Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;;

Ολγακι καλη επιτυχια!!!να χοροπηδησουμε ολες απο την χαρα μας!!!

Σισσυ που εισαι ρε συ;;μας ελειψες!!!ελπζω να εισαι καλα τωρα και να περασε το οικογενειακο θεματακι!!!πηρες αποφαση για εξωσωματικη τελικα;;εμενα δε με αφηνει ακομα.αν δεν στρωσει η ψυχολογια σου μου λεει,δεν θα σου κανω τιποτα!

Πατριωτακι ελα εσυ και θα σε παω οπου θελεις!!!!να παρεις και το παπακι,νε ερθει και η Τινα και θα κανουμε το δικο μας αποκριατικο παρτυ εμεις!!και οποια αλλη κοπελα θελει να ερθει!!

Μαριεττα μου,πως εισαι εσυ;;!!!αμα καταφερετε να κανετε καμια σταση κατα δω,σε περιμενω να ξερεις!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

sissy μου μας έλειψες!!!!

και εγώ την Όλγα περιμένω, να κλεισει ευχάριστα η εβδομάδα.

παπάκι ακόμη να χωνέψω αυτα που μου είπες για το ΙΚΑ, ειχα υπολογίσει σε αυτα τα λεφτά ρε γ....το

τι να κανω ρε κοπελια αλλη το αποφασησαν αυτο κ δυστηχος ειναι αλλη μια βλακωδες αποφαση που πηραν κατα του κοσμακη που επιθυμει να κανει ενα παιδακι αλλα τα κολωζωα δεν σε βοηθανε αλλα σε χαντακονουν. κ εγω οταν το ακουσα τρελαθηκα ακου εκει για να παρεις τ επιδομα πρεπει να γεννησης στο σπιτι σε ειπα γυρσαμε στα χεονια της γιαγιας μου στο 20.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κοριτσαρες!

Ειμαι χαλια σημερα με πονοκεφαλο και πονολαιμο αλλα περιμενω να ακουσω ευχαριστα νεα απο το lolitaki και να τα ξεχασω ολα...

Περαστικά σου............

Βλεπω στο fb ρίχνεις πολύ δουλεια,με αυτα που φτίαχνεις χαρας το κουράγιο σου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Περαστικά σου............

Βλεπω στο fb ρίχνεις πολύ δουλεια,με αυτα που φτίαχνεις χαρας το κουράγιο σου!!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου με ταλαιπωρει αρκετες μερες και καλοαρεστηκε δε λεει να φυγει...

Να εισαι καλα αλλα δεν θελει τοσο πολυ δουλεια οσο ορεξη κι αυτοπου κανω τωρα τοκανω με τοση ορεξη και χαρα που θα γινει πανεμορφο...

(παπακι οσο και να παρακαλας δεν σου το δειχνω :tongue:)

Ευχαριστω κοριτσακι μου με ταλαιπωρει αρκετες μερες και καλοαρεστηκε δε λεει να φυγει...

Να εισαι καλα αλλα δεν θελει τοσο πολυ δουλεια οσο ορεξη κι αυτοπου κανω τωρα τοκανω με τοση ορεξη και χαρα που θα γινει πανεμορφο...

μμμμμ κουβερτούλα μου μυρίζει για το παπακι........................

αλλά ότι και να είναι για στα χέρια σου!!!!!

μην το δειχνεις σε μενα οκ αλλα ο μπεμπης να μην παρει μια ιδεα?χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μην το δειχνεις σε μενα οκ αλλα ο μπεμπης να μην παρει μια ιδεα?χαχαχα!!

Ο μπεμπης πηρε 2 ιδεες :tongue:...

Δεν στην δειχνω γιατι μετα θα μου ζητας να σου την στειλω κι εγω θελω να την δωσω αυτοπροσωπως στον τσολια μας!Εξω απο το μαιευτηριο θα περιμενω :P

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης πηρε 2 ιδεες :tongue:...

Δεν στην δειχνω γιατι μετα θα μου ζητας να σου την στειλω κι εγω θελω να την δωσω αυτοπροσωπως στον τσολια μας!Εξω απο το μαιευτηριο θα περιμενω :P

xaxaxaxaxax το τσολιας πολυ μαρεσε αμα παρει απο την μαμα η τον μπαμπα το υψος τους τι να σε πω τρελο υψος χαχαχαχα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γερος να ειναι. κ ολα τα μωρακια γερα να ειναι .

που ειναι η ολγα ρε παιδια δεν εχω κ το τηλ θα την επαιρνα .

Μια χαρα γερο και καλοφωτιστο θα ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

καλημέρα κορίτσια!!!!

μαθαμε κανενά νέο από την λολιτα???

τι έγινε πολύ ησυχια, ουτε τα κοριτσιά που μηλάνε μαζι της στο τηλ. να μας ενημερώσουν!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...