Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!!!

εμεις τα ιδια χθες οπως κ καθε μερα μα με τετοιο καιρο πουθενα δεν μπορουσες να πας.

σημερα ομως εχει καλο καιρο ηρθε η μαμα κ κανει δουλειες χαχαχα !! γιατι το απογευμα περιμενω παρεα,.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κι από εμάς!!!

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε αλλα εμείς τουλάχιστον περάσαμε σούπερ!!ολι στην γύρα ήμασταν ποτέ μόνοι μας ποτέ με παρέα και γενικά χαλαρωσαμε...αν δεν είχα και περίοδο θα λχαλαρωνα κι αλλου;););)

Βέβαια τώρα είμαι στα τελειωματα αλλα ο άντρας μου λείπει σε ταξίδι και γυρνάει την Πεμπτη οπότε.....Λια τα καλα τα δικά σου θα έχω!!!!

Σημερα πήγα και τον σκύλο για κούρεμα και μέχρι να τον κάνουμε ζαφτι είδαμε και πάθαμε με την κοπέλα!!!πως ένα τοσο δα σκατο μας έφερνε τούμπες δεν μπορώ να καταλάβω,κι από παιδί κι από σκύλι ψωνισα από σβέρκο!!!Ατίθασα και με δική τους προσωπικοτητα και τα δυο!

Τι έγινε εδω σιγά σιγά το κλείνουμε το μαγαζάκι;;;

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κι από εμάς!!!

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε αλλα εμείς τουλάχιστον περάσαμε σούπερ!!ολι στην γύρα ήμασταν ποτέ μόνοι μας ποτέ με παρέα και γενικά χαλαρωσαμε...αν δεν είχα και περίοδο θα λχαλαρωνα κι αλλου;););)

Βέβαια τώρα είμαι στα τελειωματα αλλα ο άντρας μου λείπει σε ταξίδι και γυρνάει την Πεμπτη οπότε.....Λια τα καλα τα δικά σου θα έχω!!!!

Σημερα πήγα και τον σκύλο για κούρεμα και μέχρι να τον κάνουμε ζαφτι είδαμε και πάθαμε με την κοπέλα!!!πως ένα τοσο δα σκατο μας έφερνε τούμπες δεν μπορώ να καταλάβω,κι από παιδί κι από σκύλι ψωνισα από σβέρκο!!!Ατίθασα και με δική τους προσωπικοτητα και τα δυο!

Τι έγινε εδω σιγά σιγά το κλείνουμε το μαγαζάκι;;;

αχ αυτος ο σκυλος σου με τρελενει!!! μαρεσει πολυ!!!! θα ερθωμια μερα κ χωρις να με καλεσεις θα ερθω απροσκλητη χαχαχα κ θα τον ζουμπιξω!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ αυτος ο σκυλος σου με τρελενει!!! μαρεσει πολυ!!!! θα ερθωμια μερα κ χωρις να με καλεσεις θα ερθω απροσκλητη χαχαχα κ θα τον ζουμπιξω!!!

Γιατί μαρη Κατερινιωτισσα να μην σε θέλω;;

Φυσικά και σε θέλω και σε καλώ επισήμως κιόλας να έρθεις και να παίξεις μαζί του μέχρι τελικής πτωσης(της δικης σου να είσαι σίγουρη)

Μολις μπορέσω θα ανεβάσω φωτο στο φατσοβιβλιο να τον δεις πως έγινε!!κούκλος με μπάντα ά στον λαιμό παρακαλώ έτσι γιατί είμαστε κι αλανια βεβαίως βεβαίως!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

κοριτσακια τι κανετε??

πως περασατε αυτες τις μερες?ελπιζω τελεια!!εμεις πηγαμε ζαγοροχωρια 2 μερους και ηταν τελεια!!!

Πηγα στη γιατρο για υπερηχο να δουμε τι εγινε με τα αντισυλληπτικσ..οι ωοθυκες εχουν στρωσει και ειναι πεντακαθαρες και σημερα αυριο θα κανω ωορυξια.

Ισως χρειαστει να κανω υστεροσκοπηση,ειδε κατι που φαινεται με ινωμυομα αλλα δεν ειναι σιγουρη,θα ξαναπαω για υπερηχο και τεστ παπ στις 29 και θα το ξαναδουμε.την πρωτη φορα που με ειδε παλι κατι ειχε δει και ειπε θα το ξαναδουμε,τη δευτερη δεν υπηρχε κατι,ηταν πεντακαθαρος ο υπερηχος και τωρα παλι το βλεπει..

ουφ,φοβαμαι να την κανω αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα,διαρκει 5-10 λεπτα το πολυ και αν βρεθει κατι το αφαιρουν εκεινη τη στιγμη..στην ιδεα της ναρκωσης ομως και μονο πεθαινω απο το φοβο μου!!!ασε που μπορει να κανει και 1000 ευρω.......

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε;;;που βοσκετε καλε;ακομα προσπαθειτε να συνελθετε απο τις κρεπαλες;;

Παπακι χλιδη εισαι!!!ωραιο πραγμα να σου κανουν αλλοι τις δουλειες!!

Ασπα με γεια το κουρεμα!!!εσεις και οι Κυπριοι πατε πακετο.

Μαρια s μακαρι να μην χρειαστει τιποτα και να γλυτωσεις και τα χρηματα!Το καλο της υποθεσης ειναι οτι ολα μπαινουν σε μια σειρα επιτελους!Ποσο ειναι το ινομυωμα;και εγω εχω ενα πολυ μικρο και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο ολα αυτα.

Εγω κοριτσια μου,ακομα περιμενω τα αποτελεσματα απο τις μικροβιολογικες για να προχωρησουμε επιτελους.την ψυχη θα με βγαλουν για μια σπερματεγχυση!αντε μην τα περω και παω κατευθειαν σε εξωσωματικη!

.

καλημέρα κορίτσια καλή σαρακοστή!!!!!

εμείς το σαββατο διασκέδαση και κυριακη δευτερα σαπίλα ξεκουράστηκα!!!!

μαρια ς και του χρόνου να ξανα πάτε είδα και της φωτο πόλυ ωραία είναι έχουμε πάει και εμείς!!!!

όσο για την υστεροσκόπιση δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς και όυτε το κόστος είναι τόσο μεγάλο όσο γράφεις!!!!

τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνουνε????

και η λεια μου φαίνεται χάθηκε,έχει δικιο η ασπα θα το κλέισουμε το μαγαζάκι!!!!!

καλήμέρα σε όλες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσαρες!

Εγω παιδευομαι ακομη απο το κρυωμα ο βηχας επιμενει σταθερα παιρνω σιροπακι με βοτανα για να μην χαλασω την ομοιοπαθητικη μου θεραπεια αλλα δεν βλεπω βελτιωση ακομη...

mina-ni εμεις δεν ξεμυτισαμε καθολου απο το σπιτι οχι απλα λιωσαμε αλλα εξαϋλωθηκαμε!

astage κουκλος εγινε ο βοηθος του spiderman τρελλη φατσα μιλαμε!

natasoula ειτε κανεις σπερματεγχυση ειτε εξωσωματικη καποια θεματα πρεπει να μπουν σε σειρα γιαυτο κοριτσακι μου κανε υπομονη και ολα θα παρουν το δρομο τους...Δε βλεπεις εμενα...Ιωβεια υπομονη με θεραπειες και υπερηχους αλλα τι να κανουμε ειναι ιερος ο σκοπος και κανουμε τουμπεκι!

s_maria μακαρι να μην χρειαστει να την κανεις αλλα ακομη κι αν χρειαστει ειναι αληθεια οτι κραταει λιγο δεν καταλαβαινεις τιποτα και θα εχεις και την πρεμιερα του εσωτερικου σου κοσμου σε dvd.Το χρηματικο βεβαια ειναι ενα θεμα αλλα κι εγω γιαυτο το καθυστερουσα μεχρι που δεν γινοταν αλλιως την εκανα και ησυχασα!Ευχομαι να πανε ολα καλα!

παπι μου σε φιλω!

Υπολοιπα κοριτσακια μου οπου κι αν ειστε ο,τι κι αν κανετε σας στελνω αγκαλιτσα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...