Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μακάρι αλλά επειδή συγκρίνω με τη προηγούμενη φορά και είναι τα ίδια!!

αν είμαι θέλω σπανακόπιτα!!!!!μην το ξεχάσεις!!!:P:p:p:p

Ο,τι θελεις Νεραιδακι μου!Εγω ετσι κι αλλιως εχω διμηνο χαλαρωσης να ηρεμησουν και οι ωοθηκες που τις τρελλαναμε στις ορμονες οποτε και φυλλο σου ανοιγω και ο,τι θελεις...

Θα μοτ φερετε βαφλες ομως...

Εντωμεταξυ ελεγα στον αντρα μου τις προαλλες για τις ντοματες τα καρπουζια ασε την γυρη και το βασιλικο πολτο,του λεω χθες και για τον ανανα και μου λεει βρε κοριτσακι μου μηπως να χαλαρωνες λιγο?Αν αρχισουμε να τα τρωμε ολα αυτα συνεχεια θα βγαλουμε φυλλαρακια!

Οσο για συμπτωματα το μονο σιγουρο ειναι η καθυστερηση οποτε υπομονη μεχρι να ερθει εκεινη η ευλογημενη μερα και μην αγχωνεστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria_v την αλλη πεμπτη πας για την επομενη προσπαθεια?Με το καλο ολα να πανε καλα και να ερθει και το επιθυμητο και ευλογημενο αποτελεσμα!

οχι βρε, οι προσπάθειες από Σεπτέμβρη, τώρα χαλαρά. Θα αφεθώ στην ομοιοπαθητική αυτούς τους δύο μήνες και μετά βλέπουμε. Δεν έχω ψυχικά αποθέματα και επειδή χαλάρωσα και πέρασα πολύ ωραία το 3ήμερο, λέω να το συνεχίσω και τον Αύγουστο έτσι στο χαλαρό και μετά βλέπουμε!!! Και εσύ το ίδιο, όπως διάβασα!!! Καλά να περνάμε λοιπόν!!!

HvAnp3.png

οχι βρε, οι προσπάθειες από Σεπτέμβρη, τώρα χαλαρά. Θα αφεθώ στην ομοιοπαθητική αυτούς τους δύο μήνες και μετά βλέπουμε. Δεν έχω ψυχικά αποθέματα και επειδή χαλάρωσα και πέρασα πολύ ωραία το 3ήμερο, λέω να το συνεχίσω και τον Αύγουστο έτσι στο χαλαρό και μετά βλέπουμε!!! Και εσύ το ίδιο, όπως διάβασα!!! Καλά να περνάμε λοιπόν!!!

Λαθος καταλαβα με συγχωρεις...Ναι κι εγω σε φαση χαλαρωσης ειμαι καλα να περναμε και το φθινοπωρο με υγεια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γλυκούλες!κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες μία μία για τις ευχές σας!

georgia μου χαίρομαι που βρίσκεις σούπερ την χοριακή μου, αύριο το πρωί θα την επαναλάβω και το μεσήμέρι θα ξέρω εάν διπλασιάστηκε, αλλά θα σας το γράψω τέτοια ώρα που γυρνάω από την δουλειά!

Συμφωνώ behappy πως δεν πρέπει να κοιτάμε τα συμπτώματα γιατί και γω πριν από μια εβδομάδα είχα έντονα συμπτώματα περιόδου και είχα απογοητευτεί! υπομονή μέχρι την χοριακή τελικά και η υπομονή είναι αρετή ;)

και μιας μιλάτε για πίτες και βάφλες στείλτε καμία με γλυκιά κολοκύθα είναι η αγαπημένη μου:-P

Στέλνω τόνους μπεμπεδόσκονης, τις προσευχές μου για τεράστιες χοριακές :P:p:p με όποιον τρόπο προσπαθειτε;)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

georgia μου χαίρομαι που βρίσκεις σούπερ την χοριακή μου, αύριο το πρωί θα την επαναλάβω και το μεσήμέρι θα ξέρω εάν διπλασιάστηκε, αλλά θα σας το γράψω τέτοια ώρα που γυρνάω από την δουλειά!

Συμφωνώ behappy πως δεν πρέπει να κοιτάμε τα συμπτώματα γιατί και γω πριν από μια εβδομάδα είχα έντονα συμπτώματα περιόδου και είχα απογοητευτεί! υπομονή μέχρι την χοριακή τελικά και η υπομονή είναι αρετή ;)

και μιας μιλάτε για πίτες και βάφλες στείλτε καμία με γλυκιά κολοκύθα είναι η αγαπημένη μου:-P

Στέλνω τόνους μπεμπεδόσκονης, τις προσευχές μου για τεράστιες χοριακές :P:p:p με όποιον τρόπο προσπαθειτε;)

τέλεια θα είναι και αύριο!!είμαι σίγουρη!!!!:P:p:pθα περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!!

στείλε στείλε να φτάσει και εδώ πέρα που είμαι μακρυά!!;););)

πίτες δεν ξέρω να κάνω!!!!:(:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αν μου στειλεις ενα τσουβαλι μπεμπεδοσκονη θα σου στειλω πιτα με οτι θες μεσα σπιτικια!!! ;););):D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αν μου στειλεις ενα τσουβαλι μπεμπεδοσκονη θα σου στειλω πιτα με οτι θες μεσα σπιτικια!!! ;););):D:D

στειλέ μου και εμένα και της Γεωργίας που έχει τη κολοκύθα και τις πίτες θα τις κάνει η Μαρία!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

tinkerbell!24 τι λεει πως εισαι σημερα?

εγω πριν λιγο γυρισα απο την θαλασσα!!! εχω αποθημενα φετος το καλοκαιρι δεν χορτασα μπανια κ βγαζω αποθυμενα αλλα κ να ξεχνιεμε!

πολύ καλά κάνεις!!!!εγώ 2 φορές πήγα φέτος!!!!:P:p:p

εγώ τα ίδια δεν νιώθω τίποτα και παρακολουθώ και το στήθος καμία αλλαγή!!!:(:(

εσύ πως είσαι???

1533345xcnw09g7xt.gif

tinkerbell δεν πειράζει γλυκιά μου!! στέλνω τόνους μπεμπεδόσκονη για να φτάσει στα μέρη σου:P maria pappa ευχαριστώ γλυκιά μου:P μπεμπεδόσκονη μπόλικη για όλους:P

στείλε στείλε!!!!:P:p:pθα φτάσει που θα πάει!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

πολύ καλά κάνεις!!!!εγώ 2 φορές πήγα φέτος!!!!:P:p:p

εγώ τα ίδια δεν νιώθω τίποτα και παρακολουθώ και το στήθος καμία αλλαγή!!!:(:(

εσύ πως είσαι???

εγω κλασικα το στηθος με ποναει κ λιγο η μεση μου ποιο πολυ στην δεξια μερια κ κατι ενοχλησεις στην κοιλια μου κλασικα συμπτωματα περιοδου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...