Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Άργησα να σας ενημερώσω αλλά ήμουν ξάπλα και δεν καθόμουν στον υπολογιστή. Την Τετάρτη το απόγευμα κάναμε την άμνιο και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και είναι φυσιολογικάααα!!! Μας έσκασαν λίγο αλλά βγήκαν, κάναμε μοριακό καρυότυπο, περιμένουμε για άλλα 120 σύνδρομα, μέσα στην εβδομάδα θα βγουν, αλλά αυτά τα πρώτα που βγήκαν ήταν και τα πιο συχνά, οπότε πήραμε μια ανάσα. Μας διαβεβαίωσαν επίσης και για το φύλο, αν και το ξέραμε από πριν, 2 κορίτσια!! Επίσης μου είπαν ότι ο ένας πλακούντας είναι χαμηλά και πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα 2-3 εβδομάδες γιατί μετά θα ανεβεί το παιδί και θα τραβήξει τον πλακούντα, οπότε θα είμαστε καλά, έτσι δεν οδηγάω και θα περιορίσω και τις βόλτες, αλλά χαλάλι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και κάθε μια ξεχωριστά για την θετική ενέργεια, τις προσευχές σας και το ενδιαφέρον σας!

Λία μου με το καλό σήμερα να ακούσεις καρδούλες, θα περιμένουμε με αγωνία!!!!

Ολγάκι υπομονή και πλησιάζει η Παρασκευή, όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!!!

Τίνα μου, το κοριτσάκι σου άρχισε να δηλώνει την παρουσία του!!!! Τι χαρά θα έχεις φαντάζομαι!!!

Κατερινάκι, τρέχοντας να πας στον γιατρό, περιμένουμε και από εσένα νέα.

Νεραιδούλα, πως πάει η νέα δουλειά, ευχαριστημένη, προσαρμόστηκες?

Νατασούλα μην απογοητεύεσαι με το σπέρμα, θέλει χρόνο η θεραπεία!! Τρελαίνομαι για τις ατάκες σου!!! Συμμετέχεις στο καρναβάλι στην Ξάνθη, σε κανένα άρμα?

Ασπα την επόμενη φορά θα είμαστε και εμείς στην συνάντηση, αν το κάνετε ειδικά ΣΚ θα είναι πιο εύκολο! Τι κάνει το αγοράκι σου? Τρέχετε και εσείς από το ένα αποκριάτικο πάρτι στο άλλο, όπως κάποιες φίλες μου με παιδάκια?

s_maria την καλημέρα μου!!!

Μίνα και Ευαγγελία πολλά φιλιά σας στέλνω, όπως και σε όλα τα κορίτσια!

Μαρακι μου μπραβο!!!θα κανεις 2 κορουλες κουκλιτσες :D :D

ξεκουραση τωρα και ολα ειναι τελεια!!!

Τα φιλια μου σε ολες!!!!!!ματς μουτς σταυρωτα!!!

Α ξεχασα να σας πω,τωρα που θελω να ανεβει η προλακτινη εχει πιασει πατο!!!χα χα!ηρθε η ωρα να αγχωθω γιατι πολυ χαλαρωσα!!!και να θυμιθω να κοψω τα χαπια!!!

τοσο πολυ επεσε?τα χαπια τα εκοψες ε?
Καλημέρα κορίτσια

Μαρακι ν πολύ χαίρομαι με τα νέα σου, θα αποκτήσεις δυο όμορφες κουκλίτσες, ξεκουράσου τώρα και απόλαυσε τα ευχάριστα!

Κατερινα καλε μ'αυτά τα πράγματα δεν παιζουνε πήγαινε γρήγορα στο γιατρό που μου θες και χορό, ο έξυπνος ο εγκέφαλος σου δεν έχει βγει ακόμα να σε δείρει τον ζάλησες με την μπιριμπα?

Ολγακι 5 μερούλες μείνανε να ουρλιάξουμε και σταμάτα να ψάχνεις για συμπτώματα δεν υπάρχει συνταγή άλλωστε εσύ το ξέρεις και από τα φάρμακα που δεν σε ενόχλησαν καθόλου.

Νατασουλα μπραβο για τα αποτελέσματα της προστατίτιδας ως ομοιοπαθούσα καταλαβαίνω τη χαρά σας και χαίρομαι πολύ γι'αυτό, όσο για το σπερ/μμα μην δίνεις σημασία στον αριθμό θα πρέπει να το επαναλάβετε για να βγάλεις συμπέρασμα εμείς έχουμε κάνει τόσα πολλά και όλα διαφορετικά μεταξύ τους που σημαίνει ότι έχει να κάνει με το άγχος, με τη διατροφή, με την δίαθεση, με όλα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι πήρα την βιοψία από την απόξεση που έκανα τον Δεκέμβριο (ναι έκαναν 3 μήνες να την βγάλουν) και φυσικά δεν έδειξε τίποτα (γαμώ το δημόσιο γαμώ), οπότε και εγώ αποφάσισα να δράσω μόνη μου και πήγα και έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας. Οψόμεθα λοιπόν σε 2 βδομάδες.

μηπως ηταν τυχαιο γεγονος γιαυτο δεν εδειξε κατι?

παντως καλα κανεις που το ψαχνεις,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Η αμοιβάδα μας έγινε βατραχοσκουληκάκι με τα ταχυκαρδία !!!! ITʼ S ALIVE !!

Φοβερό συναίσθημα κοριτσάκια. Σήμερα συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Το πήραμε με την κάμερα και τώρα καθόμαστε και το χαζεύουμε.

Λια μου συγχαρητηρια!!!!!μια χαρουλα το μωρακι :D :D

Τινκερ τι κανεις?πως και αλλαξες δουλεια?

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

s_ Maria που εισαι εσυ ρε θηριο??????τι κανεις?πες μας τα νεα σου!!!

ναι επεσε στο 2 η προλακτινη και τωρα προσπαθουμε να την ανεβασουμε λιγο.τα χαπια τα εκοψα προς το παρον.

mar1981 τωρα ειδα τα νεα σου που το ανεφερε η Νατασα...Μην με παρεξηγειτε εγω βουλωσει απο το συναχι δεν λειτουργω...

Καλα εκανες και πηγες μονη σου ακομη κι αν οντως τα αποτελεσματα ισχυουν εσυ θα το εχεις τσεκαρει διπλα.Αν και ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχεις αλλη ατυχια απο δω και περα!

natasoula θελω να θυμηθω τα νειατα μου να παρω την σφυρηχτρα μου και να χορευω στο δρομο...Γιατι δεν ερχεστε ολες Θεσσαλονικη ρε κοριτσια?Θα ρυθμιστει η προλακτινη σου μην στεναχωριεσαι ειναι ενα θεμα που ρυθμιζεται κι εσυ εισαι δυναμη δε σε φοβαμαι!

astage μου εσυ θα περασεις καλα με τα αγορια σου εμεις δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε τελικα...

Καλησπέρα,

Λια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! οι πιο ομορφοι χτυποι αντιλαλουν στην κοιλιτσα σου! Εισαι εγκυος και με βουλα πλεον!:D

Νατασα ο γιατρος σου ειναι πιο αισιοδοξος απο εσενα κατι ξερει, ασε τα χαπια, τις προλακτινες, τα σπερ/τα, καντε την προσπαθεια σας με φυσικο κυκλο και μην το σκεφτεσαι ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις συντομα επιτυχια ολα ειναι στο μυαλο!

Ευαγγελια μου περαστικα σου αυτη η ανοιξιατικη ιωση/αλλεργια εχει θερεψει πολλους, μαλλον ειναι η αλλαγη καιρου.

Κατερινα λιγο σ'αφησα και κανονιζεις πανελλαδικη συναντηση δεν σε προλαβαινω, ελπιζω να σου εφυγε το καρυδακι (πως αλλιως να το πω!) με την αντιβιωση.

Κοριτσια οσον αφορα την βιοψια οταν ειπα οτι δεν εδειξε τιποτα εννοουσα τιποτα ουτε αν προκειται για ανωμαλια ή κατι τελοσπαντων εγραφε απλα οτι ηταν μια παλινδρομη κυηση χαιρω πολυ λες και εγω νομιζα οτι ηταν εξωγηινη, γι'αυτο εκανα τις εξετασεις απλα και μονο προληπτικα.

καλησπερα κ απο μενα!!! πολυ ενεργες μας βλεπω σημερα ουτε μια δενμπηκε μεσα χαχαχ!!

καλε η σισσυ που ειναι καλε κοριτσι που εισαι?

μαριετα μου περασμενα ξεχασμενα που λενε τωρα βουρ δυναμικα στο παιχνιδι αλλα να μην αργησει κ πολυ να ερθει το παρτι μας!!!! να ανοιξουμε σαμπανιες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε κοριτσια;;;το διαλυσαμε το μαγαζι;;!!!τι κανετε;;

Ειχα μια μερα ονειρο!!!!απο το πρωι Βεγγος!!επρεπε να παω τη μανουλα μου νοσοκομειο,μετα να φυγω Καβαλα για τις δικες μου εξετασεις και μετα ξανα νοσοκομειο.μολις ηρθα επιτελους σπιτακι μου!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε?

natasoula εμεις εχουμε υιοθετησει το Βεγγος style καθε Τεταρτη....Ελπιζω η μανουλα σου να ειναι καλα!Εγω το παλευω μεχρις εσχατων για να ερθω να δω κι εγω την δικη μου...

mar1981 υπομονη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα σου κι αν ειναι οκ κι απο κει τοτε μαλλον δεν υπαρχει προβλημα και ξεκινας με τις καλυτερες προδιαγραφες αυτη τη φορα!Μακαρι!

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

όλες στο τρέξιμο βλέπω....νατασούλα δεν σε ξέχασα, με την πρώτη ευκαιρία θα τον πιουμε τον καφέ,απλά αρχισε το ψάξιμο για το βαφτιστήρι και δεν προλαβαίνω τώρα.

παπάκι και νεραιδούλα που θα γίνετε νονές τα ετοιμάσατε όλα?

ευαγγελία μου έλα μια βόλτα στη μανούλα να σε δούμε και εμείς...αλλά μετά τον πανικό του καρναβαλιου!!!

sissy μου όντως σε χάσαμε, που είσαι βρε κορίτσι, μας λείπεις.

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα βρε κορίτσια,

χαμένες όλες βλέπω η κάθε μια για τον δικό της λόγο...........

νατασα πρεπέι να είναι τέλεια αυτές της μέρες στο μέρος σου,εσύ τι θα ντύθεις????

λολιτα ηθικό???ακμαιότατον????καλή επιτυχια για αυριο!!!!

τα δικα μου νέα τίποτα το ιδιαίτερο ειμαι στης μέρες μου τώρα και φορτσάρουμε φούλ κουρασμενη κουρασμένη αλλά να μην πάνε η μέρες χαμένες..............μας ειπαι ο γιατρος 3 μήνες να προσπαθήσουμε μονή μας,αν και πολύ φοβάμαι πως δεν θα την γλητώσουμε την εξωσωματικη!!!!!

σήμερα που εφτιαχνα καφέ στο μαγαζί παρατηρησα πως η κούπες του καφε μου απο κάτω γράφούν forum τυχαίο??? δεν νομίζω????

φιλάκια σε όλες καλήμερα να έχετε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα κ απο μενα!!!

τινακι εγω με τα βατιστηκα σταματησα να ασχολουμε το μονο που εκλεισα ηταν τον σταυρο κ ολα τα αλλα θα παει η μαμα του να τα κλεισει γιατι αυτο το περιμενε να ερθω κ εγωνα τα δω να διαλεξουμε μαζι κτλ με κουραζει κ ειπα βγες δες κλεισε κ πες μας ποσα θες να σε στειλω τα λεφτα γιατι εκτος απο βαφτισια πρεπει να ετοιμασω κ τα πραγματα για τον μπεμπη μου κ μαλλον σημερα θα παω να τα κλεισω κ εχω τρελαθει!!!!

λατρεια χαθηκαμε χθες ειναι η μερα που τρεχεις κ δεν προλαβαινουμε να τα πουμε θα σε παρω τηλ !!

ολγακι ακομα λιγες μερες μεινανε 18 δεν κανεις χορικαη η λαθος θυμαμαι?

καλημερα σε ολες!!!!

θα το ξανα πω εχετε κανα νεο απο την σισσυ που ειναι μηπως πηγε κανα ταξιδι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πολύ ησυχία έχουμε...Τι έγινε?

Παπάκι μου τι ωραία που θα ξεκινήσεις να βλέπεις για τον μικρό σου πραγματάκια!!! Τέλεια! Με το καλό!!!

Μινα νι καλά κάνεις, να εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο γίνεται τις γόνιμες μέρες σου και να προσπαθήσετε, εφόσον ο γιατός αυτό συστήνει. Να έχεις θετική σκέψη και να δεις που θα πάνε όλα καλά! Αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να πας σε εξωσωματική, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται τελικά...Το δυσκολότερο κομμάτι είναι η αναμονή των ημέρών μετά την εμβρυομεταφορά..

Εγώ αυριο πάω για χοριακή...Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα..Από τη μία θέλω να περάσουν οι ώρες να μάθω το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη φοβάμαι πολύ!!! Σας παρακαλώ, στείλτε όλες την θετική σας ενέργεια μήπως και τα καταφέρω αυτή τη φορά!!!

lolitaki έφτασε η μεγάλη μέρα? πότε πέρασε ο καιρός? χάσαμε τη λίστα μας και χαθήκαμε νομίζω....

σου στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη!!!!!!! περιμένουμε τα επόμενα διδυμάκια στην παρέα μας

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

44.

Ποσοστό: 7/43

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. mar1981
  14. mina-ni
  15. Stardustmg
  16. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  17. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. lolita 78 --> 15/03

Ποσοστό: 2/5

Ολγακι μου πολυ πολυ καλη επιτυχια αυριο με τελεια κ μεγααααληηη χοριακη τεραστια !!!

τα πραγματακια του μικρου τα εκλεισα σημερα κ θα τα παραλαβω το απογευμα θα τα παω στην μαμα αφου θα ειναι πακεταρισμενα.

κ με το καλο ολες να μπειτε σε αυτην την διαδικασια σας το ευχομαι ολοψυχα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...