Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σου ρε λια με την λεβεντοκορη!!!! οριστε που λυσσαξες πως ολα τα στραβα και κουφα σε εσενα θα συμβουν!!!!! η κορουλα ειναι μια χαρα μπεμπουλα και εδωσε τα πρωτα χαιρετισματα... ε ρε γλεντια...ο γιατρος πώς σε ειδε εσενα? σου έδωσε καμμια νέα οδηγία???

ολγα η αντιβιωση ξεκινησε....μεχρι την πεμπτη θα εχει τελειωσει για να πιω μια σαμπανια την παρασκευη για παρτη σου!!!! εσυ χαμομηλάκι!! πώς ηταν πρωτη μερα στην δουλεια? ελπίζω να μην κουραστηκες γιατι θα φας ξυλο!! εχει μαλλιασει η γλωσσα μας με εσας που κάνετε τις εξωσωματικές! η μαρια ν, πηγαινε βόλτα τον σκύλο, εσυ πας στην δουλεια...αντε ξυλο που θελετε!!! ορίστε δεν παιρνετε παραδειγμα το παπι που καθησε 3 μηνες στο σπιτι του και τωρα δεν μπορουμε να το μαζεψουμε απο τις βολτίτσες?? κάθε μέρα ειναι μερα "τατα" για την μινα! μονο η απαστραπτουσα ηταν φρονιμη..εκανε τις δουλιτσες της, καθαρισε και γυαλισε καμμια 20ρια φορες τα ποτηρια της και μετα την εξωσωματική εκατσε σαν την κοτούλα σπιτι της!!! ευγε ευγε!

μαριεττακι πηγες για την θρομβοφιλία ε? μπραβο μπραβο..καλα αποτελεσματα...μαλλιασε η γλωσσα μου και με σενα!!!

τινκερ πού χαθηκες εσυ??

το χριστινακι μας πού ειναι επισης????

μαρια σταρ αυριο θα σε παρω τηλ να σε ακουσω λιγακι γιατι μου εχεις λειψει πολυ!

ευαγγελια μου τελειωσε η ρημαδα η περιοδος να ησυχασεις??

νατασσα καθε μερα να τρως απο ενα κομματακι σοκολατιτσα να ηρεμεις.... μην αγχωνεσαι για το σπερμα..οπως σου ειπε κι η μαριεττα θελει τον χρονο του... δωσε κουραγιο στον αντρα σου να κανει λιγη υπομονη ακομα, διοτι οι αντρες τις περισσοτερες φορες απογοητευονται πολυ γρηγορα και πεφτουν ψυχολογικά..

τινα αν βρεθηκες με την νατασσα ελπιζω να εισαι σωα και αβλαβης!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου για την συμπαράσταση……..και που με ανέχεστε !!

Και σιγά που θα τον άφηνα τον γιατρό μου σε χλωρό κλαρί…………Είχα «καυτές» απορίες περί σεξ που έπρεπε να απαντηθούν άμεσα, γιατί δεν κρατιόμαστε άλλο…..

1ον Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο οργασμός μπορεί να προκαλέσει σπασμούς και αποβολή………….Φήμη…………..μπορεί λέει μετά τον οργασμό να έχεις κάποιες ενοχλήσεις για λίγο, αλλά σε καμιά περίπτωση αποβολή. Είναι δυνατόν βρε παιδιά να κάνεις σεξ, και να προσέχεις για να μην τελειώσεις…????........οοεεεεεεοοοοο……….

2ον Κυκλοφορεί η φήμη ότι το σπέρμα λόγω προσταγλανδινών που περιέχει μπορεί να προκαλέσει διαστολή του τραχήλου και αποβολή στο πρώτο τρίμηνο………… Φήμη……….και εδώ έβαλε τα γέλια…….γιατί ναι μεν το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνες αλλά σε απειροελάχιστες ποσότητες για να κάνει ζημιά. Βέβαια έχει και μικρόβια,………οπότε έχω και εκεί αντιρρήσεις……..δεν είμαστε για κολπίτιδες.

Αλλά όχι και να τον βάζω τον άνθρωπο ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια να φοράει προφυλακτικό !! Υπερβολές !!

Κοινώς κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε, χωρίς υπερβολές και χωρίς να κρεμιόμαστε από τον πολυέλαιο……………..

Από την στιγμή λέει, που είναι μια φυσιολογική εγκυμοσύνη χωρίς αιμορραγίες, πόνους, ή κάποιο λόγο για να ανησυχούμε, συνεχίζουμε την ζωή μας φυσιολογικότατα..............ουφ............

trivial pursuit ο γιατρος... τον κανονισες!!

παντως για το σεξ, απο οσες γνωστες μου ξερω που ηταν εγκυες, ολοι οι γιατροι τους το ειχαν απαγορευσει για τους 3 πρωτους μηνες διοτι μπορει να μην υπαρχει αποβολή, αλλα μπορεί να δημιουργηθούν αλλου είδους θέματα... κρατησου χριστιανη μου κι εσυ πια!! φελλο πρεπει να σου δωσει ο γιατρός??????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

.......

1° τρίμηνο

Εάν η μήτρα βρίσκεται σε πρόσθια θέση χωρίς να υπάρχουν επιπλοκές όπως π.χ. είναι οι ακόλουθες:

αποκόλληση πλακούντος,

πόνος,

περισσότερο από ένα κύημα,

πρόδρομος πλακούς (ο πλακούντας να είναι χαμηλά),

ανεπάρκεια του τραχήλου,

εξωσωματική γονιμοποίηση,

αιμορραγία κολπική αγνώστου αιτίας,

τότε η επαφή, εάν είναι αποδεκτή και από τους δύο και ευχάριστη, δεν υπάρχει λόγος να μην συντελείται. Εάν όμως συντρέχει οποιοσδήποτε από τους παραπάνω λόγους, υφίσταται απαγορευτική εντολή.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερίνα η απαστράπτουσα κοτούλα, καθάρισε το κοτέτσι και τώρα έχει γκάβλες !!! Τώρα……………..που μου έδωσε και το ΟΚ ο γιατρός, ποια εξωσωματική……, πρόσθια και οπίσθια κλίση…………….και πλάι, και πάνω, και κάτω……. Εγώ πάντως θα δοκιμάσω !

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κατερίνα η απαστράπτουσα κοτούλα, καθάρισε το κοτέτσι και τώρα έχει γκάβλες !!! Τώρα……………..που μου έδωσε και το ΟΚ ο γιατρός, ποια εξωσωματική……, πρόσθια και οπίσθια κλίση…………….και πλάι, και πάνω, και κάτω……. Εγώ πάντως θα δοκιμάσω !

Βρε κάνε ότι θελεις...κρεμάσου κι απο τον πολυέλαιο...κάνε και το προγραμμα του μελισσανίδη αν γουστάρεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ! Φαντάζομαι την ευτυχία σας!Με το καλό να πάνε όλα καλά! Αφου ο γιατρός σου σου δίνει το ελεύθερο κι εσύ δεν κρατιέσαι, κάνε σεξάκι να ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σου! Πάντως η αλήθεια είναι ότι κι εγω μια έλλειψη την νιώθω...Λες και το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες είναι συνέχεια εκεί! Τι να πω?

Γεια σου ρε Λια γκα....ρα! με τις ορμες σου!!!

Εσυ καλα εχεις πυρωσει και εχεις φουντωσει αλλα ξερεις τι θελω να μου πεις?Αν και ο επιβητορας σου θα ειναι στις επαλξεις ή θα κομπλαρει λογω βατραχοσκουλικιου με ταχυκαρδια...Κατι μου λεει πως καποιος θα εχει μια δυσκολια αλλα ευχομαι να το ευχαριστηθητε!!!

Ε ρε γλεντια στο σπιτι της οικογενειας της Λιας!!!!

Φιλακια κοριτσαρες σε ολες...

Αντε καληνυχτες!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Λία μου τέλεια τα νεάκια σου!!!!

κρατήσου βρε κοπελια,τι να πώ και εγω που απο μέσα οκτωβρίου είμαι στο οχι μια απο τον γιατρό και μια απο το σύζυγο....λυσσάρες μου, καμια δεν μου συμπαραστέκεται λοιπόν!!!

κατερινάκι δεν βρέθηκα τελικα με την τρελιαρα, ας ηρεμήσει πρώτα και μετα....ήταν επικίνδυνη σήμερα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα !! νωρις νωρις σημερα κ ολοθ απορουν πως κ σηκωθηκα νωρις αφου ο δικος μου με ειπε γιατι ξυπνησες τοσο πρωι πεσε ξανα για υπνο χαχαχ!! μπα με τετοιο καιρο δεν ειναι για νανι ειναι για τατα!!!

καλημερα σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα τσούπρες!!!!!!

λεια τελεια τα νέα σου..............αχ κοριτσάκι ζεις μαγικές στιγμές εεεεε φροντίσε να της ευχαριστηθείς και τέλος η άσχημες σκέψεις!!!!

όσο για το αλλό κάνε ότι σου λέει ο γιατρός;););)

μαρια v τελός καλό όλα καλά,κοριτσάκια εεε????καλο μάνα μου εσυ!!!!!

ειμαι μέσα και εγω για την συναντηση όποτε θέλεται και προτιμω την λαμια περισσοτερο απο την λάρισα γιατι εγω ειμαι 40χλμ μακρια απο την αθηνα, georgat θα συμφωνισω με την νατασα εσυ είσαι ο αρχηγός μας!!!!!εισαι πολυ οργανωτική!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Μετα την χειμωνιατικη ιωση με τιμησε και η ανοιξιατικη!Η μυτη μου εχει γινει σαν μελιτζανα απο το συναχι...

Ειχα και μια κρυφη ελπιδα οτι θα με παει στην πατριδα το αγορι μου επιτελους το ΣΚ αλλα μαυτα τα χαλια χλωμο το βλεπω...

natasoula να χορεψεις εσυ και για μενα και να παρεις και μια σφυριχτρα παραπανω :(

Οσον αφορα την συναντηση εγω δυστυχως δεν θα καταφερω να ερθω αν και θα το ηθελα πολυ...Καποια αλλη στιγμη ομως θα συναντηθουμε σιγουρα!

Helooo

Πως πανε τα κέφια μας σημερα;;;

Απαστράπτουσα ξεχαρμανιασες η γυναίκα και ήρθε το μυαλό στην θεση του;;;

Οι υπόλοιπες όλα καλα όλα ανθηρα;;

Κι εμάς μας χτύπησε η άνοιξη και δεν έχει κανείς όρεξη για μαθημα ούτε καθηγήτρια ούτε μαθητές!!!

Περιμένω πως και πως το τριήμερο να κάτσουμε με τους άντρες της ζωής μου(διποδους και τετραποδους)!!!

Για πείτε σχεδια....

bKtop2.png8BRwp3.png

καλησπερα κ απο μενα!

ασπουλα τα δικα μας τα σχεδια τιποτα κλασικα σπιτι αα την κυριακη θα μα βγαλει ο δερφουλης για φαγητο κ μετα για καφε κ το περιμενω πως κ πως γιατι 1ον θα γλιτωσω το βλημα κ 2ον δεν θα μαγειρεψω τελειαα!!!

κατα ταλλα μια απο τα ιδια καλα εινα ιμωρε δεν παραποινιεμε , ρε συ τι φατσα σκυλο εχετε για ζουλιγμα ειναι.

ααα ξεχασα να σας πω οτι για την λαμια κ εγω εκτος πηγα στον γιατρο σημερα να γραψω φαρμακα κ ειπα να μπω να τον ρωτησω χωρις τον δικο μου μπροστα μπας κ πει κανα ναι αλλα με το που ειπα ταξιδι κτλ κοντεψαν να του πεσουν τα μαλλια που του εχουν απομεινει του καημενου οποτε λυπαμαι αλλα ουτε εγω θα μπορεσω ο μπεμπης πρεπει ναμεινει στην κατερινη .

καλε η νατασα κ η σισσυ που ειναι που μας χαθηκαν ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κου κου!!!!!επιτελους εκατσα στον κωλο μου να διαβασω τα νεα σας!!!!

Λια Μπραβο ρε!!!!!!!!!!!!!!!τελεια νεα!!!!κοιτα να απολαυσεις το μωρο σου και ασε το σεξ!!!!!δεν βαρεθηκες τοσα χρονια τα ιδια και ιδια???απολαυσε τη νεα σου εμπειρια!!!

Κατερινιω ας δουμε πρωτα συμμετοχες λεω εγω.......εγω μεσα ειμαι παντως.

Παπακι μου δεν πειραζει!!!θα ερθουμε ολες στο μαιευτηριο οταν γεννησεις!!!!!

Ασπα σε χτυπησε η ανοιξη?????????κοιτατε τις μελισσουλες και τα λουλουδακια??

Πατριωτακι κατσε και εσυ στα αυγα σου και ελατε οταν θα ειναι ηρεμη η πολη μας!!!να μπορουμε να πιουμε και εναν καφε με την ησυχια μας.

Τινακι που εισαι????τα νευρα περασαν μπορεις να ερθεις!!!!!!ειμαι τωρα σε νιρβανα!!!!

Μαριεττακι εσυ τι κανεις?δεν θυμαμαι αν σου ειπα συγχαρητηρια που πηγες και εκανες μονη σου το τεστ θρομβοφιλιας!!!!γιατι αμα περιμενεις να σε βαλει γιατρος να το κανεις, ΣΩΘΗΚΕΣ!!!

εμεις αν ολα πανε καλα με εξετασεις ουρεοπλασματος, ξεκιναμε!!!!!!(καποτε υποφεραμε και απο αυτο). η προλακτινη κλασικα στον πατο, αλλα θα κοψω τα χαπια για 2 βδομαδες να ανεβει λιγο και μετα βλεπουμε. σε φυσικο κυκλο παλι γιατι μου λεει οτι απο τη στιγμη που εχω τοσο καλο κυκλο δεν θελει να γινει τιποτα ακομα με φαρμακα. στην επομενη προσπαθεια ισως.

ειναι και οι ορμονες μου σκατα που περιμενω περιοδο, σφιχτηκα λιγο χθες χωρις λογο, στενοχωρηθηκα και με κατι οικογενειακο και ηρθε και εδεσε!!!πατησα ενα κλαμα και ηρθα στα ισα μου επιτελους!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...