Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε βρε καλως την μαρια s!!!Τινκανεις εσυ ψυχη πως τα περνας?πες τα νεα σου!!!

Λολιτακι μου νομιζω οτι η κλεισουρα σου την εχει βαρεσει και ασε τα συμπτωματα....εξαλλου νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για συμπτωματα ασε που μπορει να μην εχεις και κανενα και τι εγινε?Δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες ουτε και ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες.Εγω στην δικια μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα και επειδη δεν ηταν προγραμματισμενο ουτε ποτε περιμενα περιοδο δεν ηξερα και τιποτα δεν με υποψιασε...Οποτε ασε το ψαξιμο και αποΔευτερα θα εισαι καλυτερα!!!!

Μαρια ν ευχομαι ολα να πηγαν κατ'ευχην...Μακαρι να εισαι καλυτερα κι εσυ και τα μωρακια σου.Ολη την θετικη μου ενεργεια...

Μαζοχα μου κι εγω τα εχω ψιλοχασει με την παρτη σας οπως και η απαστραπτουσα...Πρινα παο κατι μερες εμεις γιατι χαιρομασταν και τωρα τι εγινε???

Θεσσαλονικιες θελω ραπορτο απο ολα!!!

Γεωργια μου μου ελειψες....

Φιλακια μικρες μου!!!

Θα σου τα πει η απαστραπτουσα τωρα που θα βρεθειτε...Κατηφορηστε προς τα κατω να τα πουμε παλι ολες μαζι συντομα!

Τελικα νομιζω πως το γουρι δεν ειναι σε ποιο μαγαζι πας για καφε αλλα με ποιον πινεις καφε...Γιατι το Μαρακι ηπιε καφεδακι εδω στην γειτονια μου με την αφεντια μου και ειχε τα καλυτερα αποτελεσματα...Την Πρωτοχρονια μπαινω και σε βασιλοπιτα...:D:D:D

Μαράκι, τρίψε την κοιλίτσα σου και χαμογέλα τώρα. Όλα είναι καλά, και έτσι θα συνεχίσουν από δω και στο εξής !! Όποτε θα έχεις το κουράγιο, και θα μπορείς, γράψε μας τα νέα σου.

Νατάσα άρα καλά πανηγυρίζαμε, είχαμε λόγο……… να τον πεις τον άντρα σου, πως άδικα στεναχωριέται. Αφού ξεμπερδέψατε με την προστατίτιδα τώρα, ο οργανισμός θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να ανανεωθεί και να έρθει σε καινούρια επίπεδα. Σαν τις δικές μας ωοθήκες, που τις κουράζουμε με φάρμακα, και θέλουν κάποιους μήνες να επανέλθουν……………….Στο κάτω – κάτω 15 εκατ. , μετά από προστατίτιδα κιόλας, όχι μόνο άσχημα δεν είναι, αλλά και καθόλου απαγορευτικά για σύλληψη. Εδώ άλλοι και άλλοι με αζωοσπερμίες και τα καταφέρνουν στο πιτς φυτίλι…….

Άσπα επειδή λένε ότι μιλάω πολύ………θα σε πάρω μονότερμα αύριο………θα βγάλω τα απωθημένα μου…………ακούς Κατερινιώτισσα??

Βαγγελιώ μου η οθόνη είναι ακόμα καμμένη, και τα ματάκια μου κάνουν pixel για να σας διαβάσω……….Είναι γεγονός, πως κάνεις και για βασιλόπιτα. Λόγω μεγέθους μπαίνεις και σε μπρελόκ για εύκολη μεταφορά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Θα σου τα πει η απαστραπτουσα τωρα που θα βρεθειτε...Κατηφορηστε προς τα κατω να τα πουμε παλι ολες μαζι συντομα!

Τελικα νομιζω πως το γουρι δεν ειναι σε ποιο μαγαζι πας για καφε αλλα με ποιον πινεις καφε...Γιατι το Μαρακι ηπιε καφεδακι εδω στην γειτονια μου με την αφεντια μου και ειχε τα καλυτερα αποτελεσματα...Την Πρωτοχρονια μπαινω και σε βασιλοπιτα...:D:D:D

xaxaxaxa!!!! ρε αμα ο αλλος ειναι καλος ανθρωπως κ σε δινει θετικη ενεργεια τι νομιζεις ολα σε πανε καλα ( το παραδακι γιατα καλα λογια μου το δινεις μετα ε? μην ξεχνιομαστε τζαμπα δεν τα λεω)

το μαρακι μας να χαμογελαει απο εδω κ περα παει περασε κ αυτο κ απο εδω κ περα χαμογελαα!!!!

ασπα μου κριμα ρε που δεν ησουν χθες μαζι μας αλλα που θα παει θα βρεθουμε ξανα σιγουρα, κμοπως ειπε κ η ευαγγελια θα στα πει η λια ολα αναλυτικα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαράκι, τρίψε την κοιλίτσα σου και χαμογέλα τώρα. Όλα είναι καλά, και έτσι θα συνεχίσουν από δω και στο εξής !! Όποτε θα έχεις το κουράγιο, και θα μπορείς, γράψε μας τα νέα σου.

Νατάσα άρα καλά πανηγυρίζαμε, είχαμε λόγο……… να τον πεις τον άντρα σου, πως άδικα στεναχωριέται. Αφού ξεμπερδέψατε με την προστατίτιδα τώρα, ο οργανισμός θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να ανανεωθεί και να έρθει σε καινούρια επίπεδα. Σαν τις δικές μας ωοθήκες, που τις κουράζουμε με φάρμακα, και θέλουν κάποιους μήνες να επανέλθουν……………….Στο κάτω – κάτω 15 εκατ. , μετά από προστατίτιδα κιόλας, όχι μόνο άσχημα δεν είναι, αλλά και καθόλου απαγορευτικά για σύλληψη. Εδώ άλλοι και άλλοι με αζωοσπερμίες και τα καταφέρνουν στο πιτς φυτίλι…….

Άσπα επειδή λένε ότι μιλάω πολύ………θα σε πάρω μονότερμα αύριο………θα βγάλω τα απωθημένα μου…………ακούς Κατερινιώτισσα??

Βαγγελιώ μου η οθόνη είναι ακόμα καμμένη, και τα ματάκια μου κάνουν pixel για να σας διαβάσω……….Είναι γεγονός, πως κάνεις και για βασιλόπιτα. Λόγω μεγέθους μπαίνεις και σε μπρελόκ για εύκολη μεταφορά.

γλωσσα δεν εβαλες μεσα χθες μπιρι μπιρι δεν αφησες κανεναν να μιληση μονοτερμα μας πηρες χαχαχαχα ωχ ασπουλα μου τι εχεις να τραβηξεις παρε κανα ντεπον μαζι σου για καλο κ για κακο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μπραβο το Μαρακι!!!παει περασε και αυτο!!!!ε ρε γλεντια!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ασπα μου θα το ξαναπω:χαιρομασταν που η ομοιοπαθητικη και οι βιταμινες εκαναν καλο στον προστατη και γιοκ προστατιτιδα προς το παρον αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειχαμε αποτελεσματα στο σπερμα.εμεις να δεις πως πεσαμε πως χασαμε τη μπαλα....

Πατριωτακι επεισες και το παπι να ερθετε καρναβαλια;;;

Μπραβο το Μαρακι!!!παει περασε και αυτο!!!!ε ρε γλεντια!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ασπα μου θα το ξαναπω:χαιρομασταν που η ομοιοπαθητικη και οι βιταμινες εκαναν καλο στον προστατη και γιοκ προστατιτιδα προς το παρον αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειχαμε αποτελεσματα στο σπερμα.εμεις να δεις πως πεσαμε πως χασαμε τη μπαλα....

Πατριωτακι επεισες και το παπι να ερθετε καρναβαλια;;;

Αφου γλιτωσατε απο την προστατιτιδα συντομα θα δειτε αποτελεσματα και στο σπερμα μην απογοητευεστε ειστε σε πολυ καλο δρομο!

Πρεπει πρωτα να πεισω τον συζυγο κοριτσακι μου το παπι οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη ειναι,σιγα μην πει οχι.Αυτη ειναι το σιγουρακι μου!

Αχ ρε κοριτσια πολυ ζηλευω!!!!!!!και εγω θελω συναντηση!!!!!!κλαψ!!!θελω επιτελους να σας γνωρισω ρε γαμωτο!!!

Να σου στείλω την Ευαγγελία με την courier..???...........xaxaxa…….χωράει σε πακέτο………χαχαχα…………………Να μας την ξαναστείλεις πίσω μόνο, γιατί την χρειαζόμαστε.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Να σου στείλω την Ευαγγελία με την courier..???...........xaxaxa…….χωράει σε πακέτο………χαχαχα…………………Να μας την ξαναστείλεις πίσω μόνο, γιατί την χρειαζόμαστε.

Το θεμα ειναι να ειστε και οι υπολοιπες να ειμαστε κομπλε δηλαδη 'φουστα-μπλουζα':tongue:

Αχ ρε κοριτσια πολυ ζηλευω!!!!!!!και εγω θελω συναντηση!!!!!!κλαψ!!!θελω επιτελους να σας γνωρισω ρε γαμωτο!!!

Λοιπόν ψυχωτική σαδίστρια, εγώ προτείνω ένα Σάββατο ή Κυριακή, να πάρεις το ΚΤΕΛ και να κατέβεις Θεσσαλονίκη μεσημεράκι. Θα περάσουμε να σε πάρουμε από το σταθμό με την Άσπα, θα κατεβούμε κέντρο, θα πιούμε τις ρετσίνες μας, (εσείς δηλαδή…), θα φάμε τα μεζεδάκια μας, θα πούμε τις μ……..ς μας, θα σε γυρίσουμε στο σταθμό, και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Δύο ωρίτσες δρόμος είναι! Άσε που η Κατερινιώτισσα θα ξαναβρεί ευκαιρία να ξεπορτίσει……Σκέψου το!

9aXep2.png

Πόσο χάρηκα με τα νέα της Μαρίας μας!!! Μπράβο, επιτέλους να ηρεμήσει το κορίτσι, να απολαύσει την εγκυμοσύνη της!

Σας είπα πόσο πολύ ζηλεύω που βρεθήκατε? Ε λοιπόν ζηλεύω πααααρα πολύ! Θέλω κι εγώ να σας γνωρίσω....:(

Βρε Λία μου το ξέρω ότι το να ψάχνω για συμπτώματα δεν βγάζει πουθενά, όμως κι εσύ το πέρασες και ξέρεις πως κατά την διάρκεια της αναμονής τρελαίνεσαι...

Μέχρι χθες ήμουν ήρεμη, σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε, μάλλον το παράπονο...Μου βγήκε μια στενοχώρια που θα έμενα μόνη μου...πάλι... Δεν σταματάει και το μυαλό να το άτιμο να σκέφτεται!!! Όμως ο αντρούλης μου τελικά ακύρωσε την δουλειά που είχε το απόγευμα και ξαφνικά στις 3:30 μου έκανε έκπληξη και ήρθε σπίτι! Το πόσο χάρηκα δεν φαντάζεστε!!! Νομίζω ότι οι ορμόνες με έχουν κάνει ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ! Τι να πω...

Τρελοκομειο μη μου βαζεις ιδεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ερθω σιγουρα!!!!θα κανονισω χαλαρα!!!!!

Ολγακι ειναι λογικο να σου βγει ολη αυτη η συμπεριφορα!!!!αλλα εισαι καλυτερα τωρα ετσι?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...