Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ζουζούνια μου φιλάκια !!!!

Markella, γιούπι και ξαναγιούπι για τις καρδούλες που ακούσατε !!! Διδυμάκια λοιπόν και πολλές μαγικές στιγμές. Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι και για την θετική ενέργεια που μου στέλνεις. Σου είπα, όλα καλά θα μας πάνε από δω και στο εξής…….

Όλγα δεν σου είπα θα συνέλθεις όταν βγεις από το σπίτι? Θα μιλάς! Όταν το έχεις ανάγκη θα μιλάς και θα μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου. Η εξωσωματική θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Μετράμε αντίστροφα κοριτσάκι!

Μαρακι v, είναι δυνατόν βρε αγάπη μου να μην ήταν όοοοοοοοολα καλά? Τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκες, έκλαψες και πόνεσες. Φτάνει………Από δω και στο εξής γελάμε. Αλήθεια ο άντρας σου πως το πήρε? Συνειδητοποίησε πως θα αποκτήσει σύντομα χαρέμι…???.....χαχαχα………

Μαριέτα, το ότι δεν έδειξε τίποτα η βιοψία, δεν είναι πολύ καλό? Όσο για την θρομβοφιλία, πάρα πολύ καλά κάνεις και το ψάχνεις, γιατί με την απορία θα έμενες στο τέλος.

Κοριτσάρες μου, εγώ εννοείται πως είμαι με τα μπούνια μέσα για πανελλαδική συνάντηση, αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω θετικά, παρά μόνο την τελευταία στιγμή. Τώρα είμαι μια χαρά, αλλά σε 2 εβδομάδες μπορεί να είμαι με την λεκάνη αγκαλιά και να ξερνάω σαν γατί. Ο γιατρός μου ευτυχώς δεν μου απαγορεύει τίποτα, αλλά πρέπει να περάσω και από τον κέρβερο τον άντρα μου, που δεν μπορώ λέει να κάνω βόλτες την κόρη του ανά την Ελλάδα, ακόμα δεν έβγαλε πόδια………

Σε 2 ωρίτσες έχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου. Έχουμε εξοπλιστεί με κάμερα για να αποθανατίσουμε την αμοιβάδα μας. Fingers Crossed που λέει και η Άσπα, να μας κάνει την χάρη να ακούσουμε καρδιά σήμερα, πριν βγει η δικιά μας η ψυχή…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λία μου σήμερα θα ακούσεις τον πιο ωραίο ήχο, την καρδούλα της κορούλας σου γιατί σίγουρα θα είναι κοριτσάκι ,ελπίζω να μην πέσω παλι έξω...

παπάκι έρχονται οι νύφες και δεν θα ξέρεις πια να πρωτοδιαλέξεις χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Λία μου σήμερα θα ακούσεις τον πιο ωραίο ήχο, την καρδούλα της κορούλας σου γιατί σίγουρα θα είναι κοριτσάκι ,ελπίζω να μην πέσω παλι έξω...

παπάκι έρχονται οι νύφες και δεν θα ξέρεις πια να πρωτοδιαλέξεις χιχι

Tinaki, το ότι είναι κοριτσάκι ακόμα είναι σίγουρο…………..μην αλλάξει σε γιος τον επόμενο μήνα φοβάμαι……..χαχαχα………….

9aXep2.png

Πω πω νυφες που θα εχοουμε!!!!! τελεια τελεια!!!

μαρακι ειδες που σε ελεγα οτι ολα ειναι καλα? απλα το περασαμε κ αυτο το σταδιο κ απο εδω κ περα μονο χαμογελα μαναρι μου!

λια σε βλεπω παλι με κατεβασμενα παντελονια να πηγαινεις αχαχαχαχα κοιτα μην μας σκασεις κ μας πεις τα νεα σου μεταμεσονυχτια

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια εχει τοσο πολυ ομορφη μερα που το μυαλο μου ειναι για εξω αλλα απο την αλλη μολις εχω φαι κ εχει τεντωση η κοιλια μου αλλα απο την αλλη μια τοσο ομορφη μερα να την αφησω ναπαει χαμενη? ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

νατασσα μου αν ειναι να τελειωνω πρωτα με τον γαμο....οι εγκυες θα ειναι με την κοιλια στο στομα!!! το παπί ιουλιο γεννάει!!!

τα περισσότερα "ισως" ειναι απο τα βόρεια κοριτσια λόγω εγκυμοσύνης απο ότι καταλαβα... οπότε καλύτερα δεν ειναι να βρούμε μια ημερομηνία και ανάλογα με το τί θα μπορούν να κάνουν να το κανονίσουμε? γιατι αν ειναι να ανεβούμε όλες οι αθηναίες στην λαμία και να μην κατέβει καμμιά απο τις επάνω δεν εχει νόημα.. σωστα?

οπότε ας ορίσουμε αρχικά ποιά μέρα βολευει..φανταζομαι σαββατοκυριακο ε?

μετα θα δουμε κατα προσεγγιση και την ημερομηνια και βλεπουμε....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα μόνο καλά νέα ακούμε! Πρώτα με το Μαράκι μας και αργότερα περιμένουμε από την Λία μας!!! Άντε, μπες να μας πεις για την κόρη σου!!! Θέλουμε καλή περιγραφή εικόνας και ήχου!!!!

Κατερινάκι μου δεν θα δίνεις μόνο εσύ οδηγίες...Όλες μαζί θα σε πρίξουμε...Ξεκίνησες την αντιβίωση???

Τινκ μου τι κάνεις? Η καινούρια δουλειά??? Ευχαριστημένη????

ναι πολύ ευχαριστημένη!!!

νιώθω πολύ ξεκούραστη...!!!μετά από πολύ πολύ καιρό!!!!

εσύ όλα καλά???λίγες μέρες μείνανε!!!χχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Η αμοιβάδα μας έγινε βατραχοσκουληκάκι με τα ταχυκαρδία !!!! ITʼ S ALIVE !!

Φοβερό συναίσθημα κοριτσάκια. Σήμερα συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Το πήραμε με την κάμερα και τώρα καθόμαστε και το χαζεύουμε.

9aXep2.png

Φοβερό συναίσθημα κοριτσάκια. Σήμερα συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Το πήραμε με την κάμερα και τώρα καθόμαστε και το χαζεύουμε.

η αμοιβαδα σου σε λιγο θα βγαλει χερακια κ θα σε πει παρτα μανα που τωρα καταλαβαις τι κορακλα κουβαλας χαχαχα!! μπραβο μαναρι μου μπραβο καθηστε κοιταξτετο κ χαρητετο οσο μπορειτε ποιο πολυ!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αχ λια μου , τελεια!!!!!!!!

χαίρομαι πάρα πολύ για σενα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου, πολύ χάρηκα!!!!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα!!! Απόλαυσέτο!

HvAnp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!!:P:p:p:p

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου για την συμπαράσταση……..και που με ανέχεστε !!

Και σιγά που θα τον άφηνα τον γιατρό μου σε χλωρό κλαρί…………Είχα «καυτές» απορίες περί σεξ που έπρεπε να απαντηθούν άμεσα, γιατί δεν κρατιόμαστε άλλο…..

1ον Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο οργασμός μπορεί να προκαλέσει σπασμούς και αποβολή………….Φήμη…………..μπορεί λέει μετά τον οργασμό να έχεις κάποιες ενοχλήσεις για λίγο, αλλά σε καμιά περίπτωση αποβολή. Είναι δυνατόν βρε παιδιά να κάνεις σεξ, και να προσέχεις για να μην τελειώσεις…????........οοεεεεεεοοοοο……….

2ον Κυκλοφορεί η φήμη ότι το σπέρμα λόγω προσταγλανδινών που περιέχει μπορεί να προκαλέσει διαστολή του τραχήλου και αποβολή στο πρώτο τρίμηνο………… Φήμη……….και εδώ έβαλε τα γέλια…….γιατί ναι μεν το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνες αλλά σε απειροελάχιστες ποσότητες για να κάνει ζημιά. Βέβαια έχει και μικρόβια,………οπότε έχω και εκεί αντιρρήσεις……..δεν είμαστε για κολπίτιδες.

Αλλά όχι και να τον βάζω τον άνθρωπο ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια να φοράει προφυλακτικό !! Υπερβολές !!

Κοινώς κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε, χωρίς υπερβολές και χωρίς να κρεμιόμαστε από τον πολυέλαιο……………..

Από την στιγμή λέει, που είναι μια φυσιολογική εγκυμοσύνη χωρίς αιμορραγίες, πόνους, ή κάποιο λόγο για να ανησυχούμε, συνεχίζουμε την ζωή μας φυσιολογικότατα..............ουφ............

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...