Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Καλη Τσικνοπεμπτη!

Πατριδα τα τσακισα τα γλυκα και κοιμηθηκα σαν πουλακι :D

Νεα απο το Μαρακι θα εχουμε μετα την Παρασκευη η οταν νιωσει εκεινη ετοιμη...Περναει δυσκολα το κοριτσακι μας γιαυτο προσευχομαστε για εκεινη και της στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα κοπελιες!!!! καλη τσικνοπεμπτη κ του χρονου με τα ζουρζουνια μας να τσικνησουμε. εχει να πεσει μασα σημερα !!!

φιλια στο μαρακι μας κ ξερει οτι ειμαστε μαζι του!!

ολγακι τι κανεις εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα σε ολα τα κοριτσάκια!!!

καλή τσικνοπέμπτη να έχουμε, αχ θα σκάσουμε απο το φαι παλι....

φιλάκια και απο μενα στο μαράκι μας, οτι και αν συμβαίνει να περάσει γρήγορα και ολα να πάνε καλά κοριτσάκι μου, όλες θα προσευχηθούμε για σένα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα κοπελιες!!!! καλη τσικνοπεμπτη κ του χρονου με τα ζουρζουνια μας να τσικνησουμε. εχει να πεσει μασα σημερα !!!

φιλια στο μαρακι μας κ ξερει οτι ειμαστε μαζι του!!

ολγακι τι κανεις εσυ?

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, στο σπίτι, πήρα άδεια και θα επιστρέψω την Δευτέρα στη δουλειά! Οπότε κάααααααθομαι! Και περιμένω να περάσουν οι μέρες φυσικά!

Πολλά φιλιά κι από εμένα στο Μαράκι!!!

Καλησπέρα κοριτσια,

Σισσακι συγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα για να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη και γλυκειά όπως εισαι και όλα να σου πάνε κατ'ευχήν, που θα σου πάνε!:D

Ολγακι καλή επιτυχία την άλλη Παρασκευή (είμαι σίγουρη οτι θα την έχεις) εύχομαι να γουρλώσεις τα ματάκια σου από την μεγάλη χοριακή που θα δεις, προς το παρόν απόλαυσε την άδεια σου λιώσε στον καναπέ και ξεκουράσου.

Μαρακι ν έχεις και από μένα όλη την θετική μου ενέργεια, θα προσευχηθούμε να πάνε όλα καλά, ο Θεός να είναι μαζί σου!

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια!

Διαφημίσεις

Natasoula μου θέλεις να πεις οτι τις άλλες μέρες δεν τρώμε πολύ? Περιμένουμε την τσικνοπέμπτη για να σκάσουμε στο φαϊ? Δεν νομίζω... Δυστυχώς εγώ τρώω όλη την ώρα!

Μα και φυσικα δεν περιμενουμε την τσικνοπεμπτη!!απλα σημερα θα τα "ριξουμε" στη μερα!!εχουμε αφεση αμαρτιων!!απο το πρωι ξεκινησα εγω.εφαγα 12 τυροπιτακια,μισο παστελι και λιγα πατατακια....μονο για πρωινο αυτα ετσι;;!!!

Κοριτσια καλησπερα!!!Συγγνωμη που μπαινω ξαφνικα στην παρεουλα σας!!!χρειαζομαι αμεσα 2 κουτια μενοπουρ γιατι δυστυχως δεν μπορω να τα βρω πια μεσω ΙΚΑ ...τα χρειαζομαι για την εβδομη μου εξωσωματικη..αν ακουσετε κατι στειλτε μου ενα μηνυματακι!

Σας ευχαριστω!

Κοριτσια καλησπερα!!!Συγγνωμη που μπαινω ξαφνικα στην παρεουλα σας!!!χρειαζομαι αμεσα 2 κουτια μενοπουρ γιατι δυστυχως δεν μπορω να τα βρω πια μεσω ΙΚΑ ...τα χρειαζομαι για την εβδομη μου εξωσωματικη..αν ακουσετε κατι στειλτε μου ενα μηνυματακι!

Σας ευχαριστω!

αυτες της ενεσεις δεν της ξερω πουρεγκον εχω εγω. κ την κουμπαρα μου που ρωτησα γιατι εχει και αυτη κατι ενεσεις απο εξωσωματικη αλλα δεν της εχει χρεισιμοποιηση .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εφαγα σαν το βοδι και ησυχασα!!!!!με πιασαν και κατι καουρες, αλλο πραγμα..................

και κατι μου λεει οτι η αγαπημενη προλακτινη παλι ψηλα ειναι.....αυριο θα ξερω σιγουρα.

Καλημεεεεεερα οληηηηηηηηη μερα!! Σας ζητω συγγνωμη κοριτσακια μου που δεν μπαινω συχνα αλλα πραγματικα το θεμα "τρεξιμο" εχει ξεφυγει!! Διαβαζω τα νεα σας, μαθαινω και απο τα κοριτσια που μιλαω στο τηλ. Σας ευχομαι σε ολες να σας πανε καλα!!

Σισσακι μου χρονια σου πολλα!!

Μαρακι ν καλη επιτυχια!

Σας στελνω σε ολες παρα πολλα φιλια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Χρονια πολλα!!!

Να μας εχει ο Θεος καλα ολες να μας δινει δυναμη,ομορφια εσωτερικη για να ομορφαινουμε κι απεξω,σοφια,υπομονη,πιστη,επιμονη,διακριση,στοργικοτητα,αγαπη,ελπιδα...τυχαιο που οι λεξεις αυτες ειναι γενους θηλυκου?...δε νομιζω...

Σας φιλω ολες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...