Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!!!! τσουπρες σας ερχομεεεε!!! λατρεια κ λια!!!! παλι θα μας διωξουν απο το μαγαζι απο τα γελια μας!!!

καλημερα σε ολες χρονια μας πολλα!!!!

Καλημερα παπακι μου!!!Χρονια πολλα!!!

Σε περιμενω λεμε....Σιγα να μην μας διωξουν κιολας σε λιγο αυτογραφα θα μας ζητανε στο εν λογω μαγαζι :tongue:

Ανυπομονω να σας δω μου λειψατε !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι ωραία που θα βρεθείτε!!!! Ζηλευω!!! Πότε θα καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί;;; Θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες!!!

Αθηναίες μου, από το επόμενη Σ/Κ θα μπορούμε κι εμείς να βρεθούμε!!! Μου λείψατε!

Κορίτσια τι ωραία που θα βρεθείτε!!!! Ζηλευω!!! Πότε θα καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί;;; Θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες!!!

Αθηναίες μου, από το επόμενη Σ/Κ θα μπορούμε κι εμείς να βρεθούμε!!! Μου λείψατε!

εχουμε να βρεθουμε απο τον δεκεμβριο εχουμε πολυ καιρο νατα πουμε απο κοντα κ εχουμε να πουμε πολλα,να αναλυσουμε .;);););)

ας ελπισουμε καποια στιγμη να βρεθουμε ολες μαζι καπου στην μεση αν κ οπου βρεθουμε παλι νουμερα θα γινουμε χιχιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εχουμε να βρεθουμε απο τον δεκεμβριο εχουμε πολυ καιρο νατα πουμε απο κοντα κ εχουμε να πουμε πολλα,να αναλυσουμε .;);););)

ας ελπισουμε καποια στιγμη να βρεθουμε ολες μαζι καπου στην μεση αν κ οπου βρεθουμε παλι νουμερα θα γινουμε χιχιχι!!

Οντως τελευταια φορα βρεθηκαμε λιγο πριν τα Χριστουγεννα...Να ερχεσαι πιο συχνα παπακι!Γουρλιδικος εκεινος ο καπουτσινο για την απαστραπτουσα φτου φτου σκορδα και αντε να παιρνουμε σειρα...Να ρωτησουμε και τον μπαρμαν τι μας ριχνει στους καφεδες να εχουμε κι εμεις τη συνταγη ;)

Θα ηταν σουπερ να βρεθουμε οοοοολεεεεες μαζι μια φορα....

Κοριτσαρες μου καλημερα!!!!!χρονια μας πολλα και να μας χαιρονται!!!!!πανω απ΄ολα να ειμαστε καλα γεματες με δυναμη!!

Αχ ρε κοριτσια και εγω ζηλευω!!!αληθεια,μηπως να κανονιζαμε καμια συναντηση καπου στη μεση πριν γεννησουν οι εγκυμονουσες μας;;;;

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μένα!!!

αχ τι τέλεια που θα βρεθείτε...και ελπίζω να προκύψει πάλι μωράκι απο τη συνάντηση!!

νατασούλα μου επειδή ζήλεψα τώρα θα προσπαθήσω να σου έρθω την δευτέρα το απόγευμα να πιουμε και εμεις καφεδάκι και γλυκάκι μετα εεεεε, τι λες σε βολευει?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά!!!!!!

καλα να περάσετα σήμερα!!!!!

μακάρι να μπορούσα να έρχομουνα και εγώ στην υπέροχη πόλη σας και να πίναμε καφε στη πλατεια αριστοτέλους...........

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλησπερα κι από μενα

Εχωωωω σκάσει που δεν θα βρεθώ με τις άλλες!!!ανθεμα την τύχη μου την χορεύτρια!!

Τώρα θα έχουν συναντηθεί οι σουρτουκες μας και θα κακαριζουν στην καφετέρια.Σαν να τις βλέπω είναι.Το παπί με την κοίλουμπα να γελάει,την απαστράπτουσα πιο λαμπερή από ποτέ να γελάει κι αυτή με εκείνο το γαργαρηστο γέλιο της και την Βανζελ μου χαρούμενη και λαμπερή όπως πάντα!!!Ίσως έχουν και guest star...ποιος ξέρει..

Θα μας πουνε το βράδυ τώρα τα νεα τους!!!

Χρόνια μας πολλά σε μας τις ομορφες ε!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

γεια σας και απο μένα!!!

αχ τι τέλεια που θα βρεθείτε...και ελπίζω να προκύψει πάλι μωράκι απο τη συνάντηση!!

νατασούλα μου επειδή ζήλεψα τώρα θα προσπαθήσω να σου έρθω την δευτέρα το απόγευμα να πιουμε και εμεις καφεδάκι και γλυκάκι μετα εεεεε, τι λες σε βολευει?

Δεν το συζητω καθολου!!!!εννοειται οτι σε περιμενω οποτε θελεις!καφεδακι και γλυκο!μην σου πω και κανενα φαι.....

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε???

επεστρεψα..μας εβγαλαν την ψυχη ενα μηνα και να μας συνδεσουν το ιντερνετ!!!

ειστε ολες καλα?

πειτε περιληπτικα τα νεα σας!!! :D

Κοριτσι μου,τι κανεις;;;;;αχ ποσο καιρο εχεις να εμφανιστεις!!!!

Καταρχην δεν ξερω αν το διαβασες ή αν το εμαθες αλλα η απαστραπτουσα Λια μας περιμενει μωρακι!!!(συγνωμη Λια αλλα δεν θα περιμενω ποτε θα μπεις να ανακοινωσουμε τα ευχαριστα!!!ελπιζω να με συγχωρεσεις καποια στιγμη!!!)

Κοριτσακια μου σκατα το σπερμοδιαγραμμα!!!!15.000.000 εκατομμυρια.γυρισε με μια μουρη μεχρι κατω,και τα πηρε κρανιακως."τα κοβω ολα" μου λεει και "δεν ξαναπαω σε γιατρο.και που παιρνω φαρμακα δουλεια δεν γινεται".οποτε καταλαβαινετε.....

Δευτερα ραντεβου με γυναικολογο και προχωραμε δραστικα!!!

Τινακι μου, ελα τουλαχιστον Τριτη αμα μπορεσεις γιατι μαλλον την Δευτερα θα λειπουμε

Κοριτσι μου,τι κανεις;;;;;αχ ποσο καιρο εχεις να εμφανιστεις!!!!

Καταρχην δεν ξερω αν το διαβασες ή αν το εμαθες αλλα η απαστραπτουσα Λια μας περιμενει μωρακι!!!(συγνωμη Λια αλλα δεν θα περιμενω ποτε θα μπεις να ανακοινωσουμε τα ευχαριστα!!!ελπιζω να με συγχωρεσεις καποια στιγμη!!!)

γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

κι αλλο μωρακι!!!!!

Κοριτσακια μου σκατα το σπερμοδιαγραμμα!!!!15.000.000 εκατομμυρια.γυρισε με μια μουρη μεχρι κατω,και τα πηρε κρανιακως."τα κοβω ολα" μου λεει και "δεν ξαναπαω σε γιατρο.και που παιρνω φαρμακα δουλεια δεν γινεται".οποτε καταλαβαινετε.....

Δευτερα ραντεβου με γυναικολογο και προχωραμε δραστικα!!!

Τινακι μου, ελα τουλαχιστον Τριτη αμα μπορεσεις γιατι μαλλον την Δευτερα θα λειπουμε

βιταμινες επαιρνε μονο?μην απογοητευεστε,ολα θα γινουν,συννενοηθειτε με το γιατρο και βλεπετε..εκανες καμια σπερματεγχυση τελικα? η προλακτινη ρυθμιστικε?

γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

κι αλλο μωρακι!!!!!

βιταμινες επαιρνε μονο?μην απογοητευεστε,ολα θα γινουν,συννενοηθειτε με το γιατρο και βλεπετε..εκανες καμια σπερματεγχυση τελικα? η προλακτινη ρυθμιστικε?

Περιμενω τα αποτελεσματα.θα παω να δω αυριο αν ειναι ετοιμα.για σπερματευγχυση θα παμε αυτο το μηνα λεμε αν ολα ειναι ο.κ.εσυ τι κανεις κοριτσι μου;;;πες τα νεα σου!!

Κοριτσαρες μου περασαμε τελεια σημερα...

astage μου κριμα που δεν ηρθες :( εκει που σε μελετουσαμε τσουπ ηρθε το μηνυματακι σου...το παπακι μου και η απαστραπτουσα 2 εγκυουλες κουκλαρες οι ορμονες τελικα δεν κανουν παντα κακο...η εκπληξη ηταν που ηρθε και η Γεωργια...Εχετε τα χαιρετισματα της και τα φιλια της ολες...καποια στιγμη θα μπει και θα σας τα πει και η ιδια προς το παρον εχει ταχθει σε εργασιοθεραπεια...

Χαρηκα πολυ που τα ειδα σημερα τα κοριτσακια μου πηρα απιστευτη θετικη ενεργεια απο εκεινες και ελπιζω να τους εδωσα κι εγω λιγη απο τη δικη μου αν και απο το αετισιο ματι της καθηγητριας Γεωργιας δεν καταφερα να ξεφυγω 'κατι εχεις κανει μου λεει εσυ εισαι πολυ ηρεμη' τελικα πιασανε τοπο τα βιοενεργειακα ;)

Κοκονες μου κανονιστε να ξαναβρεθουμε συντομα...Ελπιζω και σε μια πανελλαδικη συναντηση συντομα!

Ηθελα να ρωτησω τον μπαρμαν τι μας ριχνει στον καφε αλλα η σερβιτορα ηταν λιγο ζοχαδιασμενη σημερα και δεν τολμησα :D

Χαλαλι... θετικη ενεργεια σε ολες κουκλιτσες μου!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω αγαπουλιτσες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...