Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Ολγάκι πολύ καλή επιτυχία για αύριο, σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και όλη την αγάπη μου, σου εύχομαι ολόψυχα ένα τριψήφιο νούμερο. Τι ώρα περίπου θα πας, μην μας σκάσεις!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!

Μίνα τι ωραίες στιγμές, πες μας λεπτομέρειες, τι πήρατε??? Να είναι γερό να τα χαρεί το αγόρι σου!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαράκι μου τι κάνεις εσύ και τα διδυμάκια μας?

εσεις θα τα πάρετε ολα διπλά?

Καλά είμαστε, είναι η περίοδος που μου είπανε να προσέχω, να μην οδηγώ και να ξεκουράζομαι, μέχρι να ξαναπάω (5 Απριλίου) και να δούμε ότι ανέβηκε ο πλακούντας. Το ένα που είναι ψηλά, έχει περίπου 5 μέρες που το αισθάνομαι, όχι να κλωτσάει, αλλά να κουνιέται, σαν να έχω σκουλήκι μέσα μου :P, περίεργο συναίσθημα, το άλλο που είναι χαμηλά δεν είμαι σίγουρη ότι το ακούω, μπερδεύομαι από τις συσπάσεις του εντέρου. Περιμένω να ανέβει να το νιώσω και αυτό.

Προσφέρθηκαν πολλοί από το κοντινό μας περιβάλλον να μας δώσουν πράγματα, κρεβατάκια, ρελάξ, πάρκα, λίκνα, αλλά έχουμε και τον αδερφό του άντρα μου που έχουν και αυτοί δίδυμα, είναι βέβαια 7 χρονών τώρα και είπαν θα δουν τι έχουν και θα μας πουν. Για τα κρεβατάκια, θα αγοράσουμε στρώματα και ότι άλλο χρειάζεται, τον σκελετό θα μας δώσουν. Οτι μπορέσουν να μου δώσουν θα το πάρω, μόνο ρούχα δεν θα πάρω για την αρχή, θέλω να τα αγοράσω. Μου ετοίμασε και η αδερφή μου μια βαλίτσα από την ανιψιά μου που τα είχε κρατήσει. Το κακό είναι ότι ενώ με το μονό καρότσι σου δίνουν και πορτμπεμπέ και καλαθούνα, με το διπλό καρότσι, παίρνεις μόνο το σκελετό, βγαίνει βέβαια πιο φθηνό, αλλά όλα τα άλλα είναι έξτρα. Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα για τέτοια, μετά το Πάσχα θα αρχίσω να ασχολούμαι με το δωμάτιο του και σιγά σιγά θα το γεμίζω. Εσύ πότε ξεκινάς?

Δύσκολες εποχές κορίτσια, ας τα κρατήσω στην αγκαλιά μου γερά και όλα θα γίνουν. Με τρομάζει το κόστος της γέννας, θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και δεν έχω ιδέα πόσο πάει για δίδυμα, στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. Είπαν ότι κόπηκε και το επίδομα τοκετού, την βάψαμε. Εσύ θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?

HvAnp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε;;;;

Ολγακι ευχομαι αυριο μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!σου στελνουμε μπολικη θετικη ενεργεια!!!!καλη επιτυχια κοριτσι!!!!!

Πατριωτακι και Τινα σας περιμενω φυσικα!!!!οποτε μπορειτε!!!εγω εδω ειμαι!ριζες εχω βγαλει......

Μινα ni ειναι ωραια για πιο μικρες ηλικιες!!να σου πω την αληθεια τοσα χρονια εχω βαρεθει!ουτε ντυνομαι πια ουτε βγαινω εξω αυτες τις μερες.περυσι βγηκα και εκανα αμαν να γυρισω σπιτακι μου.σου μιλαω για τρελα!!!να ακουγεται μουσικη απο ολα τα μαγαζια στη διαπασων και να γυρνας με ενα κεφαλι καζανι!!!ενω καποτε ημασταν μεχρι το πρωι εξω και γουσταραμε κιολας!

Μαρια v κατσε αραχτη τωρα και περιμενε τα διδυμακια σου!!!δυσκολες εποχες αλλα ολα θα γινουν.μην αγχωνεσαι.ενα βημα καθε φορα.

Οι υπολοιπες που χαθηκατε καλε;;;;εγω περιμενω περιοδο και χθες που πηγα στον γιατρο να μου παρει δειγμα για εξετασεις,το δειγμα ειχε λιγο αιμα.και σημερα τιποτα.μαλλον απο το ζορι μου και το αγχος που τραβηξα,ειπε να ξαναμπει μεσα η περιοδος!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Το κρυωμα δεν λεει να με αποχωριστει...το εχω ριξει στα ρακομελα εχω γινει expert στα ρακομελα νομιζω :tongue:

παπακι μου το δικαιουμαι το ενσημο σημερα για σενα δουλευω παλι ....σαγαπω πολυ πολυ πολυ.....

tina μου εχω να ανεβω απο τον Οκτωβριο κι ελεγα να συνδυασω την επισκεψη στην μανουλα με την ψυχοθεραπεια του να ξεσαλωσω στο καρναβαλι...καφε καποια στιγμη θα πιουμε να ειστε σιγουρες...

natasoula ακους?που θα μας πας για καφε?Στο Κυβερνειο?:tongue: Απολαυσε τις γιορτες εκει και ολα θα παρουν το δρομο τους!

maria_v ολα θα γινουν κοριτσακι μου χωρις να το καταλαβεις...Και τα κοριτσακια σου θα παρεις αγκαλια και τα πραγματακια σου θα τα εχεις ολα ετοιμα γιαυτο χαλαρωσε και απολαυσε τις μοναδικες στιγμες που ζεις τωρα!

lolita μου σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και τις προσευχουλες μου να εχεις τεραστια χοριακη αυριο κι απο δω και περα να εχεις μονο χαρες στη ζωη σου...Θα περιμενουμε νεα σου...

mina-ni τιποτα δεν ειναι τυχαιο κοριτσακι μου ;) ο,τι κι αν κανεις ευχομαι να σου φερει το πολυποθητο χαρουμενο αποτελεσμα!Μπολικη θετικη ενεργεια και για σενα!

lolita μου και παλι σου ευχομαι τεραστια χοριακη και η αυριανη μερα να σε βρει να κλαις απο χαρα και συγκινηση!

Σας φιλω γλυκα ολες !!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

lolitaki καλά αποτελέσματα σήμερα, περιμένουμε τα ευχάριστα.

maria v, ξεκουράσου τώρα και όλα θα γίνουν. εγώ εχω 2 φίλες με κοριτσάκια και θα πάρω καποια πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα αγοράσουμε, όσο για τη γέννα έλεγα σε ιδιωτικό αλλά τωρα που κόπηκε το επίδομα το ξανασκεφτόμαστε....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Πόσο μου λειψατε..υπήρχε ενα οικογενειακό θέμα και τωρα ολα ειναι καλα..:D

λολιτα μου περιμένουμε την τεράστια χοριακη...!!!!!!!!!

παπακι μουξεκινησαν οι ετοιμασίες για το δωμάτιο του Μπεμπη;;

μαρια v πολυ χάρηκα με τα κοριτσακια σου....

λιακι μουτι κανεις;;;

Σε ολα τα κορίτσια πολλα φιλια!!!!!

καλημερααα!!! μαναρια!!!

μαρακι v να προσεχεις της νυφες μου χιχιχι!!ολα καλα απο εδω κ περα μαναρι μου κ ξαπλα θα κατσουμε κ ριζες θα βγαλουμε αρκη με το καλο να ερθουν στην αγκαλια μας τα μπεμπακια μας!!!σε φιλω κ θα σε παρω τηλ !!

λατρεια οσα ενσυμα γουσταρεις θα σε κολησω οτι θες εδω εγω θα στο δωσω!!!!

ολγακι μας αντε κοριτσαρα μας να τρελαθεις σημερα απο την χαρα σου κ μαζι με σενα κ εμεις απο την χοριακη σου με το καλο κ με χαμογελο!!

τινα μου τι κανει η μπεμπα μας? το επιδομα που κοπηκε δεν ειναι της γεννας αυτο το δινουν απλα οταν δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα σταματας τον 8 μηνα κ μεχρι να 40 ησης καθαισε κ σε πληρωνει το ικα κ ο οαεδ αυτο κοπηκε τα λεφτα της γεννας για την κλινικη τα παιρνεις απλα δεν παιρνεις τα αλλο λεφτα καταλαιβες η εγω τα ειπα παραξενα?αν οχι παρε τηλ να σε πω γιατι κ εγω το εψαξα.

σισσυ μου καλως μας ηρθες παλι ολα καλα τωρα?

εγω οπως σας ειπα πηγα χθες τα πηρα τα πραγματα του μικρου τα πηγα στην μαμα μου πακεταρισμενα ολοι ειχαν μια χαρα κανανε βολτες το καροτσακι τρελη χαρα εεεεεεεε παμε στην αλλη μερια στα πεθερικα μου κ στο ξεχασμενο βλημα κ τι μας ειπαν? καλα απο τωρα τα πηρατε απο τοσο νωρις? κ απο που τα πηρατε κ ποσο τα πηρατε? ( πεθερα κ βλημα αυτα τα ειπαν) αντι να πουν ααα τι ωραια αντε μετο καλο κτλ κτλ παλι η μαλακια συννεφο πηγε καλα εκανα κ ειχα 1 μηνα να παω τι το ηθελα η χαζη.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια περιμενω με αγωνια τα νεα απο το Ολγακι ευχομαι να ειναι τεραστια η χοριακη και να ανοιξουμε σαμπανιες. Αντε μπες να μας πεις τα αποτελεσματα θα σκασουμε.

Μαρακι ν οπως σου ειπε ο γιατρος ξεκουραση τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην αγχωνεσαι απο εδω και στο εξης θα τρως κλωτσιες και απο τα δυο κανενα δεν θα σ'αφησει παραπονεμενο!:tongue: Παντως γενικα συμβουλη μου ειναι πως αν μπορειτε οικονομικα εστω με λιγο στριμωγμα να πατε σε ιδιωτικο μαιευτηριο παρα σε δημοσιο εγω το λουστικα το δημοσιο και καταλαβα ποσο μπ...λο ειναι η Ελλαδα στη δημοσια υγεια.

Σισσακι νομιζα οτι ειχες παει ταξιδι, ελπιζω να ειναι ολα καλα οικογενειακα και να ηταν περαστικο.

Παπακι μην ακους τι λενε τα βουρλα εσυ να χαιρεσαι για τα ψωνια σου και ο,τι αλλο κανεις και αστους αλλους να μουγκριζουν, δυστυχως σε ολες τις οικογενειες υπαρχουν παπαρολογοι.

παπακι μου βλέπω τον Μπεμπη να ρίχνει κάτι κλωτσιες στη Θεια βλήμα και να το χαρούμε ολες...;) γράψε τους όλους και απόλαυσε αυτες τις τόσο όμορφες στιγμές!!

μαριεττα μου ευτυχώς τωρα ολα καλα..αφου να σκεφτείς πήγα χθες το βράδυ στο γιατρό να μιλήσουμε για την Εξωσωματικη και μου ειπε οτι εχω κανει ωορηξια.. Με ολα αυτα ουτε που το κατάλαβα..ταξίδι φεύγουμε την άλλη Παρασκευή! Κ εσείς τον Απρίλιο Κωνσταντινούπολη ε;;; Θα περάσετε τέλεια..εχω ακούσει τα καλυτερα!

Ναι Σισσυ τον Απριλιο φευγουμε εγω τωρα κανω την τελευταια εργασια και μετα το Μαιο εξεταστικη. Ελπιζω να την εκμεταλλευτηκες την ωορρηξια σου να παλι οχι δεν πειραζει τον επομενο μηνα, αντε να κανεις και εσυ το ταξιδακι σου να χαλαρωσεις!

sissy απο τωρα του λεω την θεια βλημα δεν θα την αγαπας χαχαχ!! τι να κανουμε καθε οικογενεια εχει κ τους χαζους της χαχα!!

περιμενω την ολγιτσα μας να μας πει τα νεα της !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

sissy μου μας έλειψες!!!!

και εγώ την Όλγα περιμένω, να κλεισει ευχάριστα η εβδομάδα.

παπάκι ακόμη να χωνέψω αυτα που μου είπες για το ΙΚΑ, ειχα υπολογίσει σε αυτα τα λεφτά ρε γ....το

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...