Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσαρες μου!

Ο καιρος ειναι καταπληκτικος ,για την ωρα τουλαχιστον,ειμαι πτωμα ομως απο την χθεσινη γενικη καθαριοτητα οποτε δεν εχει βολτιτσα σημερα αλλα ξεκουραση!

παπακι να πιεις ενα χυμο στην υγεια μου!

virginiap φυσικα και σε καταλαβαινουμε απολυτα και ξερουμε ακριβως πως νιωθεις...Οπως ειπε και η Μινα σε καθε μεθοδο παντα υπαρχουν ποσοστα επιτυχιας αλλοτε παλι βεβαια σου προκυπτει και απο εκει που δεν το περιμενεις!Εγω αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως πρεπει να ηρεμησεις πρωτα και σου το λεω εγω που οταν ακουγα αυτη τη φραση εβγαζα καντηλες,κι ομως η δικη σου ηρεμια και πιστη θα σε βοηθησει να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις!

Βρες κατι χαλαρωτικο για σενα να κανεις οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο,καθαρισε το μυαλο σου,ηρεμησε και πιστεψε το.Οχι απλα να ελπιζεις πως θα τα καταφερεις αλλα να το πιστεψεις πως θα τα καταφερεις χωρις βια και χωρις αγχος.

Μετα απο χρονια προσπαθειων αποφασισα να ακολουθησω και αυτη την οδο.Μπορει να μην τα εχω καταφερει ακομη αλλα ειμαι πρωτα απο ολα καλα εγω με εμενα πρωτα απο ολα και εν συνεχεια με τον ανθρωπο μου και με τους γυρω μου.Θα ερθει η στιγμη που θα τα καταφερουμε ολες αρκει να διαφυλαξουμε και την ψυχικη μας ισορροπια!

Ο,τι κι αν αποφασισεις ευχομαι ολοψυχα να εχει τα καλυτερα αποτελεσματα!

natasoula που τριγυρνας?παραλιακα πινεις καφεδακι?baiser,κυβερνειο?de novo?ζηλευωωωωωωωωωωωωωωω :(

tina οπως ειπα και στο παπι μου ειστε φυσιολογικες εγκυες γυναικες δεν ειστε και η Πετρουλακη ουτε θα βγειτε στην πασαρελα μετα τη γεννα. Ελεος με αυτο το αγχος να φαω να μη φαω...Αρκει βεβαια να τρωτε υγιεινα και σωστα!Πολλα φιλια στην μπουμπουκα σου!

Επισης πολλα φιλια στα υπολοιπα κοριτσακια που εκμεταλλευονται τον ομορφο καιρο και το τριημερο με βολτιτσες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Evangelia p το καταλαβαινω οτι πανω απο ολα χρειαζεται ηρεμια και θετικη σκεψη, και να σκεφτεις οτι τον μηνα αυτο με την σπερμ/ση ειχε αδειασει το μυαλο μου, ηξερα οτι παω με ενα προγραμμα ρε παιδι μου...Τι να το κανεις...Θα παω με το καλο απο βδομαδα και στον γιατρο να το συζητησουμε. Αντε να δουμε τωρα ποτε με το καλο θα αδιαθετησω, γιατι με τοσα φαρμακα και ενεσεις και ουτροτζεσταν με βλεπω να αργω...:confused:

Mina μου και εσυ οτι και να πεις εχεις δικιο. Να πρεοσεχεις το μπεμπακι σου!

Νατασουλα ελπιζω, οπως και ολες μας αλλωστε...

Θα σας κρατω ενημερες, αν και θα ηθελα να κανω και μια "βολτα" απο τα κοριτσια της εξωσωματικης μπας και μου δωσουν καμια πληροφορια παραπανω. Αν και δεν νομιζω οτι τα ποσοστα της εξωσωματικης να αγγιζουν το 50%-60% μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!?

Σας φιλω ολες!!!

καλημερα τσουπρες!!! Χρονια Πολλα!!!

λατρειααααααα χρονια πολλαααααααα κ ευτυχισμενααααααα!!! με υγεια κ με ενα μπεμπακι του χρονου αγκαλιτσα να πατε μαζι στην παρελαση!!!!!!

ολες βλεπω παλι η στον υπνο το ριξατε κ για καφεδακι εξω σουρτουκες!!

εγω παλι θα διασκεδασω σημερα θα παω για φαγητο στην πεθερα κ στο βλημα!!:evil::evil::evil:

καλη κ ομορφη μερα να εχουμε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γειας σας κοριτσαρες!!!

Πατριωτακι χρονια πολλα και ευχομαι ενα μωρακι στην αγκαλια σου πολυ συντομα!!!να εισαι καλα και να φροντιζεις τον εαυτο σου!!

Παπακι καλα ξεμπερδεματα!!σκεφηκες ποτε να της κανεις το τραπεζι και να βαλεις καθαρτικο στο φαι της;;

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά για την ημέρα!!!!!

ευαγγελια μου χρόνια σου πολλά και εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να εχεις στην αγκαλίτσα σου ή στην κοιλίτσα σου ένα μωράκι!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

χρονια πολλά σε όλες και ιδιαιτερα στην ευαγγελία μας!!!!!

του χρονου με ενα μπεμπάκι σου ευχομαι κοριτσάρα μου.

παπάκι ασε και εγω μια απο τα ιδια ειχα σήμερα, την τυχη μου μέσα....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσαρες μου χρονια πολλα σε ολες και ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας τις οποιες σας τις στελνω πισω 10πλασιες!

tina μου δεν ξερω αν εισαι ετοιμη του χρονου να ξαναγινεις μανουλα γιαυτο εσενα σου ευχομαι ο,τι ποθει η καρδουλα σου!

Να σας εχει ο Θεος καλα!Σας φιλω γλυκα ολες!

χρονια πολλά σε όλες και ιδιαιτερα στην ευαγγελία μας!!!!!

του χρονου με ενα μπεμπάκι σου ευχομαι κοριτσάρα μου.

παπάκι ασε και εγω μια απο τα ιδια ειχα σήμερα, την τυχη μου μέσα....

μηλαμε εφυγα με πονοκεφαλο κ σιγουρα με πιεση με εσπασαν τα νευρα ειχαμε κ το βλημα πηγε να κανει τσογαρο ο δικος μου κ του λεει κωστα τι ειπαμε οτι θα το κοψεις την λεω αστον ησυχο να κανει τσιγαρο , μας εχει πριξει η ηλιθια ολα τα ξερει. εφυγα κ νηστικια λισσα ο μπακαλιαρος δεν τρωγοτανε με τιποτα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια

τι κάνετε?

παπάκι εμενα με πιανει πονοκέφαλος πριν πάω....άσε ακουσα και εγω βλακείες και συμβουλές....ας μην τα θυμαμαι γιατι συγχυζομαι!!!

αυριο θα παω για καμπύλη, εσύ ποτε λές?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια

τι κάνετε?

παπάκι εμενα με πιανει πονοκέφαλος πριν πάω....άσε ακουσα και εγω βλακείες και συμβουλές....ας μην τα θυμαμαι γιατι συγχυζομαι!!!

αυριο θα παω για καμπύλη, εσύ ποτε λές?

ελα κοριτσι!! εγω την δευτερα θα παω να την κανω κ ειναι κ 3 ωρες να δω πως θα περασουν τοσες ωρες στο μικροβιολογικο.

καλε τοσο πολυ που δεν ηθελα να παω μετρησα πιεση πριν φυγουμε κ απο εκει που εχω καθε μερα 9την μεγαλη χθες ειχα σχεδον 12 φαντασου στην ιδεα κ μονο ανεβασα πιεση

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευαγγελια μου χρονια πολλα να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη και συντομα με μια μεγαλη χοριακη να ολοκληρωσεις την ευτυχια σου!

Virginia καταλαβαινω την στεναχωρια σου και την απογοητευση που εχεις, γιατι και εγω ειχα μια παλινδρομη τον Δεκεμβριο δεν πρεπει ομως να χανεις το κουραγιο σου να εισαι αισιοδοξη και να σκεφτεσαι οτι θα πετυχεις τον στοχο σου και με την βοηθεια του γιατρου σου θα βρειτε τον τροπο.

Εμενα κοριτσια μου βγηκαν οι εξετασεις θρομβοφιλιας και σε 3 απο τις 13 μεταλλαξεις υπαρχει προβλημα που μαλλον σχετιζεται με την παλινδρομη που ειχα, τις εδωσα και στον γιατρο και μου ειπε οτι θα μιλησει με αιματολογο για να μου πει συγκεκριμενα τι χρειαζεται να κανω απο εδω και στο εξης. Μου εφυγε ενα βαρος γιατι πλεον δεν βαδιζω στα τυφλα και απαντηθηκαν καποια ερωτηματα.

Φιλακια στις εγκυουλες και στα υπολοιπα κοριτσια! Το Σισσακι νομιζω ειναι Μιλανο μολις γυρισει θα μας πει εντυπωσεις!

Κοριτσαρες τι κανετε?????Εγκυμονουσες μια χαρα ειστε απλα με λιγη πιεση παραπανω!!!!!χα χα!!!μην δινετε σημασια καλε!!!βληματα υπαρχουν πολλα!!!!!!

Μαριεττακι σε χαιρομαι γιατι δεν αφησες τιποτα στην τυχη του!!!!!!!!αντε τωρα θα ερθει και το μωρο και θα πανε πολυ καλυτερα τα πραγματα!!!!!

που ειστε βρε οι υπολοιπες?ακομα να συνελθετε απο το 3μερο?

Kαλησπερα κοριτσαρες μου!

Το παπακι μου μου εκανε πρωινη εκπληξη και ηρθε για καφεδακι αν και ηταν για πολυ λιγο ηταν τελεια!

παπακι την επομενη φορα θα σε κρατησω περισσοτερο με το ζορι δεν θα σαφησω να φυγεις :tongue: το δωρακι σου ειναι τρελλα ο δικος μου μου λεει 'εκτος απο πιπινακι τωρα εγινες και πεταλουδιτσα' χαχαχχαχα :D

mar1981 σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκουλα μου κι ευχομαι ακομη πιο συντομα να εχεις μια τεραστια χοριακη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!Τωρα τουλαχιστον ξερεις ακριβως που βαδιζεις,εγω εχω λιγο δρομακι ακομη αλλα δεν με πειραζει εχει ο Θεος!

Η μερα συνεχιζεται με τρεξιμο οποτε σας φιλω για την ωρα να ειστε ολες καλα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...