξέφρασαν και τα περισσότερα άτομα απο εδω πως έχουν κι εκεινα ενοχληθεί οπως κι εγω..... το να ειναι ετσι ψιλοέρημο το καφέ μας όμως δεν μου αρέσει καθολου...διοτι μιλώντας μονο για μενα φυσικά, απο την στιγμή που γνωρισα τοσο αξιολογα ατομα εδω μεσα, δεν ειναι να επιτυχω αυτο που με απασχολεί και να εξαφανιστώ... ανοιγοντας την καρδια μου εδω μεσα αυτοματα εχω ανοιξει την καθημερινοτητα μου σε ολες... και αυτο το έχουμε κάνει ΟΛΕΣ μας!

Ελπίζω λοιπον απο αύριο, να δω περισσότερα νέα απο όλες διότι ειναι κριμα να χαλάσουμε κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν μπορουν να δημιουργήσουν...εμεις ομως ξενες μεταξύ μας καταφέραμε να αλληλοαγαπηθουμε (κάποιες τουλάχιστον) μέσα απο αυτο το φορουμ...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

νεραιδουλα μου, πραγματικά έχω πολύ τρεξιμο με τον γάμο... γνωρίζω απο πρώτο χερι τί συμβαίνει στο νησί σας και πολύ λυπάμαι...ειναι το ντομινο που έχει αρχίσει... υπομονή και κουράγιο.. χαιρομαι ομως που εισαι μεσα σου καλυτερα απο πολλές φορές!

ευαγγελία μου,

παπακι....μηπως να σταματησεις με τα γλυκά λιγάκι???? θα βγει γλυκός ο μπεμπουλης και χωρίς να καταναλώνεις σοκολάτες!!!!!

τινακι...με το καλό παλι αυριο η καμπυλη σου... ( μα καλά τί έχετε παθει οι βορειες εγκυες με τις καμπυλες σακχαρου????) εδω στην αθηνα οι περισσοτερες που ξέρω κάνουν καμπυλη σακχάρου ειτε πριν μεινουν εγκυες ειτε στην αρχή της εγκυμοσύνης... εσείς γιατι το αργήσατε τοσο?

νατασσα μου... ηδη το επεξεργαζομαι το σεναριο για ταξιδάκι τον σεπτεμβριο... προσπαθω να πεισω την παρεα μου απο τον χορο να ανεβουμε να χορεψουμε θρακιωτικα...μου ειπε η μαριεττα πως θα ειναι η βδομαδα της χοληστερινης η βδομαδα που λεμε να ανεβουμε...ωχ παναγια μου..

μαρια ν...κουραγιο κοριτσι μου για το μνημόσυνο...παιρνεις δυναμη εσωτερική....τα διδυμάκια μας ειναι καλα?

ασπακι μου σου ευχομαι ΟΛΑ ΚΑΛΑ να σου πανε (που λέει κι ο ρουβας)... εχεις δυναμη μέσα σου..μεχρι και μονη σου ανετα το φτιάχνεις το κρεβατάκι που ζηταει ο γιωργακης σου...

σισσακι επεστρεψες κοριτσι μου απο το μιλάνο? πως τα περασες???

ολγα, μαρια σταρ και μαριεττα...ειστε τσοκαρα δεν σας γραφω τιποτα....χιχιχιχι ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

virginia μου θα σου στειλω πμ απαντηση...σε φιλώ πολύ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

σήμερα εμείς έχουμε αργία!!

1 Απριλίου 1955!!απελευθετωτικός αγώνας 55-59...

ένα ακόμη δύσκολο 3ήμερο...όχι όμως όπως τα 2 προηγούμενα....

κατερινιώ μου από τη μέρα που πήρα μετάθεση έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου..απόρω πως άντεξα 3 χρόνια...

λέτε ακόμη 1 απριλίατικα ψέματα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια σίγουρα κάποιες θα έχετε το τηλ της γεωργίας έχετε μιλήσει καθόλου μαζί της?

είναι καλά?

να της πείτε ότι τη σκεφτόμαστε πολύυυυυ

1533345xcnw09g7xt.gif

σίσσυ μου πως ήταν το ταξιδάκι??

ρώμη πήγατε ε??

δεν έχω πάει ποτε...πρέπει να είναι υπέροχη...θα αργήσω μάλλον να πάω γιατί ο άντρας μου πήγε ιταλια δις..και έτσι δύσκολα θα το πείσω να ξαναπάει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...