Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια μου τι κανετε;;Που ειστε παλι χαμενες;;;;

Πατριωτακι εχεις μαζεψει ολες τις ιωσεις πανω σου;;;τι εχεις παθει κοριτσι μου;δεν πας μια βολτα να παρεις καθαρο αερα εγω λεω;;αμεσως θα στρωσεις!!

Κοριτσια ξεκιναω!!επιτελους!!ολες οι μικροβιολογικες οκ και θα παω σε μια βδομαδα για να αρχισουμε να παρακολουθουμε το ωαριακι...και ο Θεος βοηθος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια το τριημερο ηταν για μενα τριημερο κρεπαλης φαγητο, εξοδος, ποτα, τωρα ομως τα κεφαλια μεσα εχω πολυ διαβασμα γιατι ειναι η τελευταια εργασια και μετα εξεταστικη εχω και το ταξιδι ενδιαμεσα και ετσι τρεχω και δεν φτανω.

Νατασουλα μου ο,τι και αν αποφασεις να κανεις τον γαιδαρο τον φαγαμε στην ουρα δεν σε βλεπω να κολλας μια χαψια ειναι!:tongue: ευχομαι να πανε ολα καλα και μετα να απολαμβανεις την χωνεψη=εγκυμοσυνη!

Ευαγγελια σε θαυμαζω για την δυναμη της επιμονης που εχεις παρολο το κρυωμα εισαι βραχος αντοχης ειμαι σιγουρη πως γρηγορα θα ανταμειφθεις με ευχαριστα αποτελεσματα!

s maria αχρειαστη να ειναι η υστεροσκοπηση αλλα αν τελικα την κανεις πραγματικα δεν ειναι τιποτα σε σχεση με ο,τι φανταζεσαι πολλα κοριτσια απο εδω την εχουν κανει και τους βοηθησε αρκετα στη συνεχεια.

Στα υπολοιπα κοριτσια φιλακια πολλα και στο κοριτσι που γραφει (moi) καλα ξεστραβωματα!:tongue:

γεια σας και απο μένα!!!!

καλέ οντως που χαθήκατε όλες?

νεραιδούλα μου τι γίνεται στα μέρη σας? χαμός φαντάζομαι...

νατασούλα μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! να ειναι η πρώτη και τυχερή σου ευχομαι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!

Τι κάνετε? Εγώ το παλέυω... Όπως καταλάβατε δυστυχώς η χοριακή ήταν αρνητική... Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι από την στιγμή που όλα ήταν ιδανικά, το οτι αποτύχαμε ήταν καθαρά θέμα τύχης... Δυστυχώς λοιπόν δεν ήμουν τυχερή... Τι να πω κι εγώ, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω! Προσπαθώ να συνέλθω, μπορώ να πω ότι είμαι σε καλό δρόμο, χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου, αλλά θα περάσει και θα βρω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω! Είμαι περισσότερο θυμωμένη αλλα όλα τα συναισθήματα μετά από μια αποτυχία είναι δικαιολογημένα! Θα ξεκουραστώ και κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα συνεχίσω... Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον!!! Σας φιλώ...

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!

Τι κάνετε? Εγώ το παλέυω... Όπως καταλάβατε δυστυχώς η χοριακή ήταν αρνητική... Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι από την στιγμή που όλα ήταν ιδανικά, το οτι αποτύχαμε ήταν καθαρά θέμα τύχης... Δυστυχώς λοιπόν δεν ήμουν τυχερή... Τι να πω κι εγώ, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω! Προσπαθώ να συνέλθω, μπορώ να πω ότι είμαι σε καλό δρόμο, χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου, αλλά θα περάσει και θα βρω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω! Είμαι περισσότερο θυμωμένη αλλα όλα τα συναισθήματα μετά από μια αποτυχία είναι δικαιολογημένα! Θα ξεκουραστώ και κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα συνεχίσω... Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον!!! Σας φιλώ...

καλως το κοριτσι μας!

κανε αυτο που τραβαει η ψυχη σου παρε οσο χρονο θελεις ειναι λογικο κ ο θυμος κ η απογοητευση να ξες οτι σε σκεφτομαι κ ειμαι εδω για οτι θελεις.

φιλακια κοριτσα μου!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Λολιτάκι μου σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα μπορώ να πω και είναι φυσιολογικά όλα τα συναισθήματα σου.Ειναι τα 5 στάδια του πένθους όπως λενε(γιατί κι εσύ ένα πένθος περνάς αυτήν την στιγμη έστω και μεταφορικά)

1ον η αρνηση(σιγουρα δεν το δεχτηκες με την πρωτη)

2ον ο θυμος(αυτό που βιώνεις τώρα)

3ον η διαπραγματευση (σιγουρα σε λίγο καιρο θα θέσεις το καινούργιο σου χρονικό πλάνο)

4ον η θλίψη (ναι τώρα δεν είσαι ακομα θλιμμένη αλλα θυμωμένη)

Και 5ον η αποδοχή ( σε λίγο καιρο θα το εχεις αποδεχτεί ως ένα ακομα γεγονός στην ζωή σου)

Δυστυχώς όπως φαίνεται την τύχη μας δεν την ορίζουμε ή μήπως κάνουμε λάθος;για σκέψου το....

bKtop2.png8BRwp3.png

λολιτα μου σίγουρα όλο αυτο δεν ειναι εύκολο αλλα ειμαι οτι θα πάρεις δύναμη και θα συνεχίσεις μεχρι να παρεισ το Μωρακι σου αγκαλιτσα..σου στέλνω ενα μεγάλο φιλί..

παπακι,τινακι,μαρακι και λιακι πολλα φιλια σε εσάς και στις κοιλιτσες σας!!!

μαριεττακι μου τα κεφαλια μεσα!!!!γιατι περιμένει κ η Κωνσταντινούπολη..:D

νατασουλα μου καλη αρχή..ο πέλαγος ερχεταιιιιιιιιιιιι

ευαγγελια μου αυτο το κρυωμα ακόμα σε ταλαιπωρεί ε;υπομονή..ερχεται η άνοιξη κ θα φύγουν ολα!!

ασπακι μουκαλα τα λες " το κλείνουμε το Μαγαζι;;;" Βάλε μας σε τάξη..;)

Κρίμα που δεν εχω fb να σας καμαρώσω οικογενειακως!!

κατερινιω μου που είσαι νυφουλα μου;;;;;

Φιλια σε ολα τα κορίτσια!!

Lolitaki ευχομαι να ειναι η τελευταια δοκιμασια που περνας και η τριτη φορα να ειναι η τυχερη!!!εχει απολυτο δικιο η σοφη Ασπα!!πρεπει να περασεις πρωτα απο αυτα τα σταδια για να ξαναβρεις τις δυναμεις σου.παρε οσο χρονο χρειαζεσαι!κανεις δεν σε πιεζει.

Τινα η δευτερη προσπαθεια θα ειναι.αντε να δουμε...αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη.οποτε ειμαι και πολυ πιο χαλαρη απο την πρωτη φορα.

Παπακι επειδη δεν καθεσαι ποτε στον κωλο σου παρε την αρρωστη πατριωτισσα και ελατε να παρει καθαρο αερα!!θα στρωσει κατευθειαν!

Μαριεττα μου!!!!που εισαι;;μου ελειψες!αντε ετοιμασε βαλιτσες σιγα σιγα....χωραω μεςα και εγω;;;

Σισσυ εσυ τι νεα κοπελιτσα;;;ποια τα σχεδια σου απο δω και περα;

Σα να εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα απο την Κατερινιω ,τη νεραιδουλα και την απαστραπτουσα....

Φιλαρες πολλες σε ολες!!!

νατασουλα μου εμεις θα χαλαρώσουμε ενα μήνα και τέλη Απριλίου ξεκινάμε και ο Θεοσ να βάλει το χέρι Του..αυτο που με χαροποιεί ειναι οτι για 2 περιόδους δεν θα στεναχωρηθω και θα το απολαυσω!!!!εσεις θα κάνετε με φαρμακακια;

νατασουλα μου εμεις θα χαλαρώσουμε ενα μήνα και τέλη Απριλίου ξεκινάμε και ο Θεοσ να βάλει το χέρι Του..αυτο που με χαροποιεί ειναι οτι για 2 περιόδους δεν θα στεναχωρηθω και θα το απολαυσω!!!!εσεις θα κάνετε με φαρμακακια;

Καλα θα κανεις!χρειαζεται και η ηρεμια λιγο ωστε να παιρνεις τα πανω σου και να ξεκινας δυναμικα παλι!δεν θα παρω φαρμακα σε αυτον τον κυκλο.ο γιατρος πιστευει καλυτερα χωρις σε αυτη την προσπαθεια.στην επομενη θα παρω.φοβαται πως αν κανω πολλες προσπαθειες με φαρμακα να μην χαλασει ο κυκλος μου και το συστημα μου!!να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο γιατι δεν πηρα και ποτε...

Διαφημίσεις

νατασα να σε πω καλα θα ηταν να ξεπορτησω λιγο ποιο μακρια αλλα καποιος θα βγαλει καπνους !!!!!:evil::evil: χαχαχα

παω να ξαπλωσω γιατι εχω μια καουρα εδω κ ωρεες κ με εχει καψει το στομαχι μου αλλα καουρες καουρες κ το φαγητο φαγητο δεν πτοουμαστε!

ποτε ξεκινας νατασα?

συσσακι κανε οπως νοιωθεις να σε πω χρειαζομαστε κ την ξεκουραση κ της επαφες χωρις σκεψει !!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!!τα λεμε αυριο!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

νατασα να σε πω καλα θα ηταν να ξεπορτησω λιγο ποιο μακρια αλλα καποιος θα βγαλει καπνους !!!!!:evil::evil: χαχαχα

παω να ξαπλωσω γιατι εχω μια καουρα εδω κ ωρεες κ με εχει καψει το στομαχι μου αλλα καουρες καουρες κ το φαγητο φαγητο δεν πτοουμαστε!

ποτε ξεκινας νατασα?

συσσακι κανε οπως νοιωθεις να σε πω χρειαζομαστε κ την ξεκουραση κ της επαφες χωρις σκεψει !!!!

καλο βραδυ κοριτσια!!!!τα λεμε αυριο!!!

Παπακι για τις καουρες δοκιμασε το γιαουρτι!!κανει δουλεια!εμενα μου περναει αμεσως.σε μια βδομαδα εχω ραντεβου παπακι για να δουμε κανενα αυγο!καληνυχτα κοριτσαρα!

natasoula το μονο που με παιδευει ειναι ενας ανελεητος βηχας δεν εχω τιποτε αλλο.Λογικα υπο αλλες ασυνθηκες θα επρεπε να παρω κατι δυνατο αλλα λογω ομοιοπαθητικης συμβιβαζομαι με τα ελαφρα.Σημερα πηρα καινουριο σιροπακι ειναι λεει πιο δραστικο εχει περισσοτερα βοτανα μεσα και ειναι και λιγο ακριβουτσικο αλλα χαλαλι...

Εσυ επιτελους ξεκινας κοριτσακι μου μπραβο ευχομαι ολα να πανε καλα και θα πανε αρκει να το πιστεψεις οχι απλα να εισαι αισιοδοξη αλλα να το πιστεψεις μεσα σου και να δεις που θα συμβει!

mar1981 σε ευχαριστω κοριτσακι μου πιστευω πως τους τελευταιους μηνες 'δουλεψα' πολυ με τον εαυτο μου κι αυτο με βοηθησε να αντλω δυναμη επιμονη και πιστη συν την ομοιοπαθητικη που με βοηθησε σιγουρα σε πολλα θεματα...Για το συγκεκριμενο βεβαια θα ξερουμε τον αλλο μηνα σιγουρα...Καλο διαβασμα και καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!

lolita μου ολες σε εχουμε στην σκεψη μας και στην καρδια μας και ειναι λογικο να νιωθεις οπως νιωθεις!Εμεις θα ειμαστε εδω για ο,τι χρειαστεις!Ευχομαι καλη δυναμη για τωρα και ο,τι καλυτερο για την συνεχεια!Συντομα θα βιωσεις το θαυματακι σου ειμαι σιγουρη!

Sissy μου δεν μασαω κοριτσακι μου τι να μου κανει ενα κρυωμα ειναι βεβαια σπαστικος ο βηχας το παπι μου με αποκαλει γιαγιακα να φανταστεις αλλα δεν πτοουμαι που θα παει θα περασει κι αυτο!Εσυ τι κανεις?Πως εισαι?

papi chulo σμουτς!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...