Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι εδω χιονιζει!!!! Σηκωθηκα και επαθα σοκ.προχθες ζεστη και ηλιο και σημερα χιονι.τελεια!!επιασε η ευχη της αδερφης μου......

αντε ρε! πλακα κανεις τωρα? καλε χιονια !!!!χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Τι καρναβαλια και μαλακιες!!!ξανα Χριστουγεννα!!αντε να ριξει κι αλλο να φτιαξουμε κανεναν χιονανθρωπο!

Κάλε θα μας τρελάνεις σε άλλο κόσμο ζήτε εσείς?????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα και απο εμας!!

Χιονια!?!?! Αμαν ρε Νατασσα τι καρναβαλια ειναι αυτα?Εμενα παντως κι ας ειμαι απο βουνο δεν μ'αρεσουν καθολου!Θελω ηλιο και ζεστη και θαλασσα να λιωνω σαν τις σαυρες...

Εμενα εκανε χθες δειλα δειλα την εμφανιση της η καλη μου η κυρια και σημερα μ'επισκεφτηκε δυναμικα!!!!Ο αντρας μου δεν το πιστευε?Ελεγε τωρα που εσκασαν 2 αυγα δεν μπορει αν δεν μας εκατσε το ενα θα μας καθοταν το αλλο.Αμ δε...και τα δυο απατα πηγαν...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!εγω τουλαχιστον τελειωσα για αυτον τον καιρο απο καλοκαιρι και βλεπουμε...

εχω ομως και τον αλλον τωρα που εκει που ηταν ηρεμος τωρα ολοι οι φιλοι του μενουν εγκυοι αλλοι στο πρωτο και αλλοι σε διδυμα!!! και εχει παθει τωρα ενα κοκομπλοκο.Εχει και τον αδερφο του(μ@λ@κ@ για μενα) που του λεει ελα μικρε κατι θα κανεις και εσυ δεν μπορει...Κατσε ρε φιλε εμεις εχουμε και ενα εσυ τοσα χρονια το σπρωχνεις και τωρα που το καταφερες μας την λες κιολας αντε σαλτα και γ.....σου

Μαλλον εχω θυμο μεσα μου και οχι τοση αναισθησια οπως θα ηθελα να νιωθω και να δειχνω ισως...

Το λολιτακι ζει?

οι υπολοιπες χαλαρωνετε ζουζουνες και χαθηκατε?

Αντε φιλουρες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα και απο εμας!!

Χιονια!?!?! Αμαν ρε Νατασσα τι καρναβαλια ειναι αυτα?Εμενα παντως κι ας ειμαι απο βουνο δεν μ'αρεσουν καθολου!Θελω ηλιο και ζεστη και θαλασσα να λιωνω σαν τις σαυρες...

Εμενα εκανε χθες δειλα δειλα την εμφανιση της η καλη μου η κυρια και σημερα μ'επισκεφτηκε δυναμικα!!!!Ο αντρας μου δεν το πιστευε?Ελεγε τωρα που εσκασαν 2 αυγα δεν μπορει αν δεν μας εκατσε το ενα θα μας καθοταν το αλλο.Αμ δε...και τα δυο απατα πηγαν...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!εγω τουλαχιστον τελειωσα για αυτον τον καιρο απο καλοκαιρι και βλεπουμε...

εχω ομως και τον αλλον τωρα που εκει που ηταν ηρεμος τωρα ολοι οι φιλοι του μενουν εγκυοι αλλοι στο πρωτο και αλλοι σε διδυμα!!! και εχει παθει τωρα ενα κοκομπλοκο.Εχει και τον αδερφο του(μ@λ@κ@ για μενα) που του λεει ελα μικρε κατι θα κανεις και εσυ δεν μπορει...Κατσε ρε φιλε εμεις εχουμε και ενα εσυ τοσα χρονια το σπρωχνεις και τωρα που το καταφερες μας την λες κιολας αντε σαλτα και γ.....σου

Μαλλον εχω θυμο μεσα μου και οχι τοση αναισθησια οπως θα ηθελα να νιωθω και να δειχνω ισως...

Το λολιτακι ζει?

οι υπολοιπες χαλαρωνετε ζουζουνες και χαθηκατε?

Αντε φιλουρες...

κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι θελω καλοκαιρι μπανιαα!! ζεστα!

οσο για το αλλο θεμα μαναρι ειπαμε ο καθενας με την βλακεια του κ αυτος με την μαλακια του, παντου υπαρχουν η βλακεια δε σταματα ποτε!!!

κανε οπως νιωθεις δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν μονο σε σενα κ στον αντρα σου κ ολους τους αλλους στο ........... !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Mina ni ειπαμε στο βορειο πολο ζω!!

Ασπα καλα το σκεφτηκες.σαλτα και γαμ....με τοσες μαλακιες που ακους γυρω σου πως να μην βγαλεις θυμο!!ρε αντε απο κει που ο καθε βλακας θα σας την πει και απο πανω!!!βρισε κοπελα μου να εκτονωθεις!!!

Εγω περιμενα την Πεμπτη και ακομα αφαντη η κυρια!μου εχει σπασει τα νευρα!!πονακια,οχι κατι τραγικο,ειχε την Τεταρτη και οταν πηγα να μου παρει δειγμα για τις μικροβιολογικες το δειγμα ειχε και λιγο αιμα πανω.λεω δε μπορει ερχεται!ακομα γιοκ.να δεις που θα μου κανει τη μαλακια να εμφανιστει μετα απο καμια βδομαδα(μου το κανει αυτο μια φορα στα 5 χρονια)και θα με λαχταρισει....

Διαφημίσεις

Mina ni ειπαμε στο βορειο πολο ζω!!

Ασπα καλα το σκεφτηκες.σαλτα και γαμ....με τοσες μαλακιες που ακους γυρω σου πως να μην βγαλεις θυμο!!ρε αντε απο κει που ο καθε βλακας θα σας την πει και απο πανω!!!βρισε κοπελα μου να εκτονωθεις!!!

Εγω περιμενα την Πεμπτη και ακομα αφαντη η κυρια!μου εχει σπασει τα νευρα!!πονακια,οχι κατι τραγικο,ειχε την Τεταρτη και οταν πηγα να μου παρει δειγμα για τις μικροβιολογικες το δειγμα ειχε και λιγο αιμα πανω.λεω δε μπορει ερχεται!ακομα γιοκ.να δεις που θα μου κανει τη μαλακια να εμφανιστει μετα απο καμια βδομαδα(μου το κανει αυτο μια φορα στα 5 χρονια)και θα με λαχταρισει....

μμμμμ καλο σημάδι αυτο,μηπώς η θεραπία που έκανε ο άντρας σου και εσύ με την προλακτίνη εκανε το θαύμα του????????????????????

μμμμμ καλο σημάδι αυτο,μηπώς η θεραπία που έκανε ο άντρας σου και εσύ με την προλακτίνη εκανε το θαύμα του????????????????????

Τετοια κωλοφαρδια δεν εχω παντως!!!!σκεφτομαι απλα μην ηρθαν λιγο τα πανω κατω στον κυκλο μου εξαιτιας των χαπιων.και ουτε που το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο να σου πω την αληθεια.σκεφτομαι χιλια δυο αλλα εκτος απο αυτο.:P

Τετοια κωλοφαρδια δεν εχω παντως!!!!σκεφτομαι απλα μην ηρθαν λιγο τα πανω κατω στον κυκλο μου εξαιτιας των χαπιων.και ουτε που το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο να σου πω την αληθεια.σκεφτομαι χιλια δυο αλλα εκτος απο αυτο.:P

να σου πώ έγω τόσα χρόνια που το θέλω, και παρατηρω σηζητήσεις και κουβέντες άλλον που εχουν καθυστερισει να κάνουν παιδί....................ενα κατάλαβα πώς οτί και να έχουν μέχρι και σοβαρό προβλήμα στο τέλος τα καταφέρνουν ή με τον έναν τρόπο (εξωσωματικη) ή με τον άλλον (φισιολογικα) και γινόταν σύνηθος όταν δεν το σκεφτόντουσαν και είχαν βγάλει τελείος απο το μυαλό τους..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...