Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι!!!! ήταν να μην κάνει την αρχή....τρελλαίνομαι όμως καθε φορα που την νιωθω, πρώτη φορα που ανυπομονώ να πάω για υπέρηχο και να την δώ, κάθε φορά με το άγχος πήγαινα

εχει πολυ πλακα , κ εγω το ιδιο θελω πολυ να τον δω αφου δεν μας εκανε την χαρη να τον δουμε στην β επιπεδου κ να βγαλουμε φωτο να δουμε φαυτσουλα μπας κ μας κανει την χαρη σημερα κ δουμε τιποτα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λία μου που χάθηκες βρε?

αχ τι ωραία που θα δεις και εσύ το μπεμπέ σου!!!

καλά πλάκα μας κάνεις? 1 κιλο δεν ειναι τίποτα, εγώ ειμαι αισίως +10 και εχω στρογγυλέψει για τα καλά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Λία μου που χάθηκες βρε?

αχ τι ωραία που θα δεις και εσύ το μπεμπέ σου!!!

καλά πλάκα μας κάνεις? 1 κιλο δεν ειναι τίποτα, εγώ ειμαι αισίως +10 και εχω στρογγυλέψει για τα καλά

μην μιλατε για κιλα τι θα ακουσω παλι σημερα χιχιχι!! τινα μπες να δεις στο Facebook πως εγινα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αγαπημενα κοριτσια καλημερα. Ειχα να γραψω αρκετο καιρο γιατι προσπαθουσα να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη περιμενοντας να κανω την πρωτη μου αποπειρα σπερματεγχησης και κατ΄επεκταση σε αναμονη των αποτελεσματων αυτης...Ειμαι εγω αυτη, που πριν απο ενα χρονο ειχα μεινει εγγυος φυσιολογικα, αλλα στον τριτο μηνα παλλινδρομησε, και δυο μηνες μετα την αποξεση ξαναεμεινα φυσιολογικα, αλλα τελικα ηταν βιοχημικη.

Και ερχομαι στο σημερα..... Αφου πηρα οοοολα αυτα τα φαρμακα της εξωσωματικης πριν την σπερματεγχυση αλλα και μετα, και αφου συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου παμε τελεια και εκανα και 5 ωαρια, και το σπερμα μετα την επεξεργασια εφτασε στο 90%, σημερα εκανα την χοριακη με ενα αρνητικοτατο αποτελεσμα 1,20mlU.....

Συναισθηματα αναμεικτα, αλλα οχι πρωτογνωρα..Νιωθω λες και μου ξεριζωθηκε η ψυχη. Νιωθω πως δεν θα τα καταφερω ποτε να αγγιξω το ονειρο... Ηλπιζα μονη μου κρυφα... και τωρα νιωθω πως βρισκομαι στο απολυτο μηδεν!! Ξερω πως ειστε οι μονες που μπορειτε να με καταλαβετε και να με αισθανθειτε... Δεν ξερω πως να κινηθω απο δω και περα. Δεν νομιζω πως εχω το κουραγιο να ξανακανω σπερματεγχυση κρινοντας τα τοσο χαμηλα ποσοστα επιτυχιας. Δεν μπορω να βασιστω στον παραγοντα τυχη, γιατι απο αυτην δεν εχω καθολου.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα την εξωσωματικη... αλλα κι αν δεν πετυχει; Σας παρακαλω επειδη βρισκομαι στο απολυτο αδιεξοδο, πειτε μου και εσεις τις εμπειριες σας, πιστευετε στην εξωσωματικη? Εχει μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας? Λυπαμαι αν σας χαλασα την διαθεση, αλλα ειχα πραγματικα αναγκη να μιλησω...

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!! τι κανετε? ειδατε παλι καλη μερα κ εξαφανιστηκατε ολες? μετα αμα παω εγω τατα μελετε ολο εξω εισαι χιχιχιιχχ!!!!!

εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο με βρηκε ακομα ενα κουσουρι οπως το ειπε μου εδωσε να παιρνω καθε βραδυ Ουτρο . συν ολα τα αλλο φαμακα ενεσεις κτλ , κ απο εβδομαδα θα παω για εξετασεις κ θα κανω καμπυλη ζαχαρου 3 ωρες . ο μικρος καλα μια χαρα 792 γρ ειναι μια χαρα μεγαλωνει.

θεσσαλονικιες θα σας ερθω ξανα στης 26 απριλιου θα πιουμε καφεδακι !!!

ειπα οτι θα το γλιτωνα ξανα τον Σωτηριαδη κ θα την εκανα εδω την εξετασει αλλα λογου του θεματος του πλακουντα θα πρεπει ναπαω θεσσαλονικη για μετρηση κ θα πηγαινω ανα 2 εβδομαδες στον γιατρο για παρακολουθηση.

φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!11

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας και απο μένα!!!

παπάκι μέσα επεσες, με τοσο τέλεια μερα εννοειται οτι πήρα τους δρόμους....απο το πρωι πήγα αγορα για μερικα ψωνια για τη βαφτιση και μετα για καφεδάκι εννοειται στη λιακάδα!!!

τι πρόβλημα σου βρήκε πάλι? τα ουτρο και εγώ τα παίρνω εδω και ενα μήνα γιατι έκανα συσπάσεις, ελαφριες βέβαια αλλά ακομη τις εχω....

και εμεις πήγαμε για υπέρηχο αλλα παλι μας κρυφτηκε η μικρή και δεν ειδαμε φατσούλα....όλα καλά ομως και κουνιοταν συνέχεια, ειχε πολλή πλάκα και ειναι 600 γρ.

και εγω απο εβδομαδα θα κανω καμπύλη ζαχάρου, τετάρτη ή πεμπτη θα πάω....άντε να δούμε με τοσα γλυκα που τρωω τι αποτελέσματα θα έχω!!!

σε ειδα στο facebook και εισαι μια κουκλίτσα και τέλεια κοιλίτσα χαχα

και εγω ετσι ειμαι καλέ μην σκάς, θα βάλω φωτο με την πρώτη ευκαιρία να με δεις και να παρηγορηθείς

και εγω απο εβδομαδα θα κανω καμπύλη ζαχάρου, τετάρτη ή πεμπτη θα πάω....άντε να δούμε με τοσα γλυκα που τρωω τι αποτελέσματα θα έχω!!!

σε ειδα στο facebook και εισαι μια κουκλίτσα και τέλεια κοιλίτσα χαχα

και εγω ετσι ειμαι καλέ μην σκάς, θα βάλω φωτο με την πρώτη ευκαιρία να με δεις και να παρηγορηθείς

να βαλεις να βαλεις να σε δω ειδες τι κοιλια εκανα κ ειμαι στον 6ον στον 9ον πως ειμαι χαχαχα!! ασε ασε χθες ολα τα λεφτα ο γιατρος μου, μου εδωσε ουτρο να βαζω καθε βραδυ αντε μωρε σιγα ακομα ενα χαπι την ημερα σιγα κ τι εγινε το μπεμπακι μου να ειναι καλα κ εγω αλλα τοσα θα πιω για την παρτη του.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εννοειται οτι θα κάνουμε τα πάντα...εμενα μου ειπε να το βάζω κολπικα (για τις συσπάσεις μάλλον) και μου απαγορεψε το σεξ....και το φαγητο γιατι θεωρει υπερβολικα τα 10 κιλα...αμαν πια αυτοι οι γιατροι

Διαφημίσεις

εννοειται οτι θα κάνουμε τα πάντα...εμενα μου ειπε να το βάζω κολπικα (για τις συσπάσεις μάλλον) και μου απαγορεψε το σεξ....και το φαγητο γιατι θεωρει υπερβολικα τα 10 κιλα...αμαν πια αυτοι οι γιατροι

ελα να κανουμε παρεα!!!χαχαχα καλα εμεις το σεξ το εχουμε κοψει απο μονοι μας αλλα δεν με πολυαπασχολη αυτο αλλα κ το φαγητο οχι το ενα οχι το αλλο σε λεω κοντεξε να του φυγουν κ τα υπολοιπα μαλια χθες του ανθρωπου.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αγαπημενα κοριτσια καλημερα. Ειχα να γραψω αρκετο καιρο γιατι προσπαθουσα να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη περιμενοντας να κανω την πρωτη μου αποπειρα σπερματεγχησης και κατ΄επεκταση σε αναμονη των αποτελεσματων αυτης...Ειμαι εγω αυτη, που πριν απο ενα χρονο ειχα μεινει εγγυος φυσιολογικα, αλλα στον τριτο μηνα παλλινδρομησε, και δυο μηνες μετα την αποξεση ξαναεμεινα φυσιολογικα, αλλα τελικα ηταν βιοχημικη.

Και ερχομαι στο σημερα..... Αφου πηρα οοοολα αυτα τα φαρμακα της εξωσωματικης πριν την σπερματεγχυση αλλα και μετα, και αφου συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου παμε τελεια και εκανα και 5 ωαρια, και το σπερμα μετα την επεξεργασια εφτασε στο 90%, σημερα εκανα την χοριακη με ενα αρνητικοτατο αποτελεσμα 1,20mlU.....

Συναισθηματα αναμεικτα, αλλα οχι πρωτογνωρα..Νιωθω λες και μου ξεριζωθηκε η ψυχη. Νιωθω πως δεν θα τα καταφερω ποτε να αγγιξω το ονειρο... Ηλπιζα μονη μου κρυφα... και τωρα νιωθω πως βρισκομαι στο απολυτο μηδεν!! Ξερω πως ειστε οι μονες που μπορειτε να με καταλαβετε και να με αισθανθειτε... Δεν

ξερω πως να κινηθω απο δω και περα. Δεν νομιζω πως εχω το κουραγιο να

ξανακανω σπερματεγχυση κρινοντας τα τοσο χαμηλα ποσοστα επιτυχιας. Δεν

μπορω να βασιστω στον παραγοντα τυχη, γιατι απο αυτην δεν εχω καθολου.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα την εξωσωματικη... αλλα κι αν δεν πετυχει; Σας

παρακαλω επειδη βρισκομαι στο απολυτο αδιεξοδο, πειτε μου και εσεις τις

εμπειριες σας, πιστευετε στην εξωσωματικη? Εχει μεγαλυτερα ποσοστα

επιτυχιας? Λυπαμαι αν σας χαλασα την διαθεση, αλλα ειχα πραγματικα αναγκη

να μιλησω...

Κοριτσι μακαρι αυτη να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια!!παντα ελπιζουμε μεχρι τελευταια στιγμη ολες οποτε μην τα βαζεις με τον εαυτο σου γι ΄αυτο.η εξωσωματικη εχει σαφως και περισσοτερες πιθανοτητες. Απ ΄οσο εχω διαβασει εχει 50 - 60%.απλα να το κανεις οταν θα νιωσεις ετοιμη.και φυσικα να προετοιμασεις τον εαυτο σου για ολα τα ενδεχομενα.Αμα πιστευεις οτι η σπερματεγχυση δεν σε βοηθαει προχωρα παρακατω.ευχομαι να τα καταφερεις συντομα και μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!

καλημερα κ απο μενα!!!

θα συνφωνησω μαζι σου νατασα οτι σημερα ειναι για βολτα γιαυτο κ θα με παει για καφεδακι ο δικος μου!!!

καλε η σισσυ παλι μας χαθηκε που εισαι καλε?

virginiap καλως μας ηρθες κ παλι εγω απο εξωσωματικη δεν ξερω να σε ενημερωσω τα κοριτσια μας που κανανε θα σε πουν καλυτερα αν κ σαφως εχεις ποιο πολες ελπιδες αλλα μην ξεχναμε οτι παντα μα παντα παιζουμε μετα ποσοστα ειτε σε φυσικη συληψη ειτε με σπερμ/χη ειτε με εξωσωματικη μακαρι να μην χρειαστει να την κανεις κ να μεινεις απο μονη σου!!!

λατρειαα φιλακιααααα!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...