Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαράκι μου μας έλειψες!!!!

πω πω 19η εβδομάδα εεεε? εσυ που θα κάνεις καισαρική ποτε περίπου σου είπε ο γιατρός ?

οσο για το δωματιο και τα ψωνια που ρώτησες δεν εχω κανει τιποτα ακόμη...λέμε στον απρίλιο που θα φτιαξει και ο καιρός να αρχίσουμε το ψάξιμο.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ηρθααα!!!

μαρακι μου κ εγω την σκεφτομαι την καμπυλη αλλα οχι το φαρμακο δεν ειναι τιποτα τζαμπα ανχωνεσαι μπαμ μπαμ θα το πιεις ,θα παρω κ την μαμα μαζι μου κ μια χαρα θα περασουνοι ωρες.

τα πραγματακια του μικρου τα πηρα καροτσακι, κρεββατακι, τωρα μας μενει η ντουλαπα που θα κανω αντε να δουμε ποτε θα μας πουν το οκ τα πεθερικα να την δωσω παραγγελια γιατι θελει 1 μην για να γινει γιατι αυτη θα την πληρωσουν κ τελος δεν εχω τιποτα αλλο , απο ρουχαλακια πηρα μερικα τα φανελακια του κατι φορμακια δεν θα παρω πολλα γιατι εχω ειδη απο τον ανηψιο μου κ συν τι θα μου παρουν κ οι δικοι μου κ ολα τελεια τωρα τελη του αλλου μηνα θα βαψω κ το δωματιο κ σιγα σιγα να το ετοιμαζω περιτο να σου πω εχω τρελαθειιι!!!

τινακι!!!μου!!! αμα μας κοψει κτα γλυκα ε τοτε καηκαμε εμενα με ειπε οχι αλμυρα ασε που ανακαλυψα οτι το τυρι μου φερνει καουρες οποτε παει κ αυτο τα κασερι οιυτε να το μυρησω οτι εχει να κανει με πρασιναδα σε σαλατα μπα ουτε κ αυτα τα θελω πολλα κουσουρια βρε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαράκι μου μας έλειψες!!!!

πω πω 19η εβδομάδα εεεε? εσυ που θα κάνεις καισαρική ποτε περίπου σου είπε ο γιατρός ?

οσο για το δωματιο και τα ψωνια που ρώτησες δεν εχω κανει τιποτα ακόμη...λέμε στον απρίλιο που θα φτιαξει και ο καιρός να αρχίσουμε το ψάξιμο.

Κανονικά αν είχα ένα, μου δίνει ΠΗΤ 28/8 αλλά λόγω των δύο μου είπε αρχές Αυγούστου και βλέπουμε πως θα πάμε. Μακάρι να τα κρατήσω όσο πιο πολύ μπορώ!

ηρθααα!!!

μαρακι μου κ εγω την σκεφτομαι την καμπυλη αλλα οχι το φαρμακο δεν ειναι τιποτα τζαμπα ανχωνεσαι μπαμ μπαμ θα το πιεις ,θα παρω κ την μαμα μαζι μου κ μια χαρα θα περασουνοι ωρες.

τα πραγματακια του μικρου τα πηρα καροτσακι, κρεββατακι, τωρα μας μενει η ντουλαπα που θα κανω αντε να δουμε ποτε θα μας πουν το οκ τα πεθερικα να την δωσω παραγγελια γιατι θελει 1 μην για να γινει γιατι αυτη θα την πληρωσουν κ τελος δεν εχω τιποτα αλλο , απο ρουχαλακια πηρα μερικα τα φανελακια του κατι φορμακια δεν θα παρω πολλα γιατι εχω ειδη απο τον ανηψιο μου κ συν τι θα μου παρουν κ οι δικοι μου κ ολα τελεια τωρα τελη του αλλου μηνα θα βαψω κ το δωματιο κ σιγα σιγα να το ετοιμαζω περιτο να σου πω εχω τρελαθειιι!!!

Αχ έχω αρχίσει λίγο να χαλαρώνω και το ονειρεύομαι το δωμάτιο, εγώ Μάιο λέω να ξεκινήσω βάψιμο και τέτοια, σκεφτόμουν, αν γινόταν, να κοιμόμουν και να ξυπνήσω όταν θα άρχιζε ο καιρός να ετοιμάσουμε το δωμάτιο! Να μας βάλεις φωτογραφία όταν το τελειώσεις!

HvAnp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντησεις σας ειδικά το Μαρακι που ήταν τοσο αναλυτική!!!

Τα είχα βρει βέβαια και στο ίντερνετ αλλα εσύ μου τα είπες τέλεια.

Τώρα άλλη απορια(μην βαράτε καλα;;;)

Αυτό που λέτε για την σπερματέγχυση μου το είπε και αυτή γιατρός σαν κόλπο.Εγω και στις 3 που έκανα οηρα μονο κλομιφενη και τίποτα άλλο οπότε δεν φαίνεται πουθενά ότι έκανα γιατί αυτά δεν χρειαζόταν γράψιμο.Μπορει δηλαδή να μου γράψει τις ενέσεις ως προκληση ωορρηξίας και είναι τα ίδια ακριβως;απλά πληρώνω μια στ μετοχή;και δεν περνάω επιτροπή;

Γιατί είμαι και ανυπομονη βλέπετε....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντησεις σας ειδικά το Μαρακι που ήταν τοσο αναλυτική!!!

Τα είχα βρει βέβαια και στο ίντερνετ αλλα εσύ μου τα είπες τέλεια.

Τώρα άλλη απορια(μην βαράτε καλα;;;)

Αυτό που λέτε για την σπερματέγχυση μου το είπε και αυτή γιατρός σαν κόλπο.Εγω και στις 3 που έκανα οηρα μονο κλομιφενη και τίποτα άλλο οπότε δεν φαίνεται πουθενά ότι έκανα γιατί αυτά δεν χρειαζόταν γράψιμο.Μπορει δηλαδή να μου γράψει τις ενέσεις ως προκληση ωορρηξίας και είναι τα ίδια ακριβως;απλά πληρώνω μια στ μετοχή;και δεν περνάω επιτροπή;

Γιατί είμαι και ανυπομονη βλέπετε....

ειναι τα ιδια ακριβως οσο θα χρειαστεις θα σου γραψει απλα αποφευγεις να περασεις επιτροπη σου τα γραφει ο γιατρος σου σαν προκληση για σπερμ.χη πας στον εοοπυ κ τα παιρνεις κ δεν πληρωνεις τιποτα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ασπασούλα εμενα μου ειχε γραψει για προκληση ωορρηξίας και πηρα puregon εντελως δωρεαν, 2 φορές, αν και στην εξωσωματικη κάνεις τις ιδιες ενέσεις τοτε μπορεις να τις παρεις με αυτο τον τρόπο

παπάκι πολύ οργανωμένη σε βρίσκω....τα πήρες ολα εσυ!!!

και εγω θα φτιαξω ντουλάπα,αλλά αργότερα μάλλον, προς το παρόν δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο, για πείτε καμια ιδέα

παπάκι πολύ οργανωμένη σε βρίσκω....τα πήρες ολα εσυ!!!

και εγω θα φτιαξω ντουλάπα,αλλά αργότερα μάλλον, προς το παρόν δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο, για πείτε καμια ιδέα

ειναι αυτο που λενε τα βρηκα ευκαιρεια κ τα πηρα δεν πηρα μπεμπε κρεββατακι , θα κοιματε μεχρι 6 -7 χρονων γιατι ειναι κρομα να παρεις κατι για 1 χρονω κ μετα αντε ξανα αλλα λεφτα ενω τωρα θα παρω αργοτερα κανονικα ποιο μεγαλο κρεβατι το καροτσακι μας το πηρε ο αδερφος μου δωρο οποτε μια χαρα κ αυτο. το δωματιο θα το βαψω αυτο το χρωμα ενα ουδετερο εχω κ τον αλλο τον αδερφο μου που πιανει το χερι του να μεκανει καμια ζωγραφια οποτε εχω μελλον να δω τι θα κανω.

εσυ για χρωμμα εχεις κ μπεμπα κανε κ εσυ κατι ουδετερο να ξεφυγεις απο τα ροζ κ κοκκινα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια μου τι κανετε;;;;!!!!ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!τωρα απλα ειναι θεμα τυχης!αλλα ειμαι πολυ πιο χαλαρη απο την προηγουμενη φορα σε φαση που ξεχνιεμαι και πηγα να σηκωσω κατι βιβλια σημερα....ευτυχως πως μου ηρθε φλασια στιγμη και τα μετεφερα ενα ενα!οχι τιποτα αλλο ειναι και τεραστια παναθεμα τα!αλλα απο σημερα χαλλλλλλαρα...

Ασπα μου,νομιζω το χειροτερο ειναι οι κωλοεπιτροπες!αντε τα χρτια κουτσα κουτσα μαζευονται,αλλα αυτο..... κατι τετοια τα σιχαινομαι.ουτε απο ελεγκτη δεν γουσταρω να περναω!σιγα σιγα θα τα καταφερεις!πιστευω σε σενα!εισαι θηριο!!!

Μελλουσες μανουλες πως ειστε;;

Τινακι σε περιμενω φυσικα!!!

Πατριωτακι αληθεια πως εισαι εσυ;;ξεμπερδεψες με τις αρρωστειες;

Μαρια v μην αγχωνεσαι!ολα θα πανε καλα και μη μελαγχολεις.να μπαινεις να τα λεμε για να σου φτιαχνουμε το κεφι!!τουλαχιστον λιγο θα ξεχνιεσαι και δεν θα εχεις το μυαλο σου κολλημενο σε αλλα πραγματα

Παπακι τελειο το χρωμα για το δωματιο!!!πετα και ενα πορτοκαλι σε εναν τοιχο!ταιριαζει τρελα!!!!Εχω δει και κατι επιπλακια για μωρο σε τετοι χρωμα και ειναι θεικα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;;!!!!ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!τωρα απλα ειναι θεμα τυχης!αλλα ειμαι πολυ πιο χαλαρη απο την προηγουμενη φορα σε φαση που ξεχνιεμαι και πηγα να σηκωσω κατι βιβλια σημερα....ευτυχως πως μου ηρθε φλασια στιγμη και τα μετεφερα ενα ενα!οχι τιποτα αλλο ειναι και τεραστια παναθεμα τα!αλλα απο σημερα χαλλλλλλαρα...

Ασπα μου,νομιζω το χειροτερο ειναι οι κωλοεπιτροπες!αντε τα χρτια κουτσα κουτσα μαζευονται,αλλα αυτο..... κατι τετοια τα σιχαινομαι.ουτε απο ελεγκτη δεν γουσταρω να περναω!σιγα σιγα θα τα καταφερεις!πιστευω σε σενα!εισαι θηριο!!!

Μελλουσες μανουλες πως ειστε;;

Τινακι σε περιμενω φυσικα!!!

Πατριωτακι αληθεια πως εισαι εσυ;;ξεμπερδεψες με τις αρρωστειες;

Μαρια v μην αγχωνεσαι!ολα θα πανε καλα και μη μελαγχολεις.να μπαινεις να τα λεμε για να σου φτιαχνουμε το κεφι!!τουλαχιστον λιγο θα ξεχνιεσαι και δεν θα εχεις το μυαλο σου κολλημενο σε αλλα πραγματα

Παπακι τελειο το χρωμα για το δωματιο!!!πετα και ενα πορτοκαλι σε εναν τοιχο!ταιριαζει τρελα!!!!Εχω δει και κατι επιπλακια για μωρο σε τετοι χρωμα και ειναι θεικα!!

ελα κοριτσι καταρχην καλη επιτυχια να εχεις με θετικα αποτελεσματα!!

τετοια χρωματα σκεφτομαι να βαλω!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπάκι κι εμένα το δωμάτιο και όλα τα πράγματα του μικρου ήταν λαχανί με πορτοκαλί τίποτα μπλε ή γαλάζιο...μεχρι και καρότσι πορτοκαλί είχαμε για για να είναι ουδέτερο για το δεύτερο παναθε μας...τωρα τα έχω ξεχάσει τα πολύ μπεμπε μονο το δωμάτιο έμεινε....

Άσε που τώρα πρέπει να μεταφερθεί ο Γιωρηκας στο άλλο το μεγαλύτερο δωμάτιο με μεγαλύτερο κρεβάτι και το θελει και σε σχήμα αυτοκίνητο...

Ευτυχώς ο κουμπάρος μας είναι επιπλοποιος και θα μας το κάνει το Πάσχα,μ'εχει πιάσει όμως μια μελαγχολία που θα μεινει άδειο το μπεμπεδιστικο το δωμάτιο....

Φιλάκια Νατασουλα και φεεετααα ε;;

Τα λέμε...

bKtop2.png8BRwp3.png

Παπάκι κι εμένα το δωμάτιο και όλα τα πράγματα του μικρου ήταν λαχανί με πορτοκαλί τίποτα μπλε ή γαλάζιο...μεχρι και καρότσι πορτοκαλί είχαμε για για να είναι ουδέτερο για το δεύτερο παναθε μας...τωρα τα έχω ξεχάσει τα πολύ μπεμπε μονο το δωμάτιο έμεινε....

Άσε που τώρα πρέπει να μεταφερθεί ο Γιωρηκας στο άλλο το μεγαλύτερο δωμάτιο με μεγαλύτερο κρεβάτι και το θελει και σε σχήμα αυτοκίνητο...

Ευτυχώς ο κουμπάρος μας είναι επιπλοποιος και θα μας το κάνει το Πάσχα,μ'εχει πιάσει όμως μια μελαγχολία που θα μεινει άδειο το μπεμπεδιστικο το δωμάτιο....

Φιλάκια Νατασουλα και φεεετααα ε;;

Τα λέμε...

αχ τι ωραια κρεβατακι θελει ο γιωργακης σου!! μην σε πιανει μελαγχολια ποτε δεν ξες τι μπορει να γινει μα ποτε!!!!

κ εμεις ετσι τα πειραμε το καροτσακι ειναι σε καφε με γκρι να το πω αλλα απο γαλαζιο εχει πιξει το ματι μου απο τα ρουχαλακια που πηρα απο την νυφη μου καλα λεω αλλο χρωμα δεν ξεραμε να παρουμε ολα μα ολα γαλαζιο μπλε χαχαχα! κ ετσι αρχισα να παιρνω πρασσινα κιτρινα πορτοκαλι ρουχαλακια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...