Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ βρε Όλγα, αυτό το μυαλό μας δουλεύει υπερωρίες………Φυσικά και ξέρω πόσο δύσκολα περνάς. Δεν θα τα κρατάς μέσα σου, ότι και να σκέφτεσαι. Να τα μοιράζεσαι όλα με τον αντρούλη σου, ή με όποιον μπορεί να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει.

Ακόμα και να υποθέσουμε, (που είναι σίγουρο…….) ότι τα σποράκια σου είναι εκεί γαντζωμένα, είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα. Έχεις μέρες μπροστά σου ακόμα. Το έχεις ξαναζήσει το έργο. Ότι νιώθεις αυτή τη στιγμή στο σώμα σου, είναι από τα φάρμακα.

Βρε Νατάσα πλάκα με κάνεις ? Όση ώρα θα κάνεις Ξάνθη – Θεσσαλονίκη, κάνουμε εμείς για να κατεβούμε στο κέντρο και να παρκάρουμε. Σιγά το ταξίδι. Μέχρι να διαβάσεις ένα περιοδικό, έφτασες. Άντε !!! Ξεκουνήσου, πάρε την απόφαση και κανονίζουμε εμείς.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγα μην ερθω με το λεωφορειο!!θα παρω το αμαξι μια μερα που δεν θα δουλευει ο αντρας και θα ερθω!!!!!

Βρε δεν έρχεσαι και με πατίνι..??? Αρκεί να έρθεις. Να είναι Σαββατοκύριακο μόνο, για να μπορεί και η Άσπα. Άντε ανάλυσε το στο άρρωστο μυαλό σου και πες μας!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

MAZOXA NAI NAI NAI ΕΛΑ ΕΛΑ!!!!ΕΛΑ ΜΕ ΚΤΕΛ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΤΕΛ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΤΑ!!!!ΕΛΑ Σ/Κ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

MAZOXA NAI NAI NAI ΕΛΑ ΕΛΑ!!!!ΕΛΑ ΜΕ ΚΤΕΛ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΤΕΛ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΤΑ!!!!ΕΛΑ Σ/Κ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!

εδω στα νορμαλ μου γινομαι ρεζιλι!!!!!που να κομματιαστω κιολας!!!

Ολγακι μου μακάρι να ήμουν αθηνα να ερχομουν επίσκεψη να λέγαμε τις βλακείες μας να γελαγαμε να περνούσε κι ή ώρα!!! Κανε λίγη υπομονη ομως. Οι ορμονες ταραμ ταραμ ε; Ε ρε μια εγκυμοσύνη σούπερ πια!!!

Βόρεια κορίτσια δεν κατεβαινετε προς Λαμία να ανέβουμε κι εμείς εκει να συναντηθούμε ολες στην μέση;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημεραα!!! τι κανετε? ακομα νανι κανετε η εχετε ηλιο στα μερη σας κ σαν τα σαλιγγαρια βγηκατε εξω?

κατερινιω να σε πω καλη η ιδεα σου να βρεθουμε καπου στην μεση αλλα να γινει νωρις πριν παραφουσκωσουμε κ δενμπορουμε να κουνηθουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;;;εχει τελεια μερα σημερα!!!

Καλα,εβλεπα κατι ονειρα!!το ναυαγο ν2!!βρεθηκα λεει ναυγος στην Βραζιλια σε μια παραλια που ειχε σπιτακια και τηλεφωνο παρακαλω!!!!μα τι γινεται στο υποσυνειδητο μου;;;!!!ποσο καμμενη ειμαι;

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;;;εχει τελεια μερα σημερα!!!

Καλα,εβλεπα κατι ονειρα!!το ναυαγο ν2!!βρεθηκα λεει ναυγος στην Βραζιλια σε μια παραλια που ειχε σπιτακια και τηλεφωνο παρακαλω!!!!μα τι γινεται στο υποσυνειδητο μου;;;!!!ποσο καμμενη ειμαι;

καλημερα , θελεις επειγοντως διακοπεςςςς!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα , θελεις επειγοντως διακοπεςςςς!!!

Παπακι λες;;;;;!!!!ή μηπως χρειαζομαι κανενα σκοινι να δενομαι για να μην αποκρυνομαι οταν κολυμπαω σαν δελφινι;;γιατι σκιζω τα νερα οταν κολυμπαω!

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Εξω εχει υπεροχη μερα αλλα εγω αδιαθετησα ποναω και ειμαι αραχτη στο κρεβατακι μου απο χθες το βραδυ νωρις νωρις μεχρι και τωρα...

natasoula πρεπει να ερθεις στην απαστραπτουσα να σε μυησει στο διαλογισμο να συνδεθεις με το συμπαν και να καθαρισει το ενεργειακο σου πεδιο...

Πλακα πλακα κανει δουλεια τελικα ...

παπι μου ετοιμη για τατα σε κοβω!

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Εξω εχει υπεροχη μερα αλλα εγω αδιαθετησα ποναω και ειμαι αραχτη στο κρεβατακι μου απο χθες το βραδυ νωρις νωρις μεχρι και τωρα...

natasoula πρεπει να ερθεις στην απαστραπτουσα να σε μυησει στο διαλογισμο να συνδεθεις με το συμπαν και να καθαρισει το ενεργειακο σου πεδιο...

Πλακα πλακα κανει δουλεια τελικα ...

παπι μου ετοιμη για τατα σε κοβω!

Δεν θελω κ πολυ σπρωξιμο για τατα χαχαχ!!

θα δω ομως γιατι μια μασ βγαζει ηλιο μια που κρυβεται .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπακι να κανονισουμε πριν φουσκωσετε πολυ!! Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου ;;

Για να Δω συμμετοχές !!!!!!

στις 22 θα παω στον γιατρο κ θα τον ρωτησω εαν με αφηνει ή θα τον κανω νοημα να πει ναι γιατι θα ειναι κ ο δικος μου μπροστα κ ετσι κ ακουσει οχι ονειρο ηταν κ παει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...