Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Παπακι να κανονισουμε πριν φουσκωσετε πολυ!! Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου ;;

Για να Δω συμμετοχές !!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σήμερα είμαι τέλεια!!! Ευτυχώς Παναγίτσα μου...

Εγώ δηλώνω ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! Να βρεθούμε επιτέλους όλες μαζί!!! Το θέλω πάρα πολύ!!! Παπάκι αν ο γιατρός δεν δώσει το οκ, δεν θα κάνεις του κεφαλιού σου! Άκούς???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σήμερα είμαι τέλεια!!! Ευτυχώς Παναγίτσα μου...

Εγώ δηλώνω ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! Να βρεθούμε επιτέλους όλες μαζί!!! Το θέλω πάρα πολύ!!! Παπάκι αν ο γιατρός δεν δώσει το οκ, δεν θα κάνεις του κεφαλιού σου! Άκούς???

εσυ θα εισαι φρεσκοεγκυουλα πουλακι μου!!!! κι εσυ θα παρεις αδεια απο τον γιατρο!!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια??????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σωστά! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!! χαχαχα

Εμ είδες???? Θα βρεθουμε ολες και θα χαιδευουμε τις κοιλιτσες σας!!!

εγω ειμαι ακομα στην αταλάντη και θα φυγω σε καμμια ωρα δυστυχως...ωραια ηταν...ξεκουραστηκα παρα πολύ, εφαγα παρα πολύ (βλεπω την ζυγαριά και κοκκινιζω), επαιξα μπιριμπουλα...και τωρα με εχει πιασει ψυχοπλακωμα που θα φυγω...αυριο εχω γεμάτο προγραμμα και ααα τί πρωτοτυπο...πρεπει να παω στον γυναικολογο μου διοτι εβγαλα ενα ογκιδιο μεγαλο σαν καρυδι το οποιο πονάει παρα πολύ και το ανακάλυψα χτες και μου έχει φύγει η ψυχή!!

Βαρέθηκα να ανοιγω τα ποδια μου στους γιατρους!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ωχ κοριτσάκι μου!!! Έχεις ξαναβγάλει κάτι τέτοιο?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες για τα ανοιχτά πόδια στον γιατρό...Εγώ του έκανα και πλάκα, του έλεγα ότι πιο συχνά τα ανοίγω σε αυτόν πάρα στον άντρα μου... Εσύ τουλάχιστον έχεις και καιρό να πας... Τι ώρα έκλεισες ραντεβού?

Καλή επιστροφή να έχετε, το βασικό είναι ότι ξέφυγε το μυαλουδάκι σου!

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσάκι μου!!! Έχεις ξαναβγάλει κάτι τέτοιο?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες για τα ανοιχτά πόδια στον γιατρό...Εγώ του έκανα και πλάκα, του έλεγα ότι πιο συχνά τα ανοίγω σε αυτόν πάρα στον άντρα μου... Εσύ τουλάχιστον έχεις και καιρό να πας... Τι ώρα έκλεισες ραντεβού?

Καλή επιστροφή να έχετε, το βασικό είναι ότι ξέφυγε το μυαλουδάκι σου!

ναι δυστυχως εχω ξαναβγαλει.... την πρωτη φορα μου εκανε μια μικροεπεμβαση στο ιατρειο, μια χαρα δεν καταλαβα τιποτα...καποια αλλη φορα μου ειπε να το πατησω να βγει το πυον... βασικά αυτό προσπαθησα να κανω και τωρα αλλα ποναει παρα πολύ και αιμορραγει συνεχεια... δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου...θα δω αυριο πως θα πανε τα πραγματα διοτι δεν θελω να χασω και τον χορο μου.. (ναι ναι ξερω πως θα με βρισεις)...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι θα σε βρίσω!!!!! Είναι δυνατόν να μην πας στον γιατρό για να μην χάσεις τον χορό??? Μην με συγχύζεις σε παρακαλώ πάνω που έφτιαξαν τα νεύρα μου!!! Σύνελθε!

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι θα σε βρίσω!!!!! Είναι δυνατόν να μην πας στον γιατρό για να μην χάσεις τον χορό??? Μην με συγχύζεις σε παρακαλώ πάνω που έφτιαξαν τα νεύρα μου!!! Σύνελθε!

μην συγχυζεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα παω .... απλα θα τα συνδιασω!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

σήμερα ειχε τέλεια μέρα και το εριξα στις βόλτες (ζηλεψα απο το παπάκι), πήγαμε για καφεδάκι και μετα για φαγητό και περάσαμε τέλεια, οταν φτιαχνει ο καιρός μου φτιαχνει και η διάθεση!

και ναι επιτέλους κουνήθηκε η μπέμπα μου και το σάββατο και σήμερα, ήταν να μην γίνει η αρχή χιχι

μαράκι χάρηκα με τα νέα σου, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και χαίδεψε τα διδυμάκια μας!!!!

κατερινάκι καλά κάνει και σε μαλώνει το λολιτάκι μας, ασε το χορό και πήγαινε στο γιατρό γιατι θα τα ακούσεις απο όλες μας.....όσο για την συνάντηση συμφωνώ και εγώ για τη λαμία, με το τρελοκομείο παρέα ουτε που θα καταλάβουμε πότε θα φτάσουμε, και εγώ 22 πάω στο γιατρό οποτε αν πει το οκ ειμαι μέσα!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Κατερινιω ηρθε η ωρα να τα ακουσεις απο ολες μας κατσε καλα κοπελια κ πανε στον γιατρο προτεραιοτητα στην υγεια μας δινουμε αντε μαιμουδακι!

ολγακι τι νωμοζεις μονο εγω θα παρω αδεια απο τον γιατρο χαχαχα εσυ τι θα κανεις ταχα?χαχαχα

τινα δεν σε ειπα εγω οτι θα αρχησει της τουμπες? να σε πω στην β επιπεδου σε ειδε απο κατω ή παλι εγω ανοιξα ποδια ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ρε κοριτσια Λαμια;;;;η μεση της Ελλαδας ειναι η Λαρισσα!!!παω για μπιριμπα προς το παρον πριν αρχισω τα ταξιδια!!

Κατερινιω μην ερθω να σε αρπαξω απο το μαλλι!!θα πας στον γιατρο!!!ακους;;;;;!!!!

Φιλακια πολλα κοριτσια μου!!!θα τα πουμε αυριο!!

καλεεεε λυσσαξατε ολες σας!!!! θα παωωω πω πω...κακες πεθερες βρηκα!!!!!!!

νατασσα μου εβαλα στο google maps περιπου το κέντρο απο αθηνα και απο θεσσαλονικη... γι αυτο και ειπα για την λαμια...διοτι η λαρισσα ειναι 355 χλμ απο αθηνα ενω 152 απο θεσσαλονικη... η λαμια ειναι περιπου στα 250 χλμ και απο θεσσαλονικη και απο αθηνα....

μωρε αν δεν μπορειτε λαμια και μπορειτε λαρισα εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα...

παντως πραγματικά αν ειναι να κανονισουμε κατι τετοιο πρεπει να το τρεξουμε απο τωρα για να μπορεσουν να οργανωθουν και οι εγκυουλες, και οσες εργαζονται και οσες ετοιμαζονται για γαμους (ποιά ειναι αυτη άραγε???), και γενικά ειναι δύσκολο να οργανωθεί κάτι τετοιο με πολλά άτομα...αλλα δεν μας φοβάμαι καθολου!!!!!

ειμαι σίγουρη πως θα ειμαστε ολες και οταν λεω όλες, εννοω ολες, εκει.....φυσικά ύστερα απο ερωτηση γιατρων!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

παπάκι μου και εγώ άνοιξα πόδια στη β επιπέδου δεν είσαι η μόνη....μου μέτρησε τον τράχηλο και είδε και τη μητρα για τα πονάκια που είχα...μέτρησε και κάτι στη μπέμπα δεν θυμάμαι τι, γιατι είχε γυρίσει μπρούμητα και δεν μπορούσε να το δεί απο αλλη οπτική γωνία.....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...