Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

περάσατε τέλεια φαντάζομαι και ζηλεύω, πρέπει να κανονίσουμε όλες μαζί μια συνάντηση οπωσδήποτε...είδατε και την γεωργία, περιμένουμε νέα της.

νατασούλα μου μην αγχώνεσαι θα έρθω αλλη μέρα, να πάτε στο γιατρό και να κανονίσετε το επόμενο βήμα.

παπάκι τον απόλαυσες τον υιο με τις ώρες? έκανε τούμπες ή ήταν ύσηχος αυτη τη φορά? αν και δεν το νομίζω χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα από μια πολύ όμορφη μέρα εδω στην δυτικη αττική..........

καλά περάσατε εχθές εεεεεε?????μπράβο βρε κορίτσια!!!!!

νατασα τι εχεί ακριβώς ο άντρας σου????

γιατί και εμείς είχαμε ένα θέμα και το φτίαξαμε με αντιβίωση πάντα!!!!!

μαρια v ευχομαι να είσαι καλά και εσυ και τα μωράκια σου και να πάνε όλα καλά!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια!!!!αχ περασατε τελεια χθες ε;;;;μπραβο ρε κοριτσια!αντε σιγα σιγα να μαζευτουμε ολες.

Mina ni ειχε παρει και αντιβιωσεις για την προστατιτιδα και βιταμινες.πριν λιγες μερες μαθαμε οτι ο πραστατης του αυτη την περιοδο ειναι μια χαρα.αλλα το σπερμα δεν.....

Τινακι τι κανεις;;;σου χαλασα τα σχεδια;ελπιζω να σε βολεψει καποια αλλη μερα στη βδομαδα!

Φιλακια σε ολες!!!!

καλημερα κ απο μενα!!! αν κ εχει χαλια καιρο περασα τοσο καλα χθες που δεν με πτοει τιποτα!!! ειχα να τα δω τα κορτσουδια απο τον δεκεμβριο γελασαμε , ακουσαμε τρελες αποροιες απο την απαστραπτουσα ολα καλα, κ μετα πηγα κ για την εξετασει μια χαρα ο μπεμπης αλλα δεν μας εκανε την χαρη να τον βγαλουμε φωτογραφια να δουμε φατσουλα εβαλε ταχερια του μπροστα κ δεν καταφεραμε να τον δουμε αν κ εκανα κ βολτα εφαγα κ σοκολατα ο μαγκας μπα δεν πτοηθηκε με τιποτα λεω στον αντρα μου απο σενα πηρε ,τον σκουντουσε ο γιατρος τιποτα μας λεει ειναι κουρασμενος απο χθες που ηταν τσικνοπεμτη κ δεν εχει ορεξει χαχαχα!! μετα με ειδε κ απο κατω ωχ λεω παλι ανοιγμα ποδια χιχιιχ! ο δικος μου απο εκει που ηταν απενταντι κ κοιτουσε εφυγε στην αλλη μερια χαχαχα!!

απλα το μονο που πρεπει να προσεχο ειναι να μην ανεβασω πιεση να εχω παντα χαμηλη οπως εχω κ τωρα.

τινα τι εγινε την εφαγε καμια κλωστια? περιτο να σε πω οταν ειμασταν για καφε δεν υσηχασε ο δικος μου φωναζε βολτα! βολτα!! τουμπες εκανε μονο στον γιατρο εκανε την παπια χαχαχα!!

φιλακια σε ολες!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι καλά που βρεθήκατε!!! Πόσο ωραία περάσατε!!! Μπράβο σας, να βρίσκεστε πιο συχνά!

Παπάκι το παιδάκι σου από τώρα δείχνει χαρακτήρα, τζαναμπέτης θα σου βγει...χαχα! Δεν πειράζει, γερό να είναι!!!

Τίνα μου το κοριτσάκι σου τι κάνει? Εσένα είναι ήσυχο, μακάρι να είναι έτσι και στον έξω κόσμο!

Η Γεωργία πως είναι? Της μεταφέρατε την αγάπη μας? Είναι καλά?

Η Λία η απαστράπτουσα μανούλα? Έχει ηρεμήσει λιγάκι? Ζει το όνειρό της όπως πρέπει να το ζήσει? Φαντάζομαι την ευτυχία στο πρόσωπό της!!!! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!! Παναγίτσα μου κάνε το θαύμα σου!

Νατασσούλα μου μην απογοητεύεστε, έχουμε δει και περιπτώσεις με κακό σπέρμα να πετυχαίνουν εγκυμοσύνη! Μιλήστε με τον γιατρό και εκείνος ξέρει!

Εγώ σήμερα έχω κάτι νεύρα... Οι ορμόνες έχουν τρελαθεί νομίζω! Δουλεύει ο άντρας μου, έφυγε πριν λίγο και θα γυρίσει το βράδυ και έχω απίστευτα νεύρα...Θα μου πείτε τι να κάνει να ην πάει στη δουλειά του? Να πάει αλλά κι εγώ δεν δικαιούμαι να έχω νεύρα? Από την Δευτέρα το μεσημέρι είμαι κλεισμένη στο σπίτι και χθες πήγα βόλτα... που λέτε....στο super market!!!! Αυριο λέω να πάμε για φαγητό το μεσημέρι διότι θα λαλήλω εδώ μέσα!!! Άλλωστε την Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά! Αφήστε που ψάχνω για συμπτώματα και δεν έχω τίποτα και αγχώνομαι...Διαβάζω άλλες με πολλά συμπτώματα κι εγώ πέρα από ελάχιστα μα ελάχιστα πονάκια που και που σαν περιόδου τίποτα...οπότε απογοητεύομαι λιγάκι!!!

Ουφ κορίτσια σας κούρασα, συγνώμη, αλλά έπρεπε να τα πω σε εσάς να ξελαφρώσω...

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι καλά που βρεθήκατε!!! Πόσο ωραία περάσατε!!! Μπράβο σας, να βρίσκεστε πιο συχνά!

Παπάκι το παιδάκι σου από τώρα δείχνει χαρακτήρα, τζαναμπέτης θα σου βγει...χαχα! Δεν πειράζει, γερό να είναι!!!

Τίνα μου το κοριτσάκι σου τι κάνει? Εσένα είναι ήσυχο, μακάρι να είναι έτσι και στον έξω κόσμο!

Η Λία η απαστράπτουσα μανούλα? Έχει ηρεμήσει λιγάκι? Ζει το όνειρό της όπως πρέπει να το ζήσει? Φαντάζομαι την ευτυχία στο πρόσωπό της!!!! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!! Παναγίτσα μου κάνε το θαύμα σου!

Νατασσούλα μου μην απογοητεύεστε, έχουμε δει και περιπτώσεις με κακό σπέρμα να πετυχαίνουν εγκυμοσύνη! Μιλήστε με τον γιατρό και εκείνος ξέρει!

Εγώ σήμερα έχω κάτι νεύρα... Οι ορμόνες έχουν τρελαθεί νομίζω! Δουλεύει ο άντρας μου, έφυγε πριν λίγο και θα γυρίσει το βράδυ και έχω απίστευτα νεύρα...Θα μου πείτε τι να κάνει να ην πάει στη δουλειά του? Να πάει αλλά κι εγώ δεν δικαιούμαι να έχω νεύρα? Από την Δευτέρα το μεσημέρι είμαι κλεισμένη στο σπίτι και χθες πήγα βόλτα... που λέτε....στο super market!!!! Αυριο λέω να πάμε για φαγητό το μεσημέρι διότι θα λαλήλω εδώ μέσα!!! Άλλωστε την Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά! Αφήστε που ψάχνω για συμπτώματα και δεν έχω τίποτα και αγχώνομαι...Διαβάζω άλλες με πολλά συμπτώματα κι εγώ πέρα από ελάχιστα μα ελάχιστα πονάκια που και που σαν περιόδου τίποτα...οπότε απογοητεύομαι λιγάκι!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

εννοητε πως της δωσαμε την αγαπη σας στην γεωργια , καλα ειναι απλα χαλαρωνει .

αυτο λεω κ εγω τζαναμπετης θα βγει χαχαχα,

καλε παλι για συπτοματα ψαχνεις γιατι ποια ειχε απο εμας? εγω παντως δεν ειχα η τινα παλι δεν ειχε οποτε αδικα στεναχωρισαι κ στεναχωρης κ τα μπεμπακια σου .αφου θα πας κ στην δουλεια θα εχεις κατι να απασχολης το μυαλουδακι σου κ να μην στεφτεσαι για συμπτωματα κ σε τρελενουν , πανε κ την βολτουλα σου κ ολα καλα θα πανε ειναι η χρονια μας φετος!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Φιλάκια σε όλες!!!

προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!!!!!

στην δουλεια σου θα επιστρέψεις πριν κάνεις την χοριάκη????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Ναι, χοριακή θα κάνω την Παρασκευή 15/3 και μεθαύριο Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά, μου το είπε ο γιατρός, δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε εγώ κάνω δουλειά γραφείου, δεν σηκώνω βάρη οπότε δεν έχω πρόβλημα. Άσε που αν μείνω κι άλλες μέρες μέσα, θα κάνω φόνο....

Lolitaki δικιο εχουν τα κοριτσια!!μην ψαχνεις συμπτωματα γιατι και ο καθε οργανισμος αντιδρα τελειως διαφορετικα.χαλαρωσε οσο μπορεις.σπασε και κανενα πιατο,ποτηρι να ξεθυμανεις...

Γεια σας αγάπες μου !!

Ωπ..!!.....Η s- maria……!!! Τι κάνεις βρε ψυχή?......Που είσαι ? Τι κάνεις? Τι δεν κάνεις? Πες μας τα νέα σου……. Τα δικά μου τα νέα στα πρόλαβε η Νατάσα και καλά έκανε.

Βαγγελιώ τώρα που το λες…….η σερβιτόρα εχθές ήταν για σούτια. Είχε το ύφος « Έχω βαρεθεί την ζωή μου, θέλω να αυτοκτονήσω, και να πάρω και άλλους 10 μαζί μου…….». Και επειδή την έχω ξαναπετύχει άλλες 2 φορές, πάντα έτσι είναι.

Lolita υποτίθεται ότι εσύ ξέρεις καλύτερα, γιατί το έχεις ξαναδεί το έργο. Να βγαίνεις πουλάκι μου και να πίνεις κανένα καφέ να ξεσπάς. Εξάλλου το δύσκολο πέρασε, και τώρα θα κάνεις ότι μπορείς για να ξεχνιέσαι και να μην είναι το μυαλό σου εκεί. Προσωπικά πιστεύω πώς να γυρίσεις στη δουλειά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Άκου να δεις…………, είμαστε όλες τόοοοοοοοσο διαφορετικές. Εγώ αν θυμάσαι είχα διπλωθεί στον πόνο μία εβδομάδα πριν τη χοριακή, και μία εβδομάδα μετά. Ακόμα και τώρα έχω κράμπες και σφάχτες στα καλά καθούμενα. Η κολλητή μου που έμεινε έγκυος στα διδυμάκια της μετά από εξωσωματική, δεν είχε την παραμικρή ενόχληση. ΤΙΠΟΤΑ. Σε σημείο, να κλαίει γιατί νόμιζε πως δεν πέτυχε, αφού δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Ακόμα και στην ίδια γυναίκα κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Ότι και να σου λέμε, εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα, και ξέρεις να το αφουγκράζεσαι…….

Εγώ να σου πω κατάλαβα πως κάτι τρέχει, από κάτι πολύ χαζό……Για πρώτη φορά στη ζωή μου, στα τόσα χρόνια που έχω περίοδο και ΕΝΤΟΝΟ προεμμηνοριακό κάθε μήνα, για πρώτη φορά λοιπόν, δεν είχα καθόλου νεύρα. Παρόλο που η όλη διαδικασία της εξωσωματικής δεν είναι εύκολη, και στις σπερματεγχύσεις είχα βγάλει στην κυριολεξία κέρατα, αυτή τη φορά όσο πλησίαζαν οι μέρες είχα καθαρό μυαλό και καθόλου νεύρα.

Θέλω να σου πω, πως συμπτώματα θα έχεις ναι μεν……….., αλλά θα μπορέσεις να τα ερμηνεύσεις μόνο μετά από μια θετική χοριακή. Πιο πριν είναι απλά σπαζοκεφαλιά.

Νατάσα, κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Βρε πουλάκι μου πριν από λίγες ημέρες δεν πανηγυρίζαμε γιατί βγήκαν καλές οι εξετάσεις σου και το σπερμοδιάγραμμα πολύ καλό, και απλά θα έκανε ένα επαναληπτικό σε λίγο καιρό??? Τώρα τι προέκυψε , και το δεύτερο σπερμοδιάγραμμα δεν βγήκε καλό? Εγώ κάνω λάθος?

Αχ Sissaki μου χρόνια σου πολλά για προχθές ! Δεν σε ξέχασα μωρό μου. Τι κάνεις?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Ναι, χοριακή θα κάνω την Παρασκευή 15/3 και μεθαύριο Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά, μου το είπε ο γιατρός, δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε εγώ κάνω δουλειά γραφείου, δεν σηκώνω βάρη οπότε δεν έχω πρόβλημα. Άσε που αν μείνω κι άλλες μέρες μέσα, θα κάνω φόνο....
πολυ καλη επιτυχια!!!!ελπιζω να εχεις μια τεραστια χοριακη σε λιγες μερουλες :D :D
Γεια σας αγάπες μου !!

Ωπ..!!.....Η s- maria……!!! Τι κάνεις βρε ψυχή?......Που είσαι ? Τι κάνεις? Τι δεν κάνεις? Πες μας τα νέα σου……. Τα δικά μου τα νέα στα πρόλαβε η Νατάσα και καλά έκανε.

Βαγγελιώ τώρα που το λες…….η σερβιτόρα εχθές ήταν για σούτια. Είχε το ύφος « Έχω βαρεθεί την ζωή μου, θέλω να αυτοκτονήσω, και να πάρω και άλλους 10 μαζί μου…….». Και επειδή την έχω ξαναπετύχει άλλες 2 φορές, πάντα έτσι είναι.

Lolita υποτίθεται ότι εσύ ξέρεις καλύτερα, γιατί το έχεις ξαναδεί το έργο. Να βγαίνεις πουλάκι μου και να πίνεις κανένα καφέ να ξεσπάς. Εξάλλου το δύσκολο πέρασε, και τώρα θα κάνεις ότι μπορείς για να ξεχνιέσαι και να μην είναι το μυαλό σου εκεί. Προσωπικά πιστεύω πώς να γυρίσεις στη δουλειά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Άκου να δεις…………, είμαστε όλες τόοοοοοοοσο διαφορετικές. Εγώ αν θυμάσαι είχα διπλωθεί στον πόνο μία εβδομάδα πριν τη χοριακή, και μία εβδομάδα μετά. Ακόμα και τώρα έχω κράμπες και σφάχτες στα καλά καθούμενα. Η κολλητή μου που έμεινε έγκυος στα διδυμάκια της μετά από εξωσωματική, δεν είχε την παραμικρή ενόχληση. ΤΙΠΟΤΑ. Σε σημείο, να κλαίει γιατί νόμιζε πως δεν πέτυχε, αφού δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Ακόμα και στην ίδια γυναίκα κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Ότι και να σου λέμε, εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα, και ξέρεις να το αφουγκράζεσαι…….

Εγώ να σου πω κατάλαβα πως κάτι τρέχει, από κάτι πολύ χαζό……Για πρώτη φορά στη ζωή μου, στα τόσα χρόνια που έχω περίοδο και ΕΝΤΟΝΟ προεμμηνοριακό κάθε μήνα, για πρώτη φορά λοιπόν, δεν είχα καθόλου νεύρα. Παρόλο που η όλη διαδικασία της εξωσωματικής δεν είναι εύκολη, και στις σπερματεγχύσεις είχα βγάλει στην κυριολεξία κέρατα, αυτή τη φορά όσο πλησίαζαν οι μέρες είχα καθαρό μυαλό και καθόλου νεύρα.

Θέλω να σου πω, πως συμπτώματα θα έχεις ναι μεν……….., αλλά θα μπορέσεις να τα ερμηνεύσεις μόνο μετά από μια θετική χοριακή. Πιο πριν είναι απλά σπαζοκεφαλιά.

Νατάσα, κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Βρε πουλάκι μου πριν από λίγες ημέρες δεν πανηγυρίζαμε γιατί βγήκαν καλές οι εξετάσεις σου και το σπερμοδιάγραμμα πολύ καλό, και απλά θα έκανε ένα επαναληπτικό σε λίγο καιρό??? Τώρα τι προέκυψε , και το δεύτερο σπερμοδιάγραμμα δεν βγήκε καλό? Εγώ κάνω λάθος?

Αχ Sissaki μου χρόνια σου πολλά για προχθές ! Δεν σε ξέχασα μωρό μου. Τι κάνεις?

Λια μου με το καλο το μωρακι σου :D :D

φανταζομαι η χαρα σου θα ειναι τεραστια!!!!:D :D

Τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ξερετε,ειχαμε καποια προβληματακια στο καινουριο σπιτι αλλα ευτυχως ολα καλα τωρα!!!με το ιντερνετ μας εσπασαν τα νευρα οι ανεγκεφαλοι της hol,εκαναν πανω απο μηνα γιατι απλα δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους.

Πηρα αντισυλληπτικα για αυτο τον κυκλο,μου ειχε πει η γιατρος να παρω ενα μηνα να δουμε πως θα αντιδρασουν οι ωοθυκες τον επομενο κυκλο,ηπια το τελευταιο την τεταρτη και τωρα περιμενω να αδιαθετησω...δεν ξαναπαιρνω ποτε αντισυλληπτικα..υπεφερα παρα πολυ την πρωτη βδομαδα που τα πηρσ,ποναγε παρα πολυ το κεφαλι μου και ειχα ναυτιες,ημουν ετοιμη να τα σταματησω αλλα μου περασε

Γκαστρωμενη μου,απαστραπτουσα, να στα ξεκαθαρισω.πανηγυριζαμε γιατι εξαφανιστηκε προς το παρον η προστατιτιδα αλλα περιμεναμε για το σπερμοδιαγραμμα. και που βγηκε τι καταλαβαμε;;καμια διαφορα.τουλαχιστον ησυχασαμε για λιγο απο την προστατιτιδα.αυτο ειναι το θετικο.νομιζω τωρα οτι σου εδωσα να καταλαβεις τι γινεται.ε;ε;ε;

Μαρια s μετα τη βδομαδα σου περασαν οι αναγουλες;;;πως το καταφερες ρε θηριο;;!!

Κοριτσαρες μου μολις μιλησα με το Μαρακι και σας μεταφερω τα ευχαριστα νεα!Τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα τα διδυμακια μας ειναι μια χαρα και απο δω και περα μονο χαρες και πανηγυρια θα εχουμε!

lolitaki ερχεται η σειρα σου ;)

Λια την εφιαξες την οθονη?Περασες καλα χθες?Η σερβιτορα απαραδεκτη αλλα αν ειναι καθε φορα που παμε εκει να πιανουμε μωρα χαλαλι της :D

Κοριτσακια μου γλυκά χαίρομαι παρα παρα πολυ με τα νεα απο το μαρακι!!!!

Μαρακι μου γλυκό ήμουν τόσο σίγουρη πως ολα θα ηταν παρα πολυ καλα!!!

Με το καλο και ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Βρε βρε καλως την μαρια s!!!Τινκανεις εσυ ψυχη πως τα περνας?πες τα νεα σου!!!

Λολιτακι μου νομιζω οτι η κλεισουρα σου την εχει βαρεσει και ασε τα συμπτωματα....εξαλλου νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για συμπτωματα ασε που μπορει να μην εχεις και κανενα και τι εγινε?Δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες ουτε και ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες.Εγω στην δικια μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα και επειδη δεν ηταν προγραμματισμενο ουτε ποτε περιμενα περιοδο δεν ηξερα και τιποτα δεν με υποψιασε...Οποτε ασε το ψαξιμο και αποΔευτερα θα εισαι καλυτερα!!!!

Μαρια ν ευχομαι ολα να πηγαν κατ'ευχην...Μακαρι να εισαι καλυτερα κι εσυ και τα μωρακια σου.Ολη την θετικη μου ενεργεια...

Μαζοχα μου κι εγω τα εχω ψιλοχασει με την παρτη σας οπως και η απαστραπτουσα...Πρινα παο κατι μερες εμεις γιατι χαιρομασταν και τωρα τι εγινε???

Θεσσαλονικιες θελω ραπορτο απο ολα!!!

Γεωργια μου μου ελειψες....

Φιλακια μικρες μου!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...