Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από εμάς....

Η ψυχολογία μου αυτές τις μέρες είναι μπλε...

Ας τα πάρουμε απ'την αρχη

Εγώ λοιπόν ως άλλος ανήσυχος άνθρωπος δεν ησύχασα μα τις εξετάσεις και πριν από δυο μήνες είχα κλείσει ραντεβού σε μεγαλογιατρο της Θεσ/νικης το οποίο ήταν την Τριτη

bKtop2.png8BRwp3.png

....πηγα λοιπόν στο ραντεβού το οποίο ήταν στις 9 και με είδε 2!!!!τα ξημερώματα το πάρτυ ήταν αφτερ όπως καταλαβαίνετε αλλα ντέφι να γίνει εδω θα κολλήσουμε.Του λέω το ιστορικό βλέπει τις εξετάσεις όλα καλα παμε για υπέρηχο,ενδιμητριο παχύ οωρηξια μου λεει θα κανείς από αριστερά παμε δεξιά ωχ πρόβλημα μου λεει.Εχεις κύστη ενδομητρίωσης στα 1.5 cm!!

εγώ από την κούραση δεν το έπιασα με την μια οταν όμως το κατάλαβα μου βγήκε μια τσιρίδα.λεω ΤΙ;;; μολις μετά από 10 μήνες που μου ξαναήρθε περίοδος από την θεραπεια ξαναενδομητριωση;!;;μου λεει δτατυχως ναι και γι'αυτο δεν πέτυχαν οι σπερματέγχυσεις.γιατι με την κλομιφενη εγώ την ταιζα την νόσο με οιστρογόνα και την φουντωνα...

10% πιθανοτητες για φυσιολογική σύλληψη και κατω.35% με σπερματέγχυση με άλλη μεθοδο όμως,ενέσεις 15 μερες για καταστολή της ενδο και μετά άλλες ενέσεις για παραγωγή ωαρίων και και και...ολα σαν ψέμμα μου ακούστηκαν....

Για εξωσωματική δεν το συζητάει ακομα και παρ'την κατω την Ασπασουλα!!!!

Αυτά τα ωραία λοιπόν.

Αα και να ευχαριστώ τον Θεό που ήρθε ο Γιώργος και γεννήθηκε γιατί αυτος είναι το τυχαίο γεγονός και όχι η ενδο και π ς ακομα την κύστη δεν την πειραζουνε αλλα μετά τα 3cm κάνουν λαπαροσκόπηση οπότε τα δικά μου περιθώρια στενεύουν εθτε για εγκυμοσύνη είτε για να γλιτώσω την επεμβαση 3η φορα παρακαλώ....

Ετσι μου ρχεται να πάρω φορα και να κοπανηθω στον τοίχο γιατί φτάνει πια δεν αντεχω άλλο χειρουργείο και να ξανακάνω διακοπή περιόδου με τίποτα,ας μεγαλώσει όσο θελει ας κολλήσουν όλα μέσα κι ας μου τα βγάλουν μια και καλη...

bye...

bKtop2.png8BRwp3.png

....πηγα λοιπόν στο ραντεβού το οποίο ήταν στις 9 και με είδε 2!!!!τα ξημερώματα το πάρτυ ήταν αφτερ όπως καταλαβαίνετε αλλα ντέφι να γίνει εδω θα κολλήσουμε.Του λέω το ιστορικό βλέπει τις εξετάσεις όλα καλα παμε για υπέρηχο,ενδιμητριο παχύ οωρηξια μου λεει θα κανείς από αριστερά παμε δεξιά ωχ πρόβλημα μου λεει.Εχεις κύστη ενδομητρίωσης στα 1.5 cm!!

εγώ από την κούραση δεν το έπιασα με την μια οταν όμως το κατάλαβα μου βγήκε μια τσιρίδα.λεω ΤΙ;;; μολις μετά από 10 μήνες που μου ξαναήρθε περίοδος από την θεραπεια ξαναενδομητριωση;!;;μου λεει δτατυχως ναι και γι'αυτο δεν πέτυχαν οι σπερματέγχυσεις.γιατι με την κλομιφενη εγώ την ταιζα την νόσο με οιστρογόνα και την φουντωνα...

10% πιθανοτητες για φυσιολογική σύλληψη και κατω.35% με σπερματέγχυση με άλλη μεθοδο όμως,ενέσεις 15 μερες για καταστολή της ενδο και μετά άλλες ενέσεις για παραγωγή ωαρίων και και και...ολα σαν ψέμμα μου ακούστηκαν....

Για εξωσωματική δεν το συζητάει ακομα και παρ'την κατω την Ασπασουλα!!!!

Αυτά τα ωραία λοιπόν.

Αα και να ευχαριστώ τον Θεό που ήρθε ο Γιώργος και γεννήθηκε γιατί αυτος είναι το τυχαίο γεγονός και όχι η ενδο και π ς ακομα την κύστη δεν την πειραζουνε αλλα μετά τα 3cm κάνουν λαπαροσκόπηση οπότε τα δικά μου περιθώρια στενεύουν εθτε για εγκυμοσύνη είτε για να γλιτώσω την επεμβαση 3η φορα παρακαλώ....

Ετσι μου ρχεται να πάρω φορα και να κοπανηθω στον τοίχο γιατί φτάνει πια δεν αντεχω άλλο χειρουργείο και να ξανακάνω διακοπή περιόδου με τίποτα,ας μεγαλώσει όσο θελει ας κολλήσουν όλα μέσα κι ας μου τα βγάλουν μια και καλη...

bye...

Μη στον τοιχο θα ανοιξεις τρυπα! λοιπον κ περαν της πλακας τωρα δεν σου απεκλεισε εγκυμοσυνη σου εδωσε ποσοστα οπως εχουμε ολες μας γιατι κ σε μια γυναικα που δεν εχει τετοια θεματα οπως εσυ παλι η φυσιολογικη συλληψη ειναι χαμηλη , οποτε γλυκεια μου φιλεναδα δεν τελειωσε τιποτα κ αφου σου δινει μεγαλητερο ποσοστο επιτυχιας με σπερμ/χη απλα απο τι καταλαβα θα ειναι ποιο μακραν η διαδικασια θα πρεπει ισως να της σκεφτεις ρε κοριτσι . κ φυσικα να ευχαριστης τον Θεο για τον μικρο γιωργακη αλλα καποια στιγμη θα Τον ευχαριστησεις κ για το νεο μπεμπακι δεν το βαζουμε κατω οχι ακομα τουλαχιστον .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ασπασακι μουμετα απο μια αποτυχια

Πρεπει να λεμε οτι χασαμε τη μαχη και οχι τον πολεμο..

Σε καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει με ολα αυτα αλλα ειμαι σιγουρη

Οτι δεν θα το βαλεις κατω..τα ποσοστα για φυσιολογικη συλληψη παντα δεν ειναι υψηλα.. Για ολες μας!!οταν θα ηρεμησεις ειμαι σιγουρη οτι θα βρειτε με το γιατρο τη πιο σωστη λυση για να κανεις το 2 μωρακι σου..

καλησπερα κοριτσια!!!

Λολιτα μου μη στεναχωριεστε,ελπιζω η επομενη φορα να ειναι η τριτη και η τυχερη!το μωρακι σας θα ερθει αλλα θελει να σας ταλαιπωρησει λιγακι..

Ασπα μου ενταξει,το ξερω οτι δε θες ουτε αλλα χειρουργεια ουτε τιποτα..λογικο!!!αλλα ακομα και το 35% πιθανοτητες της σπερματεγχυσης με τη μεθοδο που λες δεν ειναι και λιγες,μια χαρα μου ακουγονται.Και για το 10% φυσιολογικα δεν ειναι και πολυ λιγοτερο απο το κανονικο,εμενα ολοι οι γιατροι μου εχουν πει οτι και χωρις προβλημα το ποσοστο ειναι γυρω στο 12%..κανε τις προσπαθειες σου και μην απελπιζεσαι ακομα.Αν ο θεος θελει να σου δωσει παιδι οτι προβλημα και να εχεις θα στο δωσει,αν παλι δε θελει ακομα και κανενα προβλημα να μην εχεις δε θα στο δωσει

Κοριτσια κου κου!!!!

Ασπα μου,μην στενοχωριεσαι.το καταλαβαινω απολυτα οτι ειναι απιστευτα κουραστικο να λες οτι εχεις ξεμπερδεψει απο μια κατασταση και να σου ξαναεμφανιζεται το ιδιο προβλημα!!!οτι και να λεμε εμεις ειναι περιττο γιατι εσυ μονο ξερεις πως νιωθεις.απλα σκεψου οτι υπαρχει φυσικα η πιθανοτητα εγκυμοσυνης και με την κυστη και σου δινει την εναλλακτικη με τις ενεσεις.θα σου παρει λιγο καιρο παραπανω αλλα δεν ξερεις πως θα εξελιχθει.....ευχομαι να ξεμπερδεψεις οσο πιο συντομα γινεται!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

καλημέρα κορίτσια!!!!

ασπα ποσό μα πόσο σε καταλαβένω η κολο ενδομητρίωση ειναι μια υπουλη πάθηση που χτυπα και ξανα χτύπα ότι και να αποφασίσεις που εύχομαι να μην χρειαστει να ξανα να κάνεις 3το χειρουργειο αλλά σε περιπτωσει που κάνεις μην δεχτεις να σου ξανα κόψει την περίοδο γιατι ειναι πολυ μικρη η κυστη σου και δεν υπάρχει λόγος μόνο σε προχωρίμενα σταδια την κόβουνε γιατί εαν σου την κόψει που υποτίθεται κανει θεραπεια σου εγγυαταί κάνεις ότι δεν θα ξανα βγει?????οπότε ποιος ο λόγος να περάσεις κλημακτήριο????γιατι έτσι!!!!!

πάντως και εγώ κλομιφένη έπαρνα και στης 2 σπερ/σεις που έκανα και πυστευω πως αυτα μου την κάνανε την δουλεια και το είπα στον γιατρο μου και μετα μου απάντησε αυτο που είπαι και σε εσένα (οτι τρεφετε)αυτοι ελπιζουν οτι κάνεις ενα βήμα παραπάνω και ότι δεν θα ξανα βγει αλλα αμα το έχει η μήτρα σου το θέμα της.................άστα να πάνε!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κοριτσια καλημερα να σας ρωτησω κατι τις!!!! Ξεκινησα την Τριτη που μας περασε ενεσεις για την σπερμ. με 75 μοναδες καθε μερα και ο γιατρος θα με ξαναδει στις 28 δηλαδη την αλλη πεμπτη δεν ειναι λιγο μακρια βρε κοριτσια? 10 μερες δεν ειναι πολλες?στις σπερματενχισεις δεν κανουν αιματολογικες? μονο υπεριχο?ποσες μερες περιπου ειναι η προετοιμασια πριν την σπερματενχιση δεν ειναι 15 μερες οπως στην εξωσωματικη?

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε?

ασπασάκι συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια, μην απογοητεύεσαι και θα γίνει πάλι το θαυματάκι σου,εξάλλου δεν σου απέκλεισε την φυσιολογική σύλληψη!!

emma καλή αρχή και τυχερή σου ευχομαι, και εγώ ξεκίνησα με 75 δόση και ειχα παει για υπέρηχο 10 μέρες μετα με κύκλο 28 ημερών, όσο για τις εξετάσεις δεν είχα κάνει.

παπάκι μου τι ώρα εχεις ραντεβού με τον παίδαρο σου? εγώ στις 7

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε?

ασπασάκι συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια, μην απογοητεύεσαι και θα γίνει πάλι το θαυματάκι σου,εξάλλου δεν σου απέκλεισε την φυσιολογική σύλληψη!!

emma καλή αρχή και τυχερή σου ευχομαι, και εγώ ξεκίνησα με 75 δόση και ειχα παει για υπέρηχο 10 μέρες μετα με κύκλο 28 ημερών, όσο για τις εξετάσεις δεν είχα κάνει.

παπάκι μου τι ώρα εχεις ραντεβού με τον παίδαρο σου? εγώ στις 7

εγω στης 6:30 αλλα βλεπω να μπαινουμε 7 χιχιχι!!! αχ τι ωραια εχουμε την ιδια μερα ραντεβου να δουμε τα ζουρζουνια μας, τι κανει η μπεμπα βαραει βαραει?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι!!!! ήταν να μην κάνει την αρχή....τρελλαίνομαι όμως καθε φορα που την νιωθω, πρώτη φορα που ανυπομονώ να πάω για υπέρηχο και να την δώ, κάθε φορά με το άγχος πήγαινα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα αγάπες μου, εδώ είμαι και εγώ. Μπαίνω, σας διαβάζω, και σας καμαρώνω, αλλά δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο να σας πω.

Είμαι καλά, σήμερα είχα και εγώ υπέρηχο για να δω το βατραχάκι μου, αλλά ο γιατρός έχει τοκετό και περιμένω τηλέφωνο αν θα με δεχτεί σήμερα, ή αύριο το πρωί.

Τρώω, κοιμάμαι, σέρνομαι από την υπνηλία και την εξάντληση, αλλά δεν παραπονιέμαι καθόλου γιατί είμαι σχετικά καλά μέχρι στιγμής και δεν έχω εμετούς. Πονάει βέβαια το στομάχι μου συνέχεια, αλλά so what………..

Έχω στρογγυλέψει βέβαια, και εχθές ανέβηκα με τρόμο στη ζυγαριά για να διαπιστώσω πως είμαι μόνο +1 κιλό. Ούφ………………..

Αντί να αυξάνεται η κοιλιά μου, αυξάνεται η περιφέρεια. Έχω κάνει μια πολύ ωραία κατακράτηση, παρόλο που έχω μειώσει σημαντικά το αλάτι και δεν τρώω βλακείες. Αν κρίνω από τα παντελόνια μου, θα έπρεπε να είμαι 5 κιλά επάνω, και όχι 1. Πραγματικά αλλάζει πολύ το σώμα…………

Σας σκέφτομαι όλες και σας αγαπάω !

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...