Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μακάρι να μην εχουμε τίποτα και απλα να θελουν και αλλο λαδι οι μηχανες...!!!

τιποτα δεν εχεις το μονο που εχεις ειναι τρελλα και ιδιότροπα ωάρια!!!θέλουν να διαλέξουν το σπερματοζωάριο τους

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακάρι να μην εχουμε τίποτα και απλα να θελουν και αλλο λαδι οι μηχανες...!!!

τιποτα δεν εχεις το μονο που εχεις ειναι τρελλα και ιδιότροπα ωάρια!!!θέλουν να διαλέξουν το σπερματοζωάριο τους

:P:pΑντε τρελλα να το καταλαβω,αλλα και επιλεκτικα;;;;;!!!!!εδω βρηκαν να βγαλουν την ιδιοτροπια τους;;;;! Καλα με ελεγε η μανα μου απο μικρη "στριμμενο εντερο".θα της πω πλεον να με αποκαλει "στριμμενο ωαριο".

:P:pΑντε τρελλα να το καταλαβω,αλλα και επιλεκτικα;;;;;!!!!!εδω βρηκαν να βγαλουν την ιδιοτροπια τους;;;;! Καλα με ελεγε η μανα μου απο μικρη "στριμμενο εντερο".θα της πω πλεον να με αποκαλει "στριμμενο ωαριο".

Είσαι τρελοκομείο!!!!

Σισσακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!

ΜΑΖΟΧΑ ΜΟΥ ελα παμε μαζι ωωωωωμμμμμμ!!!ειμαι η Νατασα και ειμαι καλα!!!!Δεν εχουμε τιποτα κοπελαρα μου να το πιστεψεις!!!Εχουμε λιγη τρελα παραπανω αλλα λιγη τρελα ποτε δεν πειραξε κανεναν....Καλα εσυ εχεις ανεβει λιγο κατηγορια αλλα χαλαλι σου!!!

Και οπως λεει το ασμα "ευτυχως που τρελαθηκα"

Φιλακια κοριτσια

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Σισσακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!

ΜΑΖΟΧΑ ΜΟΥ ελα παμε μαζι ωωωωωμμμμμμ!!!ειμαι η Νατασα και ειμαι καλα!!!!Δεν εχουμε τιποτα κοπελαρα μου να το πιστεψεις!!!Εχουμε λιγη τρελα παραπανω αλλα λιγη τρελα ποτε δεν πειραξε κανεναν....Καλα εσυ εχεις ανεβει λιγο κατηγορια αλλα χαλαλι σου!!!

Και οπως λεει το ασμα "ευτυχως που τρελαθηκα"

Φιλακια κοριτσια

Ειμαι το ΤΡΕΛΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Ειμαστε ολες στα "κεντρικα" του τρελοκομειου και ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!καλα τα παω;;;;;;!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ειμαι το ΤΡΕΛΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Ειμαστε ολες στα "κεντρικα" του τρελοκομειου και ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!καλα τα παω;;;;;;!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!σημερα που εχω αδεια βρηκα να ξυπνησω νωρις!!!μα ποσο αναποδος ανθρωπος!!!μαλλον θα φταιει ο διαλογισμος!!!!Θα ετοιμαστω να παω να μου ρουφηξουν το αιμα και να πιω και ενα καφε.

Τι κανετε;;

Κατερινιω πως ειναι η γιαγιακα;

Καλημερα κοριτσια μου!!!!σημερα που εχω αδεια βρηκα να ξυπνησω νωρις!!!μα ποσο αναποδος ανθρωπος!!!μαλλον θα φταιει ο διαλογισμος!!!!Θα ετοιμαστω να παω να μου ρουφηξουν το αιμα και να πιω και ενα καφε.

Τι κανετε;;

Κατερινιω πως ειναι η γιαγιακα;

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Νατασσα μου η γιαγια βγήκε χτες, επέστρεψε στο χωριό, και τους έχει βγάλει το λάδι!!! Δυναμωσε στο νοσοκομείο και πηρε τα πάνω της και τωρα θα μας πηδηξει όλους! Αστα να πανε!!

Πραγματικα ειναι σπαστικο να ξυπνας νωρίς νωρίς οταν δεν υπαρχει λόγος γκρρρρ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε κορίτσια?

Εγώ τι να πω που ξύπνησα στις 7:30???? Πολύ σπαστικό! Έχω συνηθίσει να ξυπνάω νωρίς (6:10) και δυστυχώς ακόμη και τώρα που είμαι σπίτι πάλι τα παθαίνω...

Λία δουλεύεις ή έχεις πάρει άδεια?

Κατερινάκι μου η γιαγιά είναι superwoman, θα τους τρελάνει όλους μου φαίνεται....Η μαμά σου πήγε μαζί ή έμεινε εδώ?

Natasoula μου τι εξετάσεις θα πας να κάνεις πάλι? Σου έγραψε η ενδροκρινολόγος?

Μαράκι έφτασε επιτέλους η μέρα, άντε να μας πεις ότι όλα πήγαν καλά!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια αλλά κυρίως στις κοιλίτσες που έχουνα μωράκι/α!

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Sissy μου χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις κουκλιτσα μου και συντομα να αποκτησεις το θαυματακι σου!

lolita μου ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα θα το δεις!Περασες την δοκιμασια σου με αριστα και τωρα ερχεται η επιβραβευση ευχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο!

natasoula ευχομαι οι ορμονες σου να εχουν βρει τους ρυθμους τους και η συμπαντικη ενεργεια να ρεει αφθονη στις ωοθηκες σου ωστε να γονιμοποιηθουν συντομα τα ωαριακια σου.Προτιμω να τρεχω σε μαιευτηρια παρα σε τρελλοκομεια :tongue: Μακρια απο το νοσοκομειο Ξανθης ομως!

Georgkat σκληρο καρυδι η γιαγια να ναι καλα η γυναικα,εχετε καλο dna κληρονομια ομως δεν μπορεις να πεις...:P Ελπιζω μαζι με την γιαγια να ειστε καλα και ολοι οι υπολοιποι μετα απο το τρεξιμο και την ταλαιπωρια!

astage ειναι κριμα να μην σε δουμε μεθαυριο....πες τους τα παιδια ειναι σε hangover απο την Τσικνοπεμπτη και δεν μπορω να τους κανω μαθημα :D

Λια απαστραπτουσα εσυ δεν την γλιτωνεις ομως...

tinkerbell πως εισαι κοριτσακι μου?

maria_v ολα θα πανε καλα και σημερα και αυριο και μεθαυριο και για παντα...η σκεψη μου και οι προσευχες μου ειναι μαζι σου...περιμενουμε νεα σου...Να σταματησειε πιτελους αυτο το μαρτυριο να ηρεμησεις κι εσυ και τα αγγελουδια σου!

παπακι μου για σενα δουλευα χθες ;)

Σας φιλω γλυκα ολες!Να εχετε μια ομορφη και ευλογημενη μερα!

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε κορίτσια?

Εγώ τι να πω που ξύπνησα στις 7:30???? Πολύ σπαστικό! Έχω συνηθίσει να ξυπνάω νωρίς (6:10) και δυστυχώς ακόμη και τώρα που είμαι σπίτι πάλι τα παθαίνω...

Λία δουλεύεις ή έχεις πάρει άδεια?

Κατερινάκι μου η γιαγιά είναι superwoman, θα τους τρελάνει όλους μου φαίνεται....Η μαμά σου πήγε μαζί ή έμεινε εδώ?

Natasoula μου τι εξετάσεις θα πας να κάνεις πάλι? Σου έγραψε η ενδροκρινολόγος?

Μαράκι έφτασε επιτέλους η μέρα, άντε να μας πεις ότι όλα πήγαν καλά!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια αλλά κυρίως στις κοιλίτσες που έχουνα μωράκι/α!

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Sissy μου χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις κουκλιτσα μου και συντομα να αποκτησεις το θαυματακι σου!

lolita μου ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα θα το δεις!Περασες την δοκιμασια σου με αριστα και τωρα ερχεται η επιβραβευση ευχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο!

natasoula ευχομαι οι ορμονες σου να εχουν βρει τους ρυθμους τους και η συμπαντικη ενεργεια να ρεει αφθονη στις ωοθηκες σου ωστε να γονιμοποιηθουν συντομα τα ωαριακια σου.Προτιμω να τρεχω σε μαιευτηρια παρα σε τρελλοκομεια :tongue: Μακρια απο το νοσοκομειο Ξανθης ομως!

Georgkat σκληρο καρυδι η γιαγια να ναι καλα η γυναικα,εχετε καλο dna κληρονομια ομως δεν μπορεις να πεις...:P Ελπιζω μαζι με την γιαγια να ειστε καλα και ολοι οι υπολοιποι μετα απο το τρεξιμο και την ταλαιπωρια!

astage ειναι κριμα να μην σε δουμε μεθαυριο....πες τους τα παιδια ειναι σε hangover απο την Τσικνοπεμπτη και δεν μπορω να τους κανω μαθημα :D

Λια απαστραπτουσα εσυ δεν την γλιτωνεις ομως...

tinkerbell πως εισαι κοριτσακι μου?

maria_v ολα θα πανε καλα και σημερα και αυριο και μεθαυριο και για παντα...η σκεψη μου και οι προσευχες μου ειναι μαζι σου...περιμενουμε νεα σου...Να σταματησειε πιτελους αυτο το μαρτυριο να ηρεμησεις κι εσυ και τα αγγελουδια σου!

παπακι μου για σενα δουλευα χθες ;)

Σας φιλω γλυκα ολες!Να εχετε μια ομορφη και ευλογημενη μερα!

ολγακι μου και η μαμα και η θεια μαζι...ταλαιπωρια στο φουλ μεχρι να ερθει το ασθενοφορο...περιμεναμε απο τις 2 το μεσημερι και ηρθε τελικα στις 8 το βραδυ!!!

ευαγγελια μου....σου βαζει ενσημα τουλαχιστον το παπι???

εγω τωρα ετοιμαζομαι να παω για να τελειωνω τα προσκλητηρια τα οποια ειναι πολυ κοντα στο σπιτι της μαριεττουλας...οποτε οπως καταλαβαινετε... θα ερθει η μαριεττα απο εκει και μετα θα παμε για μαμ και καφεδακι.... ολγα αντε να περασουν οι μερες να παμε για καφε, βολτα, φαγητο μαζι με ενα ζουζουνακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!! εχω να σας δω κοντα ενα μηνααααααααααααααα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αχ! Πόσο ζηλεύω και πόσο πολύ το θέλω να σας δω κι εγώ!!! Μου έχετε λείψει πολύ!!! Μακάρι την επόμενη φορά που θα σας δω να έχουμε και παρεούλα...εσωτερική!!!! Καλά να περάσετε και να δώσεις πολλά φιλάκια στη Μαριεττούλα και σε σένα φυσικά!

Ολγακι γα την προλακτινη τρεχω ακομα......αυτο το διαστημα ασχολουμαστε με αυτην.αυριο μεθαυριο ολο και με καποια θα ασχοληθουμε παλι!!!

Πατριωτακι οχι απλα μακρυα απο το νοσοκομειο μας....... Φωτια μαζι με τους κωλογιατρος που εχει μεσα!!ενα μηνα ταλαιπωρουν τον ανηψιο μου τωρα και ακρη δεν εχει βγει!το ικα μας στελνει στο νοσοκομειο και το νοσοκομειο στο ικα!!αι σιχτιρ δηλαδη!Θεσσαλονικη θα καταληξουμε μου φαινεται!!

Κατερινιω Φτου να μην ματιαξω τη γιαγια!!σκληρο καρυδι!φανταζομαι μια γιαγια να φωναζει "ελα κουνηθειτε,εχουμε δουλειες να κανουμε!!δεν περπαταμε, ΠΕΤΑΜΕ τωρα!!!"

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...