Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κλαησπερα και απο εμας!!!

Μαρια ν αντε περασε ο καιρος της ανησυχιας και σημερα τα νεα θα ειναι τοσο σουπερ που θα ηρεμησετε επιτελους και θα αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου...

Βανζελ μακαρι να γινοταν αυτο που λες αλλα εδω ουτε να αρρωστησω δεν μπορω οχι να σουρωσω!!!Αφου μια φορα ειχα πυρετο και εβαλα την κοπελα που δουλευει σε μενα να κανει τα μαθηματα μου και αντι να πουνε τι εχω βγηκανε και ειπανε κατι φραγκοκοτες οτι μηπως ειμαι εγκυος και εχω παρατραγουδα και θα σταματησω την δουλεια και τι θα κανουν τα παιδακια τους οι λαμπροι φωστηρες μη χεσω....Θα δωσεις ομως εσυ και οι αλλες τα φιλια μου και ενα σπεσιαλ φιλακι στην κοιλια της Κατερινιωτισσας και ενα στην κοιλιτσα(ακομα)της απαστραπτουσας!!!

Μαζοχα μου ή που θα τσιμπιεσαι ή που θα χτυπιεσαι ή που θα αυτομαστιγωνεσαι εσυ ε?Αντε κανε και τις τελευταιες εξετασεις σου και μετα να ηρεμησεις κι εσυ γιατι για Δαφνι σε κοβω καρφωτη.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Πολλα φιλακια σε ολες και οι εγκυουλες μας και αυτες που λιαν συντομως θα μας πουν τα ευχαριστα

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο μενα!!!

ασπα κριμα που δεν θα σε δω .

μαρακι μου καλη επιτυχια σημερα ολα θα πανε θα το δεις !

κατερινιω ντουρασελ μπαταριες η γιαγια ολες κατω μας βαζει.

λατρεια μου !!! ανυπομονο να σας δω !!! δεν μου στελνεις καμια φωτο απο την εργασια σου να δω εαν σου κολησω ολοκληρο ενσημο ή μισο χιχι!

ολαγακι σιγουρα την επομενη φορα που θα βρεθητε θα εχετε κ παρειτσα ενα μικρο σπορακι χιχιι

φιλακια σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές!!!!μακαρι να βγουν αληθινές...:D

λολιτα μου τα νεα σου ειναι τέλεια!!θα έρθουν μεγάλες στιγμές...:D

κατερινακι μου μπράβο η γιαγια!!! Ευτυχώς ολα πήγαν καλα..επικεντρωσου τωρα στο γάμο!!

λιακι μουτι κανεις;; Πως ειναι το Μωρακι μας;

maria v περιμένουμε τα ευχάριστα νεα..;)

μαριεττα μου που είσαι;;;

ασπα μου ΑΣΕ τους μαθητές και πήγαινε να το τσικνησεις με τα κορίτσια!!ααα..ακόμα δεν εχω πάρει τα βιβλία! Έχεις δικαίωμα να με μαλωσεις..

παπακι μουδεν είχε βολτουλα σημερα;;ο Μπεμπης θα παραπονιεται..

ευαγελλια μουπως είσαι;

νατασουλαααα τα μηνύματα σου ολα τα βλέπω κ γελάω..:D καλα είσαι;;

νεραιδουλα μου εντάξει με τη δουλεια τωρα;

τινα μου φιλακι σ εσένα και στη μπεμπουλα!!

Αυτο που καθε Τεταρτη τρεχουμε σαν παλαβοι ειναι καλυτερο και απο aqua zumba...

Τωρα μαζευτηκαμε σπιτι θα τσακισω τα γλυκακια που πηρα απο τον Χατζη (δεν μου γλιτωνε σημερα καθε Τεταρτη περναμε απο μπροστα σημερα εκανα ντου) και μετα θα πεσω ξερη...

Sissy μου καλα ειμαι κοριτσακι μου αντεχω ακομη...Εσυ πως εισαι?Τι κανεις?

παπακι σου ειπα πως οταν το ξαναδεις θα ειναι ολοκληρωμενο οποτε μην ψαχνεις αφορμες για να δεις φωτο :tongue: εχεις και μηνες ακομη μεχρι να γεννησεις τι εχω να τραβηξω...:D

astage μου θελεις να αναλαβω εγω με το παπι το γραφειο τυπου του φροντιστηριου?Να δεις για που πανε μετα οι φραγκοκοτες...Κριμα αν δεν σε δουμε παντως...Μου λειψατε ολες!

maria_v οι Αγγελοι να σου φερουν τα πιο χαρουμενα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου πριν καμμια ωρα μπηκα σπιτι και τωρα χαλαρωνω....περιμενω νεα απο την μαρια ν... εχει καμμια σας κατι νεοτερο?

Ενταξει, τεντωσες και σημερα;;;;;; Και εγω μπηκα να δω μηπως εχουμε κανενα νεο αλλα......

Ενταξει, τεντωσες και σημερα;;;;;; Και εγω μπηκα να δω μηπως εχουμε κανενα νεο αλλα......

σημερα νατασσα μου εκανα σχεδον 2 ωρες για 15 χιλιομετρα, ευτυχως τελειωσα με τα προσκλητηρια και μετα ειχε φαγακι καφεδακι και γλυκακι με την μαριεττουλα....το λυσαμε το κυπριακο και παλι.....ειμαστε καταπληκτικες..

fmGhp2.png

A8ojp2.png

σημερα νατασσα μου εκανα σχεδον 2 ωρες για 15 χιλιομετρα, ευτυχως τελειωσα με τα προσκλητηρια και μετα ειχε φαγακι καφεδακι και γλυκακι με την μαριεττουλα....το λυσαμε το κυπριακο και παλι.....ειμαστε καταπληκτικες..

Πως καταφερες μεσα σε μια προταση να αναφερεις ολα τα κολασμενα....φαι,καφε και γλυκο!!και τη λυση του κυπριακου φυσικα!!!αναλυσατε ολα τα θεματα του στυλ ποια ειμαι που παω και που θα καταληξω ,να φανταστω;

Διαφημίσεις

Πως καταφερες μεσα σε μια προταση να αναφερεις ολα τα κολασμενα....φαι,καφε και γλυκο!!και τη λυση του κυπριακου φυσικα!!!αναλυσατε ολα τα θεματα του στυλ ποια ειμαι που παω και που θα καταληξω ,να φανταστω;

το ποια ειμαι και που παω τα εχουμε αναλυσει σε προηγουμενες συναντησεις...σημερα αυτοχειροκροτηθηκαμε και μας δωσαμε συγχαρητηρια για τον τροπο σκεψης μας ο οποιος βασει ζωδιου να πω ή βασει σωστης λογικής επισης ειναι ο σωστοτερος τροπος σκεψης!!!! χαχαχα επισης καταλαβαμε και συνειδητοποιησαμε βασει επιχειρηματων φυσικα, πως δεν ειμαστε απολυτες αλλα ειναι απλα καταπληκτικος ο τροπος που σκεφτομαστε!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

το ποια ειμαι και που παω τα εχουμε αναλυσει σε προηγουμενες συναντησεις...σημερα αυτοχειροκροτηθηκαμε και μας δωσαμε συγχαρητηρια για τον τροπο σκεψης μας ο οποιος βασει ζωδιου να πω ή βασει σωστης λογικής επισης ειναι ο σωστοτερος τροπος σκεψης!!!! χαχαχα επισης καταλαβαμε και συνειδητοποιησαμε βασει επιχειρηματων φυσικα, πως δεν ειμαστε απολυτες αλλα ειναι απλα καταπληκτικος ο τροπος που σκεφτομαστε!!!!!

Χα χα χα:P:p ετσι ειναι!!!!αμα ειναι τελειος ο ανθρωπος ρε παιδι μου!!!Σας χειροκροτω λοιπον και σας στελνω τα συγχαρητηρια μου!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...