Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσαρες μου!

Το παπακι μου μου εκανε πρωινη εκπληξη και ηρθε για καφεδακι αν και ηταν για πολυ λιγο ηταν τελεια!

παπακι την επομενη φορα θα σε κρατησω περισσοτερο με το ζορι δεν θα σαφησω να φυγεις :tongue: το δωρακι σου ειναι τρελλα ο δικος μου μου λεει 'εκτος απο πιπινακι τωρα εγινες και πεταλουδιτσα' χαχαχχαχα :D

mar1981 σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκουλα μου κι ευχομαι ακομη πιο συντομα να εχεις μια τεραστια χοριακη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!Τωρα τουλαχιστον ξερεις ακριβως που βαδιζεις,εγω εχω λιγο δρομακι ακομη αλλα δεν με πειραζει εχει ο Θεος!

Η μερα συνεχιζεται με τρεξιμο οποτε σας φιλω για την ωρα να ειστε ολες καλα!

τελεια!!! απο εδω κ περα πεταλουδιτσα θα σε φωναζω κ εγω χαχαχα!!

επλιζω την πεομενη φορα να καθησω κ εγω ποιο πολυ!!

κοριτσια που χαθηκατε καλες ολες μα ολες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια μου!

Evangelia μου κατ΄αρχας λιγο καθυστερημενα σου ευχομαι Χρονια Πολλα!!Να εισαι ευτυχισμενη και του χρονου στην γιορτουλα σου να εισαι μια εγγυουλα εορταζουσα!!!!!

Τινα και Μινα πως πηγε με την καμπυλη? Ολα καλα? Δεν ειναι τιποτα μωρε, θυμαμαι μετα την παλλινδομη, με ειχε βαλει ο γιατρος μου να την κανω και εγω. Αν εξαιρεσουμε το 2ωρο στο μικροβιολογικο!!!

Μαριεττακι λυπαμαι για την παλλινδρομη... Την ξερω την πικρα....Παντως ειναι θετικο που τουλαχιστον μετα τις εξετασεις βρεθηκε μια πιθανη αιτια. Τουλαχιστον οταν με το καλο ξαναμεινεις εγγυος, θα κανεις τις ενεσουλες και ολα θα πανε καλα. Και αυτες δεν ειναι τιποτα.Τις εκανα και εγω τωρα μετα την σπερματεγχυση (clexane 40 ) στην κοιλια καθε μερα μεχρι να κανω την χοριακη. Μην ανησυχεις για τιποτα!!

Τα δικα μου νεα ειναι οτι τουλαχιστον αδιαθετησα εχθες. Παλι καλα!! Α, και οτι το Σαββατο εκλεισα ραντεβου στον γυναικολογο να δουμε πως θα παμε παρακατω. Για καθε ενδεχομενο παρηγγειλα χθες απο Αγγλια και τα test ωορηξιας (clear blue) να τα εχω στις γονιμες.

Σας φιλω ολες!!!

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!

virginia καλη συνέχεια απο εδω και πέρα και ευχομαι να ερθει γρήγορα το μωράκι σου.

οσο για την καμπύλη την έκανα χθες αλλά δεν πήγα τα αποτελέσματα ακόμη στο γιατρό, ζαχαρο νηστειας 89 με φυσιολογικες τιμες 70-110 και μετα το ζαχαρονερο που ηπια ειχα 175 με φυσιολογικες τιμες 110-170...στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειμαι στο οριο, τωρα τι σημαινει αυτο δεν ξέρω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα!!!!

τινακι την δευτερα εγω θα παω να την κανω που μπαινω στον 7ο κ βαριεμε της 3 ωρες στο μικροβιολογικο, μηπως εισαι λιγο ανεβασμενη γιατι εφαγες γλυκακι την προηγουμενη μερα?

virginiap την clexane 4000 της κανω απο τον 3 μηνα κ θα της συνεχισω μεχρι πρωτα ο Θεος να 40ησω εχω μελλον.

καλημεραααα σε ολεςςςςςςς

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς...

Μετά από δραματική εβδομάδα γιατί με είχε πάρει πολύ από κατω το θέμα με την κύστη και μετά από πολύ κλάμα και βρισίδι ο άντρας μου με την νύφη του σημερα με πήγαν στην δικιά της γιατρό...

Την είδε και αυτή την κύστη που όμως λεει βγαλτο από το μυαλό σου είναι πολύ μικρή και μπορεί να μην μεγαλώσει μπορεί και να μεγαλώσει όμως αναγνώστες οι βουλες της....

Οι ωοθήκες μου μια χαρά ακομα και η δεξιά που είναι πιο μικρή λογω των κύστεων αλλα λειτουργικοτατη παρ'αυτα.

Αριστερά ένα ωραιότατο αυγουλακι στα 19 χιλιοστά ετοιμο για μπάμ και ενδομήτριο 8,6 χιλιοστά τριγραμμο όπως είπε σούπερ...

Τώρα αυτή αποκλεει την σπερματέγχυση γιατί όπως είπε" ο δικός σου τις εδωσε τις εξετάσεις του σου έκανε παιδί" άρα τι να το κανείς με σπερματέγχυση αφού θα τα πάρεις τα φάρμακα...

Πας μου λεει κατευθείαν για εξωσωματική γιατί με το δικό σου ιστορικό και την καλή λειτουργία του εσωτερικού συστήματος είσαι σιγουρακι ότι με λιγη δοση θα ανταποκριθείς καλα και εχεις πολλές πιθανοτητες...

Μου εδωσε και την λίστα για τα δικαιολογητικά και χαριτολογώντας μας είπε ότι μέχρι την Κυριακή να ξεσκιστουμε στο σεξ να μην πάει χαμένο...και τώρα ρωτάω τα κορίτσια της εξωσωματικής πως τα μαζεψατε τα χαρτια και θελει χαρτιά χρόνο να μαζευτούν;;;

help!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κι από εμάς...

Μετά από δραματική εβδομάδα γιατί με είχε πάρει πολύ από κατω το θέμα με την κύστη και μετά από πολύ κλάμα και βρισίδι ο άντρας μου με την νύφη του σημερα με πήγαν στην δικιά της γιατρό...

Την είδε και αυτή την κύστη που όμως λεει βγαλτο από το μυαλό σου είναι πολύ μικρή και μπορεί να μην μεγαλώσει μπορεί και να μεγαλώσει όμως αναγνώστες οι βουλες της....

Οι ωοθήκες μου μια χαρά ακομα και η δεξιά που είναι πιο μικρή λογω των κύστεων αλλα λειτουργικοτατη παρ'αυτα.

Αριστερά ένα ωραιότατο αυγουλακι στα 19 χιλιοστά ετοιμο για μπάμ και ενδομήτριο 8,6 χιλιοστά τριγραμμο όπως είπε σούπερ...

Τώρα αυτή αποκλεει την σπερματέγχυση γιατί όπως είπε" ο δικός σου τις εδωσε τις εξετάσεις του σου έκανε παιδί" άρα τι να το κανείς με σπερματέγχυση αφού θα τα πάρεις τα φάρμακα...

Πας μου λεει κατευθείαν για εξωσωματική γιατί με το δικό σου ιστορικό και την καλή λειτουργία του εσωτερικού συστήματος είσαι σιγουρακι ότι με λιγη δοση θα ανταποκριθείς καλα και εχεις πολλές πιθανοτητες...

Μου εδωσε και την λίστα για τα δικαιολογητικά και χαριτολογώντας μας είπε ότι μέχρι την Κυριακή να ξεσκιστουμε στο σεξ να μην πάει χαμένο...και τώρα ρωτάω τα κορίτσια της εξωσωματικής πως τα μαζεψατε τα χαρτια και θελει χαρτιά χρόνο να μαζευτούν;;;

help!!!

καλως το κοριτσι μας!!! εγω αυτο που θα σου πω για τα χαρτια ειναι οτι επειδη θα επαιενα της πουρεγκον για την εξωσωματικη περασα την διαδικασια για την σπερμ/χη κ πηρα 3 κουτια τον 900 σιγα να μην πηγαινα να περασω επιτροπη κ να μαζεψω ενα σορω χαρτια δεν σου δινουν διαφορετικα φαρμακα αλλα οτι σου ζητηση ο γιατρο σου.

εσυ ξεκινα το σεξ κ που ξες μπορει να σου μεινουν στο ψυγειο οι ενεσεις;););)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρες τι κανετε;;;ειμαι πλεον και με τη βουλα μια σπερματεγχυμμενη!!!πηγαμε εκτακτως σημερα γιατι εκει που με εξεταζε χθες το βραδυ μου λεει "εισαι ετοιμη!αυριο σε θελω εδω!"νωρις για τα δικα μου δεδομενα και τον κυκλο μου αλλα μου αρεσουν τα ξαφνικα!αυτα τα νεα μου.

Ασπα μου,το πηρες αποφαση για εξωσωματικη;Ξεκινατε δηλαδη σιγα σιγα;

Οι αλλες που ειστε καλε;

Τινα ασε τα ζαχαρονερα και ελα να φαμε κανενα μπακλαβα!!

Παπακι 3 ωρες ειναι θα περασουν!χαλαρωσε και απολαυσε το!παρε και κανενα σταυρολεξο θα περασει η ωρα

Koριτσαρες μου τι κανετε?

virginiap σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα κι εσυ να εισαι εγκυουλα και μαλιστα συντομα!

astage μου οπως ειπε και το παπακι πρεπει να περασεις απο επιτροπη για να εγκριθουν τα φαρμακα εκτος κι αν εχεις περιθωριο και για αλλη σπερματεγχυση και σου τα γραψει για σπερματεγχυση για να γλιτωσεις το χαρτομανι...Οπως και να χει ευχομαι να πανε ολα καλα ο,τι κι αν κανεις και μακαρι να μην τα χρειαστεις κι να ειναι αυτο το αυγουλακι το τυχερο σου!

natasoula πατριδα μπραβο κοριτσακι μου να μην κουραζεσαι τωρα να εισαι χαλαρη και ηρεμη και σε 2 βδομαδες να εχεις την τεραστια ονειρεμενη χοριακη!

Φιλια πολλα σε ολες εγκυουλες και μελλουσες εγκυουλες να σας εχει ο Θεος καλα!

Αντε Νατασουλα μου καλη επιτυχια!!!!!!

Το πιστευετε ρε κοριτσια οτι πιο πολυ με πειραζει η διαδικασια για το χαρτομανι παρα η ιδια η εξωσωματικη?

Ο αντρας μου απο την αλλη εχει ενθουσιαστει...Τον ανεβασε και στα ουρανια η γιατρος λεγοντας του βρε εσυ εισαι πιπινακι εκανες και μικρος παιδι??Και τωρα ονειρευεται να κανουμε διδυμα κιολας!!Ε τι το καναμε το μεγαλο σπιτι μου λεει,πως θα το γεμισουμε?

Αχ δεν ξερω καθολου,εξαλλου οτι ειναι να γινει θα γινει απο τον Μαιο και μετα να κλεισω το φροντιστηριο,να μαζεψω τα λεφτα μου(χαχαχα εδω γελαμε)για να μπορω να κατσω κιολας στον κωλο μου...Λια θυμασαι τι λεγαμε για τον Μαιο?Ε τελικα ολα μπροστα μου τα βρισκω...

Αλλα οποια πληροφορια εχετε ριξτε την γιατι ειμαι και ασχετη βλεπετε...

Αντε καληνυχτες

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου

νατασούλα καλή επιτυχία!!! δεν σε ξέχασα θα σου ερθω με την πρωτη ευκαιρία.

ασπασούλα οπως λεει και το παπάκι πάρε τα φαρμακα για σπερματέγχυση και ασε τις επιτροπές, ειναι χρονοβόρο και νομίζω οτι δεν χορηγει και μεγάλο ποσό..άδικα θα ταλαιπωρηθείς.

εγω σήμερα θα παω τις εξετάσεις στο γιατρό, άντε να δουμε τι θα μου πει....

mina στο μικροβιολογικό πέτυχα αλλες δυο κοπέλες που έκαναν καμπύλη και πιασαμε την κουβέντα, πως πέρασαν 2 ωρες ουτε που κατάλαβα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

astage μου ελπίζω το αυγουλάκι σου να είναι το τυχερό σου και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα, αλλά και να χρειαστεί δεν είναι τίποτα, είναι τυπική διαδικασία η επιτροπή.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Υπέρηχος (από τον γιατρό σου, τελευταίου τριμήνου, ο κλασικός που φαίνονται οι ωοθήκες και το ενδομήτριο και το κέντρο που την έκανα μου είχε δώσει και ένα κειμενάκι, σαν έκθεση που συνόδευε τον υπέρηχο)

2. ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ* (στην επιτροπή θα έχετε μαζί σας και τις ακτίνες, έτσι μου είχαν πει, αν και δεν τις κοίταξε κανένας) /ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ

3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ IVF (την παίρνεις από το κέντρο που θα την κάνεις)

4. ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ( 2 με διαφορά κανένα τρίμηνο, αλλά και λίγο πάνω, λίγο κάτω να είναι δεν πειράζει, εγώ είχα πάει από τις σπερματεγχύσεις)

5. ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (LH, E2, FSH, PRG_- τα κλασικά)

6. ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ (έκλεισα ένα ραντεβού στο ικα, πήρα όλα τα παραπάνω χαρτιά, τα είδε και μου έδωσε το παραπεμπτικό)

*ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑΣ

Η διαδικασία για να περάσετε επιτροπή είναι η εξής:

1)ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

2)ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

3)ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ (αυτό από το ΙΚΑ)

4)ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ (Αριστοτέλους 19 - Η επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, κατόπιν ραντεβού - Τηλ 2310-254320, 2ος όροφος, γραφείο 205)

5)ΠΑΙΡΝΕΤΕ 2 ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ)

6)ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (εσένα θα σου τα έχει γράψει ήδη το κέντρο και μετά την επιτροπή πας κατευθείαν στο φαρμακείο, που είναι δίπλα και τα παίρνεις)

7)ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΣ (ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 25% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Οτι άλλο θέλεις πες μου, εννοείται ότι αν έχεις περιθώριο για φάρμακα σπερματέγχυσης, γράψτα σαν σπερματέγχυση που είναι πιο απλό, όπως θέλεις! Υποτίθεται ότι δικαιούμαστε ένα επίδομα εξωσωματικής, 320? περίπου, που εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα και άγνωστο αν θα τα πάρω.

natasoula81 μου σου εύχομαι οι κολυμβητές σου να βρουν γρήγορα τον στόχο τους και να είναι επιτυχής!!!! Με το καλό να πάνε όλα κοριτσάκι, χαλαρά τώρα και ο Θεός μαζί σου, ας κάνει το θαύμα του!!

tina32 μου περιμένουμε νέα από το γιατρό σήμερα, όλα να πάνε καλά!

mina pa μου και εσύ για καμπύλη, πω πω αηδιάζω μόνο στην ιδέα ότι θα πιω κάτι γλυκό, δεν μπορώ καθόλου τα γλυκά! Μπαίνεις στον 7ο ε? Πω πω πως πέρασε ο καιρός?

Κορίτσια tina32 και mina pa έχετε τελειώσει με τα ψώνια, με δωμάτια και τέτοια?

virginiap από εσένα είδα ότι περιμένουμε νέα το Σάββατο, άντε να δούμε πως θα προχωρήσουμε, ποια θα είναι άραγε η επόμενη μέχρι το Πάσχα?

mar1981 τι κάνεις κοριτσάκι, πολύ σημαντικό που κάνατε αυτές τις εξετάσεις, από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα! Οταν έχεις νέα από τον γιατρό, μας ενημερώνεις.

Ευαγγελία μου τι κάνεις? Πως είσαι με την υγεία σου, είσαι η ευαισθητούλα μας εδώ μέσα, πότε πας στον γυναικολόγο για να δούμε πως πάει η ομοιοπαθητική?

Νεραιδούλα φαντάζομαι από την νέα δουλειά δεν θα σας αφήνουν να μπαίνετε, γι' αυτό έχουμε να δούμε καλημέρα σου τόσες μέρες, πες μας τα νέα σου!

Λία που χάθηκες και εσύ, τι κάνει το μπεμπέ, πως είσαι, πότε θα ξαναπάς στο γιατρό?

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Μου λείψατε, με έχει πιάσει μια μελαγχολία το τελευταίο διάστημα, ίσως επειδή είμαι πολύ στο σπίτι, οι ορμόνες, δεν ξέρω όλα και όλοι μου φταίνε, γι' αυτό δεν μπαίνω, σας διαβάζω όμως κάθε μέρα. Εμένα η κοιλιά μου άρχισε να μεγαλώνει, υποτίθεται ότι περιμένω να πάρει θέση το ένα μωρό προς τα πάνω και να τραβήξει τον πλακούντα του που είναι χαμηλά, αλλά εγώ νιώθω ότι η κοιλιά μου όσο πάει και κατεβαίνει, 5 Απριλίου έχω ραντεβού, θα σκάσω μέχρι τότε. Θα τον πάρω σήμερα να τον ρωτήσω για αυτό που νιώθω, να δω τι θα μου πει.

Κατά τ' άλλα την Κυριακή είναι τα 40άντα του πεθερού μου και έχει αρχίσει να μαζεύετε κόσμος στο σπίτι, σήμερα περιμένω κάτι κουμπαριά από Αθήνα, θα τους φιλοξενήσουμε εμείς και προσπαθώ να οργανωθώ με το μαγείρεμα να μην μου πέσουν όλα μαζί. Σας φιλώ προς το παρόν!

HvAnp3.png

Νατασουλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!! Να προσεχεις κοριτσι μου τωρα λιγο παραπανω!!!

Astage μου και εγω ειμαι της γνωμης αν μπορεις να παρεις τα φαρμακα προφασιζομενη απο τον γιατρο σου σπερματεγχυση (προκληση ωορηξιας)και να μην μπλεχτεις με επιτροπες, περισσοτερο θα σε αγχωσουν αν σου παρουσιασουν καποιο προβλημα οι μ@@@@κες του δημοσιου! Αλλωστε αν δεν κανω λαθος πανω κατω τα ιδια φαρμακα ειναι. Τουλαχιστον εγω στην σπερματεγχυση που εκανα τα φαρμακα που πηρα ηταν εξωσωματικης και τα πηρα απο φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ, και στην συνταγη του γιατρου μου εγραφε αιτιολογια ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΗΞΙΑΣ. Αν και οπως λεει και το παπακι, που ξερεις μεχρι τον Μαιο...Μπορει οι ενεσεις να σου ειναι αχρειαστες!!!!!

Καλημερα και φιλια σε ολες!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

44. natasoula81 --> Πότε η χοριακή σου?

Ποσοστό: 7/43

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. mar1981
  13. mina-ni
  14. Stardustmg
  15. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  16. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

Ποσοστό: 2/6

HvAnp3.png

καλημερααααααα!!!

μαρακι μου που εισαι φιλεναδα?

μπηκα να μπω μια κλεφτη καλημερα γιατι ειναι η μαμα εδω κ θελω να κατσω με την υσηχια σου να διαβασω κ να γραψω θα τ απου με μετα φιλακιαααα προς το παρον!!1

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...