Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πάω όπου θέλετε αρκεί να βρεθούμε!!!! ΝΑΙ!!!!!!!! Άντε να το οργανώσουμε σιγά σιγά... Βέβαια ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 22 που θα πάνε τα 2 κοριτσάκια μας στον γιατρό! Οι υπόλοιπες??? Συμφωνείτε???

Αχ βρε Όλγα, αυτό το μυαλό μας δουλεύει υπερωρίες………Φυσικά και ξέρω πόσο δύσκολα περνάς. Δεν θα τα κρατάς μέσα σου, ότι και να σκέφτεσαι. Να τα μοιράζεσαι όλα με τον αντρούλη σου, ή με όποιον μπορεί να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει.

Ακόμα και να υποθέσουμε, (που είναι σίγουρο…….) ότι τα σποράκια σου είναι εκεί γαντζωμένα, είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα. Έχεις μέρες μπροστά σου ακόμα. Το έχεις ξαναζήσει το έργο. Ότι νιώθεις αυτή τη στιγμή στο σώμα σου, είναι από τα φάρμακα.

Βρε Νατάσα πλάκα με κάνεις ? Όση ώρα θα κάνεις Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, κάνουμε εμείς για να κατεβούμε στο κέντρο και να παρκάρουμε. Σιγά το ταξίδι. Μέχρι να διαβάσεις ένα περιοδικό, έφτασες. Άντε !!! Ξεκουνήσου, πάρε την απόφαση και κανονίζουμε εμείς.

Λιάκο σου γράφω να σου πω ότι ακούσαμε καρδούλες!!!

Θα ζήσεις σύντομα ξεχωριστή εμπειρία θα δεις!!! Από πόνους έχεις ακόμα εγώ έχω το έντερο που με ταλαιπωρεί...οπως έλεγα και στην GeorgKat που γνωριζόμαστε από δίπλα και έχουμε και καλή επαφή στο fb, ήσουν ο οιωνός μου για τις χοριακές!!!Οπότε εγώ θα γίνω ο οιωνός σου για την καρδούλα που θα ακούσετε!!!Κράτα γερά μέχρι το επόμενο υπέρηχο!~Θα είναι ο ωραιότερος!!!!:P:pΦιλιά σε όλη την παρέα!

Καλημέρα κορίτσια!

Άργησα να σας ενημερώσω αλλά ήμουν ξάπλα και δεν καθόμουν στον υπολογιστή. Την Τετάρτη το απόγευμα κάναμε την άμνιο και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και είναι φυσιολογικάααα!!! Μας έσκασαν λίγο αλλά βγήκαν, κάναμε μοριακό καρυότυπο, περιμένουμε για άλλα 120 σύνδρομα, μέσα στην εβδομάδα θα βγουν, αλλά αυτά τα πρώτα που βγήκαν ήταν και τα πιο συχνά, οπότε πήραμε μια ανάσα. Μας διαβεβαίωσαν επίσης και για το φύλο, αν και το ξέραμε από πριν, 2 κορίτσια!! Επίσης μου είπαν ότι ο ένας πλακούντας είναι χαμηλά και πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα 2-3 εβδομάδες γιατί μετά θα ανεβεί το παιδί και θα τραβήξει τον πλακούντα, οπότε θα είμαστε καλά, έτσι δεν οδηγάω και θα περιορίσω και τις βόλτες, αλλά χαλάλι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και κάθε μια ξεχωριστά για την θετική ενέργεια, τις προσευχές σας και το ενδιαφέρον σας!

Λία μου με το καλό σήμερα να ακούσεις καρδούλες, θα περιμένουμε με αγωνία!!!!

Ολγάκι υπομονή και πλησιάζει η Παρασκευή, όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!!!

Τίνα μου, το κοριτσάκι σου άρχισε να δηλώνει την παρουσία του!!!! Τι χαρά θα έχεις φαντάζομαι!!!

Κατερινάκι, τρέχοντας να πας στον γιατρό, περιμένουμε και από εσένα νέα.

Νεραιδούλα, πως πάει η νέα δουλειά, ευχαριστημένη, προσαρμόστηκες?

Νατασούλα μην απογοητεύεσαι με το σπέρμα, θέλει χρόνο η θεραπεία!! Τρελαίνομαι για τις ατάκες σου!!! Συμμετέχεις στο καρναβάλι στην Ξάνθη, σε κανένα άρμα?

Ασπα την επόμενη φορά θα είμαστε και εμείς στην συνάντηση, αν το κάνετε ειδικά ΣΚ θα είναι πιο εύκολο! Τι κάνει το αγοράκι σου? Τρέχετε και εσείς από το ένα αποκριάτικο πάρτι στο άλλο, όπως κάποιες φίλες μου με παιδάκια?

s_maria την καλημέρα μου!!!

Μίνα και Ευαγγελία πολλά φιλιά σας στέλνω, όπως και σε όλα τα κορίτσια!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!

Μαρια v τι ευχαριστα νεα ειναι τουτα!!!!!τωρα ξαπλα ομως!!!ευκαιρια για τρελη σαπιλα!!!!!και εγω μαζι σου μια κει βαριεμαι να κουνηθω....

Κατερινιω που βοσκεις;;;περιμενουμε νεα απο τον doctor που θα πας!!!καλα εισαι φοβερη,εψαξες ποια ειναι η καταλληλη τοποθεσια,βρες και το μαγαζι τωρα!!βρες και ενα πουλμαν να μαζεψει τις βορειοελλαδιτισσες!!

Ολγακι πως πανε τα νευρα;;;;!!!!!να ερθω να τα σπασουμε μαζι;;;σκοτωνω ανθρωπο σημερα!!!νευρα πολλα νευρα!!!ζουρλομανδυα επειγοντως!!!

Διαφημίσεις

Τα φιλια μου σε ολες!!!!!!ματς μουτς σταυρωτα!!!

Α ξεχασα να σας πω,τωρα που θελω να ανεβει η προλακτινη εχει πιασει πατο!!!χα χα!ηρθε η ωρα να αγχωθω γιατι πολυ χαλαρωσα!!!και να θυμιθω να κοψω τα χαπια!!!

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!

Μαρια v τι ευχαριστα νεα ειναι τουτα!!!!!τωρα ξαπλα ομως!!!ευκαιρια για τρελη σαπιλα!!!!!και εγω μαζι σου μια κει βαριεμαι να κουνηθω....

Κατερινιω που βοσκεις;;;περιμενουμε νεα απο τον doctor που θα πας!!!καλα εισαι φοβερη,εψαξες ποια ειναι η καταλληλη τοποθεσια,βρες και το μαγαζι τωρα!!βρες και ενα πουλμαν να μαζεψει τις βορειοελλαδιτισσες!!

Ολγακι πως πανε τα νευρα;;;;!!!!!να ερθω να τα σπασουμε μαζι;;;σκοτωνω ανθρωπο σημερα!!!νευρα πολλα νευρα!!!ζουρλομανδυα επειγοντως!!!

Φτύσε με να μην με ματιάσεις!!!Από χθες το πρωί είμαι τέλεια! Σήμερα ήρθα στη δουλείτσα μου και σε λίγο θα φύγω να πάω και στο ιατρείο! Θα γυρίσω σπίτι κατά τις 7:30-8:00, αλλά έχει τέλειο καιρό και τα βλέπω όλα θετικά! Επίσης να συμπληρώσω ότι έχω ξυπνήσει από τισ 5:30... Λόγω salospir ήθελα τουαλέτα και μετά το μάτι γαρίδα! Αυτά!!!

Διαφημίσεις

αν σε βολευει σήμερα ακυρώνω για πάρτη σου την γαμοπρόβα (μπορεί να γίνει και αυριο) και σου ερχομαι για καφεδάκι!!!

αν δεν σε βολευει δεν πειράζει, το αφήνουμε για αλλη μέρα....εχεις και νευρα σήμερα, μην την πληρώσω εγώ χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κοριτσακια. Είπαμε λυσσαξατε με τον γιατρο!!! Τον πήρα τηλ μου είπε να πάρω αντιβιωση και αν δεν υποχωρήσει σε 2-3 μερες να πάω απο εκει.

Νατασσα ολα τα εψαξα αλλα σχετικά με το μαγαζι και το πούλμαν δεν ξερω αν θα προλάβω να τα κανόνισω ολα!!! Ο χρόνος αρχίζει να με πιέζει υπερβολικά με τα του γάμου και τα έχω παίξει. Προέκυψε και μια καινούργια ευκαιρία για δουλεια και έχω και τέτοια τρεξιματα τωρα!!!!

Γιατι καλε είσαι ολο νεύρα;;;;

Τινα ασε την επίσκεψη σημερα στην νατασσα γιατι δεν θελουμε να σας ακούσουμε στις ειδήσεις!!!!

Ολγα με ηρεμία σε παρακαλω μέχρι την Παρασκευή. Όχι κούραση!!!!!

Μαρία ν ξεκούραση και ξαπλα μέχρι να βαρεθεις να βλέπεις το κρεβάτι σου !!!!! Τα μωράκια θέλουν ξεκούραση μετα την τόση ταλαιπωρία!!!

Μουτς μουτς και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!! Μπαίνω απο το κινητο μου και δεν τα έχω διαβάσει ολα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Οχι ρε Τινα μην φοβασαι!!!θα ξεσπασω σε αλλους!!!!!απο το πρωι στα τηλεφωνα ειμαι!τον αντρα μου τον πηρα 2 φορες να του αλλαξω το προγραμμα οπως και σε εσενα!!!εσεις θα ξεσπασετε πανω μου στο τελος!!!

Καλημέρα κορίτσια

Μαρακι ν πολύ χαίρομαι με τα νέα σου, θα αποκτήσεις δυο όμορφες κουκλίτσες, ξεκουράσου τώρα και απόλαυσε τα ευχάριστα!

Κατερινα καλε μ'αυτά τα πράγματα δεν παιζουνε πήγαινε γρήγορα στο γιατρό που μου θες και χορό, ο έξυπνος ο εγκέφαλος σου δεν έχει βγει ακόμα να σε δείρει τον ζάλησες με την μπιριμπα?

Ολγακι 5 μερούλες μείνανε να ουρλιάξουμε και σταμάτα να ψάχνεις για συμπτώματα δεν υπάρχει συνταγή άλλωστε εσύ το ξέρεις και από τα φάρμακα που δεν σε ενόχλησαν καθόλου.

Νατασουλα μπραβο για τα αποτελέσματα της προστατίτιδας ως ομοιοπαθούσα καταλαβαίνω τη χαρά σας και χαίρομαι πολύ γι'αυτό, όσο για το σπερ/μμα μην δίνεις σημασία στον αριθμό θα πρέπει να το επαναλάβετε για να βγάλεις συμπέρασμα εμείς έχουμε κάνει τόσα πολλά και όλα διαφορετικά μεταξύ τους που σημαίνει ότι έχει να κάνει με το άγχος, με τη διατροφή, με την δίαθεση, με όλα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι πήρα την βιοψία από την απόξεση που έκανα τον Δεκέμβριο (ναι έκαναν 3 μήνες να την βγάλουν) και φυσικά δεν έδειξε τίποτα (γαμώ το δημόσιο γαμώ), οπότε και εγώ αποφάσισα να δράσω μόνη μου και πήγα και έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας. Οψόμεθα λοιπόν σε 2 βδομάδες.

Κατερινιω περιμενω περιοδο!!!!αυτο τα λεει ολα!!!!πρεπει να φαω σοκολατα!!!!!!πρεπει να παρω τη δοση μου!!!

Τελειωνε με τον γαμο για να μας οργανωσεις!!!Εισαι ο αρχηγος μας!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...